- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Evet cnm hklisin bnde korkrim atesten.asitlide yenedi cnm sut denedim pisik yprmiki sut bepantol hafif geldi cnm baya yarasi vardi desitin aldirdim o iyi geldi cok sukur
Pasta yaz 3350 ye gonder :)Güzel düşün canım güzel bir pasta gelsin
Hangi aşıyı yaptılar kuzum? Özel aşılardan mı? Birkaç gün huysuzluk ateş yapabiliyor bazı aşılar ama inşallah kısa sürede geçer bu şikayetleriniz, çok teşekkür ederiz kuzum eşimin memleketindeydik annemler de geldi aile arası kutladık erkenden doğum gününü, hepimizin evladının çok güzel seneleri olsun inşallah
Çok iyi anlıyorum canım seni, Allah onlara akıl fikir bize de bolca sabır versin. Sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallahHay Allah ya. Ayni bizimkiler gibi işte. Onlarin huyunu degistiremeyecegimize göre yokmuşlar gibi davrancaz. Vallahi benim mesele de uzatilcak konu degil belki cogu kişiye gore. Ama benim asil derdim pastanin oyle boyle olmasi degil. Mesele bizi ekarte edip kendileri ön planda olmalari. Bileziğinizide gule gule kullanmak nasip olsun
Ama aramizda kocaman fark var cnm benim ilgilenmem gereken tek cocugum varSana zaman kalması harika birşey diyorim ve susuyorum
Hayalindeki pasta kapına gelsinPasta yaz 3350 ye gonder :)
Aaa yurtdışında farklı galiba canım bizimki en son dozunu 6.ayda olmuştu bu aşıların ateş yapabilir demişti hemşire bence o yüzdendir kuzum, korkunu o kadar iyi anlıyorum ki geçenlerde biz de ateş yüzünden hastanede yattık ya, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, hemencecik toplasın minnoşun inşallahZature aşısı pnomokok grubu ve karmaydi canim sanirim 1yas asilari bizimkileri bolerek yapiyorlar daha once hic asidan olmamisti o yuzddn korktum ,cok iyi yapmissiniz en guzeli en sakin olani ❤
Aynen öyle canım ya geçen yıl tam bu tarihlerde serklaj dikişlerimi aldırmaya gitmiştim de doktor birkaç gün sonra alalım, haftasonu şehirdışına çıkacağım dikişler alındıktan sonra her an bebek gelebilir demiştiYeni yasi kutlu mutlu hayirli olsun cnm :) nice daha yaslara gecen sene gun sayiyorduk bu zamanlar cok sukur sag salim kucaklarimiza aldik
Ya hayalimdeki pasta 1 tane degilse :) kampanya tek seferlik mi :)Hayalindeki pasta kapına gelsin
Azcık büyük kes dilimleriSozde bizde esim ben ayaz olucakti kv demde gelicek gibi.15 kisilikte pasta yaptircaz artik 10 gun sabah aksam pasta yeriz :)
Hasatcım o zaman ek ücret vereceksin, öyle fazla hayal kurmak ek ücrete tabiiiYa hayalimdeki pasta 1 tane degilse :) kampanya tek seferlik mi :)
Merak etme cnm evde 3 kisiye bedel biri var :)Azcık büyük kes dilimleri3 gün yersiniz
Yok kuzum ya bizden kaynaklı değil şansımıza böylesi düşmüş benceSadece bizimkiler mi böyle. Biz mi cok pasifiz bilmiyorum
Hayal bile parayla vay be :)Hasatcım o zaman ek ücret vereceksin, öyle fazla hayal kurmak ek ücrete tabiii
O zamansa dert etme caanım yesin doysunMerak etme cnm evde 3 kisiye bedel biri var :)
Ne sandııınnn kuşummmHayal bile parayla vay be :)
Daha oncede denedim olmamisti canim ama bu alerji zikimi oldukca karisik ve basina buyruk bi yediginde dokunmayan 2. Yediginde dokunabilirmisDaha önce hic mi yeeisti canim tatlida filanda olsa yapabilir sanirim ,pisikte alerji belirtisi cunku bayada cokmus ins.çabuk söndürür
6ve 9 aydada oldu canim siralamalri farkli olabilir,bnse merak ediyorum Aslinda toplamdakac tane vurulduğunuzu,sizinki daha zor tabiki coksukurki toparladi ins hic hastalanmasinlar kuzumAaa yurtdışında farklı galiba canım bizimki en son dozunu 6.ayda olmuştu bu aşıların ateş yapabilir demişti hemşire bence o yüzdendir kuzum, korkunu o kadar iyi anlıyorum ki geçenlerde biz de ateş yüzünden hastanede yattık ya, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, hemencecik toplasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?