2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allahim yine hala hic uyuyamadim. Kizinda huyu tuttu ruya gordum insanlar ruya gormek zorundami diye oturmus agliyo kardesinide uyandirdi. Once guzellikle yaklastim yatiirdim. Tam salliyorum aglayarak geri geldi annecimm annecimm annecimm bisey soyleyebilirmiyim

Gece gece canim sikildi kizlar yaa. Kac gundur hevesle okulda okul diye gun sayiyodu simdi agliyor once kotu ruya gordum dedi simdide okula gitmicem seni ozlerim diyo. Ben seni ziyarete gelirim dedim tamam falan dedi yine yatirdim. Hala icin icin aglama sesi geliyo cinarda uyandi tekrar yine gittim biraz daha buyuyunce giderim diyo tamam sabah tekrar dusunursun istemezsen gitmezsin dedim

Gunaydin canim. Her nasıl ayacaksa. Şimdi alişma dönemi bu şekilde gecer muhakkak. Netice de 1 yildir hep birlikte evdeydik. Pek cok aile yaşar bunu.

Bizimde dün gece eslem uyumadi 2 saat ugrastim gecenin ortasinda kakasini yapti.

Bu gece de yusra defalarca kalkti sebebide sabah eslemi yanıma yatirmistim onu gördü... En son babasi giderken 3. Kez kalkti. Yanima geç yat dedim diye hoykurerek aglayinca eslemde uyandı. Ayaktayız hâla. Artik psikolojik olarak hiç iyi değilim

Dünüşüm sabah uyanınca da demesin anne ben okula gitmeyi çok istiyorum sen ürya gördük galiba diye

Bu ara herkea stresli galiba ya bende ppsikolojik olrakmh iyi değilim eşimle aramız da kötü o kadar bunaldım ki her çeyden

Benimki koca kız hala kardeşini uyutmaya çalışırken geliyor soruları da önemsiz yani.İlgi çekmek başka birşey değil dertleri

Ben dışarıda beklicem de ona .Arkadaşları ile oynarken dalar gider.Büyüdün artık okula gitmen gerekiyor diyebilirsin.Dik dur biraz yoksa büyüyünce hiç gitmek istemezse çok zorlanırsın

Gunaydin canim. Sabah usulca gittim odasina cinarda uyanmisti ablamizi okula kaldirmaya geldik dedim agladi yine gitmicem diye . Benim kadar buyuyunce gidecekmis . Baya konustum. Bende ilk basta korkmustum uzulmustum biliyomisin bende cok aglamistim ama annemle gitmiatik sinifa girince iyiki gelmisim demisim demisrim sende oyle dusuneceksin falan dedim ziyaretine gelicem dedim . Ite kaka ikna oldu cok sukur keyifle hazirlandi bin tamede toka taktik susslendi 3 tanede yeni toka vaadiyle gitti bakalim. Esim birakti geldi kapiyi actim tekmisin ciftmisin diyorum icreri girerken yuzume bile bakmadi diyo 3 dk durur gelirim diyodu banada . Bakalim stresliyim . Canim valla bu kiskancliklar bitecek gibi deil. Gece aglayarak gelldi cinar emiyodu uyandirdi aglama konusalil dedim emene kdar yat dedim yatti oyle icin icin ahladi kardesinin basini oksadi oda uyandi domdu ablasini sevdi guldu ya bilmiyorum cok guzeller cok tatlilar ama bunun yanimda hersey oldukca zor yipratici ve yorucu . 3yas hayalleriyle devam

Ben dışarıda beklicem de ona .Arkadaşları ile oynarken dalar gider.Büyüdün artık okula gitmen gerekiyor diyebilirsin.Dik dur biraz yoksa büyüyünce hiç gitmek istemezse çok zorlanırsın
Cok sukur gonderdim canim. Guzelce konustuk hallettik . Guzel gecer gunu insallah

Benimki koca kız hala kardeşini uyutmaya çalışırken geliyor soruları da önemsiz yani.İlgi çekmek başka birşey değil dertleri
Canim seninki baya ciddi kiskaniyor yaa yavrum kac senedir kardesi yoktu virus olmasa okula gitse enerjisini atabilse bu kdar yansitmazdi bence .

Ilk gun stresi mi yapti acaba canimm ,sık konuşulunca korkmustur belki bikac guj icinde alisir bence cinarin nesi var biraz gecmedi mi ?
Bizde sabaha kadar bekledik yine dis mi asidan mi hala atesli ilac saatine yakin yaniyor

Ne kaadr ayip ya 55kilo haline toplu diyorsa toplu insan gormemis , kocam boyle daha cok begeniyor filan de baride senin yerine o sinir olsun bi daha demez

Cok guzel dusunmussunuz bende renk konusunda tamam gibiyim ama renge uygun konsept zor ,aile arasindada olsa ilk yaslari herseyden mahrum kaldilar bu bari olsun diyorum ,bzimkide daha cok var yavas yavs baslasam iyi olucak ☺

Bizde bu ara okul isini fazla konustuk galiba ,disari cikarken okula mi gitcez anne sende gel okula diyor bu sabah .hemen gitcek sanıyor

Ilk gun stresi mi yapti acaba canimm ,sık konuşulunca korkmustur belki bikac guj icinde alisir bence cinarin nesi var biraz gecmedi mi ?
Bizde sabaha kadar bekledik yine dis mi asidan mi hala atesli ilac saatine yakin yaniyor
Ay cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyordu . Masallah cnm hemen alisti ohretmen foto video gonderiyor cok mutlu pzt kdar konusur artik esime soulimde kredi ceksin simdi siniftaki kizlarin herseyini begenmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…