Yiyecen kafana birşey şimdi çok konuşmaDemek teyze oluyoruz
Bencede anneni bida daha cok srviyor taniyo. Hem memedenn ayirip hem babanneye verme derim arkadasimYa zaten diyorlarki bu süreçte anne değil baba veya başkası uyutcakmış. Çünkü anne olunca zaten meme istiyor direk vermeyince daha çok ağlıyor. Üstümü açmaya çalışıyor naapiyim yani.
Babası da hiç uğraşmaz. Kv geldi ona mı versem diyorum onada cessret edemiyorum. Anneme diycem artık 1 hafta bizde kal diye. 3 günden sonra alışıyormuş en fszla 1 hafta sürüyor diyorlar. Oofff napcaz bilmiyorum. Benim doktora göre geç bile kaldım reflüsünü daha çok arttırıyor gece beslenmesi demişti.
Ya bizde dikkat ediyoruz aslında ama yinede bir ihtimal olabilir mi diye sorguluyorum. İnsan korkuyor. Zaten öyle birşey olsa ben kendimi geçtim eşim napar bilmiyorum. O kadsr istemiyor ki. Benide sinir ediyor ssnki kendi bakıyormuş gibi.Bu ay benim de sarktı da zaten çok görüşemiyoruz bir de dikkat ediyoruz o yüzden korkum yok
A aaaaa kufurrr....Geldi yine kv. Kendine pullu parlayan pembe bir kazak almış hiç tarzım değil. Neymiş ona yakışmamış hiç güzel olmamış. Sen toplusun ya sana iyi olur diye getirdim dedi. Ulan görende 200 kiloyum sancak. Alt tarafı 55 kiloyum. Hayır öyle de olabilirim kendi işine baksana her gelsiğinde laf ediyor ya. Ona bile toplu diyorlar beni sinir ediyorlar ya. Eltim 45 kilo. Onla karşılaştırıyor beni. Doğumdan sonra dal gibi kaldı yine falan diye. Kendi sanki çok zayıf koca göbeğini görmüyor bana laf ediyor.
Benimki istiyor hatta takılıyor uzatmadan arayı diye de bende dükkan kapandı diyorum bu yaştan sonra çok zor Allah isteyenlere versinYa bizde dikkat ediyoruz aslında ama yinede bir ihtimal olabilir mi diye sorguluyorum. İnsan korkuyor. Zaten öyle birşey olsa ben kendimi geçtim eşim napar bilmiyorum. O kadsr istemiyor ki. Benide sinir ediyor ssnki kendi bakıyormuş gibi.
Evet birde kız oluyoemuşbu sefeeer AllaahhhDemek teyze oluyoruz
Gelinimi calmaya calismasaydiYiyecen kafana birşey şimdi çok konuşma
Şu an değil de sonradan isteyebilirsinEvet birde kız oluyoemuşbu sefeeer Allaahhhya aslında varya bir kızım olsun isterim. Ama eşim 2.çocuğu istemediği için bende çok korkuyorum. Zaten şuan 2.çocuk bakacak sabrım gücüm yok.
Hayirlisi olsun canim yaa Rabbim istedihiniz zamanda versin senin gibi guzel bi kiz evlatEvet birde kız oluyoemuşbu sefeeer Allaahhhya aslında varya bir kızım olsun isterim. Ama eşim 2.çocuğu istemediği için bende çok korkuyorum. Zaten şuan 2.çocuk bakacak sabrım gücüm yok.
Gelinimi calmaya calismasaydineymis efendim bekmezlun su seviyilarmis bide limon damlatiyomus bahh senn Lostinparadise
42 yasinda bi abla var tanidik. 20 yas kiz 4.5yas erkek 3 yas kiz 1dusuk ve suan hamileBenimki istiyor hatta takılıyor uzatmadan arayı diye de bende dükkan kapandı diyorum bu yaştan sonra çok zor Allah isteyenlere versin
Kız sinir ediyor beni her seferinde. Geçende L beden penye pamtolonlardan almıştım seviyor diye. Aynısından bende var dedi. Sonra dedim neyse ben giyerim. Sana olur mu ki diyor. Basenlerin varya diyor. Kötü niyetli değil ama ağzındam çıkanı duymuyor gerçekten. Bu kız alınır mı daha yeni doğum yapmış falan yok. Patavatsız.Sana toplu diyorsa biz ölelim o zaman
Ya gercekten 55 kiloyu onun gozunde nasil canlaniyoki gauet guzel fizigin .Kız sinir ediyor beni her seferinde. Geçende L beden penye pamtolonlardan almıştım seviyor diye. Aynısından bende var dedi. Sonra dedim neyse ben giyerim. Sana olur mu ki diyor. Basenlerin varya diyor. Kötü niyetli değil ama ağzındam çıkanı duymuyor gerçekten. Bu kız alınır mı daha yeni doğum yapmış falan yok. Patavatsız.
HahahahaGelinimi calmaya calismasaydineymis efendim bekmezlun su seviyilarmis bide limon damlatiyomus bahh senn Lostinparadise
Benim kv de markalı olacak herşey yoksa beğenmez.Anneme ne hoşuma giderse alıyorum da ona alamıyorum sırf bu yüzden.Bir de giymiyor ne alıyorsak.Kaliteli güzel şeyler alıyoruz ama üstünde görmüyoruz.Kp hemen giyer mesela ama kv yok.Kız sinir ediyor beni her seferinde. Geçende L beden penye pamtolonlardan almıştım seviyor diye. Aynısından bende var dedi. Sonra dedim neyse ben giyerim. Sana olur mu ki diyor. Basenlerin varya diyor. Kötü niyetli değil ama ağzındam çıkanı duymuyor gerçekten. Bu kız alınır mı daha yeni doğum yapmış falan yok. Patavatsız.
Ben de anlayamadım o kiloyu en son 15 yıl önce evlenirken görmüştüm.Ama bizim kv görümceler kp babam eşim genelde kiloluyuz yani.Küçük görümcem bildiğin aç geziyor tabağına iki yemek kaşığı koyar bizim yediğimiz kaşıklara göre düşün.Ona rağmen 56 kilo.Ya gercekten 55 kiloyu onun gozunde nasil canlaniyoki gauet guzel fizigin .
O da durmuş durmuş benden beterleri de varmış42 yasinda bi abla var tanidik. 20 yas kiz 4.5yas erkek 3 yas kiz 1dusuk ve suan hamile
Ayyy valla yaa yani cokda saappmiimdaO da durmuş durmuş benden beterleri de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?