Doğru insanı bulmak lazım galiba.Ben de büyüğü götürmek istiyorum da bildiğim şeyleri söyleyecek gibi geliyorSeninki gibi
Allah affetsin de çiği de ne öyle benceAllah affetsinde haşlanmış pancar yedim cok merak etmistim. O neydi oyle yaa
Cnm defne hic disa vurmuyo duygularini tesadufen anliyoruz kiskandigi zamanlari . Zaman zaman artiyor bunalmalari. Bugun inanirmisin cinar kaka yapti die onunda kakasi geldi. Gecen pespese kaka yaptilar bugun ne kakali bi gun demistim o cok hosuna gitmis. Yine desene diyoTahmin ediyorum canim ayni iste bizimkilerde bu ara dedeside calismiyodu biraz sik gordu ustunede kaynimin isteme isi olunca hemen baaladi simarik huylara ustelik yapmamasi gerekn biseyse kiziyoruzda,sıkıldığını anliyorumda tumgun basedemiyorum artik defne akilliydi aslinda belki yeni belli.ediyordur kiskamma surecini canim cunku biz bu vurma ,sinirle kismini dogumdan hemen sonra gecirdik
Evet bir suru seyide sormamisim ama ilk defa veli oluyorumAy Allahım neleri düşünüyor ya komik kız
İyi yapmışsın acele ederek.
Kafayı çok karıştırmamak lazım.
3 yaş kurtarır bence de 4 ve üzeri manyağa bağladı evde.Yazdirdim canim 1gun gidecek oyun grubu gibi simdilik. Seversede 2 veya 3gune cikicaz baslangic dozu gibi. Virusde evet cok sikinti ama evdede cok degisti acaip hircin bize vuruyo tehdit ediyo posete koyup cope atarim sizi diyo sizi maffederim diyo genel olarak agrasiflesti binada arkadasida yok arada sorada arkadaslarimla gorusmeye basladim o cocuklarla bile iletisim kuramaz oldu sorunlari halledemiyor evde bizi kukanda etmeye alisti tabi karsi tarafda ayni baskiyi kurmaya calisinca sikinti oluyo ona . Umarim guzel olur
Off evet kesinlikle yaa herseyi viruse bagliyoruz3 yaş kurtarır bence de 4 ve üzeri manyağa bağladı evde.
Onun için diyorum ki yürüsünler, çabuk yürüsünler, bağımsızlaşsınlarBen hiç okuyamıyorum hiç durmuyor bizimki hep yürütecekmisiz yürüteçden de nefret ediyor
Bizde birkaç yere gittik bugün, ilk gittiğimiz yerde ne soracağımı bilemedim, son gittiğimiz yerde sorularım bitmedi, al yine tecrübelendimEvet bir suru seyide sormamisim ama ilk defa veli oluyorum
Çok heyecanlı yaOff evet kesinlikle yaa herseyi viruse bagliyoruzbiraz rahatlar diye dusiniyorum .gun sayiyo heyecanla
Cnm defne hic disa vurmuyo duygularini tesadufen anliyoruz kiskandigi zamanlari . Zaman zaman artiyor bunalmalari. Bugun inanirmisin cinar kaka yapti die onunda kakasi geldi. Gecen pespese kaka yaptilar bugun ne kakali bi gun demistim o cok hosuna gitmis. Yine desene diyo
3 yaş kurtarır bence de 4 ve üzeri manyağa bağladı evde.
Hahahahah ennazindan tecrube kazanmissinBizde birkaç yere gittik bugün, ilk gittiğimiz yerde ne soracağımı bilemedim, son gittiğimiz yerde sorularım bitmedi, al yine tecrübelendim
4yasta petegi hunharca salliyor3yas su an koltugun uzerinde kalorifer peteginden piyano yapiyor
Butun bebeler öyle n.Kızlar benim bu çocukla işim var ya. Valla bir kere daha anlamış oldum. Avm ye getirmek gibi bir hata yaptım. Bebek arabasında asla durmadı. Yere inmek istedi indirdim. Ebebekin altını üstüne getirdi. Vallahi yoruldum yarım saatte. Kucağıma alıyorum ağlıyor bırakıyorum biz sağa gidiyoruz o sola. Elimi de tutmuyor. Herkesin bebesi uslu uslu arabada oturuyor bizimki herşeyi elleme devirme peşinde. Bir yere çıkmaya korkar oldum. Bu çocuk özgür ve dağınık ruhludüzenli birşey görmeye dayanamıyor hemen dağıtmak istiyor.
Ay valla dann die resmen okula yazdirdim ve cuma sabah babasi birakip.ise gidecekÇok heyecanlı ya
Karar verebilirsek ben de istiyorum bu heyecandan
3.5 yaş kurtarmıyor artik valla3 yaş kurtarır bence de 4 ve üzeri manyağa bağladı evde.
Evet canlandırabiliyorum gözümde3yas su an koltugun uzerinde kalorifer peteginden piyano yapiyor
Annen falan teyakkuzda olsun da çağırırlarsa hemen git.Ay valla dann die resmen okula yazdirdim ve cuma sabah babasi birakip.ise gidecekhic sende dur falan demedi insallaj cozutmaz
Ya ne biliyim çevremdeki bebekler çok uslu o zaman. Tmam merak etmesi güzel birşeyde evde yapsın dışarda yapmasın annesiyimButun bebeler öyle n.
Tam da şu an da zibilyonuncu kez dolavi dağıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?