Hahaha pink yaAy cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyordu. Masallah cnm hemen alisti ohretmen foto video gonderiyor cok mutlu pzt kdar konusur artik esime soulimde kredi ceksin simdi siniftaki kizlarin herseyini begenmistir
Nerde öyle cesit cesit yemek be canım. İnan sebzelere de biktim artik... Bende bugun oglen tarhana ve dunden kalan patatesi yedirdim ikisinede. Bu aksama da fasulye ile pilav yapcamBugün kızıma pişirecek bişey bulamadım yaYeşil mercimek haşladım birazda içine şehriye attım yallah yoğurtla yer oldu bitti döndür döndür aynı şeyleri yiyor . Ama düşünüyorum bizde öyleyiz
Bak demedi deme 1 gun yetmez ona hafta da 2 3 gün gitmek isterAy cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyordu. Masallah cnm hemen alisti ohretmen foto video gonderiyor cok mutlu pzt kdar konusur artik esime soulimde kredi ceksin simdi siniftaki kizlarin herseyini begenmistir
Bugün kızıma pişirecek bişey bulamadım yaYeşil mercimek haşladım birazda içine şehriye attım yallah yoğurtla yer oldu bitti döndür döndür aynı şeyleri yiyor . Ama düşünüyorum bizde öyleyiz
Öğlen meyve falan veriyorum canım ben hala yoksa bi de öğlen yemeği düşünNerde öyle cesit cesit yemek be canım. İnan sebzelere de biktim artik... Bende bugun oglen tarhana ve dunden kalan patatesi yedirdim ikisinede. Bu aksama da fasulye ile pilav yapcam
Ay cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyordu. Masallah cnm hemen alisti ohretmen foto video gonderiyor cok mutlu pzt kdar konusur artik esime soulimde kredi ceksin simdi siniftaki kizlarin herseyini begenmistir
Artik tutmuyor eslemi valla. Mizir mizir yoksa butun gun meme de oluyor. Bende artik ablasi gibi arttirdim ikisine de aynı veriyorum miktarlar farkli. Az once de muz vereyim dedim ama uykusu vardi fazla yemedi. Artik uyaninca bakcaz gene durumaÖğlen meyve falan veriyorum canım ben hala yoksa bi de öğlen yemeği düşün
İlk uykusundan uyanınca genelde biz yeni kahvaltı yapacak oluyoruz babasıyla . O zaman ya ekmek içi&kızarmış ekmek yada mandalina veriyorum. Biraz zaman geçince de işte ya hipp yada muz falan veriyorum yine öyle geçiştiriyoruz. Doktora gidince sorayım bakalım ne diyecek öğün işineArtik tutmuyor eslemi valla. Mizir mizir yoksa butun gun meme de oluyor. Bende artik ablasi gibi arttirdim ikisine de aynı veriyorum miktarlar farkli. Az once de muz vereyim dedim ama uykusu vardi fazla yemedi. Artik uyaninca bakcaz gene duruma
Bende gidebilsemde bir konuşsam iyi olacakti hâla gitmedikİlk uykusundan uyanınca genelde biz yeni kahvaltı yapacak oluyoruz babasıyla . O zaman ya ekmek içi&kızarmış ekmek yada mandalina veriyorum. Biraz zaman geçince de işte ya hipp yada muz falan veriyorum yine öyle geçiştiriyoruz. Doktora gidince sorayım bakalım ne diyecek öğün işinekusmasa arabada çoktan götürmüştüm de
Valla kusa kusa götürcez bizde heraldeBende gidebilsemde bir konuşsam iyi olacakti hâla gitmedikinşallah önümüzdeki ay istiyorum. Hem şu menenjit asisini konusmak icin
Bitmiyor canim valla kokoslarHahaha pink yakızların tokası çantası küpesi bitmiyor dimi Çınar paşama da geçmiş olsun yesin fotosunu kaynanası
Insallah yarina daha iyi olir canim rabbim sifa versin insallhNette baktim 3 4 gun yaziyor ama 1haftaya kaadr surebilirmis inan 4saat oldu mu geri cikiyor atesi ,oylece oturuyormasallah canim ee tabi simdi heveslenir herseye
Evet hemde ne heves davsanimInsallah yarina daha iyi olir canim rabbim sifa versin insallh
Canim diyoki 100 gun gidicemBak demedi deme 1 gun yetmez ona hafta da 2 3 gün gitmek isterfiyatlar nasil canim ya orda
Canım başa dönüp okuyamadım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Diş mi canım?Ben artik Bize yemek yaparkende zorlaniyorum oglumda yedigi icin genelde hergun corba,sebze ,yanina cesit yapiyorum ayni seyler olmasın derken cok ugrastitiyor ,artik kizimda bizimkilerden yiyor hangisinden yiycekse tuzunu ayirinca atiyorum
Ayri yemek yemiyorgerci bu ara hic yemiyor
Geçmiş olsun canım Çınara, kanka desitin diye bir krem varmış mor olan dışı çok iyiymiş pişiğe edinebilirsen belki faydası olurAy cnm yaa insallah gecer artik kac gundur ugrasiyosun yazik yavruyada . Cnm cinarda cok kotu pisik olmus goz goz kabarmis agri kesici verdim heralde cani yaniyordu. Masallah cnm hemen alisti ohretmen foto video gonderiyor cok mutlu pzt kdar konusur artik esime soulimde kredi ceksin simdi siniftaki kizlarin herseyini begenmistir
Canımmm çok güzelsiniz maşallahCağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldusizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah
Teşekkür ederiz caaanım eski dünürümün yeni dünüşüüüCanımmm çok güzelsiniz maşallahAllah uzun sağlıklı ömürler versin yavrunuza canım dünürümün eski dünürüsüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?