Ben genelde sakinimdir ama patladım mı da tam patlarım.Bu uykusuzluk hormonlar iyice sinirli yaptı hiç tahammülüm kalmadı.Çocuk bazen tamam anne niye bağırıyorsun yapıcam diyor o kadar alışmışım ki itiraz etmesine ve bağırmaya.Gerçi benim kızım söylerim mesela ders yap derim tamam der kalkıp yapmaz.Gündd birkaç kere derim böyle tamam der yapmaz e bende patlıyorum sonra napayımÇok hassas meseleler, sinirliyim ben o zamanları tolere edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdiden zor oluyor idare etmek.
Aaaaa resmeeenn gelinime goz dikti kariya bakBenimkide çok seviyor pekmezli suyu. İçine de biraz limon sıkıyorum bayılıyorne kadar ortak yönleri var (çınar duymasın)
Bemde firsat kolluyorum lostincim ama hic mecalim yok yaaTam gece beslenmesini kesmeye niyetlenmiştim ama ağlamalı geceler başladı ya. Ne yapsam bilmiyorum. :/ 1 ay daha bekleyeceğim sanırım şu atağında geçmesini. Yoksa ağlamaktan helak olur yavrum.
Ben de kahvaltı konusunda çeşit bulamıyorum.Omlet,haşlama yumurta gün aşırı veriyorum.Meyveli muhallebi yapıyorum arada da artık muhallebi zamanı geçiyor.Pankek denicem bakalım fırsat bulursamBugün annemlere gittik kahvaltıya.
Ben kıza tabak yapıyorum normalde, bu ara koyacak şey bulamayıp omletle geçiştiriyorum biraz, onu da bazen yiyor bazen reddediyor.
Orda ortaya bi atladı, tabakları kurcaladı kurcaladı, zeytin kaptı ısırmaya çalıştı, peynir tabağını kurcaladı, tuzuna bakmadım verdim ben de artık.
Ortadan kendi alıp yemeyi çok sevdi ve uzun bi aradan sonra güzel kahvaltı yaptı.
Resmen kasinmissin dunusBugün temizlik yaptım duş aldım erik püresi vardı yedireyim dedim sonradan aklıma geldi içine ceviz koydum hanım yemedibide üstüme kendi üstüne ve koltuk örtülerine sürdü ağzını küçük bi sinirlendim ama gelinine değil kendime yiyor işte çocuk ne bızıklıyorsun ceviz meviz
Scooter sürebilirler mii kızz. Kardşeimde geçen diyor scooter alıcam doğum gününe. Dedim. Çok 10 yaşına girmiyor 1 yaşına girecek nasıl sürsün scooterı. Aklı ermez daha.Inan defneye o ayak hareketini ogretene kdar canimiz cikmistidemekki ablasindan gordu biri yurutecle evin anasini aglatirken digeri scoterle evin anasini aglariyodu hep
Hajahhahahha geldiii bileee çoook geçAaaaa resmeeenn gelinime goz dikti kariya bakişşallak kaynanan gelir lostin bağa bunu yapmayacağdınnn
Oooouvv defne icim yandi bi yudum iceyim die coreklenirbizimki de 5yaşında asitlibsy hic vermedik korkuyor icemiyor bi kere ic dedik madensuyu icemedi
Hahahaha cnm yabi biz tutyoruz boyu bile en kucik seviyede yetmiyo video cekemedim cekimce atarim sanaScooter sürebilirler mii kızz. Kardşeimde geçen diyor scooter alıcam doğum gününe. Dedim. Çok 10 yaşına girmiyor 1 yaşına girecek nasıl sürsün scooterı. Aklı ermez daha.
Benim kız 10 yaşında gazlı hiçbir içeceği içmez sevmedi neyseki ama biz de vermedik hiçKolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyor
Nereye kadar bakalım.
Hadi yaaHajahhahahha geldiii bileee çoook geçbir üstteki mesajlarımı oku.
