Sadece bizimkiler mi böyle. Biz mi cok pasifiz bilmiyorumPara vermeleri onlara her şeyi yapmaya hakları olduğunu hissettiriyor işte, sözde iyilik yapacak ama insanjn burnundan getirir. Size ne ya size ne annesi babası sen misin? Biraz arka plana geç ama yok bir yerleri eksilir
Ya lahanalarin icleri hep küflüydü yikayip ayiklicam diye yarısını attim, cok vakit harcadim. Onun yerine bildigimiz lahana alaydim hem daha bereketli olurdu hem daha kolay yapardımNıye kız neden sevmedin
Oyle bir sansin varsa degerlendir cnm.kiz kardesim kalirken o uyuturdu hep.basta huysuzlanir sonra sakinlesirdi alismisti bi sure sonra onun uyutmasina.Ya zaten diyorlarki bu süreçte anne değil baba veya başkası uyutcakmış. Çünkü anne olunca zaten meme istiyor direk vermeyince daha çok ağlıyor. Üstümü açmaya çalışıyor naapiyim yani.
Babası da hiç uğraşmaz. Kv geldi ona mı versem diyorum onada cessret edemiyorum. Anneme diycem artık 1 hafta bizde kal diye. 3 günden sonra alışıyormuş en fszla 1 hafta sürüyor diyorlar. Oofff napcaz bilmiyorum. Benim doktora göre geç bile kaldım reflüsünü daha çok arttırıyor gece beslenmesi demişti.
Sana zaman kalması harika birşey diyorim ve susuyorumKizlar sizinle eskisi kadar ilgilenemiyorum ama gun bana yetmiyor anca gunde 15 dk uykumdan feragat edersem fazla kaliyorum :) cok sukur biz duzenimizi kurduk.bakimimida yapiyorum temizligimide oglumlada ilgileniyorum belki sizede fikir olur yazasim geldi :)
Sabah 7 kalkis ilk is bulasik makinesi bosaltilir ve 9 a kadar ev isi ve kahvalti hazirlanir 9 10 arasi kahvalti sonra ev isi 12 gibi ayazi uyuturum o uyuyunca 2 veya 3 gunde 1 bende onunla uyurum.uyumazsamda telefonda takilir veya kitap okurum.1 de kalkar.eve supurge ara ogun hazirlanir yedirilir aksam yemegi yapilir.saat 4 de uyutup sonra kpss ye hazirlaniyorum oturur uyanana kadar ders calisirim.uyaninca aksam yemegi fasli bulasik fasli derken saat 7 olur 8 e kadar ayazla oyuncaklarla oynariz beraber biraz yorarim.8 de uyur sonra 1 saat daha kpss.1 saat kendi kisisel bakimim.1 saat de telde takilirim bazen kisisel bakimimi filmle taclandirir uyurum :)
Bilemedim canim insallah ondan değildir. Ben farkettim eslem artkk kakasini gizli yapiyor bazen aninda farkedemiyorum. O zaman hemen kabarıyor poposu. Hatta bir ara baya pisige dönmüştüAma daha once yapmamisti ajo yaaa
Benimkide diyorda lafimi sokuyorum valla.sanki cok bakiyorsunda cocuk istiyorsun diyorum.cocugumu sevmeleri bile 10 dk yi gecmez.cocuk bile alisti gitmek istemiyor resmen mizirdaniyor.bende o sirada bir sarki patlatiyorum ayaza :)Benimki istiyor hatta takılıyor uzatmadan arayı diye de bende dükkan kapandı diyorum bu yaştan sonra çok zor Allah isteyenlere versin
Kiz Allah seni nie istemedin aliklasma boule seylere atla hemenE etsin bi zahmet
Geçenlerde benimki de zorlandığımı görünce robot süpürge alayım sana sevgililer gününde dedibende söylendim evin hizmetçisimiyim bende sevgililer gününde bana robot alcan dedim gitmiş kolye almış sonrada üzüldüm bari işe yarardı robot
Benimkide gizli yapiyo cnm kiyi koselere siniyoBilemedim canim insallah ondan değildir. Ben farkettim eslem artkk kakasini gizli yapiyor bazen aninda farkedemiyorum. O zaman hemen kabarıyor poposu. Hatta bir ara baya pisige dönmüştü
Kaslari gekdi gozumin onune bakHic sorma cnm her sabah bende muzdaribim kendimize ayri pasaya ayri ne yapsam diye aksam yemekleri biz ne yersek onu yiyorda kahvalti sorun :)
Onun yerine ilk arabam alsin cnm benimki yuruyemiyor ama massallah onu iyi suruyor kendisi dusmeden :)
Ah o sise saldirma bizdede var hatta tarif edeyim hareketini sana :)
Eller iki yana acilmis salliyor agiz bir karis acik gozlerini anasi gibi belertip hih hih diyor :)
Ben gordum canım oyle diyeni kim biliyormusun benim koca :)Benim koca da uyudu küçük bebem de uyudu.Ben de yatsam mı diyorum da oğlan kalkar durur.Kız tabletle benden sonra yatıyor genelde.Adam geliyor eve çok yorgunum deyip küt yatıyor gecenin yarısı kalkıp oturuyor.Dün gece oğlan kalktı bir saat uyutamadım çok şükür geldi o uyuttu da dinlendim biraz.Telde de arkadaşlarına oğlan uyutmadı gece diyor hep ayaktaymış.Geldi yattı kalktı bir yarım saat uyuttu yine yattı işi zaten kendinin ona doğru çıktı sabah.Duyan da sabaha kadar çocukla uğraşıyor zannedecekİşi stresli kabul ediyorum da bu kadar uyuyup hala uykusuzum diyeni hiç görmedim.
