2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vay sizi vay bunlar gelene kadar biz kahvaltımızı yaptık. Misil misil uyuyolar zaar
Biz geç kalktık bugün perom ya dün akşam selo uyumadan hemen önce yanağını sandalyenin bacağına vurdu o da metal morardı yanağısı yavrusumun . Uyutmadım bi süre kendine gelince de geç oldu azıcık öyle işte küçük kazalar .. yap omlet geç be canım

Ah dünüşüm keşke elimden bişey gelse senin için sen çok sabırlı bir annesin gerçekten Helal olsun belki başkası olsa dayanamazdı. Ama analık işte dediğin gibi sabrediyorsun Allah yardımcın olsun kuzum

Yaptım yedirdm canım. İrmikli..
Hahaa su dolma davasına cok guldum midede dagılccak ha :d

Bu arada cok cok gecmıs olsuncanım

Canım damlalık yok evde ama biraz şırıngayla vermeye çalıştım içebilfiği kadar artık

Ne desem bilemiyorum gercekten. Babasi hic uyutamiyor dimi
Saat 2ydi aglarsa al at sat napiyosan yap bemden bu kdar yeter artik dedim . Zaten ortaya yatirmistim vaska turlusu mumkun degil zaten... bi ara agladi umursamadim mememi cikariyodu esim cocugu emzirmek icinher yerim agriyor egik bukuk acikta yatmaktan

Allah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versin

Gecmis olsun canim

Allah razi olsun canim . Inan perisanlik icindeyim ama napayim gercekten kiyamiyorum memeden kesmeye (gece). 1ay daha sabretcem ama biliyorum yani degismicek yine aglamalari devam edicek off off oyle iste Allah tum Annelere guc versin
Benim de aklım almıyor kuzum ağlatmak çözüm olsa ağlasın varsın . Ama sonra unutacak mı memeyi uyuyacak mı .. vallahi çok zor durum dünüşüm

Benim de aklım almıyor kuzum ağlatmak çözüm olsa ağlasın varsın . Ama sonra unutacak mı memeyi uyuyacak mı .. vallahi çok zor durum dünüşüm
Canim inan ben aglatacak olsam uyku egitimine yanasirim cekmeyen bilemez .gece esime devrettim kahvaltida diyoki sen uyudun 2 saat ugrastim . Dogum gununden sonra ben denicem gece beslenme isini canim .defnede gece boyleydi ama onu kesmek cok kolay olmustu yani hic o kdar kolay vazgececegini beklemiyodum .emmek istedicke su verdim 3gun zorluk oldu baska yok yine aglamalari devam etti tabi ama en azindan meme veya sut vermedim. Cinarda bu konuda kendimi ekstra acemi hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…