2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ciddi ciddi ben de dusunmeye başladım. İki gun oyun grubuna gitse mi diye... Neler sordunuz kahvetelvesi
Bence çok iyi olur.
Sadece çocuk için değil, bizim için de.
Giriş-çıkış saatleri, yemekte ne var , dışarda ne kadar vakit geçiriyorlar, yıl sonu gösterisi var mı(var diyenleri eledim), çocuk uyum sağlamazsa ne oluyor , sınıflar kaç kişi gibi gibi.

Benim gonderdigim okul manevi derste veriyor kadinida gorunce hic dusunmedim .defne zaten begenmezse soyler

Ahah sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Ama şu konuda haklısın, bazı çocuklar hareketli bazıları daha çok hareketli.
Avm falan çok yorucu, anca 3 yaşından sonra saldırmayı bıraktı bizimki herhalde.

Benim gonderdigim okul manevi derste veriyor kadinida gorunce hic dusunmedim .defne zaten begenmezse soyler
Benim niyetim bu sene öyle bir yere vermekti
Seneye de devlete.
2 yer arasında kaldım, biri tam istediğim gibi ama dini eğitim yok, biri aklımdakinin dışında ama ders var.
İyi yapmışsın, başka yerde daha iyi öğrenir.

Ay Allahım tam yemelik kız siz naptınız da bu kızın kafasını bu kadar güzel yaptınız
Ama bak benim bile aklımda yok yazmak falan, doğru diyor

Ay Allahım tam yemelik kız siz naptınız da bu kızın kafasını bu kadar güzel yaptınız
Ama bak benim bile aklımda yok yazmak falan, doğru diyor
Vsllahi hep benim huyum ve kafam aKsamda babasina azar cekiyidu su cocuga bi bak bakkalkmis dusecek ne rahat adamsin diyidu .oda sus kiz anasi kilikli diyo

Ahh Hh valla planlar patladi hep . Hayirlisi olsun

Vsllahi hep benim huyum ve kafam aKsamda babasina azar cekiyidu su cocuga bi bak bakkalkmis dusecek ne rahat adamsin diyidu .oda sus kiz anasi kilikli diyo
Tam çocuk annesinin aynası olmuş o zaman, kızına gözün kapalı emanet edebilirsin bebeni de eşini de

Benim bebe de evde yürümeye başladı bu arada.
Dışarda korkuyor daha.
Mdmray ben yürüyor saymıştım dışarıyı neden karıştırdın ki
Masallah masallah kizlar atik ve cevik bizde tek ele dustuk 5 adim keyfi gekirse yuruyo kendi daha yurumesi yasini bulur diye dusunuyorum

Merak etme iyi olur yaşıtlarıyla başlatında öğretmen varken iletişim kurmak çok daha farklı olur bence.Benim kızım üstündekileri çıkarıp katlamayı,tuvalet eğitimini,odasını toplamayı hep anaokulunda öğrendi.Şimdi yapıyor mu hayırKüçükken daha çok şey yapıyordun diye söylendim geçen gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…