2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet bunu yasadim tamda .normalde annasigile babannesigile gidiyodu hic boyle hissetmiyodum. Okulda oldugunu bilmek hem uzdu hem sevindirdi buruk bi mutluluk yasadim hele kahvalti fitosu atmis ogretmen kus kadar koymuslar uzuldum valla ana gibi kim olabilir....

Öğretmeni var evde Çinar'ın
Bizim oğlan da kardesinden öğrenir belki
Çok sayfa var okuyamıyorum Defne gitti mi okula?
Yazdırdık bizde, pazartesi başlayacak.
Ayyy hayirli olsunn kahvecim insallah cok iyi gelir. Evet cnm gitti .gece 3te aglayarak uyandi sorun yaratti gitmicem seni birakmam vs baya agladi. Sabah tekrar konustuk ikna ettim biraz buruk biraz urkek gitti. Gunn icinde hep foto veya video attilar . Hemen uyum saglamis sorunsuz mutlu bi gun gecirdi cok sukur. Kendime guveni gelmis inanki tek seferde bu kdar bir degisim beklemiyodum. Sofra duasi etti arkadaslarim onu ogrenemedim dedi ogrenirsinn dedim uzulme drama dersi vardi ona katilmis abdest sarkisi ogrenmis onu mirildanip durdu su icerken su adabina falan dikkat ediyodu .bekledigimden cok daha mutlu ve ozguvenli tabinbirazda simarik cikti odev vermisler bide odevimi bitirmeliyim diyo cok sevdim 100 gun gidicem diyo 100 ginluk paramiz yok dedim aaa paralimi okul dio yokndedim babayin hayrina 2 gune cikariz heralde bi hafta basi bi hafta sonu gibi camim

Sabredemedigim zamanlarda oluyor. O zamanda kendime kizip kendimi hirpaliyorum. İnan onlar uyusada huzurlu bir uykum. Hep aklim birşeyle mesgul. Birde anksiyetem artmaya başladı. Kafamda senaryolar kurup ona agliyorum

Ama gercekten oyle kiz hem ici tam temizlenmiyor hemde bereketsiz oldu vallahi yarısını çöpe attim yazik günah

Birde aklima geldi. Yusraya hamileyken ben isten cikarildim maddi olarak zora düştük baya. Sonra markete de ben cikamiyodum ilk 3 ay yatmıştım. Eşim o zamanlar ilk kez pazara cikiyor. Sen al kocaman bir lahana. Ben onu bir guzel soteledim pisirdim. En az 5 6 poset buzluga attim. O kis yemedigim kadar kapuska yemisimdir

Cnm nacizane tavsiye vereyimmi mercimekle yogurt ayni ogunde yedirmeni tavsiyr etmem mercimekten alacagi degerleri etkiliyor.mercimek ispanak tarzi seyler yogurtla tavsiye edilmiyor o yuzden
Biliyorum kuzum ama çok dikkat etmiyorum öyle şeylere Kasmıyorum yani. Yoğurtlu olunca iştahla yiyor varsın 5 mg eksik Demir alsın Demir eksikliğimiz çıkarsa düşünürüz
Soracak aklı başında anam yok agape taneli yiyeceklerden yana problemimiz yok versem yer heralde öğlende de Çorba yemek vs. Ama bana fazla geliyordu yani ağır gelir mi bilmiyorum bende çok yiyen biri olmadığım için bi de bizimki öyle kuş kadar da yemiyor yediği zaman bir kase yiyor maşallah. Dur bakalım yaşını geçsin de başlarız yavaş yavaş artık

Kiz biz 10 kisi olcazda 15 kisilik dedik siz niye oyle yaptınız parasi da fazla tutar hem
Bir neden yok cnm acikcasi ama ani bekleldigimiz misafirlerimiz olabilir.ailem gelmeyi dusunuyor babam isten firsat bulursa dedim dogum gunune denk getirin gelirlerse en az 4 kisi e kv ve halamizda gelirse anca yeter veya hepsi bize kalir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…