- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aklima biaey geldide yazmayayim canimiz cekmesinEvet 10.denemeye kadar bazi urunler riskli belkide ondan degildir canim yasindan sonra veririsn tekrar sutu belkide sadece guclu gelmistir
Neydecen zeroyu meroyu ayran cirpam ben sanaBanada yaparmisin tost :) yanina cola zero please
Benim kız ancak okullar açılırsa rahatlarım ben de.Biri bitse diğeri başlıyor bizde.Arada da iş güç ne yapabilirsemSana zaman kalması harika birşey diyorim ve susuyorum
Evet bunu yasadim tamda .normalde annasigile babannesigile gidiyodu hic boyle hissetmiyodum. Okulda oldugunu bilmek hem uzdu hem sevindirdi buruk bi mutluluk yasadim hele kahvalti fitosu atmis ogretmen kus kadar koymuslar uzuldum valla ana gibi kim olabilir....Kızım yeni başladığında okula tabi kardeşi yok o zaman ev bir sessiz gelmişti.Sürekli sesi kulağıma geliyordu böyle kendimi bir boşlukta hissetmiştim.İnsan boşta kalınca ne yapacağını bilemez ya şaşkın şaşkın bakınır ne yapsam diye
O program asla 2cocukluya uymaz asko uzulme cildirmaya devamkeeeSana zaman kalması harika birşey diyorim ve susuyorum
Dağıtırsın komşularaSozde bizde esim ben ayaz olucakti kv demde gelicek gibi.15 kisilikte pasta yaptircaz artik 10 gun sabah aksam pasta yeriz :)
Ayyy hayirli olsunn kahvecimÖğretmeni var evde Çinar'ın
Bizim oğlan da kardesinden öğrenir belki
Çok sayfa var okuyamıyorum Defne gitti mi okula?
Yazdırdık bizde, pazartesi başlayacak.
Neymiş kız oKiz Allah seni nie istemedin aliklasma boule seylere atla hemenBende cok saglam bi hediye bekliyorum eger bekledigimi yapmazsa varyaaa kufuuuurrrr
Sabredemedigim zamanlarda oluyor. O zamanda kendime kizip kendimi hirpaliyorum. İnan onlar uyusada huzurlu bir uykum. Hep aklim birşeyle mesgul. Birde anksiyetem artmaya başladı. Kafamda senaryolar kurup ona agliyorumBen gordum canım oyle diyeni kim biliyormusun benim koca :)
Senin bunalimini iyi anliyorum cnm su an sabrediyorsun.ama ileride iyiki sabretmisim diyeceksin emeklerinin karsiligini o iki minnak yavrun buyuyup serpilince anlicaksin hatta bu bunaldigin gunleri bile ozleyeceksin.az daha sabir cnm.
Ama gercekten oyle kiz hem ici tam temizlenmiyor hemde bereketsiz oldu vallahi yarısını çöpe attim yazik günahHımm Allah Allahsenin şansına kuflu paket denk geldi zaar bızım burlrdada bruksel lahanası kereviz enginar felan bulmak zordur. Esime dedım oglan bruksel lahanası yaptım yedı bundan sonra listede olacak sende unutma. Burda bulamazsak Baska bi yerde ararız. Oda dıokı bizim turk lahanasından alırım ogluma hem daha bereketli ne isimiz var bruksel de aynı senin hesap gibi oldu bu is yanı
Birde aklima geldi. Yusraya hamileyken ben isten cikarildim maddi olarak zora düştük baya. Sonra markete de ben cikamiyodum ilk 3 ay yatmıştım. Eşim o zamanlar ilk kez pazara cikiyor. Sen al kocaman bir lahana. Ben onu bir guzel soteledim pisirdim. En az 5 6 poset buzluga attim. O kis yemedigim kadar kapuska yemisimdirHımm Allah Allahsenin şansına kuflu paket denk geldi zaar bızım burlrdada bruksel lahanası kereviz enginar felan bulmak zordur. Esime dedım oglan bruksel lahanası yaptım yedı bundan sonra listede olacak sende unutma. Burda bulamazsak Baska bi yerde ararız. Oda dıokı bizim turk lahanasından alırım ogluma hem daha bereketli ne isimiz var bruksel de aynı senin hesap gibi oldu bu is yanı
Kiz biz 10 kisi olcazda 15 kisilik dedik siz niye oyle yaptınız parasi da fazla tutar hemSozde bizde esim ben ayaz olucakti kv demde gelicek gibi.15 kisilikte pasta yaptircaz artik 10 gun sabah aksam pasta yeriz :)
Ben basladim. Sorun yasamadimKizlar bala baslayan varmi bir tek o kaldi denemedigimiz yarin cikip alicam su an aklimda balparmagin bali var su kucuk tup gibi olandan.onereceginiz varsa acigim fikirlere malum ist burasi dogalini bulmak cok zor.
Bize okul da yok. Ben kendimi dunyaya kapatiyorum artikBenim kız ancak okullar açılırsa rahatlarım ben de.Biri bitse diğeri başlıyor bizde.Arada da iş güç ne yapabilirsem
Aaaaa pinkimmmm ama zaten alacak sevgililer gününe ittirecekti banaKiz Allah seni nie istemedin aliklasma boule seylere atla hemenBende cok saglam bi hediye bekliyorum eger bekledigimi yapmazsa varyaaa kufuuuurrrr
Biliyorum kuzum ama çok dikkat etmiyorum öyle şeylereCnm nacizane tavsiye vereyimmi mercimekle yogurt ayni ogunde yedirmeni tavsiyr etmem mercimekten alacagi degerleri etkiliyor.mercimek ispanak tarzi seyler yogurtla tavsiye edilmiyor o yuzden
Soracak aklı başında anam yok agapeCanım sen artık öğlen yemeğine alıştır bir yaşındalar artık sonra çok zorlanırsın.Bir yaşından sonra bizim gibi herşeyden yiyebiliyorlar bir tek taneli yiyecekler sıkıntı.Ben yemek işini hiç doktora falan sormadım kızda da oğlanda da.Annem yakın zaten ona soruyordum takılırsa birşey kafama.
Yes :)Tabi canık oyle zeki bır tililin varpekiii sen nerden vurdun instagrammı
Ev ayrani sevmem :)Neydecen zeroyu meroyu ayran cirpam ben sana
Bilmem esim dedi bende tamam dedim :) bir neden yok yaniDağıtırsın komşularaNiye o kadar büyük yaptırıcan madem çok kimse yok
Bir neden yok cnm acikcasi ama ani bekleldigimiz misafirlerimiz olabilir.ailem gelmeyi dusunuyor babam isten firsat bulursa dedim dogum gunune denk getirin gelirlerse en az 4 kisi e kv ve halamizda gelirse anca yeter veya hepsi bize kalir :)Kiz biz 10 kisi olcazda 15 kisilik dedik siz niye oyle yaptınız parasi da fazla tutar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?