Biz geç kalktık bugün perom ya dün akşam selo uyumadan hemen önce yanağını sandalyenin bacağına vurdu o da metalVay sizi vay bunlar gelene kadar biz kahvaltımızı yaptık. Misil misil uyuyolar zaar
Ah dünüşüm keşke elimden bişey gelse senin içinBu nasil duzelecek ne zaman biteceknyada me zaman gececek 10.30da uyuttugum bebemin basimdan 2 defa sadece 10ar dk ayrilabildim. Benim kadar uykudan ceken bi anme varmidir gercekten sinirlerim o kdar bozukku suan hincimdan aglayarak yaziyorum yaa biktim yaa gercekten biktim bari ilk uykusu 2saat olsum hada 2 saatye olmasin 1 saat olsun bendr bi kendime geleyim kizima bakayim yaa nerde hata yapiyorum yaa kiyamadigimdan gece beslenmesini kesmedim olan bama oluyor sabah 5e kdar memeden aurilmiuor 5denn sonra bazen 7.30a kdar uyuyor gercekten tukendim artik boyke bi duzen olabilir mi arkadasin bebegi 2 saat arayla kalmista cok uykusuzum dio bense 1saate razi olacak kadar acimacak haldeyim Allah acilarini gostermesin ne diyeyim cekiyorum nereye kdar surecekse
Bilmiyorum ki canım birazdan çocuk doktoruna gideceğiz yenidenYaa Allah korusun. Tam olarak bılmıyırm ama bir virus cesıdi sanırım değilmi.nolcak peki sımdi canım
Yaptım yedirdm canım. İrmikli..Biz geç kalktık bugün perom ya dün akşam selo uyumadan hemen önce yanağını sandalyenin bacağına vurdu o da metalmorardı yanağısı yavrusumun . Uyutmadım bi süre kendine gelince de geç oldu azıcık öyle işte küçük kazalar .. yap omlet geç be canım
Bu arada cok cok gecmıs olsuncanımBiz geç kalktık bugün perom ya dün akşam selo uyumadan hemen önce yanağını sandalyenin bacağına vurdu o da metalmorardı yanağısı yavrusumun . Uyutmadım bi süre kendine gelince de geç oldu azıcık öyle işte küçük kazalar .. yap omlet geç be canım
Canım damlalık yok evde ama biraz şırıngayla vermeye çalıştım içebilfiği kadar artıkKabaklar pişti şişmesine de pirinç ve soğanlar yordu be peromen sonunda oldu pirinç lapası zaten dağıttım hepsini pişsin diye neyse zaten dağılacaktı tabağa gelince de
Canım inf. Gribe benzeyen virüs kaynaklı diye biliyorum öyle soğuk almakla ilgisi olmayan bişey yani . İlacı da damlalıkla verebilirsin ben gaz şurubunu alışana kadar öyle yaptım bi kaşığı 10 sefer de veriyorsun damlalıkla ama olsun Kandıra Kandıra veriyordum dene istersen
O da olur kuzum aynı işi görüyor işteCanım damlalık yok evde ama biraz şırıngayla vermeye çalıştım içebilfiği kadar artık
Saat 2ydi aglarsa al at sat napiyosan yap bemden bu kdar yeter artik dedim . Zaten ortaya yatirmistim vaska turlusu mumkun degil zaten... bi ara agladi umursamadim mememi cikariyodu esim cocugu emzirmek icinNe desem bilemiyorum gercekten. Babasi hic uyutamiyor dimi
Allah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versinAh dünüşüm keşke elimden bişey gelse senin içinsen çok sabırlı bir annesin gerçekten Helal olsun belki başkası olsa dayanamazdı. Ama analık işte dediğin gibi sabrediyorsun Allah yardımcın olsun kuzum
Gecmis olsun canimBiz geç kalktık bugün perom ya dün akşam selo uyumadan hemen önce yanağını sandalyenin bacağına vurdu o da metalmorardı yanağısı yavrusumun . Uyutmadım bi süre kendine gelince de geç oldu azıcık öyle işte küçük kazalar .. yap omlet geç be canım
Benim de aklım almıyor kuzum ağlatmak çözüm olsa ağlasın varsın . Ama sonra unutacak mı memeyi uyuyacak mı .. vallahi çok zor durum dünüşümAllah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versin
Be bileyim kuzum ta bu ara herşey üstüme geliyor sankş herşeyi herkesi bırakıp kaçasım varHayirdir canim senin neyin var
Kuzum şimdi gördüm okuyamıyorum mesajları size de çok geçmiş olsun yanağı morarmış, Rabbim korusun meleklerimiziO da olur kuzum aynı işi görüyor işte
E bi foto at canim söyle yandanda olsa dimi yani görelim kuzucuguAzicik kiz guzeli sari bi oglusum var teyzesi☺
Nev is yapıyorsunuz..allah kolay versin vallabenim iş zor hem kafa hem vücut i in
Cok iyiymis yaBenimkide tırnak kesmesi ile meshurdur evde ho ho hooooben bile farketmiyom ayak dırnaaamın uzadını o farkedıo kaapıoo gelıo dırnak magasını
Kuzum çok geçmiş olsun ya şırıngayla denesen belki iöerBilmiyorum ki canım birazdan çocuk doktoruna gideceğiz yeniden
Burda asla paylasmam canim instada bile bi gezme tozma disinda cok cok nadir paylasiyorum ☺. Her bebek gibi melek ve guzel iste teysesi☺ Allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin ☺E bi foto at canim söyle yandanda olsa dimi yani görelim kuzucugu
Canim inan ben aglatacak olsam uyku egitimine yanasirim cekmeyen bilemez .gece esime devrettim kahvaltida diyoki sen uyudun 2 saat ugrastim . Dogum gununden sonra ben denicem gece beslenme isini canim .defnede gece boyleydi ama onu kesmek cok kolay olmustu yani hic o kdar kolay vazgececegini beklemiyodum .emmek istedicke su verdim 3gun zorluk oldu baska yok yine aglamalari devam etti tabi ama en azindan meme veya sut vermedim. Cinarda bu konuda kendimi ekstra acemi hissediyorum .Benim de aklım almıyor kuzum ağlatmak çözüm olsa ağlasın varsın . Ama sonra unutacak mı memeyi uyuyacak mı .. vallahi çok zor durum dünüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?