2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bencede anneni bida daha cok srviyor taniyo. Hem memedenn ayirip hem babanneye verme derim arkadasim

Bu ay benim de sarktı da zaten çok görüşemiyoruz bir de dikkat ediyoruz o yüzden korkum yok
Ya bizde dikkat ediyoruz aslında ama yinede bir ihtimal olabilir mi diye sorguluyorum. İnsan korkuyor. Zaten öyle birşey olsa ben kendimi geçtim eşim napar bilmiyorum. O kadsr istemiyor ki. Benide sinir ediyor ssnki kendi bakıyormuş gibi.

A aaaaa kufurrr....

Benimki istiyor hatta takılıyor uzatmadan arayı diye de bende dükkan kapandı diyorum bu yaştan sonra çok zor Allah isteyenlere versin

Evet birde kız oluyoemuşbu sefeeer Allaahhh ya aslında varya bir kızım olsun isterim. Ama eşim 2.çocuğu istemediği için bende çok korkuyorum. Zaten şuan 2.çocuk bakacak sabrım gücüm yok.
Hayirlisi olsun canim yaa Rabbim istedihiniz zamanda versin senin gibi guzel bi kiz evlat

Sana toplu diyorsa biz ölelim o zaman
Kız sinir ediyor beni her seferinde. Geçende L beden penye pamtolonlardan almıştım seviyor diye. Aynısından bende var dedi. Sonra dedim neyse ben giyerim. Sana olur mu ki diyor. Basenlerin varya diyor. Kötü niyetli değil ama ağzındam çıkanı duymuyor gerçekten. Bu kız alınır mı daha yeni doğum yapmış falan yok. Patavatsız.

Ya gercekten 55 kiloyu onun gozunde nasil canlaniyoki gauet guzel fizigin .

Benim koca da uyudu küçük bebem de uyudu.Ben de yatsam mı diyorum da oğlan kalkar durur.Kız tabletle benden sonra yatıyor genelde.Adam geliyor eve çok yorgunum deyip küt yatıyor gecenin yarısı kalkıp oturuyor.Dün gece oğlan kalktı bir saat uyutamadım çok şükür geldi o uyuttu da dinlendim biraz.Telde de arkadaşlarına oğlan uyutmadı gece diyor hep ayaktaymış.Geldi yattı kalktı bir yarım saat uyuttu yine yattı işi zaten kendinin ona doğru çıktı sabah.Duyan da sabaha kadar çocukla uğraşıyor zannedecekİşi stresli kabul ediyorum da bu kadar uyuyup hala uykusuzum diyeni hiç görmedim.

Benim kv de markalı olacak herşey yoksa beğenmez.Anneme ne hoşuma giderse alıyorum da ona alamıyorum sırf bu yüzden.Bir de giymiyor ne alıyorsak.Kaliteli güzel şeyler alıyoruz ama üstünde görmüyoruz.Kp hemen giyer mesela ama kv yok.

Ya gercekten 55 kiloyu onun gozunde nasil canlaniyoki gauet guzel fizigin .
Ben de anlayamadım o kiloyu en son 15 yıl önce evlenirken görmüştüm.Ama bizim kv görümceler kp babam eşim genelde kiloluyuz yani.Küçük görümcem bildiğin aç geziyor tabağına iki yemek kaşığı koyar bizim yediğimiz kaşıklara göre düşün.Ona rağmen 56 kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…