Su teklif etmeye devam et de yemek yedirme zaten canım o isteyene kadar.Kızlar bi lokma bişey yemiyor sadece emiyor faydası olur mu sizce , su bile içmiyor yavrum
Kuzum ya ... ne kadar sürüyor yol . Dönün evinize orda gidersiniz hastaneye falan sen kv yanında iyice sıkıyorsundur kendini. İnşallah toparlar hemen kuzum yatış iyi olmuş en aZından damardan verirler ilaçlarıKızlar bizi yatırdılar influenzadan şüphelendi doktor 38.9 ateşle sanırım burada salgın varmış geldiğime pişman oldum
Kuzum çok uzun yol, toparlayana kadar çıkamam yeniden yola iyice kötü olur diye çok korkarımKuzum ya ... ne kadar sürüyor yol . Dönün evinize orda gidersiniz hastaneye falan sen kv yanında iyice sıkıyorsundur kendini. İnşallah toparlar hemen kuzum yatış iyi olmuş en aZından damardan verirler ilaçları
Tabikide olur cnm anne sutu en faydalisiKızlar bi lokma bişey yemiyor sadece emiyor faydası olur mu sizce , su bile içmiyor yavrum
Korkma canjm. Bu dönemlerde hepsi boyle oluyor. Tabıkı olur anne sutu sonucta. Merak etme. Yuzu gozude bıraz cokmustur sımdı yavrumun. Benim bebede oyle olmustu. Sonra toparlıyolarlar merak etme :) ne dediler hastanede son durum nasıl suanKızlar bi lokma bişey yemiyor sadece emiyor faydası olur mu sizce , su bile içmiyor yavrum
Nerdesıniz kuzu yaa off cok gecmis olsunKızlar bizi yatırdılar influenzadan şüphelendi doktor 38.9 ateşle sanırım burada salgın varmış geldiğime pişman oldum
Sağol canım bol bol emzirmeye çalışıyorum damla damlada olsaTabikide olur cnm anne sutu en faydalisi
Hastanedeyiz canım bu gece buradayız yatırdılar kuzumu, sürüntü testi aldılar influenzadan şüphelenmişlerNerdesıniz kuzu yaa off cok gecmis olsun
Yok kuzum onu sormadım yanı memleket olarak dedımde neyse bosver onu. Bebıs nasılHastanedeyiz canım bu gece buradayız yatırdılar kuzumu, sürüntü testi aldılar influenzadan şüphelenmişler
Az önce artık uyuyakaldı canım ateşi düşmeye başladı azıcık var yine ama çok şükür diyeyimYok kuzum onu sormadım yanı memleket olarak dedımde neyse bosver onu. Bebıs nasıl
Sağol canım1917pinkterest canım çok geçmiş olsun
Pinkpinkblue çok zor ya bizde bu aralar sizin gibiyiz sürekli memede uyumak istiyor ve bu beni çok yoruyor sabaha karşı artık dalıyoruz bir kalkıyorum sırtım tutulmuş bir kalkıyorum yanlarım ağrıyor
Valla tek çare gece beslenmesini kesmek gibi gözüküyor bende kendime senin gibi süre verdim.
bir ay daha dayanacak sonra gece beslenmesini kesecek yoksa kafayı yiyecem
Kızlarımda yazık insan uyuyamayınca gergin oluyor sonra bakıyorum sürekli bağırıp çağıran bir anne onlarda yıpranıyor
Kendimide gectim kizima uzuluyorum annr uzgunmusun anne kizginmisin yorgunmusun diyo senle keyif yapmak istiyorum eski gunlerimizi ozledim diyo. Cocuga hic duzgun vakit ayiramiyorum stres oluyorum. Insallah gece beslenmesini kesince duzelirler gerekten cok yorucu . Bizim ara ara olan bisey degil malesef cok uzunn suredir boyleyiz . Neyse Allah sabir versin insallah hepimize1917pinkterest canım çok geçmiş olsun
Pinkpinkblue çok zor ya bizde bu aralar sizin gibiyiz sürekli memede uyumak istiyor ve bu beni çok yoruyor sabaha karşı artık dalıyoruz bir kalkıyorum sırtım tutulmuş bir kalkıyorum yanlarım ağrıyor
Valla tek çare gece beslenmesini kesmek gibi gözüküyor bende kendime senin gibi süre verdim.
