2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şok şok şok
Oranın süt ürünleri de vardı karıştırmıyorsam, onlar nasıl?

Çok şaşırdım kadın güzel reklamını yapıyormuş desene, ben her şeyi kendi üretiyor sanıyordum

Ilk cikis yerinde yani baslangic ciftliginde calismistim o zamanki is durumuna gkre bile bunu yapıyordu ,zaten herseyi kendi uretmesi mumkun degil bazi ürünleri ciftcileriyle anlasip aliyor sut urunlerinde titizlerdi haklarini yemiyim sut sagilir sogur sogumaz mesela buyuk sogutuculara atilirdi .. sans isi bazi urunler kargosu ,mesafesj filan

Aynen canim mumkunse semtpazarindaki tem,iz ve tanidik saticilar tercih ederim ,pekmeze sasirdim ama

Ama gercekten oyle kiz hem ici tam temizlenmiyor hemde bereketsiz oldu vallahi yarısını çöpe attim yazik günah
Aynen oyle kesinlikle katılıyorum hatta temizlenmez dıye yapmak istemedim. Anneme sordum dedım bundan hep kum dokuluyo yedirmek istemedim. Hatta dedım yapraklarını tek tek söksem yıkasam felan annem dedi sarı yapraklarını dış yapraklarını hep soy ıyıce yıka dedı zaten oyle yapmıstım kac kere yıkadım sonra ikiye boldum bıde oyle yıkadım pısırdm. Bıde boyle durumlarda kendimi telkın ıcın amaaan bahcede olsak elmayı felan elimizle silip yıyoz sankı hıc kum yutmuyozmu dıyorum anca oyle razı ediyorum kendimi bacım yoksa zabbaa kadar sebze yıkarım

Gecen gun soka geldi sanki brosurde gormustum komigime gitti alsak soktan mi aliriz diye . Hahahahah ay ben bisey almadim yaa reglim bitti eger dusundugumu yaptiysa en guzel hediyeyi verecegim yohsaam oda yohk
Hahahah bende ona kaldım pinkim tişört kargodan geldi beğenmedi pek bizimki iade edicem çok pembe dedi halbusem ben kızının doğum günüsünde giysin diye almıştım evdeki hesap çarşıya uymadı

En güzeli gözünle gördüğün ama imkan yok büyük şehirlerde maalesef

Hahahah bende ona kaldım pinkim tişört kargodan geldi beğenmedi pek bizimki iade edicem çok pembe dedi halbusem ben kızının doğum günüsünde giysin diye almıştım evdeki hesap çarşıya uymadı
Hahahaha ayy bizde iyle giymistuk defnosta pembe iglysada mavi ayarlanayim tuh beee kendime cici almam lazim bisver enn guzel en canlu hediye dunus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…