Çok şükür kıyamam ya.Grip vakası yok diyorlar bir de.Havalar soğuyunca artmıştır büyük ihtimalAz önce artık uyuyakaldı canım ateşi düşmeye başladı azıcık var yine ama çok şükür diyeyim
Nasilsiniz canim. Bugun cok giremedim aklimdaydin hep vallahiAz önce artık uyuyakaldı canım ateşi düşmeye başladı azıcık var yine ama çok şükür diyeyim
Bende bugün banyo yaptırdım ama ters etki yaptı gündüz uyumadı hiçGün intikam günüdür hahahabende kızımı uykusundan uyandırdım banyo yaptık öğlende rahatladı tabi uyuttum uyanmak bilmedi zilli öpüyorum konuşuyorum ses yapıyorum evde yok kalkmıyor . En son başardım akşama yine parti var geç uyandığı için
10.30da uyuttum 1 saat birakamadim.ayagimdan tam 11.30da biuerine bisey olmus gibi agladi uyamdi simdi tekrar uyutmaya caliscam cnm . Defne cok olgun davraniyor uzulme anme buyuyunce gecer geleri meme vermicem deme uzuluyorum memesiz durmaz o diyo kuzum benim cok anac ❣❣❣SSn ikisinide yetmeye çalışıyorsun kuzum ins.cinarda keyiflenirde size katilir bi kere bile ayni saate denk gelse uykulari az kebdine gelirsin
Dört dörtlük olmuyor maalesef benim de bi aralar çok boşanmak aklıma geldi ama öyle kolay iş değil yuva yıkmak Allah herkese iyilik versin zorAman cnm bosver artik oyleki yoruldum cok.bahsetmek bile istemiyorum.
Aynemn oyle canim acliktann degil 1kase mama yiyor pesime emip uyuyo sallarkan karnindan ses geliyo calkalanma sesi ve em gec 30 dk somra emmek icon agliyoCanım erkek çocuk daha düşkün oluyor emmeye de anneye de.Benimki de ne kadar tok olursa olsun illaki istiyor memeyi.Bakalım ne zaman bırakıcaklar
Bebeğine şifa diliyorum geçmiş olsun hava değişiminden kaynaklıda rahatsızlanmış olabilir sayılı gün gelir geçer Allah sabır versinMıy mıy ne dediğini anlamıyorum ki onun, susuyorum kuzum Allaha havale ediyorum
Cok sagol canim yok cnm denk gelmedim hic bi bakayim simdi tesekkur ederimCanım çok kötü iyi dayanıyorsun benimki de iki günde bir kalkıyor gece yarısı sabaha kadar oturuyoruz gerçekten berbat seni hele hiç düşünemiyorum.İnstagramda uykukuzusu var biliyorsundur belki.Uyku danışmanlığı da veriyor anladığım kadarıyla sertifikalı hemşire.Senin gibi hikayesi olanlar yazmışlar hep bir incele istersen.
Yavrum benim ya masallah ona. Ne güzel vicdani var10.30da uyuttum 1 saat birakamadim.ayagimdan tam 11.30da biuerine bisey olmus gibi agladi uyamdi simdi tekrar uyutmaya caliscam cnm . Defne cok olgun davraniyor uzulme anme buyuyunce gecer geleri meme vermicem deme uzuluyorum memesiz durmaz o diyo kuzum benim cok anac ❣❣❣
Sacmaliyorsun diyorumArada bi korunmasız ilişki oluveriyor yaa çok korkuyorum kazaya kurban giderim diye hemen duş alıyorum bu riski azaltır mı acaba yaa size sormadan edemedim
10.30da uyuttum 1 saat birakamadim.ayagimdan tam 11.30da biuerine bisey olmus gibi agladi uyamdi simdi tekrar uyutmaya caliscam cnm . Defne cok olgun davraniyor uzulme anme buyuyunce gecer geleri meme vermicem deme uzuluyorum memesiz durmaz o diyo kuzum benim cok anac ❣❣❣
Canım sonuçlar çıktı ama doktor domuz gribi bakılmıştı negatif dedi influenza değerlendiriliyormuş iyice gıcık oldu seruma atmak istiyor tutamıyorumNasil oldunuz cnm cikti mi sonuçlarınız
İnşallah geçer canım evladım iyi olsun daBebeğine şifa diliyorum geçmiş olsun hava değişiminden kaynaklıda rahatsızlanmış olabilir sayılı gün gelir geçer Allah sabır versin
Allah razı olsun canım, ateş 2 defa yükseldi düşürdüler seruma çok gıcık oldu o yüzden uyumuyor dönmek istiyor altında kalıyor valla perişan oldukNasilsiniz canim. Bugun cok giremedim aklimdaydin hep vallahi
Valla bizden önce 2 tane bizimle de bir bebek yatırdılar canım ateş şikayetiyle muhtemelen burada salgın başladıÇok şükür kıyamam ya.Grip vakası yok diyorlar bir de.Havalar soğuyunca artmıştır büyük ihtimal
Domuz gribi negatif çıktı canımAğır grip canım ya eskiden domuz gribi de diyorlardı ya ben öyle biliyorum
Canım saçmalama senin gibi anne her bebeğe lazım, kendini sakın suçlama senşn yapabileceğim bir durum değil bu, bebeğin böyle tercih ediyorHala uyutamadim benim gibi anne olmaz olsun hic bi halta yaramiyorum bi bebeyi bile uyutamadim
Canım saçmalama senin gibi anne her bebeğe lazım, kendini sakın suçlama senşn yapabileceğim bir durum değil bu, bebeğin böyle tercih ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?