He valla.. Yarın buyuyunce unutmazlar InsallahNie be yalan mihersryr uzulunce kendimize ediyoruz
Aynen oyle valla napalim rabbimin emanetleriHe valla.. Yarın buyuyunce unutmazlar Insallahyalan dunya kanka..
Canları sagolsun ne diyek.bız analıgımızı yapakta
Anladım canım senin ki en güzeliBen normal annemin yaptığı kesme makarnaya pancar rendeliyorum öyle pişiriyorum. Bazen içine peynir de katıyorum. Çok güzel oluyor. Ama sebzeli makarna falan denemedim canım.
Kesmek kolay olsa bende kesicem deNediiir bu çektiğimizz çilee ya. Valla memeden kesicem bu çocuğu. Az kaldı sabredemiyorum artıkk
Masallah sizeKızlar bugün parka çıktık arkadaş edindik bi de ordan kendimizeadı Özgürcan ( Çınar duymasın Pinkpinkblue ) eğlendi baya çocukları seyretti onların elinden tuttu gitti falan biz artık tamamen yürüyoruz dışarda da yürüyünce tamam dedim artık en son yere oturup oynamak istedi yerde gezen karıncaları mincıklayacaktı ki eve geldik
Demek oglumun bugunki yemeden icmeden kesilme sebebi buymusKızlar bugün parka çıktık arkadaş edindik bi de ordan kendimizeadı Özgürcan ( Çınar duymasın Pinkpinkblue ) eğlendi baya çocukları seyretti onların elinden tuttu gitti falan biz artık tamamen yürüyoruz dışarda da yürüyünce tamam dedim artık en son yere oturup oynamak istedi yerde gezen karıncaları mincıklayacaktı ki eve geldik
Cok sagol canim insallah. Bak bizdede durum oyle babanne dede vs istedigini yapiyor. Annem mesela o kdar yuz vermiyor oynamak istemiyosa hayir diyo hemen anneme kiziyo sevmiyorum falan diyo isine gelmeyince. Babannesigile battaniyeye yatip sallayin beni diyo yaklasik 20 kilo bak elleri kollari uyusuyo yinede yapiyolar diyorum yapmayin yuz vermeyin yada mesela 2kere sallarim diyin uzuluyolar kiyamiyolaroda tepelerine cikiyo . Ahh erdemcim az coktahmin ediyorum sizi nasil pisman ettigini.
Kızlar bugün parka çıktık arkadaş edindik bi de ordan kendimizeadı Özgürcan ( Çınar duymasın Pinkpinkblue ) eğlendi baya çocukları seyretti onların elinden tuttu gitti falan biz artık tamamen yürüyoruz dışarda da yürüyünce tamam dedim artık en son yere oturup oynamak istedi yerde gezen karıncaları mincıklayacaktı ki eve geldik
Ben yarın bıraksa hiç üzülmem açıkcasıAman canim hele pandemi donemindeyiz sabret. Sonra birakinca cok ozleyecegiz. Bir sene bitti bile, kendileri birakmazsa 1 sene daha emerler inşallah. Çünkü heleki bebek birakinca cok zoruna gidiyor insanin..
Gündüz bizimkide aramıyor da. Şöyle oluyor. Cümlenin içinde meme lafı geçiyor ise yandık hemen ı ı ı ı diye yanıma geliyor üstümü açmaya çalışıyorKesmek kolay olsa bende kesicem degündüz meme aramaz gece olunca bir meme aşkı
Maşallah kuzucuğaaKızlar bugün parka çıktık arkadaş edindik bi de ordan kendimizeadı Özgürcan ( Çınar duymasın Pinkpinkblue ) eğlendi baya çocukları seyretti onların elinden tuttu gitti falan biz artık tamamen yürüyoruz dışarda da yürüyünce tamam dedim artık en son yere oturup oynamak istedi yerde gezen karıncaları mincıklayacaktı ki eve geldik
Ay benim oglum beyfendi yapmaz oyle seyler hih diyip kv lik yapayim :) bugun birilerine giciklik yapasim var bunyem alismis kocaya laf sokmaya bugun sokamadim ya :)Gündüz bizimkide aramıyor da. Şöyle oluyor. Cümlenin içinde meme lafı geçiyor ise yandık hemen ı ı ı ı diye yanıma geliyor üstümü açmaya çalışıyorgece zaten ağlama mod.
Hahahaha günlük laf sokma dozunu alamaıdn mıAy benim oglum beyfendi yapmaz oyle seyler hih diyip kv lik yapayim :) bugun birilerine giciklik yapasim var bunyem alismis kocaya laf sokmaya bugun sokamadim ya :)
bizim de oyle dun 5 kez kalktim en son dedim bi sıkıntın var galiba verdim agri kesici oyle uyudu iste malesef 4 azi 1 kopek dis geliyor ust iki azinin iki ucu cikmis alttakiler sis bi kopek de patlamisKesmek kolay olsa bende kesicem degündüz meme aramaz gece olunca bir meme aşkı
Ay Allahım neleri düşünüyor ya komik kızVazgecmeden gittim gorustum canim. Simdi kakam gelirse ne yapicam diye dertlendiogretmenime ayip olirmu bu kizin kakasida ne kotu kokuyomus diye dusunurmu en iyisi kakami tutarim diyo dertmi yok be kahvecim
Cok sagol canim darisi size
Ben hiç okuyamıyorum hiç durmuyor bizimki hep yürütecekmisiz yürüteçden de nefret ediyorKimse yazmazsa sen yaz kız, bazen çok sessiz kalıyor buralar
Ben de ben yazmasam bile çok sayfa görünce hoşuma gidiyor, sonra okumak zor geliyor falan
Valla ne çabuk geçti hey gidi günler heyyyyGecen sene sen bu zamanlar soylenıyodun benım sancilarim nerde kasılmalarım nerde dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?