- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Daha oncede denedim olmamisti canim ama bu alerji zikimi oldukca karisik ve basina buyruk bi yediginde dokunmayan 2. Yediginde dokunabilirmis
Ben almayayim saol cınımssss :)Sen mwerkez 4540i arican
Banada yaparmisin tost :) yanina cola zero pleaseNiyet ettim kocaminan exxen keyfi yapmaya amiiiinn dermisiniz pink gardasinizabide tost fikri ciksin aklimdan onada amiin
İnşallah canım benim hiç hasta olmasınlar6 v
6ve 9 aydada oldu canim siralamalri farkli olabilir,bnse merak ediyorum Aslinda toplamdakac tane vurulduğunuzu,sizinki daha zor tabiki coksukurki toparladi ins hic hastalanmasinlar kuzum
Dunurum sana instadan ayazin 1 yas gunu icin giydirecegim kiyafetini atayim kimse gormedi daha :) goster gelinime begenicekmi :)6 v
6ve 9 aydada oldu canim siralamalri farkli olabilir,bnse merak ediyorum Aslinda toplamdakac tane vurulduğunuzu,sizinki daha zor tabiki coksukurki toparladi ins hic hastalanmasinlar kuzum
Canım ben başlamadım henüz ama şu doğal ürünler satan yerlere bir baksan instadan fln, ya da ipek hanımın çiftliği var ya oradan da bakabilirsin. Ben versem balparmak verirdim amaKizlar bala baslayan varmi bir tek o kaldi denemedigimiz yarin cikip alicam su an aklimda balparmagin bali var su kucuk tup gibi olandan.onereceginiz varsa acigim fikirlere malum ist burasi dogalini bulmak cok zor.
Cok da guvenemiyorum cnm o tarz yerlere satisiya guvenmedigimden degil gercekten guzeldir ama kargo vs icinCanım ben başlamadım henüz ama şu doğal ürünler satan yerlere bir baksan instadan fln, ya da ipek hanımın çiftliği var ya oradan da bakabilirsin. Ben versem balparmak verirdim ama
Öğretmeni var evde Çinar'ınInan defneye o ayak hareketini ogretene kdar canimiz cikmistidemekki ablasindan gordu biri yurutecle evin anasini aglatirken digeri scoterle evin anasini aglariyodu hep
Bizim son 2-3 haftamız cidden çok kötü geçti.Ben genelde sakinimdir ama patladım mı da tam patlarım.Bu uykusuzluk hormonlar iyice sinirli yaptı hiç tahammülüm kalmadı.Çocuk bazen tamam anne niye bağırıyorsun yapıcam diyor o kadar alışmışım ki itiraz etmesine ve bağırmaya.Gerçi benim kızım söylerim mesela ders yap derim tamam der kalkıp yapmaz.Gündd birkaç kere derim böyle tamam der yapmaz e bende patlıyorum sonra napayım
Krep tutturdum gidiyorum ben.Ben de kahvaltı konusunda çeşit bulamıyorum.Omlet,haşlama yumurta gün aşırı veriyorum.Meyveli muhallebi yapıyorum arada da artık muhallebi zamanı geçiyor.Pankek denicem bakalım fırsat bulursam
Ooo oda bıseymı kanka bende ne guzelimde sız bılmıyonuz tililili Hepimiz guzelizde sen bilmiyorsun iste :)
Beklemedigim yerden vurdunOoo oda bıseymı kanka bende ne guzelimde sız bılmıyonuz tililili 
Tabi canık oyle zeki bır tililin varBeklemedigim yerden vurdun
Anladım kuzumCok da guvenemiyorum cnm o tarz yerlere satisiya guvenmedigimden degil gercekten guzeldir ama kargo vs icin
Kızım yeni başladığında okula tabi kardeşi yok o zaman ev bir sessiz gelmişti.Sürekli sesi kulağıma geliyordu böyle kendimi bir boşlukta hissetmiştim.İnsan boşta kalınca ne yapacağını bilemez ya şaşkın şaşkın bakınır ne yapsam diyeUmutirmu o cadi sabah gittim gece kinkonusmustukya gitmicem dedi ama pink yermi yolladim . Telefonun basimda caresiz bekliyorum calmaz insallah
Geçmiş olsun canım başka bir belirti var mı?Üç gün geçmeyen ateş olursa doktora götürmek şart diye biliyorum götürdünüz mü?Gerçi kızım ateşlenir ateşlenmez ilk gün götürürdük hep mutlaka hastalık çıkardı öyle aşıya falan ateşlenmezdi dişe de çünkü.Ilk gun stresi mi yapti acaba canimm ,sık konuşulunca korkmustur belki bikac guj icinde alisir bence cinarin nesi var biraz gecmedi mi ?
Bizde sabaha kadar bekledik yine dis mi asidan mi hala atesli ilac saatine yakin yaniyor
Canım sen artık öğlen yemeğine alıştır bir yaşındalar artık sonra çok zorlanırsın.Bir yaşından sonra bizim gibi herşeyden yiyebiliyorlar bir tek taneli yiyecekler sıkıntı.Ben yemek işini hiç doktora falan sormadım kızda da oğlanda da.Annem yakın zaten ona soruyordum takılırsa birşey kafama.İlk uykusundan uyanınca genelde biz yeni kahvaltı yapacak oluyoruz babasıyla . O zaman ya ekmek içi&kızarmış ekmek yada mandalina veriyorum. Biraz zaman geçince de işte ya hipp yada muz falan veriyorum yine öyle geçiştiriyoruz. Doktora gidince sorayım bakalım ne diyecek öğün işinekusmasa arabada çoktan götürmüştüm de
Benimki 12 kg kadar 5 numara alıyordum primada tam geliyordu.Şimdi Turco alıyor doğadan olanı 5 numara zor oluyor.Bayanlar ben külot beze geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum bez değiştirmek işkence haline geldi hiç durmuyor aşırı ağlıyor bez değişiminde fakat külot bez de kaç no alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?