2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok gecmis olsun canim . Bemce olabilir. Asi olumca cinar yaklasik 1hafta sikintilarini cekiyor .somradan ates yapmis olabilir yada disle falan denk geldiyse
Mizmizligi oluyordu da ates ilk aşısından baska olmamisti cnm gorunurdr disidr yok bilemedim bende

9.da olmustuk kizamikgrubunu cnm o iyiydicok sukur ,rota ve bcg disinda canli varmiydi unuttum karma asiydi ve zature simdi biraz daha dustu ilaciyla

Hay allah simdi nasil canim? Gecmis olsub

Sagol canim sabaha kadr bekledim birden yukselir diye simdi 37lerde cok sukur ,banyo yaptirdim belki rahatlarda uyur

Kardesle pandemi cok agir geldi senin kizina ben onlari ogrettim ama tabi bazrn yapmak istemiyor kucuk daha ustelemiyorum bende☺
Senin kız kaç yaşındaydı ben 3 yaşında vermiştim okula.Dediğin doğru canım ödevlere de direniyor.Eşim özel ders aldıralım diyor bakalım

İste daha tecrübeli nasıl belli oluyor
Şu saate kadar okulun instagram hesabını inceledim, öğretmen bilgileri tatmin etmedi.
Öğretmenin hesabına geçeceğim ama saat kaç olmuş
Kesinlikle iki öğretmen olmalı.Bir öğrenci acil dışarı çıktı mesela kim duracak başlarında.Bir öğretmen mutlaka üniversite mezunu olmalı yanındaki stajer oluyor genelde.Bizim kız en fazla on kişiydiler sayı da çok önemli zaten şimdi virüs yüzünden fazla alamazlar sanırım

Ay valla dann die resmen okula yazdirdim ve cuma sabah babasi birakip.ise gidecek hic sende dur falan demedi insallaj cozutmaz
İsteyerek gidiyor ya sorun çıkarmaz merak etme

Ay valla dann die resmen okula yazdirdim ve cuma sabah babasi birakip.ise gidecek hic sende dur falan demedi insallaj cozutmaz
İsteyerek gidiyor ya sorun çıkarmaz merak etme
Zamanı gelmiş zaten erken değil.Faaliyet etkinlik evde de devam ettirdi benim kız hep.Şimdi bile kağıt pamuk ne bulursa yumurta kartonları falan hiç israf etmez yapıverir birşeylerAnaokulunda öğrendi hep.

Amin canım felaket cevap veriyor hiç altta kalmıyor sağolsun.Sinirlerimi hoplatıyor geçen annemlerin yanında oldu da annemler bana kızdı üstüne gitme diye.Ben de saygısızlığa hiç tahammül edemem.
Çok hassas meseleler, sinirliyim ben o zamanları tolere edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdiden zor oluyor idare etmek.

Bugün annemlere gittik kahvaltıya.
Ben kıza tabak yapıyorum normalde, bu ara koyacak şey bulamayıp omletle geçiştiriyorum biraz, onu da bazen yiyor bazen reddediyor.
Orda ortaya bi atladı, tabakları kurcaladı kurcaladı, zeytin kaptı ısırmaya çalıştı, peynir tabağını kurcaladı, tuzuna bakmadım verdim ben de artık.
Ortadan kendi alıp yemeyi çok sevdi ve uzun bi aradan sonra güzel kahvaltı yaptı.

Neden böyleler ki bizimki pekmez sevmez biz çay içerken hep istiyordu. Bi gün pekmezli su yaptım rengi çaya yakın olsun diye bol pekmezli bi güzel içti çay niyetine

O topları ordan burdan toplar durursun artık sana da iş çıkmış ilk adım arabasından bizde de var direksiyona ip bağladık çekiştirip duruyoruz hanımefendiyi çok hoşuna gidiyor güle güle kullansın bebişin hediyelerini

Bayadır giremedim umarım herkes iyidir büyük kızımın Doğum günü olayını hallettik güzel oldu kızım mutlu oldu şimdi sıra küçük kızıma geldi kırmızı Mickey mouse konsepti düşündüm elbisesi ve süsleri yolda yarın gelirler pasta olayına karar veremedim büyük kızıma 1 yaş pastası yaptırmıştım fakat buna yaptırmak istemiyorum çünkü kalabalık bi ortam olmayacak kim yicek o kadar pastayı küçük bi pasta işimi görür diye düşünüyorum özel bi pasta sipariş vermicem sanırım bi de açacak Magnet yaptırdım önemli olan güzel pozlar yakalayıp güzel anılar biriktirmek virüsten dolayı içim buruk olsana heyecanlıyım bebelerimiz 1 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…