- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
GünaydıııınHava tam uyku havasi ve uykum var :) uykulu gunden gunaydin :) bana gun aymadi size aysin bari :)
Telefon istiyorum canimNeymiş kız o
Ben onu guzelce cirpip bide suzgecten gecirip bolcada tuz atiyorum bimin ayrani gibi oluyo bikeremEv ayrani sevmem :)
Hahahaha o zaman iyi etmissin koca ayuya bak kar edecekAaaaa pinkimmmm ama zaten alacak sevgililer gününe ittirecekti bana
Ah dünüşüm hemen de beni tuttu bak yaşasın dünüşlükHahahaha o zaman iyi etmissin koca ayuya bak kar edecek
Hahaha yaaaTelefon istiyorum canimsuan buna ne gerek vaarr nede butcee bazen luzumsuz isteklerim oliyo telefon istedigimi biliyo almam alamam vs dio gecende telefon bakiyodu gosterdi sence nasil falan filan bana alacaksan guzel dedim hangi rengini begendin dedi nasil alayim parami var dedi nie bakiyosun ozaman dedim oylesine fiyatlara modellere falan baktim goruncede sana gosterdim dedi bi heyecanlandim bakalim yarin belli olur ak mi kara mi
Dunurum sana instadan ayazin 1 yas gunu icin giydirecegim kiyafetini atayim kimse gormedi daha :) goster gelinime begenicekmi :)
Canım ben başlamadım henüz ama şu doğal ürünler satan yerlere bir baksan instadan fln, ya da ipek hanımın çiftliği var ya oradan da bakabilirsin. Ben versem balparmak verirdim ama
Geçmiş olsun canım başka bir belirti var mı?Üç gün geçmeyen ateş olursa doktora götürmek şart diye biliyorum götürdünüz mü?Gerçi kızım ateşlenir ateşlenmez ilk gün götürürdük hep mutlaka hastalık çıkardı öyle aşıya falan ateşlenmezdi dişe de çünkü.
Hava tam uyku havasi ve uykum var :) uykulu gunden gunaydin :) bana gun aymadi size aysin bari :)
Telefon istiyorum canimsuan buna ne gerek vaarr nede butcee bazen luzumsuz isteklerim oliyo telefon istedigimi biliyo almam alamam vs dio gecende telefon bakiyodu gosterdi sence nasil falan filan bana alacaksan guzel dedim hangi rengini begendin dedi nasil alayim parami var dedi nie bakiyosun ozaman dedim oylesine fiyatlara modellere falan baktim goruncede sana gosterdim dedi bi heyecanlandim bakalim yarin belli olur ak mi kara mi
Ins cnm bakalimHadi ins. Istedigin tel.gelir canimbenimde o kadar baktigim urunler vardi esimde gitmis baska parfum almis eve gelince erken gördüm hic bilmiyosun ne istedigimi ,hala taniyamadin mi filan diye trip attim zaten gergindim kizdan hem hediye aliyorum hem soyelniyosun tek bu degildiki dddi ama bakalim ne cikicak
Korkutmuş ama çok güzel olmuş devamı çok sevindimAyyy hayirli olsunn kahveciminsallah cok iyi gelir. Evet cnm gitti .gece 3te aglayarak uyandi sorun yaratti gitmicem seni birakmam vs baya agladi. Sabah tekrar konustuk ikna ettim biraz buruk biraz urkek gitti. Gunn icinde hep foto veya video attilar . Hemen uyum saglamis sorunsuz mutlu bi gun gecirdi cok sukur. Kendime guveni gelmis inanki tek seferde bu kdar bir degisim beklemiyodum. Sofra duasi etti arkadaslarim onu ogrenemedim dedi ogrenirsinn dedim uzulme drama dersi vardi ona katilmis abdest sarkisi ogrenmis onu mirildanip durdu su icerken su adabina falan dikkat ediyodu .bekledigimden cok daha mutlu ve ozguvenli tabinbirazda simarik cikti odev vermisler bide odevimi bitirmeliyim diyo cok sevdim 100 gun gidicem diyo 100 ginluk paramiz yok dedim aaa paralimi okul dio yokndedim babayin hayrina 2 gune cikariz heralde bi hafta basi bi hafta sonu gibi camim
Şok şok şokCanim digerlerini bilemiycemde ipel hanımda calismistim ben bolgede yapılan ballar toplanip etiket bastiriliyor oyle ozel yaptirip degiller :)Hasatzamani
Tesekkurler canimKorkutmuş ama çok güzel olmuş devamı çok sevindim
Maşallah hevesini sevsinler
Darısı başımıza artık, dün akşam okulu gezmeye gittik, başta hevesi kaçtı başka bi okul beğenmişti oraya gidecek sanmış
Gezerken kaçak kaçak gülmeye başladı, çok sevinip havalara uçamaz öyle bizimki.
Sevdi sanki, pazartesi 1-2 saat ile başlayacak.
Senin kız gibi akşama kadar duramaz sanmıyorum.
Ay çok güzel ne çok mutlu olmuş
Gecen gun soka geldi sanki brosurde gormustumHahaha yaaageçen bizimki de robot bakarken beğendiklerini sepete atıyormuş sonra incelemek için . Sepete girmiş bakayım diye sen yanlışlıkla al kartta kayıtlı cart diye çekmiş parayı Bi mesaj geldi bi baktım 2300 TL lik Hepsiburada alışverişiniz diyor dedim sen nabıyosun kocaayum valla yanlışla oldu iptal ettim hemen diyor 2300 de çok be kalbime incekti sen ona ne aldın diye sorarsan tişört Hemde pembe
Kot pant gomlek giydircem ben bide papyon takarim durudursaKızlar oğlanlara ne aldınız kıyafet doğum günü kostümü olarakben daha bakmadım bile ne biçim anayım nerden bakacağımı bile bilmiyorum azıcık fikir verin alan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?