2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Telefon istiyorum canim suan buna ne gerek vaarr nede butcee bazen luzumsuz isteklerim oliyo telefon istedigimi biliyo almam alamam vs dio gecende telefon bakiyodu gosterdi sence nasil falan filan bana alacaksan guzel dedim hangi rengini begendin dedi nasil alayim parami var dedi nie bakiyosun ozaman dedim oylesine fiyatlara modellere falan baktim goruncede sana gosterdim dedi bi heyecanlandim bakalim yarin belli olur ak mi kara mi

Hahaha yaaa geçen bizimki de robot bakarken beğendiklerini sepete atıyormuş sonra incelemek için . Sepete girmiş bakayım diye sen yanlışlıkla al kartta kayıtlı cart diye çekmiş parayı Bi mesaj geldi bi baktım 2300 TL lik Hepsiburada alışverişiniz diyor dedim sen nabıyosun kocaayum valla yanlışla oldu iptal ettim hemen diyor 2300 de çok be kalbime incekti sen ona ne aldın diye sorarsan tişört Hemde pembe

Canım ben başlamadım henüz ama şu doğal ürünler satan yerlere bir baksan instadan fln, ya da ipek hanımın çiftliği var ya oradan da bakabilirsin. Ben versem balparmak verirdim ama

Canim digerlerini bilemiycemde ipel hanımda calismistim ben bolgede yapılan ballar toplanip etiket bastiriliyor oyle ozel yaptirip degiller :) Hasatzamani

Baska hicbirsey yok canim hayir gitmedim gun icinde özellikle iyi gece ates geri basliyoor ,suruptan sıkıldı artik dun fitil yaptim dha iyi dusurdu.. asidan sonra 3 4 guj demisti ustunede disleri sismis sabah gördüm ust uste geldi galibaa ama sorun su ust disler yerine alt kesiciler baya sis

Hadi ins. Istedigin tel.gelir canim benimde o kadar baktigim urunler vardi esimde gitmis baska parfum almis eve gelince erken gördüm hic bilmiyosun ne istedigimi ,hala taniyamadin mi filan diye trip attim zaten gergindim kizdan hem hediye aliyorum hem soyelniyosun tek bu degildiki dddi ama bakalim ne cikicak

Ins cnm bakalimevide kurcalamadim bulmak istemiyorum ahahajaja valla bize yaranilmaz

Korkutmuş ama çok güzel olmuş devamı çok sevindim
Maşallah hevesini sevsinler
Darısı başımıza artık, dün akşam okulu gezmeye gittik, başta hevesi kaçtı başka bi okul beğenmişti oraya gidecek sanmış
Gezerken kaçak kaçak gülmeye başladı, çok sevinip havalara uçamaz öyle bizimki.
Sevdi sanki, pazartesi 1-2 saat ile başlayacak.
Senin kız gibi akşama kadar duramaz sanmıyorum.
Ay çok güzel ne çok mutlu olmuş

Kızlar oğlanlara ne aldınız kıyafet doğum günü kostümü olarak ben daha bakmadım bile ne biçim anayım nerden bakacağımı bile bilmiyorum azıcık fikir verin alan varsa

Tesekkurler canim benim kizim zaten sevgi kelebegi kucuk seylerle bile mutlu olur ve tabi kiz cocuk erkek cocuk karakter farkida var mutlu oldugunu sen anlarsin zaten insallah sizinkiside cok guzel gecer canim .ankaraya cok kar yagacakmis bende o durumda belki pzt gondermem esimde gotururum bisey olmaz diyo onun canina minnet karda araba surecekya artik bakalim odevimde odevim diye tutturdu odevinide yaptirdimda rahatladi

Gecen gun soka geldi sanki brosurde gormustum komigime gitti alsak soktan mi aliriz diye . Hahahahah ay ben bisey almadim yaa reglim bitti eger dusundugumu yaptiysa en guzel hediyeyi verecegim yohsaam oda yohk

Kizlar dogal diye sarilan urunlere benim hic inancim yok yaa. Bizim bi ark tavuk ciftligi kurdu kayinvakidemgilinde tavuklari var onlarda yumurta kalmamisti bende arkadastan alalim idareten dedim hani dogal yaa hem kucuktu hem renksiz hemfe tadi gercekten iyi degil. Meger yumurta yemi veriyomus kayinvalidemgil yumurta yemi vermiyo aradaki farki gorsrniz varya market yumurtasi bile daha guzel dedim bu ne daha asla almam . Kayinvakidrmgil sagolsun biriktiriyo bizede tavıklarimizin gotune saglik . Balada inanmam yimirtayada sutede tereyaginada ticaret icin yapanlar isini biliyor inanmayin gidin bimden alin saka saka kardrsimde pekmez fabrikasimda calisiyo kuru uzumden yapiyilarmis pekmezi unlu markalar etiketsiz urun alip etiket basiyormus sadece bosuna demiyilar bu devirde babana bile guvenme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…