- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Zor dönemler Allah kolaylık versin bende sinirli disiplinli bi tipim çok sıkıp sıkıntıya sokup kendimden soğutup elde tutamamaktan korkuyorum çok serbest bırakıp çığrından çıkmasını da istemem orta yolu bulmak lazım o da kolay iş değil sanırımAmin canım felaket cevap veriyor hiç altta kalmıyor sağolsun.Sinirlerimi hoplatıyor geçen annemlerin yanında oldu da annemler bana kızdı üstüne gitme diye.Ben de saygısızlığa hiç tahammül edemem.
Ablamla yengem de geçen seneden beri aynı şeyi söylüyorlar, 11 yaşında yeğenlerim.
Asileşti diyordu ikisi de.
Daha neler göreceğiz, Allah yardımcınız olsun.
Onu da mı öğrenmişBenimki bugun scotwr suruyo biz tutuyiruz o ayahinin biriyle hiz yapiyo bi gulduk bacaksiz dedim nerden biliyosun mantiginicokk iyi izleyiciler
Özelden konuşsak daha iyi olur herhaldekahvetelvesi siz din kültürü öğretmeni miydiniz benim bazı düşüncelerim var dinimizle ilgili size sormak istedim özelden mi yazsam
Kolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyorBemde oyle kakaliyorum uzun zamandirmihhh cay miihhh cay .bi zaman sonra kola olcak
oy masallah ona benim ki de azgın bi bebek hem dobik hem hareketli hem yaramaz hem guclu sandalye mi itmiyor en son az once ses sisteminin koca dagiticisini itti yuh dedimAllah kolaylık versin benimki genel olarak sakin bir bebek mizacı öyle.
bay bay cnm adıCanim hangi surup? Ben hala almamak icin direniyorum ama artik cok yoruldum gercekten gozlerime kam oturdu uykusuzluktan . Gece beslenmesini kesicem yasina girsinde oda ise yaramazsa alicam surup her zaman olmasada arada veririm napayim
bizimki de 5yaşında asitlibsy hic vermedik korkuyor icemiyor bi kere ic dedik madensuyu icemediKolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyor
Nereye kadar bakalım.
Bugün temizlik yaptım duş aldım erik püresi vardı yedireyim dedim sonradan aklıma geldi içine ceviz koydum hanım yemediBemde oyle kakaliyorum uzun zamandirmihhh cay miihhh cay .bi zaman sonra kola olcak
Oha süper taktikKolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyor
Nereye kadar bakalım.
Bizimki de fındık faresi kadar ama beni devirecek nerdeyseoy masallah ona benim ki de azgın bi bebek hem dobik hem hareketli hem yaramaz hem guclu sandalye mi itmiyor en son az once ses sisteminin koca dagiticisini itti yuh dedim
Benimkide çok seviyor pekmezli suyu. İçine de biraz limon sıkıyorum bayılıyorNeden böyleler kibizimki pekmez sevmez biz çay içerken hep istiyordu. Bi gün pekmezli su yaptım rengi çaya yakın olsun diye bol pekmezli bi güzel içti çay niyetine
Bu şuerubu komşumd kullandı işe yaramamış. Bende alıp deniyxem sanırım artık. Reflüyü düzelttik şimdi de diş veya büyüme atağı hangisi acabaa bilemiyorumm. Şurup iyi gelir mi denemek lazım.bay bay cnm adı
Babası sağolsun çok şımarttı ne istediyse aldı şimdi anladı hatasını da bu sefer kızım çok tepki vermeye başladı.Ben felsefeciyim benim kızım tam aslında ne desek sorguluyor bana zorla yaptıramazsınız diyor kendini çok güzel ifade ediyor aslında.Ama neyin neden olduğunu anlattığımız halde ama çok sıkıcı ben eğlenmek istiyorum diyorZor dönemler Allah kolaylık versin bende sinirli disiplinli bi tipim çok sıkıp sıkıntıya sokup kendimden soğutup elde tutamamaktan korkuyorum çok serbest bırakıp çığrından çıkmasını da istemem orta yolu bulmak lazım o da kolay iş değil sanırım
Inan defneye o ayak hareketini ogretene kdar canimiz cikmistiOnu da mı öğrenmiş
Benim oğlan hiç beceremiyor ne bisiklet ne sukutır(nasıl yazıldığını bilmiyorum).
Bebeler öğreniyor bebeler
Hayy yaaa ben bunu nasil dusunemedimKolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyor
Nereye kadar bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?