- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Çok şaşırdım kadın güzel reklamını yapıyormuş desene, ben her şeyi kendi üretiyor sanıyordumCanim digerlerini bilemiycemde ipel hanımda calismistim ben bolgede yapılan ballar toplanip etiket bastiriliyor oyle ozel yaptirip degiller :) @Hasatzamani
Ins cnm bakalimevide kurcalamadim bulmak istemiyorum ahahajaja valla bize yaranilmaz
Şok şok şok
Oranın süt ürünleri de vardı karıştırmıyorsam, onlar nasıl?
Çok şaşırdım kadın güzel reklamını yapıyormuş desene, ben her şeyi kendi üretiyor sanıyordum
Yok cnm bulmak istemiyorum zaten yatcax kalkcaz hoopp1gun kaldi canim dagittigina degmezoyle gercekten
Kizlar dogal diye sarilan urunlere benim hic inancim yok yaa. Bizim bi ark tavuk ciftligi kurdu kayinvakidemgilinde tavuklari var onlarda yumurta kalmamisti bende arkadastan alalim idareten dedim hani dogal yaahem kucuktu hem renksiz hemfe tadi gercekten iyi degil. Meger yumurta yemi veriyomus kayinvalidemgil yumurta yemi vermiyo aradaki farki gorsrniz varya market yumurtasi bile daha guzel dedim bu ne daha asla almam . Kayinvakidrmgil sagolsun biriktiriyo bizede tavıklarimizin gotune saglik . Balada inanmam yimirtayada sutede tereyaginada ticaret icin yapanlar isini biliyor inanmayin gidin bimden alin saka saka kardrsimde pekmez fabrikasimda calisiyo kuru uzumden yapiyilarmis pekmezi unlu markalar etiketsiz urun alip etiket basiyormus sadece bosuna demiyilar bu devirde babana bile guvenme diye
Yok cnm bulmak istemiyorum zaten yatcax kalkcaz hooppyaranamazlar oyle kolay kolay
Aynen canim valla napalim devir boyleAynen canim mumkunse semtpazarindaki tem,iz ve tanidik saticilar tercih ederim ,pekmeze sasirdim ama
Yeni tombik gelininr gitsinbakalim yarinda pazar kesin kaynanamgikin gelesi tutar suprizde yapamaz
Hee bana saglam yerden taş geldı amma susuyorum tilililiYes :)
Aynen oyle kesinlikle katılıyorum hatta temizlenmez dıye yapmak istemedim. Anneme sordum dedım bundan hep kum dokuluyo yedirmek istemedim. Hatta dedım yapraklarını tek tek söksem yıkasam felanAma gercekten oyle kiz hem ici tam temizlenmiyor hemde bereketsiz oldu vallahi yarısını çöpe attim yazik günah
Hahahah bende ona kaldım pinkim tişört kargodan geldi beğenmedi pek bizimkiGecen gun soka geldi sanki brosurde gormustumkomigime gitti alsak soktan mi aliriz diye . Hahahahah ay ben bisey almadim yaa reglim bitti eger dusundugumu yaptiysa en guzel hediyeyi verecegim yohsaam oda yohk
BEn ne kilosunu ne boyunu biliyorum valla doktor yüzü görmedik uzun süredirBenimki 12 kg kadar 5 numara alıyordum primada tam geliyordu.Şimdi Turco alıyor doğadan olanı 5 numara zor oluyor.
En güzeli gözünle gördüğün ama imkan yok büyük şehirlerde maalesefIlk cikis yerinde yani baslangic ciftliginde calismistim o zamanki is durumuna gkre bile bunu yapıyordu ,zaten herseyi kendi uretmesi mumkun degil bazi ürünleri ciftcileriyle anlasip aliyor sut urunlerinde titizlerdi haklarini yemiyim sut sagilir sogur sogumaz mesela buyuk sogutuculara atilirdi .. sans isi bazi urunler kargosu ,mesafesj filan
Hahahaha ayy bizde iyle giymistuk defnosta pembe iglysada mavi ayarlanayim tuh beee kendime cici almam lazimHahahah bende ona kaldım pinkim tişört kargodan geldi beğenmedi pek bizimkiiade edicem çok pembe dedi halbusem ben kızının doğum günüsünde giysin diye almıştım evdeki hesap çarşıya uymadı
Amaaan başka renk giysin o da öfff valla nabayım olmadı kısmet değilmişHahahaha ayy bizde iyle giymistuk defnosta pembe iglysada mavi ayarlanayim tuh beee kendime cici almam lazimbisver enn guzel en canlu hediye dunus
Daha zaman var cnm denk gelir belkiAmaaan başka renk giysin o da öfff valla nabayım olmadı kısmet değilmiş
Oglusu uyitunca bakayim bndeBurda kar başladı kızlar sizin oralarda nasıl durumlar
Ben yoldayım evime az kaldıBurda kar başladı kızlar sizin oralarda nasıl durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?