2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok hassas meseleler, sinirliyim ben o zamanları tolere edebilir miyim bilmiyorum.
Şimdiden zor oluyor idare etmek.
Ben genelde sakinimdir ama patladım mı da tam patlarım.Bu uykusuzluk hormonlar iyice sinirli yaptı hiç tahammülüm kalmadı.Çocuk bazen tamam anne niye bağırıyorsun yapıcam diyor o kadar alışmışım ki itiraz etmesine ve bağırmaya.Gerçi benim kızım söylerim mesela ders yap derim tamam der kalkıp yapmaz.Gündd birkaç kere derim böyle tamam der yapmaz e bende patlıyorum sonra napayım

Ben de kahvaltı konusunda çeşit bulamıyorum.Omlet,haşlama yumurta gün aşırı veriyorum.Meyveli muhallebi yapıyorum arada da artık muhallebi zamanı geçiyor.Pankek denicem bakalım fırsat bulursam

Resmen kasinmissin dunus . Benimjide cevizdenn pek haz etmiyo

Inan defneye o ayak hareketini ogretene kdar canimiz cikmisti demekki ablasindan gordu biri yurutecle evin anasini aglatirken digeri scoterle evin anasini aglariyodu hep
Scooter sürebilirler mii kızz. Kardşeimde geçen diyor scooter alıcam doğum gününe. Dedim. Çok 10 yaşına girmiyor 1 yaşına girecek nasıl sürsün scooterı. Aklı ermez daha.

Scooter sürebilirler mii kızz. Kardşeimde geçen diyor scooter alıcam doğum gününe. Dedim. Çok 10 yaşına girmiyor 1 yaşına girecek nasıl sürsün scooterı. Aklı ermez daha.
Hahahaha cnm yabi biz tutyoruz boyu bile en kucik seviyede yetmiyo video cekemedim cekimce atarim sana ayagini cok tatli yapiyodu yaa hiz yapuyorum zannediyo

Bemde firsat kolluyorum lostincim ama hic mecalim yok yaa
Ya zaten diyorlarki bu süreçte anne değil baba veya başkası uyutcakmış. Çünkü anne olunca zaten meme istiyor direk vermeyince daha çok ağlıyor. Üstümü açmaya çalışıyor naapiyim yani.
Babası da hiç uğraşmaz. Kv geldi ona mı versem diyorum onada cessret edemiyorum. Anneme diycem artık 1 hafta bizde kal diye. 3 günden sonra alışıyormuş en fszla 1 hafta sürüyor diyorlar. Oofff napcaz bilmiyorum. Benim doktora göre geç bile kaldım reflüsünü daha çok arttırıyor gece beslenmesi demişti.

Bu ay benim de sarktı da zaten çok görüşemiyoruz bir de dikkat ediyoruz o yüzden korkum yok

Demek teyze oluyoruz

Sana toplu diyorsa biz ölelim o zaman

Ah kim cesaret edecek ki bu işe .. kaynanama bunu yaptırıp onun ağzına laf veremem valla çocuk reşit olana kadar anlatır
Diyemedin mi lostincim “ayy yazık iskelet gibi kalmış desene” diye eltin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…