2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün parka çıktık arkadaş edindik bi de ordan kendimize adı Özgürcan ( Çınar duymasın Pinkpinkblue ) eğlendi baya çocukları seyretti onların elinden tuttu gitti falan biz artık tamamen yürüyoruz dışarda da yürüyünce tamam dedim artık en son yere oturup oynamak istedi yerde gezen karıncaları mincıklayacaktı ki eve geldik

Masallah size

Demek oglumun bugunki yemeden icmeden kesilme sebebi buymus

Tahmin ediyorum canim ayni iste bizimkilerde bu ara dedeside calismiyodu biraz sik gordu ustunede kaynimin isteme isi olunca hemen baaladi simarik huylara ustelik yapmamasi gerekn biseyse kiziyoruzda,sıkıldığını anliyorumda tumgun basedemiyorum artik defne akilliydi aslinda belki yeni belli.ediyordur kiskamma surecini canim cunku biz bu vurma ,sinirle kismini dogumdan hemen sonra gecirdik

Masallahh

Aman canim hele pandemi donemindeyiz sabret. Sonra birakinca cok ozleyecegiz. Bir sene bitti bile, kendileri birakmazsa 1 sene daha emerler inşallah. Çünkü heleki bebek birakinca cok zoruna gidiyor insanin..
Ben yarın bıraksa hiç üzülmem açıkcası tamam şifada bizde insanız yaaaaa hahahha kendisi bırakır inşallah diyorum yoksa diğer türlü çok zor olcak benim için.

Kızlar benim bu çocukla işim var ya. Valla bir kere daha anlamış oldum. Avm ye getirmek gibi bir hata yaptım. Bebek arabasında asla durmadı. Yere inmek istedi indirdim. Ebebekin altını üstüne getirdi. Vallahi yoruldum yarım saatte. Kucağıma alıyorum ağlıyor bırakıyorum biz sağa gidiyoruz o sola. Elimi de tutmuyor. Herkesin bebesi uslu uslu arabada oturuyor bizimki herşeyi elleme devirme peşinde. Bir yere çıkmaya korkar oldum. Bu çocuk özgür ve dağınık ruhlu düzenli birşey görmeye dayanamıyor hemen dağıtmak istiyor.

Maşallah kuzucuğaa

Gündüz bizimkide aramıyor da. Şöyle oluyor. Cümlenin içinde meme lafı geçiyor ise yandık hemen ı ı ı ı diye yanıma geliyor üstümü açmaya çalışıyor gece zaten ağlama mod.
Ay benim oglum beyfendi yapmaz oyle seyler hih diyip kv lik yapayim :) bugun birilerine giciklik yapasim var bunyem alismis kocaya laf sokmaya bugun sokamadim ya :)

Ay benim oglum beyfendi yapmaz oyle seyler hih diyip kv lik yapayim :) bugun birilerine giciklik yapasim var bunyem alismis kocaya laf sokmaya bugun sokamadim ya :)
Hahahaha günlük laf sokma dozunu alamaıdn mı bende 2 gündür hasta olamadım sürekli bağır çağır halindeyim.

Kesmek kolay olsa bende kesicem de gündüz meme aramaz gece olunca bir meme aşkı
bizim de oyle dun 5 kez kalktim en son dedim bi sıkıntın var galiba verdim agri kesici oyle uyudu iste malesef 4 azi 1 kopek dis geliyor ust iki azinin iki ucu cikmis alttakiler sis bi kopek de patlamis

kızlar bebege rahat uyusun diye surup veren var mi bitkisel malesef biz basladik sade dalmada yardim etti yoksa hem kendine hem bize eziyet ediyordu tam azi ve kopek dis zamani iyice cozuttu boyle bile cok kalkiyor

Vazgecmeden gittim gorustum canim. Simdi kakam gelirse ne yapicam diye dertlendi ogretmenime ayip olirmu bu kizin kakasida ne kotu kokuyomus diye dusunurmu en iyisi kakami tutarim diyo dertmi yok be kahvecim

Cok sagol canim darisi size
Ay Allahım neleri düşünüyor ya komik kız
İyi yapmışsın acele ederek.
Kafayı çok karıştırmamak lazım.

Kimse yazmazsa sen yaz kız, bazen çok sessiz kalıyor buralar
Ben de ben yazmasam bile çok sayfa görünce hoşuma gidiyor, sonra okumak zor geliyor falan
Ben hiç okuyamıyorum hiç durmuyor bizimki hep yürütecekmisiz yürüteçden de nefret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…