2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm hklisin bnde korkrim atesten .asitlide yenedi cnm sut denedim pisik yprmiki sut bepantol hafif geldi cnm baya yarasi vardi desitin aldirdim o iyi geldi cok sukur

Daha önce hic mi yeeisti canim tatlida filanda olsa yapabilir sanirim ,pisikte alerji belirtisi cunku bayada cokmus ins.çabuk söndürür

Zature aşısı pnomokok grubu ve karmaydi canim sanirim 1yas asilari bizimkileri bolerek yapiyorlar daha once hic asidan olmamisti o yuzddn korktum ,cok iyi yapmissiniz en guzeli en sakin olani ❤

Çok iyi anlıyorum canım seni, Allah onlara akıl fikir bize de bolca sabır versin. Sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah

Zature aşısı pnomokok grubu ve karmaydi canim sanirim 1yas asilari bizimkileri bolerek yapiyorlar daha once hic asidan olmamisti o yuzddn korktum ,cok iyi yapmissiniz en guzeli en sakin olani ❤
Aaa yurtdışında farklı galiba canım bizimki en son dozunu 6.ayda olmuştu bu aşıların ateş yapabilir demişti hemşire bence o yüzdendir kuzum, korkunu o kadar iyi anlıyorum ki geçenlerde biz de ateş yüzünden hastanede yattık ya, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, hemencecik toplasın minnoşun inşallah

Yeni yasi kutlu mutlu hayirli olsun cnm :) nice daha yaslara gecen sene gun sayiyorduk bu zamanlar cok sukur sag salim kucaklarimiza aldik
Aynen öyle canım ya geçen yıl tam bu tarihlerde serklaj dikişlerimi aldırmaya gitmiştim de doktor birkaç gün sonra alalım, haftasonu şehirdışına çıkacağım dikişler alındıktan sonra her an bebek gelebilir demişti hey gidi günler hey

6 v
6ve 9 aydada oldu canim siralamalri farkli olabilir,bnse merak ediyorum Aslinda toplamdakac tane vurulduğunuzu,sizinki daha zor tabiki coksukurki toparladi ins hic hastalanmasinlar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…