2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Para vermeleri onlara her şeyi yapmaya hakları olduğunu hissettiriyor işte, sözde iyilik yapacak ama insanjn burnundan getirir. Size ne ya size ne annesi babası sen misin? Biraz arka plana geç ama yok bir yerleri eksilir
Sadece bizimkiler mi böyle. Biz mi cok pasifiz bilmiyorum

Benim kv napti anlatayim size. Dediki hediye ne alsak bilemedik. Eksigi de yok şimdi. Para veririz dediler. Tamam dedim bende sen bilirsin. Sonra baska bir aksam dedi küpe alsak belki annen alacaktır ayni olmasin dedik. (Aslinda agzimi ariyor annem ne alacak diye) bende gerek yok öyle birsey yok dedim. Halbuki annemin numarası var. Arayip dese ya dünür cocuga ne hediye alsak sen ne yapacaksin. Ya da ortak birşey yapalimmi? Ben bunu anneme anlattim. O da ertesi gun gitmis kupe almis simdi hepten delirdim onun demesiyle oldu gibi oldu. Bende esime dedim annemin verdigi parayi verecekler mi bakalim gorecegiz

Kizlar sizinle eskisi kadar ilgilenemiyorum ama gun bana yetmiyor anca gunde 15 dk uykumdan feragat edersem fazla kaliyorum :) cok sukur biz duzenimizi kurduk.bakimimida yapiyorum temizligimide oglumlada ilgileniyorum belki sizede fikir olur yazasim geldi :)
Sabah 7 kalkis ilk is bulasik makinesi bosaltilir ve 9 a kadar ev isi ve kahvalti hazirlanir 9 10 arasi kahvalti sonra ev isi 12 gibi ayazi uyuturum o uyuyunca 2 veya 3 gunde 1 bende onunla uyurum.uyumazsamda telefonda takilir veya kitap okurum.1 de kalkar.eve supurge ara ogun hazirlanir yedirilir aksam yemegi yapilir.saat 4 de uyutup sonra kpss ye hazirlaniyorum oturur uyanana kadar ders calisirim.uyaninca aksam yemegi fasli bulasik fasli derken saat 7 olur 8 e kadar ayazla oyuncaklarla oynariz beraber biraz yorarim.8 de uyur sonra 1 saat daha kpss.1 saat kendi kisisel bakimim.1 saat de telde takilirim bazen kisisel bakimimi filmle taclandirir uyurum :)

Oyle bir sansin varsa degerlendir cnm.kiz kardesim kalirken o uyuturdu hep.basta huysuzlanir sonra sakinlesirdi alismisti bi sure sonra onun uyutmasina.

Sana zaman kalması harika birşey diyorim ve susuyorum

Benimki istiyor hatta takılıyor uzatmadan arayı diye de bende dükkan kapandı diyorum bu yaştan sonra çok zor Allah isteyenlere versin
Benimkide diyorda lafimi sokuyorum valla.sanki cok bakiyorsunda cocuk istiyorsun diyorum.cocugumu sevmeleri bile 10 dk yi gecmez.cocuk bile alisti gitmek istemiyor resmen mizirdaniyor.bende o sirada bir sarki patlatiyorum ayaza :)

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli :)

Kiz Allah seni nie istemedin aliklasma boule seylere atla hemen Bende cok saglam bi hediye bekliyorum eger bekledigimi yapmazsa varyaaa kufuuuurrrr

Kaslari gekdi gozumin onune bak yerimmmm

Ben gordum canım oyle diyeni kim biliyormusun benim koca :)
Senin bunalimini iyi anliyorum cnm su an sabrediyorsun.ama ileride iyiki sabretmisim diyeceksin emeklerinin karsiligini o iki minnak yavrun buyuyup serpilince anlicaksin hatta bu bunaldigin gunleri bile ozleyeceksin.az daha sabir cnm.

Ya lahanalarin icleri hep küflüydü yikayip ayiklicam diye yarısını attim, cok vakit harcadim. Onun yerine bildigimiz lahana alaydim hem daha bereketli olurdu hem daha kolay yapardım
Hımm Allah Allah senin şansına kuflu paket denk geldi zaarbızım burlrdada bruksel lahanası kereviz enginar felan bulmak zordur. Esime dedım oglan bruksel lahanası yaptım yedı bundan sonra listede olacak sende unutma. Burda bulamazsak Baska bi yerde ararız. Oda dıokı bizim turk lahanasından alırım ogluma hem daha bereketli ne isimiz var bruksel de aynı senin hesap gibi oldu bu is yanı

Cnm nacizane tavsiye vereyimmi mercimekle yogurt ayni ogunde yedirmeni tavsiyr etmem mercimekten alacagi degerleri etkiliyor.mercimek ispanak tarzi seyler yogurtla tavsiye edilmiyor o yuzden

Sozde bizde esim ben ayaz olucakti kv demde gelicek gibi.15 kisilikte pasta yaptircaz artik 10 gun sabah aksam pasta yeriz :)

Yeni yasi kutlu mutlu hayirli olsun cnm :) nice daha yaslara gecen sene gun sayiyorduk bu zamanlar cok sukur sag salim kucaklarimiza aldik

Bayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam
Ayni no diye biliyorum cnm.bende gecicem benimki bir aydir durmuyor her yolu deniyorum yok.bir turlu kilot bez bulamadim.

Hepimiz guzelizde sen bilmiyorsun iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…