2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bugün banyo yaptırdım ama ters etki yaptı gündüz uyumadı hiç

SSn ikisinide yetmeye çalışıyorsun kuzum ins.cinarda keyiflenirde size katilir bi kere bile ayni saate denk gelse uykulari az kebdine gelirsin
10.30da uyuttum 1 saat birakamadim.ayagimdan tam 11.30da biuerine bisey olmus gibi agladi uyamdi simdi tekrar uyutmaya caliscam cnm . Defne cok olgun davraniyor uzulme anme buyuyunce gecer geleri meme vermicem deme uzuluyorum memesiz durmaz o diyo kuzum benim cok anac ❣❣❣

Canım erkek çocuk daha düşkün oluyor emmeye de anneye de.Benimki de ne kadar tok olursa olsun illaki istiyor memeyi.Bakalım ne zaman bırakıcaklar
Aynemn oyle canim acliktann degil 1kase mama yiyor pesime emip uyuyo sallarkan karnindan ses geliyo calkalanma sesi ve em gec 30 dk somra emmek icon agliyo

Cok sagol canim yok cnm denk gelmedim hic bi bakayim simdi tesekkur ederim

Arada bi korunmasız ilişki oluveriyor yaa çok korkuyorum kazaya kurban giderim diye hemen duş alıyorum bu riski azaltır mı acaba yaa size sormadan edemedim

Yavrum benim ya masallah ona. Ne güzel vicdani var

Ahh canim uzulme diye seni teselli ediyor ❤❤ siz konuşurken sizdende duyuyorsa ondanda diyordur canim defne bari biraz sakinde seni anliyor ama senin icin gidiyor iste az klxi yasina insallh

Nasilsiniz canim. Bugun cok giremedim aklimdaydin hep vallahi
Allah razı olsun canım, ateş 2 defa yükseldi düşürdüler seruma çok gıcık oldu o yüzden uyumuyor dönmek istiyor altında kalıyor valla perişan olduk sonuçlar konusunda da net bişey demedi doktor şuanlık bir sıkıntı yok dedi ateş takibi yapılacak domuz gribi negatif dedi influenza çok türlü değerlendiriliyor dedi bakalım sabaha ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…