2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bi lokma bişey yemiyor sadece emiyor faydası olur mu sizce , su bile içmiyor yavrum
Su teklif etmeye devam et de yemek yedirme zaten canım o isteyene kadar.
Emzir bol bol.
Hastayken yaptığımız yanlışlardan biri yemek yedirmeye çalışmak, daha çabuk iyileşecek sanıyoruz ama açken iyileşiliyor asıl.

Kızlar bizi yatırdılar influenzadan şüphelendi doktor 38.9 ateşle sanırım burada salgın varmış geldiğime pişman oldum
Kuzum ya ... ne kadar sürüyor yol . Dönün evinize orda gidersiniz hastaneye falan sen kv yanında iyice sıkıyorsundur kendini. İnşallah toparlar hemen kuzum yatış iyi olmuş en aZından damardan verirler ilaçları

Kuzum çok uzun yol, toparlayana kadar çıkamam yeniden yola iyice kötü olur diye çok korkarım

Kızlar bi lokma bişey yemiyor sadece emiyor faydası olur mu sizce , su bile içmiyor yavrum
Korkma canjm. Bu dönemlerde hepsi boyle oluyor. Tabıkı olur anne sutu sonucta. Merak etme. Yuzu gozude bıraz cokmustur sımdı yavrumun. Benim bebede oyle olmustu. Sonra toparlıyolarlar merak etme :) ne dediler hastanede son durum nasıl suan

1917pinkterest canım çok geçmiş olsun
Pinkpinkblue çok zor ya bizde bu aralar sizin gibiyiz sürekli memede uyumak istiyor ve bu beni çok yoruyor sabaha karşı artık dalıyoruz bir kalkıyorum sırtım tutulmuş bir kalkıyorum yanlarım ağrıyor
Valla tek çare gece beslenmesini kesmek gibi gözüküyor bende kendime senin gibi süre verdim.
bir ay daha dayanacak sonra gece beslenmesini kesecek yoksa kafayı yiyecem
Kızlarımda yazık insan uyuyamayınca gergin oluyor sonra bakıyorum sürekli bağırıp çağıran bir anne onlarda yıpranıyor

Sağol canım

Kızlar yaa size bısey sorcam. Gömük pipi diye bısey duydunuz mu hıc yada yasayan cevresinde olan varmı

Kendimide gectim kizima uzuluyorum annr uzgunmusun anne kizginmisin yorgunmusun diyo senle keyif yapmak istiyorum eski gunlerimizi ozledim diyo. Cocuga hic duzgun vakit ayiramiyorum stres oluyorum. Insallah gece beslenmesini kesince duzelirler gerekten cok yorucu . Bizim ara ara olan bisey degil malesef cok uzunn suredir boyleyiz . Neyse Allah sabir versin insallah hepimize

SSn ikisinide yetmeye çalışıyorsun kuzum ins.cinarda keyiflenirde size katilir bi kere bile ayni saate denk gelse uykulari az kebdine gelirsin

Canım çok kötü iyi dayanıyorsun benimki de iki günde bir kalkıyor gece yarısı sabaha kadar oturuyoruz gerçekten berbat seni hele hiç düşünemiyorum.İnstagramda uykukuzusu var biliyorsundur belki.Uyku danışmanlığı da veriyor anladığım kadarıyla sertifikalı hemşire.Senin gibi hikayesi olanlar yazmışlar hep bir incele istersen.

Canım erkek çocuk daha düşkün oluyor emmeye de anneye de.Benimki de ne kadar tok olursa olsun illaki istiyor memeyi.Bakalım ne zaman bırakıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…