2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben geçen gün unutup patlıcan musakkadan verdim bal tadımı da yaptim sorun olmadk

Kizlar bu patlıcan konusunu ilk sizden duyuyorum ama aklıma direk nikotin geldi dogrumu ben ekgidaya gecis dönemimizde türlü yedirmistim gayet sevmistionun disinda pek vermedim hatta hic dün hariç bide ama yemedi çıkardı dolma yapmıştım içini yedi patlicani çıkardı sipa

Ben bayadir direkt salcali tuzlu veriyorum. Bir yaşlarida yaklasti yavas yavas deneyebilirsin
Kuzum yok bende veriyorum ama bir ay önce felan daha sik veriyordum .sonra yine tirstim dahada azaltim.hatta pinkin dediği gibi baharatli felan alistirsammi dedim verir gibil oldum sonra yine korktum... doktora da sordum verme diyor hem tuz hem baharat erken dedi
Yok cnm asiri tuz atmiyorum yani zarar verecek sekilde degil. Valla yemege sonradan atilan baharat hic tat vermiyo bana bem ikisijide bebeklikten alistirdim karabiber pul biber sarimsak bam bam bam
he bende bir ogun ona özel yapıyorum bir ogun bizden yiyor kereta bazen acili ama yaninda muhakkak yogurtla hahahaha..yogurdu cok seviyor ama kansızlık var cok veremem artik
T

Terapiste gidecek kocayi bulsam gidicem de koca gitmez.gerci teklif etmedim on yargili olmaysyim belki kabul eder diyecegimde biliyorum gitmez
kuzu bi şansını dene
Sendemi hamilesin
saka yaptim hayirli uğurlu olsun
Sukrediyorum tabikide cnm ama anlatmadigim seylerde var diyeyim kendini duzeltmek icin hamle yapmiyor aman bosver takmamayi coktan ogrendim ben instadan yazarsan kocada okur :)
O bosvermislik yokmu o bosvermislik o mutluluk demek o huzur demek... ama tek bisey daha varki içinde yaşamak demek içine atmak demek bazende

Yarinda bizde balik var tililili

Amanda aman coklu alimtida yaparmis amaaan baharattan zarar gelmez yogurt yedir ama kiymayla etle kofteyle denk gelmicek sekilde yedircen camim

Ya hic sorma banada diyorki bizim dr sizde tuzsuz yeyin.. gelde onu herife anlat ev ahalisine anlat tovbe tovbee... herif diyoki bebisinkini ayir ya olmuyor diyorum salcayı zaten başta koyuyorz tuz gidio yeterince .e baharattir felan .ya neyse beni anlayan anladı bebeler buyuyene kadar boyle yarım yamalak beslenecez iste tuzlu tuzsuz felan filan

Amanda aman coklu alimtida yaparmis amaaan baharattan zarar gelmez yogurt yedir ama kiymayla etle kofteyle denk gelmicek sekilde yedircen camim
Şşş daha önce görmedin herhal çoğul alintilarimi cikcikcik cook ayipaynen caaaanimm ispanakla felan da vermemek gerek...ben gunde 2 ogunnveriyordum yogurt simdi diyorum 1 ogun olarak 1 gün vereyim 1 gün vermiyeyim iyi mi pink

Kani dusuk cikan bebenin anasinin dramini okuduk valla cano bende ilk boyle bi afalladim. Yogurda cok onem veriyordum ama kani dusuk cikimca biraz azalttim ilk binlac gun vermedim icim rahat etmedi. Bende meyve ile birlestirdim meyveli yogurt verdim ara ogun mesela 1dilim elma rendesi 2 dolu kasik yogurt veya muzla yogurt bazen biskuvode ezdim bazende gece mamasi yerine boyle yedirdim . Hergun yedirmeye devam ettim yani .onceden ayri bi ogun olarak veriyordum yogurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…