- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Butun gun sersem tavuk gibiydi ayazda iyi olmadigini anladim dr da damla sayisi fazla gelmis demekki dedi sadece tek bir kez vermistim o da alerjisi cikmistiZaditen yusra da halüsinasyon yapmıştı
Amin canım inşallahhMaşallahallah hayirla saglikla kavustursun. Bir arkadaş daha 1 yaşından sonra olsun falan diyordu kimdi unuttum
İsteyerek mi oldu
Ben geçen gün unutup patlıcan musakkadan verdimbal tadımı da yaptim sorun olmadk
Kizlar bu patlıcan konusunu ilk sizden duyuyorum ama aklıma direk nikotin geldi dogrumuŞşş aramizda
Kuzum yok bende veriyorum ama bir ay önce felan daha sik veriyordum .sonra yine tirstim dahada azaltim.hatta pinkin dediği gibi baharatli felan alistirsammi dedim verir gibil oldum sonra yine korktum... doktora da sordum verme diyor hem tuz hem baharat erken dediBen bayadir direkt salcali tuzlu veriyorum. Bir yaşlarida yaklasti yavas yavas deneyebilirsin
he bende bir ogun ona özel yapıyorum bir ogun bizden yiyor kereta bazen acili ama yaninda muhakkak yogurtla hahahaha..yogurdu cok seviyor ama kansızlık var cok veremem artikYok cnm asiri tuz atmiyorum yani zarar verecek sekilde degil. Valla yemege sonradan atilan baharat hic tat vermiyo banabem ikisijide bebeklikten alistirdim karabiber pul biber sarimsak bam bam bam
kuzu bi şansını deneT
Terapiste gidecek kocayi bulsam gidicem de koca gitmez.gerci teklif etmedim on yargili olmaysyim belki kabul eder diyecegimde biliyorum gitmez
saka yaptimSendemi hamilesin
O bosvermislik yokmu o bosvermislik o mutluluk demek o huzur demek... ama tek bisey daha varki içinde yaşamak demek içine atmak demek bazendeSukrediyorum tabikide cnm ama anlatmadigim seylerde var diyeyim kendini duzeltmek icin hamle yapmiyor aman bosver takmamayi coktan ogrendim ben instadan yazarsan kocada okur :)
Ben görmedim kuzucugum yazdığıni himmm yarasn bebise :)Cecil peyniri ve kasar peyniri cnm sanki yazdim diye hatirliyorum ama yine yazdim :)
Saka olmaliHahaa 2 mi 3 geliyo üüüçç tililililili
Yarinda bizde balik var tilililiHep peşimizdeler canım arkamdan bi yapışıylr bacaklarıma mutfakta koala gibibugün balık yaptık anammmm yapmaz olaydık sonrası banyo mama sandalyesi yıkama çamaşır yıkama asma mutfak sil süpür vallahi yoruldummm karnıbahar pişirseydim iyidi
Bizimki hüpletti hamsileri yıkadım şampuanla yüzünü ellerini ama yok çıkmıyor kokusuYarinda bizde balik var tililili
Ilk pink gorsun azcik bana satassin dedim di o zamana kadar açıklamak zorunda kaldim olayin özünü gizcagiz sormusta ondanSaka olmalisaka olsundu
Amanda aman coklu alimtida yaparmisKuzum yok bende veriyorum ama bir ay önce felan daha sik veriyordum .sonra yine tirstim dahada azaltim.hatta pinkin dediği gibi baharatli felan alistirsammi dedim verir gibil oldum sonra yine korktum... doktora da sordum verme diyor hem tuz hem baharat erken dedi
he bende bir ogun ona özel yapıyorum bir ogun bizden yiyor kereta bazen acili ama yaninda muhakkak yogurtla hahahaha..yogurdu cok seviyor ama kansızlık var cok veremem artik
kuzu bi şansını dene
saka yaptimhayirli uğurlu olsun
O bosvermislik yokmu o bosvermislik o mutluluk demek o huzur demek... ama tek bisey daha varki içinde yaşamak demek içine atmak demek bazende
Hahahahaj sakan kaka olursa gorersin ebeyiIlk pink gorsun azcik bana satassin dedim di o zamana kadar açıklamak zorunda kaldim olayin özünü gizcagiz sormusta ondannerdesin bakim şakam boşa getti
Ya hic sorma banada diyorki bizim dr sizde tuzsuz yeyin.. gelde onu herife anlat ev ahalisine anlatDoktor da bana diyor ki kendinize yaptığınız yemeklerden yesin salçasız tuzsuz baharatsı diyorAllah’ın adamı tuzu baharatı Anladım da salçayı yemeğin sonunda mı katalım napalım doktor olmuş emmma bilmiyor heralde PeRRieR
Aliyirum cnm.tamam yazmayim ozamanSukrediyorum tabikide cnm ama anlatmadigim seylerde var diyeyim kendini duzeltmek icin hamle yapmiyor aman bosver takmamayi coktan ogrendim ben instadan yazarsan kocada okur :)
oy yerimmmm..kaç tane yedi yaninda başka bişey verdinmiBizimki hüpletti hamsileri yıkadım şampuanla yüzünü ellerini ama yok çıkmıyor kokusuzaten yemekten sonra kedi yüzünü yalasa doyardı çıkmaz tabi koku
Şşş daha önce görmedin herhal çoğul alintilarimiAmanda aman coklu alimtida yaparmisamaaan baharattan zarar gelmez yogurt yedir ama kiymayla etle kofteyle denk gelmicek sekilde yedircen camim
Kani dusuk cikan bebenin anasinin dramini okudukŞşş daha önce görmedin herhal çoğul alintilarimicikcikcik cook ayip aynen caaaanimm ispanakla felan da vermemek gerek...ben gunde 2 ogunnveriyordum yogurt simdi diyorum 1 ogun olarak 1 gün vereyim 1 gün vermiyeyim iyi mi pink
Size hayirli olsun . Benimde 2. Bebegimdi mart olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?