Hay allah simdi nasil canim? Gecmis olsubDunden berj ateşimiz jnip cikiyordu ,bugun artti iyice ilac saati gecmesin Diye uyandirip ilac verdim ilac sonrasi bile 38e yakin atesiates ve halsizlik disinda biseyide yok cok sukur noldu anlayamadim pazartesi vuruldugu asi mi yapti diye düşünüyorum
Mizmizligi oluyordu da ates ilk aşısından baska olmamisti cnm gorunurdr disidr yok bilemedim bendeCok gecmis olsun canim . Bemce olabilir. Asi olumca cinar yaklasik 1hafta sikintilarini cekiyor .somradan ates yapmis olabilir yada disle falan denk geldiyse
Geçmiş olsun.
Biz 9.ayda ne olduk, siz şimdi ne oldunuz hatırlayamadım ama doktor 4-5 gün sonra bile ateşlenirse korkmayın, aşıdan demişti.
Canlı aşı olmasıyla ilgiliydi sanırım.
Düşmüştür inşallah.
Hay allah simdi nasil canim? Gecmis olsub
Senin kız kaç yaşındaydı ben 3 yaşında vermiştim okula.Dediğin doğru canım ödevlere de direniyor.Eşim özel ders aldıralım diyor bakalımKardesle pandemi cok agir geldi senin kizinaben onlari ogrettim ama tabi bazrn yapmak istemiyor kucuk daha ustelemiyorum bende☺
Allah kolaylık versin benimki genel olarak sakin bir bebek mizacı öyle.bilmiyorum ki cnm valla uyutueken agliyor ,kalkiyor agliyor iste oyle bi bebis
Kesinlikle iki öğretmen olmalı.Bir öğrenci acil dışarı çıktı mesela kim duracak başlarında.Bir öğretmen mutlaka üniversite mezunu olmalı yanındaki stajer oluyor genelde.Bizim kız en fazla on kişiydiler sayı da çok önemli zaten şimdi virüs yüzünden fazla alamazlar sanırımİste daha tecrübeli nasıl belli oluyor
Şu saate kadar okulun instagram hesabını inceledim, öğretmen bilgileri tatmin etmedi.
Öğretmenin hesabına geçeceğim ama saat kaç olmuş
Amin canım felaket cevap veriyor hiç altta kalmıyor sağolsun.Sinirlerimi hoplatıyor geçen annemlerin yanında oldu da annemler bana kızdı üstüne gitme diye.Ben de saygısızlığa hiç tahammül edemem.Asileşti diyordu ikisi de.
Daha neler göreceğiz, Allah yardımcınız olsun.
4.5 yasinda canim .bence iyi olur bi ogretmen yuzu gormekSenin kız kaç yaşındaydı ben 3 yaşında vermiştim okula.Dediğin doğru canım ödevlere de direniyor.Eşim özel ders aldıralım diyor bakalım
Zamanı gelmiş zaten erken değil.Faaliyet etkinlik evde de devam ettirdi benim kız hep.Şimdi bile kağıt pamuk ne bulursa yumurta kartonları falan hiç israf etmez yapıverir birşeylerAy valla dann die resmen okula yazdirdim ve cuma sabah babasi birakip.ise gidecekhic sende dur falan demedi insallaj cozutmaz
İsteyerek gidiyor ya sorun çıkarmaz merak etme
Bence defnoş çok sevecek okulu4.5 yasinda canim .bence iyi olur bi ogretmen yuzu gormek
Popis silme mevzusunu hallederse sevecekBence defnoş çok sevecek okulu
Haşlanmışını hiç yemedim ama çiğinden yola çıkarak ı-ıhHaslanmis pancari cok severim brokoliyide oyle :)
Çok hassas meseleler, sinirliyim ben o zamanları tolere edebilir miyim bilmiyorum.Amin canım felaket cevap veriyor hiç altta kalmıyor sağolsun.Sinirlerimi hoplatıyor geçen annemlerin yanında oldu da annemler bana kızdı üstüne gitme diye.Ben de saygısızlığa hiç tahammül edemem.
Neden böyleler kiBugün annemlere gittik kahvaltıya.
Ben kıza tabak yapıyorum normalde, bu ara koyacak şey bulamayıp omletle geçiştiriyorum biraz, onu da bazen yiyor bazen reddediyor.
Orda ortaya bi atladı, tabakları kurcaladı kurcaladı, zeytin kaptı ısırmaya çalıştı, peynir tabağını kurcaladı, tuzuna bakmadım verdim ben de artık.
Ortadan kendi alıp yemeyi çok sevdi ve uzun bi aradan sonra güzel kahvaltı yaptı.
Aynı şeyi içtiğini sanmış, nasıl eriyor akılları yaNeden böyleler kibizimki pekmez sevmez biz çay içerken hep istiyordu. Bi gün pekmezli su yaptım rengi çaya yakın olsun diye bol pekmezli bi güzel içti çay niyetine
Benimki bugun scotwr suruyo biz tutuyiruz o ayahinin biriyle hiz yapiyo bi gulduk bacaksiz dedim nerden biliyosun mantiginiAynı şeyi içtiğini sanmış, nasıl eriyor akılları ya
Bemde oyle kakaliyorum uzun zamandirNeden böyleler kibizimki pekmez sevmez biz çay içerken hep istiyordu. Bi gün pekmezli su yaptım rengi çaya yakın olsun diye bol pekmezli bi güzel içti çay niyetine
O topları ordan burdan toplar durursun artık sana da iş çıkmışEki Görüntüle 2775775
Ilk arabam diye geciyor :) Eki Görüntüle 2775776
Dayisinada bunu aldirdim daha gelmedi.kisin icinde oyuncak oynar yazinda havuz niyetine balkonda kullaniriz diye aldirdim.ha bu arada o toplardan bir yuz tanede bende vardi oldumu 200 sana :) artik evi top evine ceviricez dedemizdende uzaktan kumandali araba istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?