bir ay daha dayanacak sonra gece beslenmesini kesecek yoksa kafayı yiyecem
Kızlarımda yazık insan uyuyamayınca gergin oluyor sonra bakıyorum sürekli bağırıp çağıran bir anne onlarda yıpranıyor
Kızlar bizi yatırdılar influenzadan şüphelendi doktor 38.9 ateşle sanırım burada salgın varmış geldiğime pişman oldum
SSn ikisinide yetmeye çalışıyorsun kuzum ins.cinarda keyiflenirde size katilir bi kere bile ayni saate denk gelse uykulari az kebdine gelirsinKendimide gectim kizima uzuluyorum annr uzgunmusun anne kizginmisin yorgunmusun diyo senle keyif yapmak istiyorum eski gunlerimizi ozledim diyo. Cocuga hic duzgun vakit ayiramiyorum stres oluyorum. Insallah gece beslenmesini kesince duzelirler gerekten cok yorucu . Bizim ara ara olan bisey degil malesef cok uzunn suredir boyleyiz . Neyse Allah sabir versin insallah hepimize
Canım çok kötü iyi dayanıyorsun benimki de iki günde bir kalkıyor gece yarısı sabaha kadar oturuyoruz gerçekten berbat seni hele hiç düşünemiyorum.İnstagramda uykukuzusu var biliyorsundur belki.Uyku danışmanlığı da veriyor anladığım kadarıyla sertifikalı hemşire.Senin gibi hikayesi olanlar yazmışlar hep bir incele istersen.Bu nasil duzelecek ne zaman biteceknyada me zaman gececek 10.30da uyuttugum bebemin basimdan 2 defa sadece 10ar dk ayrilabildim. Benim kadar uykudan ceken bi anme varmidir gercekten sinirlerim o kdar bozukku suan hincimdan aglayarak yaziyorum yaa biktim yaa gercekten biktim bari ilk uykusu 2saat olsum hada 2 saatye olmasin 1 saat olsun bendr bi kendime geleyim kizima bakayim yaa nerde hata yapiyorum yaa kiyamadigimdan gece beslenmesini kesmedim olan bama oluyor sabah 5e kdar memeden aurilmiuor 5denn sonra bazen 7.30a kdar uyuyor gercekten tukendim artik boyke bi duzen olabilir mi arkadasin bebegi 2 saat arayla kalmista cok uykusuzum dio bense 1saate razi olacak kadar acimacak haldeyim Allah acilarini gostermesin ne diyeyim cekiyorum nereye kdar surecekse
Ağır grip canım ya eskiden domuz gribi de diyorlardı ya ben öyle biliyorumKuzum o nasıl bir rahatsızlık
Saat 2ydi aglarsa al at sat napiyosan yap bemden bu kdar yeter artik dedim . Zaten ortaya yatirmistim vaska turlusu mumkun degil zaten... bi ara agladi umursamadim mememi cikariyodu esim cocugu emzirmek icinher yerim agriyor egik bukuk acikta yatmaktan
Canım erkek çocuk daha düşkün oluyor emmeye de anneye de.Benimki de ne kadar tok olursa olsun illaki istiyor memeyi.Bakalım ne zaman bırakıcaklarCanim inan ben aglatacak olsam uyku egitimine yanasirim cekmeyen bilemez .gece esime devrettim kahvaltida diyoki sen uyudun 2 saat ugrastim . Dogum gununden sonra ben denicem gece beslenme isini canim .defnede gece boyleydi ama onu kesmek cok kolay olmustu yani hic o kdar kolay vazgececegini beklemiyodum .emmek istedicke su verdim 3gun zorluk oldu baska yok yine aglamalari devam etti tabi ama en azindan meme veya sut vermedim. Cinarda bu konuda kendimi ekstra acemi hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?