- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gunaydin canim. Her nasıl ayacaksa. Şimdi alişma dönemi bu şekilde gecer muhakkak. Netice de 1 yildir hep birlikte evdeydik. Pek cok aile yaşar bunu.Gece gece canim sikildi kizlar yaa. Kac gundur hevesle okulda okul diye gun sayiyodu simdi agliyor once kotu ruya gordum dedi simdide okula gitmicem seni ozlerim diyo. Ben seni ziyarete gelirim dedim tamam falan dedi yine yatirdim. Hala icin icin aglama sesi geliyo cinarda uyandi tekrar yine gittim biraz daha buyuyunce giderim diyo tamam sabah tekrar dusunursun istemezsen gitmezsin dedim
Dünüşüm sabah uyanınca da demesin anne ben okula gitmeyi çok istiyorum sen ürya gördük galiba diyeGece gece canim sikildi kizlar yaa. Kac gundur hevesle okulda okul diye gun sayiyodu simdi agliyor once kotu ruya gordum dedi simdide okula gitmicem seni ozlerim diyo. Ben seni ziyarete gelirim dedim tamam falan dedi yine yatirdim. Hala icin icin aglama sesi geliyo cinarda uyandi tekrar yine gittim biraz daha buyuyunce giderim diyo tamam sabah tekrar dusunursun istemezsen gitmezsin dedim
Bu ara herkea stresli galiba ya bende ppsikolojik olrakmh iyi değilim eşimle aramız da kötü o kadar bunaldım ki her çeydenGunaydin canim. Her nasıl ayacaksa. Şimdi alişma dönemi bu şekilde gecer muhakkak. Netice de 1 yildir hep birlikte evdeydik. Pek cok aile yaşar bunu.
Bizimde dün gece eslem uyumadi 2 saat ugrastim gecenin ortasinda kakasini yapti.
Bu gece de yusra defalarca kalkti sebebide sabah eslemi yanıma yatirmistim onu gördü... En son babasi giderken 3. Kez kalkti. Yanima geç yat dedim diye hoykurerek aglayinca eslemde uyandı. Ayaktayız hâla. Artik psikolojik olarak hiç iyi değilim
Benimki koca kız hala kardeşini uyutmaya çalışırken geliyor soruları da önemsiz yani.İlgi çekmek başka birşey değil dertleriAllahim yine hala hic uyuyamadim. Kizinda huyu tuttu ruya gordum insanlar ruya gormek zorundami diye oturmus agliyo kardesinide uyandirdi. Once guzellikle yaklastim yatiirdim. Tam salliyorum aglayarak geri geldi annecimm annecimm annecimm bisey soyleyebilirmiyim
Ben dışarıda beklicem de ona .Arkadaşları ile oynarken dalar gider.Büyüdün artık okula gitmen gerekiyor diyebilirsin.Dik dur biraz yoksa büyüyünce hiç gitmek istemezse çok zorlanırsınGece gece canim sikildi kizlar yaa. Kac gundur hevesle okulda okul diye gun sayiyodu simdi agliyor once kotu ruya gordum dedi simdide okula gitmicem seni ozlerim diyo. Ben seni ziyarete gelirim dedim tamam falan dedi yine yatirdim. Hala icin icin aglama sesi geliyo cinarda uyandi tekrar yine gittim biraz daha buyuyunce giderim diyo tamam sabah tekrar dusunursun istemezsen gitmezsin dedim
Gunaydin canim. Sabah usulca gittim odasina cinarda uyanmisti ablamizi okula kaldirmaya geldik dedim agladi yine gitmicem diye . Benim kadar buyuyunce gidecekmisGunaydin canim. Her nasıl ayacaksa. Şimdi alişma dönemi bu şekilde gecer muhakkak. Netice de 1 yildir hep birlikte evdeydik. Pek cok aile yaşar bunu.
Bizimde dün gece eslem uyumadi 2 saat ugrastim gecenin ortasinda kakasini yapti.
