2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahaha pink ya kızların tokası çantası küpesi bitmiyor dimi Çınar paşama da geçmiş olsun yesin fotosunu kaynanası

Nerde öyle cesit cesit yemek be canım. İnan sebzelere de biktim artik... Bende bugun oglen tarhana ve dunden kalan patatesi yedirdim ikisinede. Bu aksama da fasulye ile pilav yapcam

Bak demedi deme 1 gun yetmez ona hafta da 2 3 gün gitmek ister fiyatlar nasil canim ya orda

Ben artik Bize yemek yaparkende zorlaniyorum oglumda yedigi icin genelde hergun corba,sebze ,yanina cesit yapiyorum ayni seyler olmasın derken cok ugrastitiyor ,artik kizimda bizimkilerden yiyor hangisinden yiycekse tuzunu ayirinca atiyorum
Ayri yemek yemiyor gerci bu ara hic yemiyor

Nette baktim 3 4 gun yaziyor ama 1haftaya kaadr surebilirmis inan 4saat oldu mu geri cikiyor atesi ,oylece oturuyor masallah canim ee tabi simdi heveslenir herseye

Öğlen meyve falan veriyorum canım ben hala yoksa bi de öğlen yemeği düşün
Artik tutmuyor eslemi valla. Mizir mizir yoksa butun gun meme de oluyor. Bende artik ablasi gibi arttirdim ikisine de aynı veriyorum miktarlar farkli. Az once de muz vereyim dedim ama uykusu vardi fazla yemedi. Artik uyaninca bakcaz gene duruma

Artik tutmuyor eslemi valla. Mizir mizir yoksa butun gun meme de oluyor. Bende artik ablasi gibi arttirdim ikisine de aynı veriyorum miktarlar farkli. Az once de muz vereyim dedim ama uykusu vardi fazla yemedi. Artik uyaninca bakcaz gene duruma
İlk uykusundan uyanınca genelde biz yeni kahvaltı yapacak oluyoruz babasıyla . O zaman ya ekmek içi&kızarmış ekmek yada mandalina veriyorum. Biraz zaman geçince de işte ya hipp yada muz falan veriyorum yine öyle geçiştiriyoruz. Doktora gidince sorayım bakalım ne diyecek öğün işine kusmasa arabada çoktan götürmüştüm de

Bende gidebilsemde bir konuşsam iyi olacakti hâla gitmedik inşallah önümüzdeki ay istiyorum. Hem şu menenjit asisini konusmak icin

Bende gidebilsemde bir konuşsam iyi olacakti hâla gitmedik inşallah önümüzdeki ay istiyorum. Hem şu menenjit asisini konusmak icin
Valla kusa kusa götürcez bizde heralde allahtan sağlık ocağı hemen sokağın sonunda da aşıları dert etmiyorum. geçen parka çıktığımızda gittim gaz şurubu yazdırayım doktor beye dedim hemşireye sen hala gaz şurubu mu veriyorsun dedi yazdırmadan çıktım . Kullanma artık bağırsaklaırnı tembelleştirme dedi. Zaten gece uykusundan gaz sebebiyle mi uyanıyor diye almıştık . Hiç bi faydası olmadı bi Şişe şurubu devirdik heralde boşuna

Bak demedi deme 1 gun yetmez ona hafta da 2 3 gün gitmek ister fiyatlar nasil canim ya orda
Canim diyoki 100 gun gidicem cok mutlu yaa o kdar sevincliyimki uzun zamandir bu kdar neseli gormedim . Canim aylik 1200 bu kres. Gunluk 50 tl aliyor bizden gun sonunda odedim ucretini

Canım başa dönüp okuyamadım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Diş mi canım?

Geçmiş olsun canım Çınara, kanka desitin diye bir krem varmış mor olan dışı çok iyiymiş pişiğe edinebilirsen belki faydası olur

Cağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldu sizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah

Eklentiler

• 6CB341F3-5C69-42FC-A8A1-8DBC0161EE1B.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 44
Canımmm çok güzelsiniz maşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrunuza canım dünürümün eski dünürüsüüü

Canımmm çok güzelsiniz maşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrunuza canım dünürümün eski dünürüsüüü
Teşekkür ederiz caaanım eski dünürümün yeni dünüşüüü Amin Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat huzur versin inşallah

Bayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…