Senin bunalimini iyi anliyorum cnm su an sabrediyorsun.ama ileride iyiki sabretmisim diyeceksin emeklerinin karsiligini o iki minnak yavrun buyuyup serpilince anlicaksin hatta bu bunaldigin gunleri bile ozleyeceksin.az daha sabir cnm.Gunaydin canim. Her nasıl ayacaksa. Şimdi alişma dönemi bu şekilde gecer muhakkak. Netice de 1 yildir hep birlikte evdeydik. Pek cok aile yaşar bunu.
Bizimde dün gece eslem uyumadi 2 saat ugrastim gecenin ortasinda kakasini yapti.
Bu gece de yusra defalarca kalkti sebebide sabah eslemi yanıma yatirmistim onu gördü... En son babasi giderken 3. Kez kalkti. Yanima geç yat dedim diye hoykurerek aglayinca eslemde uyandı. Ayaktayız hâla. Artik psikolojik olarak hiç iyi değilim
Hımm Allah AllahYa lahanalarin icleri hep küflüydü yikayip ayiklicam diye yarısını attim, cok vakit harcadim. Onun yerine bildigimiz lahana alaydim hem daha bereketli olurdu hem daha kolay yapardım
Cnm nacizane tavsiye vereyimmi mercimekle yogurt ayni ogunde yedirmeni tavsiyr etmem mercimekten alacagi degerleri etkiliyor.mercimek ispanak tarzi seyler yogurtla tavsiye edilmiyor o yuzdenBugün kızıma pişirecek bişey bulamadım yaYeşil mercimek haşladım birazda içine şehriye attım yallah yoğurtla yer oldu bitti döndür döndür aynı şeyleri yiyor . Ama düşünüyorum bizde öyleyiz
Bunalmayan bir kisi goster bana cnm :) delirmeme ramak kaladayimBu ara herkea stresli galiba ya bende ppsikolojik olrakmh iyi değilim eşimle aramız da kötü o kadar bunaldım ki her çeyden
Sozde bizde esim ben ayaz olucakti kv demde gelicek gibi.15 kisilikte pasta yaptircaz artik 10 gun sabah aksam pasta yeriz :)Cağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldusizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah
Yeni yasi kutlu mutlu hayirli olsun cnm :) nice daha yaslara gecen sene gun sayiyorduk bu zamanlar cok sukur sag salim kucaklarimiza aldikCağnım kızlar biz erken doğum günüsümüzü yaptık , güzeldi aile içinde oldu sadece burada çift olarak yakın arkadaşımız vardı onlar geldi bebekleri var bizimkiyle aralarında 7 ay var hatıra oldusizin de çok güzel anılarınız olsun inşallah
Ayni no diye biliyorum cnm.bende gecicem benimki bir aydir durmuyor her yolu deniyorum yok.bir turlu kilot bez bulamadim.Bayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam
Hepimiz guzelizde sen bilmiyorsun iste :)Anam anam anam nice mutlu Senelerınız olsun Insallh bir omur boyu mutlu yasayın. Iyıkı doğdunnn kuzum benim omrun uzun omrun guzel analı babalı olsun Insallah. Nice nice yaşlara tilililili
Heee şunu da deyımde yosam duramam. gııızz pınkk sen ne gozel gacısın eyle.. gıvır gıvır saçlar boylar poslar gulucuklu pozlar endamlar da endamlargiyinmiş pudra renkler amanında amanın nazar degmesın Maşallahhh sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?