2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam
5 no kullanıyoruz biz kuzum sleppy. Külot bezle bi tık daha kolay oluyor giydirmek . Cırtlıda 4 küçük geliyor artık bize ona göre çıkarım yapabilirsin belki

Insallah yarina daha iyi olir canim rabbim sifa versin insallh
⁰ ins,canim hastalanmalri degilde ates cok korkutuyir beni yazmayi unuttum galiba cinara ne dokhndu oyle pisik yaptiki asitli mi yedi bazen bepanthol suruyorum canim iyi gelir belki yaniyodur simdi

Canım başa dönüp okuyamadım çok geçmiş olsun nasıl oldu kızın? Diş mi canım?
Asiya bağlıyorum cnm ama ins.bu akdar seye dis cikartir cok sagol

Cok guzel olmussunuz canim ne guzell hazirlanmissiniz masallah ❤nice uzun yaslari olsun insallah

Ben yusraya hâla veriyorum. Aci cektigini gorunce dayanamiyosun

Masallah yaa pastaniz da cok guzel olmuş. Bu arada kızın iki isimliymiş ben bilmiyordum

Bizde pastaciyla salı aksami icin anlastik. Model de soyledik.bakalim aynisi gelebilecek mi, bence gelmicek neyse kardan dolayi ertelemezsek ben yarin temizlige baslarim. Pazartesi de yiyecekleri hazırlarım

Eklentiler

• IMG-20210211-WA0016.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 37
⁰ ins,canim hastalanmalri degilde ates cok korkutuyir beni yazmayi unuttum galiba cinara ne dokhndu oyle pisik yaptiki asitli mi yedi bazen bepanthol suruyorum canim iyi gelir belki yaniyodur simdi
Evet cnm hklisin bnde korkrim atesten .asitlide yenedi cnm sut denedim pisik yprmiki sut bepantol hafif geldi cnm baya yarasi vardi desitin aldirdim o iyi geldi cok sukur

Bizde pastaciyla salı aksami icin anlastik. Model de soyledik.bakalim aynisi gelebilecek mi, bence gelmicek neyse kardan dolayi ertelemezsek ben yarin temizlige baslarim. Pazartesi de yiyecekleri hazırlarım
Ben deli gibi temizlik yapmamak için kendime söz verdim doğumda ağzımın payını aldım çünkü . Ev daha oldu gelen gidenden sonra yaparım detaylı

Asiya bağlıyorum cnm ama ins.bu akdar seye dis cikartir cok sagol

Cok guzel olmussunuz canim ne guzell hazirlanmissiniz masallah ❤nice uzun yaslari olsun insallah
Hangi aşıyı yaptılar kuzum? Özel aşılardan mı? Birkaç gün huysuzluk ateş yapabiliyor bazı aşılar ama inşallah kısa sürede geçer bu şikayetleriniz, çok teşekkür ederiz kuzum eşimin memleketindeydik annemler de geldi aile arası kutladık erkenden doğum gününü, hepimizin evladının çok güzel seneleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…