Benimkide soda icip her yudimda geyirirBenim kız 10 yaşında gazlı hiçbir içeceği içmez sevmedi neyseki ama biz de vermedik hiç
Ya zaten diyorlarki bu süreçte anne değil baba veya başkası uyutcakmış. Çünkü anne olunca zaten meme istiyor direk vermeyince daha çok ağlıyor. Üstümü açmaya çalışıyor naapiyim yani.Bemde firsat kolluyorum lostincim ama hic mecalim yok yaa
Yerim ben onu tospikim benimm. At at bakarımHahahaha cnm yabi biz tutyoruz boyu bile en kucik seviyede yetmiyo video cekemedim cekimce atarim sanaayagini cok tatli yapiyodu yaa hiz yapuyorum zannediyo
Bu ay benim de sarktı da zaten çok görüşemiyoruz bir de dikkat ediyoruz o yüzden korkum yokKızlar kaç aydır günü günğne oluyordun adetimi. 3 gün geciktim. Eşim gelip gidip hasta oldun mu diye soruyor. İyice panikliyorum. Kazaya kurşun gitmemişizdir inşallah. Yoksa beni erenköy ruh ve snir hastalıklarında ziyarete gelirsiniz
Tamam cnm yarin cekerim insallahYerim ben onu tospikim benimm. At at bakarım
Benimkide soda icip her yudimda geyirir
Demek teyze oluyoruzKızlar kaç aydır günü günğne oluyordun adetimi. 3 gün geciktim. Eşim gelip gidip hasta oldun mu diye soruyor. İyice panikliyorum. Kazaya kurşun gitmemişizdir inşallah. Yoksa beni erenköy ruh ve snir hastalıklarında ziyarete gelirsiniz
Sana toplu diyorsa biz ölelim o zamanGeldi yine kv. Kendine pullu parlayan pembe bir kazak almış hiç tarzım değil. Neymiş ona yakışmamış hiç güzel olmamış. Sen toplusun ya sana iyi olur diye getirdim dedi. Ulan görende 200 kiloyum sancak. Alt tarafı 55 kiloyum. Hayır öyle de olabilirim kendi işine baksana her gelsiğinde laf ediyor ya. Ona bile toplu diyorlar beni sinir ediyorlar ya. Eltim 45 kilo. Onla karşılaştırıyor beni. Doğumdan sonra dal gibi kaldı yine falan diye. Kendi sanki çok zayıf koca göbeğini görmüyor bana laf ediyor.
Ah kim cesaret edecek ki bu işe .. kaynanama bunu yaptırıp onun ağzına laf veremem valla çocuk reşit olana kadar anlatırYa zaten diyorlarki bu süreçte anne değil baba veya başkası uyutcakmış. Çünkü anne olunca zaten meme istiyor direk vermeyince daha çok ağlıyor. Üstümü açmaya çalışıyor naapiyim yani.
Babası da hiç uğraşmaz. Kv geldi ona mı versem diyorum onada cessret edemiyorum. Anneme diycem artık 1 hafta bizde kal diye. 3 günden sonra alışıyormuş en fszla 1 hafta sürüyor diyorlar. Oofff napcaz bilmiyorum. Benim doktora göre geç bile kaldım reflüsünü daha çok arttırıyor gece beslenmesi demişti.
Diyemedin mi lostincim “ayy yazık iskelet gibi kalmış desene” diye eltin içinGeldi yine kv. Kendine pullu parlayan pembe bir kazak almış hiç tarzım değil. Neymiş ona yakışmamış hiç güzel olmamış. Sen toplusun ya sana iyi olur diye getirdim dedi. Ulan görende 200 kiloyum sancak. Alt tarafı 55 kiloyum. Hayır öyle de olabilirim kendi işine baksana her gelsiğinde laf ediyor ya. Ona bile toplu diyorlar beni sinir ediyorlar ya. Eltim 45 kilo. Onla karşılaştırıyor beni. Doğumdan sonra dal gibi kaldı yine falan diye. Kendi sanki çok zayıf koca göbeğini görmüyor bana laf ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?