2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin canım felaket cevap veriyor hiç altta kalmıyor sağolsun.Sinirlerimi hoplatıyor geçen annemlerin yanında oldu da annemler bana kızdı üstüne gitme diye.Ben de saygısızlığa hiç tahammül edemem.
Zor dönemler Allah kolaylık versin bende sinirli disiplinli bi tipim çok sıkıp sıkıntıya sokup kendimden soğutup elde tutamamaktan korkuyorum çok serbest bırakıp çığrından çıkmasını da istemem orta yolu bulmak lazım o da kolay iş değil sanırım

Ablamla yengem de geçen seneden beri aynı şeyi söylüyorlar, 11 yaşında yeğenlerim.
Asileşti diyordu ikisi de.
Daha neler göreceğiz, Allah yardımcınız olsun.
kahvetelvesi siz din kültürü öğretmeni miydiniz benim bazı düşüncelerim var dinimizle ilgili size sormak istedim özelden mi yazsam

Benimki bugun scotwr suruyo biz tutuyiruz o ayahinin biriyle hiz yapiyo bi gulduk bacaksiz dedim nerden biliyosun mantigini cokk iyi izleyiciler
Onu da mı öğrenmiş
Benim oğlan hiç beceremiyor ne bisiklet ne sukutır(nasıl yazıldığını bilmiyorum).
Bebeler öğreniyor bebeler

Canim hangi surup? Ben hala almamak icin direniyorum ama artik cok yoruldum gercekten gozlerime kam oturdu uykusuzluktan . Gece beslenmesini kesicem yasina girsinde oda ise yaramazsa alicam surup her zaman olmasada arada veririm napayim
bay bay cnm adı

Bemde oyle kakaliyorum uzun zamandir mihhh cay miihhh cay .bi zaman sonra kola olcak
Bugün temizlik yaptım duş aldım erik püresi vardı yedireyim dedim sonradan aklıma geldi içine ceviz koydum hanım yemedi bide üstüme kendi üstüne ve koltuk örtülerine sürdü ağzını küçük bi sinirlendim ama gelinine değil kendime yiyor işte çocuk ne bızıklıyorsun ceviz meviz

Kızlar kaç aydır günü günğne oluyordun adetimi. 3 gün geciktim. Eşim gelip gidip hasta oldun mu diye soruyor. İyice panikliyorum. Kazaya kurşun gitmemişizdir inşallah. Yoksa beni erenköy ruh ve snir hastalıklarında ziyarete gelirsiniz

Geldi yine kv. Kendine pullu parlayan pembe bir kazak almış hiç tarzım değil. Neymiş ona yakışmamış hiç güzel olmamış. Sen toplusun ya sana iyi olur diye getirdim dedi. Ulan görende 200 kiloyum sancak. Alt tarafı 55 kiloyum. Hayır öyle de olabilirim kendi işine baksana her gelsiğinde laf ediyor ya. Ona bile toplu diyorlar beni sinir ediyorlar ya. Eltim 45 kilo. Onla karşılaştırıyor beni. Doğumdan sonra dal gibi kaldı yine falan diye. Kendi sanki çok zayıf koca göbeğini görmüyor bana laf ediyor.

Neden böyleler ki bizimki pekmez sevmez biz çay içerken hep istiyordu. Bi gün pekmezli su yaptım rengi çaya yakın olsun diye bol pekmezli bi güzel içti çay niyetine
Benimkide çok seviyor pekmezli suyu. İçine de biraz limon sıkıyorum bayılıyor ne kadar ortak yönleri var (çınar duymasın)

Babası sağolsun çok şımarttı ne istediyse aldı şimdi anladı hatasını da bu sefer kızım çok tepki vermeye başladı.Ben felsefeciyim benim kızım tam aslında ne desek sorguluyor bana zorla yaptıramazsınız diyor kendini çok güzel ifade ediyor aslında.Ama neyin neden olduğunu anlattığımız halde ama çok sıkıcı ben eğlenmek istiyorum diyor

Onu da mı öğrenmiş
Benim oğlan hiç beceremiyor ne bisiklet ne sukutır(nasıl yazıldığını bilmiyorum).
Bebeler öğreniyor bebeler
Inan defneye o ayak hareketini ogretene kdar canimiz cikmisti demekki ablasindan gordu biri yurutecle evin anasini aglatirken digeri scoterle evin anasini aglariyodu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…