Bu gece de yusra defalarca kalkti sebebide sabah eslemi yanıma yatirmistim onu gördü... En son babasi giderken 3. Kez kalkti. Yanima geç yat dedim diye hoykurerek aglayinca eslemde uyandı. Ayaktayız hâla. Artik psikolojik olarak hiç iyi değilim
Cok sukur gonderdim canim. Guzelce konustuk hallettik . Guzel gecer gunu insallahBen dışarıda beklicem de ona .Arkadaşları ile oynarken dalar gider.Büyüdün artık okula gitmen gerekiyor diyebilirsin.Dik dur biraz yoksa büyüyünce hiç gitmek istemezse çok zorlanırsın
Canim seninki baya ciddi kiskaniyor yaa yavrum kac senedir kardesi yoktu virus olmasa okula gitse enerjisini atabilse bu kdar yansitmazdi bence .Benimki koca kız hala kardeşini uyutmaya çalışırken geliyor soruları da önemsiz yani.İlgi çekmek başka birşey değil dertleri
Umutirmu o cadi sabah gittim gece kinDünüşüm sabah uyanınca da demesin anne ben okula gitmeyi çok istiyorum sen ürya gördük galiba diye
Hadi inşallah güzel geçirsin gününü küçük görümceUmutirmu o cadi sabah gittim gece kinkonusmustukya gitmicem dedi ama pink yermi yolladim . Telefonun basimda caresiz bekliyorum calmaz insallah
Benim mantik :)Kolaya 2 kaşık tuzla hallettim ben merak olayını, hala yanaşmıyor
Nereye kadar bakalım.
Allahim yine hala hic uyuyamadim. Kizinda huyu tuttu ruya gordum insanlar ruya gormek zorundami diye oturmus agliyo kardesinide uyandirdi. Once guzellikle yaklastim yatiirdim. Tam salliyorum aglayarak geri geldi annecimm annecimm annecimm bisey soyleyebilirmiyim
Geldi yine kv. Kendine pullu parlayan pembe bir kazak almış hiç tarzım değil. Neymiş ona yakışmamış hiç güzel olmamış. Sen toplusun ya sana iyi olur diye getirdim dedi. Ulan görende 200 kiloyum sancak. Alt tarafı 55 kiloyum. Hayır öyle de olabilirim kendi işine baksana her gelsiğinde laf ediyor ya. Ona bile toplu diyorlar beni sinir ediyorlar ya. Eltim 45 kilo. Onla karşılaştırıyor beni. Doğumdan sonra dal gibi kaldı yine falan diye. Kendi sanki çok zayıf koca göbeğini görmüyor bana laf ediyor.
Bayadır giremedim umarım herkes iyidir büyük kızımın Doğum günü olayını hallettik güzel oldu kızım mutlu oldu şimdi sıra küçük kızıma geldi kırmızı Mickey mouse konsepti düşündüm elbisesi ve süsleri yolda yarın gelirler pasta olayına karar veremedim büyük kızıma 1 yaş pastası yaptırmıştım fakat buna yaptırmak istemiyorum çünkü kalabalık bi ortam olmayacak kim yicek o kadar pastayı küçük bi pasta işimi görür diye düşünüyorum özel bi pasta sipariş vermicem sanırım bi de açacak Magnet yaptırdım önemli olan güzel pozlar yakalayıp güzel anılar biriktirmek virüsten dolayı içim buruk olsana heyecanlıyım bebelerimiz 1 yaşında
Ben dışarıda beklicem de ona .Arkadaşları ile oynarken dalar gider.Büyüdün artık okula gitmen gerekiyor diyebilirsin.Dik dur biraz yoksa büyüyünce hiç gitmek istemezse çok zorlanırsın
Ay cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyorduIlk gun stresi mi yapti acaba canimm ,sık konuşulunca korkmustur belki bikac guj icinde alisir bence cinarin nesi var biraz gecmedi mi ?
Bizde sabaha kadar bekledik yine dis mi asidan mi hala atesli ilac saatine yakin yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?