2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
E etsin bi zahmet
Cocuklara babannesi bakacak esimle bizde girişcez ancak öyle
İnan her yer hali kapli. Oyle olmasa daha kolay olurdu. Zaten kasıklarım çok agriyor kendimi zorlayamam. Esimde yardim etsin bi zahmet
Geçenlerde benimki de zorlandığımı görünce robot süpürge alayım sana sevgililer gününde dedi bende söylendim evin hizmetçisimiyim bende sevgililer gününde bana robot alcan dedim gitmiş kolye almış sonrada üzüldüm bari işe yarardı robot

Anam anam anam nice mutlu Senelerınız olsun Insallh bir omur boyu mutlu yasayın. Iyıkı doğdunnn kuzum benim omrun uzun omrun guzel analı babalı olsun Insallah. Nice nice yaşlara tilililili

Heee şunu da deyımde yosam duramam. gııızz pınkk sen ne gozel gacısın eyle.. gıvır gıvır saçlar boylar poslar gulucuklu pozlar endamlar da endamlar giyinmiş pudra renkler amanında amanın nazar degmesın Maşallahhh sizee

Oyle bir firsati nasil kaçırdın zavalli robot bizim eve gelse kufrederdi. Ciddiyim her yeri haliyla kapladik. Gidip en soguk yere oturuyorlar cocuklar. Eslem de yuruse de obur halilarimi yaysam

Aklima geldi cok bilen kayınvaliden ne oldu biricik torununa

Ben zencefilim cayini yaptim icirdim, mercimek corbasina kattim icirdim. Pancar vermedim ama kuzum
Maşallah yarasın bebemize..
Bende bugun kıymalı havuclu bruksel lahanası corbası yaptım ama corba gibi degil tabı daha koyu. Yedı biraz. Sizde deneyın kızlar. Bebelerin sevecegı bır tat cıkıyo meydana

Güzel düşün canım güzel bir pasta gelsin
Gobek adim negatif yasadigimiz durum o kadar sacma ki. Kp yuzunden ezbere iş yapiyoruz. Hani şu herseyi yaparız diyen marangozlar gibi. Ucuz olsun diye pastaneye pastalari getiren adami bulmus. Bende dun tesadüfen bir yere giderken otobuste gördüm. Durmuslar arabadaki pastalari inceliyolar 3 4 adam. Kayinvalidem desen resimli yaptirin falan dedi. Yani para vermeseler bu kadar sinir olmazdım

Kızz pero güldürdün beni nerden gördüm bu kadarını sağol canım benim o senin bakarkenki güzelliğin Teşekkür ederiz teyzesiii daha 11 gün var doğumuna ama olsun önceden de olsa güzel oldu ben çok mutlu oldum hiç bişey yapamamıştım içimde kalmıştı hepimizin evladının sağlıklı çok güzel analı babalı mutluluk dolu ömürleri Olsun inşallah

Maşallah yarasın bebemize..
Bende bugun kıymalı havuclu bruksel lahanası corbası yaptım ama corba gibi degil tabı daha koyu. Yedı biraz. Sizde deneyın kızlar. Bebelerin sevecegı bır tat cıkıyo meydana
Bruksel lahanasi yemegi yaptim bende ayni havuclu kiymali. Nefret geldi bir daha yapmam

Tam gece beslenmesini kesmeye niyetlenmiştim ama ağlamalı geceler başladı ya. Ne yapsam bilmiyorum. :/ 1 ay daha bekleyeceğim sanırım şu atağında geçmesini. Yoksa ağlamaktan helak olur yavrum.
Cok aglayacaksa bosver cnm biraz daha bekle derim.

Aklima geldi cok bilen kayınvaliden ne oldu biricik torununa
Ne aldı demek istedin kuzum galiba bilezik aldı torununa, ama yaptığı hareketlerle aldığı hediyenin de bir önemini bırakmıyor. Benden önce benden daha süslü, daha atik daha anaçtı o gece çıldırttı ama dedim kendine gel evladının en mutlu günü

Buyuyunce hic tutamazsin :)

Para vermeleri onlara her şeyi yapmaya hakları olduğunu hissettiriyor işte, sözde iyilik yapacak ama insanjn burnundan getirir. Size ne ya size ne annesi babası sen misin? Biraz arka plana geç ama yok bir yerleri eksilir

He ben gorrum cano. Önüm arkam sağım solum ebe degıl göz cunku hahahah hislerım eyıdir Gül gül hep gül inşallah :)
Mutlu olmamısın cunku anasın
Amııın kuzum Insallah

Ben de kahvaltı konusunda çeşit bulamıyorum.Omlet,haşlama yumurta gün aşırı veriyorum.Meyveli muhallebi yapıyorum arada da artık muhallebi zamanı geçiyor.Pankek denicem bakalım fırsat bulursam

Hic sorma cnm her sabah bende muzdaribim kendimize ayri pasaya ayri ne yapsam diye aksam yemekleri biz ne yersek onu yiyorda kahvalti sorun :)
Scooter sürebilirler mii kızz. Kardşeimde geçen diyor scooter alıcam doğum gününe. Dedim. Çok 10 yaşına girmiyor 1 yaşına girecek nasıl sürsün scooterı. Aklı ermez daha.
Onun yerine ilk arabam alsin cnm benimki yuruyemiyor ama massallah onu iyi suruyor kendisi dusmeden :)
Oooouvv defne icim yandi bi yudum iceyim die coreklenir cinarda saldiriyo siseyi gordumu
Ah o sise saldirma bizdede var hatta tarif edeyim hareketini sana :)
Eller iki yana acilmis salliyor agiz bir karis acik gozlerini anasi gibi belertip hih hih diyor :)

Hay Allah ya. Ayni bizimkiler gibi işte. Onlarin huyunu degistiremeyecegimize göre yokmuşlar gibi davrancaz. Vallahi benim mesele de uzatilcak konu degil belki cogu kişiye gore. Ama benim asil derdim pastanin oyle boyle olmasi degil. Mesele bizi ekarte edip kendileri ön planda olmalari. Bileziğinizide gule gule kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…