5 no kullanıyoruz biz kuzum sleppy. Külot bezle bi tık daha kolay oluyor giydirmek . Cırtlıda 4 küçük geliyor artık bize ona göre çıkarım yapabilirsin belkiBayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam
⁰ ins,canim hastalanmalri degilde ates cok korkutuyir beniInsallah yarina daha iyi olir canim rabbim sifa versin insallh
Asiya bağlıyorum cnm ama ins.bu akdar seye dis cikartirCanım başa dönüp okuyamadım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Diş mi canım?
Cağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldusizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah
Ben yusraya hâla veriyorum. Aci cektigini gorunce dayanamiyosunValla kusa kusa götürcez bizde heraldeallahtan sağlık ocağı hemen sokağın sonunda da aşıları dert etmiyorum. geçen parka çıktığımızda gittim gaz şurubu yazdırayım doktor beye dedim hemşireye sen hala gaz şurubu mu veriyorsun dedi yazdırmadan çıktım . Kullanma artık bağırsaklaırnı tembelleştirme dedi. Zaten gece uykusundan gaz sebebiyle mi uyanıyor diye almıştık . Hiç bi faydası olmadı bi Şişe şurubu devirdik heralde boşuna
Anladim. Duzenli baslatirsaniz aylik olacak yaniCanim diyoki 100 gun gidicemcok mutlu yaa o kdar sevincliyimki uzun zamandir bu kdar neseli gormedim . Canim aylik 1200 bu kres. Gunluk 50 tl aliyor bizden gun sonunda odedim ucretini
Masallah yaa pastaniz da cok guzel olmuş. Bu arada kızın iki isimliymiş ben bilmiyordumCağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldusizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah
Duzenli dusunmuyorum cnm hftda 2 yeter. Varya acaip degismis iyi anlamda masallah diyimAnladim. Duzenli baslatirsaniz aylik olacak yani
Evet cnm hklisin bnde korkrim atesten⁰ ins,canim hastalanmalri degilde ates cok korkutuyir beniyazmayi unuttum galiba cinara ne dokhndu oyle pisik yaptiki asitli mi yedi bazen bepanthol suruyorum canim iyi gelir belki yaniyodur simdi
Sagol canim evet cnm biliyorum boyle siddetli pisik olunca direk onu aldirdim esime baya ii geldiGeçmiş olsun canım Çınara, kanka desitin diye bir krem varmış mor olan dışı çok iyiymiş pişiğe edinebilirsen belki faydası olur
Yüsra söylüyordur ama canım karnım ağrıyor vs diye . Bilemiyoruz ki şimdi miniklerin gaz mı diş mi alerji mi .Ben yusraya hâla veriyorum. Aci cektigini gorunce dayanamiyosun
Ben deli gibi temizlik yapmamak için kendime söz verdimBizde pastaciyla salı aksami icin anlastik. Model de soyledik.bakalim aynisi gelebilecek mi, bence gelmicekneyse kardan dolayi ertelemezsek ben yarin temizlige baslarim. Pazartesi de yiyecekleri hazırlarım
Hangi aşıyı yaptılar kuzum? Özel aşılardan mı? Birkaç gün huysuzluk ateş yapabiliyor bazı aşılar ama inşallah kısa sürede geçer bu şikayetleriniz, çok teşekkür ederiz kuzum eşimin memleketindeydik annemler de geldi aile arası kutladık erkenden doğum gününü, hepimizin evladının çok güzel seneleri olsun inşallahAsiya bağlıyorum cnm ama ins.bu akdar seye dis cikartircok sagol
Cok guzel olmussunuz canim ne guzell hazirlanmissiniz masallah ❤nice uzun yaslari olsun insallah
Aaa evet canım 2 isimli benim minnoşMasallah yaa pastaniz da cok guzel olmuş. Bu arada kızın iki isimliymiş ben bilmiyordum
Anladım kuzum çok geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğaSagol canim evet cnm biliyorum boyle siddetli pisik olunca direk onu aldirdim esime baya ii geldi
Sagol kankaAnladım kuzum çok geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa
Yapabilir alerjik tepkimeEvet cnm hklisin bnde korkrim atesten.asitlide yenedi cnm sut denedim pisik yprmiki sut bepantol hafif geldi cnm baya yarasi vardi desitin aldirdim o iyi geldi cok sukur
Deli gibi istesemde yapamamBen deli gibi temizlik yapmamak için kendime söz verdimdoğumda ağzımın payını aldım çünkü . Ev daha oldu gelen gidenden sonra yaparım detaylı
He aynen canım işte toz süpür silDeli gibi istesemde yapamamgörünür yerler temizlenecek anca oyle tul perde indirip detayli cok zor benim icin suan
İsmiyle yaşasınAaa evet canım 2 isimli benim minnoşson anda karar verememiştim iki ismi de koydum çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?