2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bebege rahat uyusun diye surup veren var mi bitkisel malesef biz basladik sade dalmada yardim etti yoksa hem kendine hem bize eziyet ediyordu tam azi ve kopek dis zamani iyice cozuttu boyle bile cok kalkiyor
Benimkine aşı zamanı hariç onda da bir kere sadece vermedim ben.Benimki de mızırdanıyor diş zamanı ama dalıyor dün 4 te kalktı 5,5 da ancak uyuttum ama ağlamıyor uyanık sadece.Sürekli ağlarsa veririm ama.

Bir de başlarında iki öğretmen mi olacak,sınıf en fazla kaç kişi,erkek sayısı düşük bir de kız ve erkek öğrenci sayısını sor

Masallah masallah kizlar atik ve cevik bizde tek ele dustuk 5 adim keyfi gekirse yuruyo kendi daha yurumesi yasini bulur diye dusunuyorum
Benimki de elleri bırakıp dikiliyor ayakta Her an yürüyebilir.Ablası yaşını doldurunca yürümüştü bu daha hızlı gibi bakalım

Ergenmiş gibi davranıyor kızım.Aşırı sinirli ve kardeşini çok kıskanıyor.
Ablamla yengem de geçen seneden beri aynı şeyi söylüyorlar, 11 yaşında yeğenlerim.
Asileşti diyordu ikisi de.
Daha neler göreceğiz, Allah yardımcınız olsun.

Bir de başlarında iki öğretmen mi olacak,sınıf en fazla kaç kişi,erkek sayısı düşük bir de kız ve erkek öğrenci sayısını sor
İste daha tecrübeli nasıl belli oluyor
Şu saate kadar okulun instagram hesabını inceledim, öğretmen bilgileri tatmin etmedi.
Öğretmenin hesabına geçeceğim ama saat kaç olmuş

bilmiyorum ki cnm valla uyutueken agliyor ,kalkiyor agliyor iste oyle bi bebis

Dunden berj ateşimiz jnip cikiyordu ,bugun artti iyice ilac saati gecmesin Diye uyandirip ilac verdim ilac sonrasi bile 38e yakin atesiates ve halsizlik disinda biseyide yok cok sukur noldu anlayamadim pazartesi vuruldugu asi mi yapti diye düşünüyorum

Kardesle pandemi cok agir geldi senin kizina ben onlari ogrettim ama tabi bazrn yapmak istemiyor kucuk daha ustelemiyorum bende☺

Cok gecmis olsun canim . Bemce olabilir. Asi olumca cinar yaklasik 1hafta sikintilarini cekiyor .somradan ates yapmis olabilir yada disle falan denk geldiyse

kızlar bebege rahat uyusun diye surup veren var mi bitkisel malesef biz basladik sade dalmada yardim etti yoksa hem kendine hem bize eziyet ediyordu tam azi ve kopek dis zamani iyice cozuttu boyle bile cok kalkiyor
Canim hangi surup? Ben hala almamak icin direniyorum ama artik cok yoruldum gercekten gozlerime kam oturdu uykusuzluktan . Gece beslenmesini kesicem yasina girsinde oda ise yaramazsa alicam surup her zaman olmasada arada veririm napayim

Benimki de elleri bırakıp dikiliyor ayakta Her an yürüyebilir.Ablası yaşını doldurunca yürümüştü bu daha hızlı gibi bakalım
Ohh masallah hadi bakalim. Bida bi surec ama hic durmicaklar hem tirsiyorum ablasinin odasina asik isi gicu orda bir kac sn yalniz kalain hemen oraya gidiyo hizli hizli heyecanli kahkaha atarak . Yuruyunce hic cikmaz heralde

Geçmiş olsun.
Biz 9.ayda ne olduk, siz şimdi ne oldunuz hatırlayamadım ama doktor 4-5 gün sonra bile ateşlenirse korkmayın, aşıdan demişti.
Canlı aşı olmasıyla ilgiliydi sanırım.
Düşmüştür inşallah.

Benim bebe de evde yürümeye başladı bu arada.
Dışarda korkuyor daha.
Mdmray ben yürüyor saymıştım dışarıyı neden karıştırdın ki
Hahah kahvem ya geçen hafta bizimkide dışarda yürümek istemedi hatta yürümeyi bırak kucak istedi hep . Gel gitleri vardır

Ah canim ben yusra da kac kere eve aglayarak dönmüşümdür bu yuzden. Hic rahatla cay icip oturamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…