İstanbuldan bildiriyorum cok guzel yağıyorBurda kar başladı kızlar sizin oralarda nasıl durumlar
Ayyy dönüyor musun sonunda hadi gözün Aydın arkadaşımBen yoldayım evime az kaldıyağış yok yollarfa ama demekki Marmara’dan başladı
Aynen kuzum valla gözüm aydı gerçektenAyyy dönüyor musun sonunda hadi gözün Aydın arkadaşım
Hayırlı yolculuklar canimAynen kuzum valla gözüm aydı gerçektenelimi belaya bulamadan geldim çok şükür
Ben de evde tartıyorumBEn ne kilosunu ne boyunu biliyorum valla doktor yüzü görmedik uzun süredir
Ben de aynıyım canım hasat zamanını okuyunca dank etti bana daKızlar oğlanlara ne aldınız kıyafet doğum günü kostümü olarakben daha bakmadım bile ne biçim anayım nerden bakacağımı bile bilmiyorum azıcık fikir verin alan varsa
Sağol canım ulaştım evime çok şükürHayırlı yolculuklar canim
Eslemde oyle. O kadar cok direniyor kiKizlar benimki uykuya cok direniyo yaa sallanmakmi istemiyo acaba cunku uyku gozunden akiyo yatirmaya cakisimca kiyameti kopariyo10dan veri ugrasiyirum cigliklari inletti evi . Simdi babasinda ondada bagriyo off tam 2saat oldu yaa cildirmamak elde degil
Tuhaf huylarim vardir ev yogurdu ev ayrani sevmem :) ha disardaki yogurtlari ekmeksiz yiyemem midemi bulandirir.ayranida kapali kutu alirim kokusu gelmeyecek burnuma icemem :) her yemegin yaninda salata isterim her zaman.en kotu sögüs sebzeler olucak.cay pek sevmem kahvaltida su icerim.cigerin uzerine nar eksisi koyarim.acı yemeyi severim. Daha saymayayim :)Ben onu guzelce cirpip bide suzgecten gecirip bolcada tuz atiyorum bimin ayrani gibi oluyo bikeremicmezsen icme
Ne guzel hediye almak vermek cok guzel sey cok da severim ama maalesef bir buyukbas la evlenmisim :)Hahaha yaaageçen bizimki de robot bakarken beğendiklerini sepete atıyormuş sonra incelemek için . Sepete girmiş bakayım diye sen yanlışlıkla al kartta kayıtlı cart diye çekmiş parayı Bi mesaj geldi bi baktım 2300 TL lik Hepsiburada alışverişiniz diyor dedim sen nabıyosun kocaayum valla yanlışla oldu iptal ettim hemen diyor 2300 de çok be kalbime incekti sen ona ne aldın diye sorarsan tişört Hemde pembe
En guzeli balparmak galiba :) bugun ciktim alicam diye unuttum almayi onun yerine ışıklı sesli davul aldım :)Canim digerlerini bilemiycemde ipel hanımda calismistim ben bolgede yapılan ballar toplanip etiket bastiriliyor oyle ozel yaptirip degiller :)Hasatzamani
Ask acısı mı yoksa :) bunlar kavgami etti kiz dunur bize soylemio :)Sbaha kadar uyanık bizide kac kahve pakliycak bakalim hala ayamadim
Kanka bu uyutma konusunda en son yardımcı olacak kişiyim sana muhtemelen biliyorsun bizimki uyku dirençlisi ama bi süre yatağında oynatıp müzik açsan mayıştığı zaman sallamaya alsan ya da memede dalmak üzereykenKizlar benimki uykuya cok direniyo yaa sallanmakmi istemiyo acaba cunku uyku gozunden akiyo yatirmaya cakisimca kiyameti kopariyo10dan veri ugrasiyirum cigliklari inletti evi . Simdi babasinda ondada bagriyo off tam 2saat oldu yaa cildirmamak elde degil
E bebekten aldim cnm şık ama basit aldim abarti pek sevmiyorum cunku :) kendime hicbirsey almadim acikcasi evden uydurucam birseyler soyle ince gosteren birseyler giyerim korsede takarim :) ileride oglumla baktigimizda Allah nasip ederse tabii o gunleri desin annecim ne guzelmissin zayif çıtı pıtı lolitaymissin desin :)Kızlar oğlanlara ne aldınız kıyafet doğum günü kostümü olarakben daha bakmadım bile ne biçim anayım nerden bakacağımı bile bilmiyorum azıcık fikir verin alan varsa
Maşşalllah diyorumTuhaf huylarim vardir ev yogurdu ev ayrani sevmem :) ha disardaki yogurtlari ekmeksiz yiyemem midemi bulandirir.ayranida kapali kutu alirim kokusu gelmeyecek burnuma icemem :) her yemegin yaninda salata isterim her zaman.en kotu sögüs sebzeler olucak.cay pek sevmem kahvaltida su icerim.cigerin uzerine nar eksisi koyarim.acı yemeyi severim. Daha saymayayim :)
Sirkeli suya koyuyorum ben hem acisini biraz aliyor hemde kumlar gidiyor cnmAynen oyle kesinlikle katılıyorum hatta temizlenmez dıye yapmak istemedim. Anneme sordum dedım bundan hep kum dokuluyo yedirmek istemedim. Hatta dedım yapraklarını tek tek söksem yıkasam felanannem dedi sarı yapraklarını dış yapraklarını hep soy ıyıce yıka dedı zaten oyle yapmıstım kac kere yıkadım sonra ikiye boldum bıde oyle yıkadım pısırdm. Bıde boyle durumlarda kendimi telkın ıcın amaaan bahcede olsak elmayı felan elimizle silip yıyoz sankı hıc kum yutmuyozmu dıyorum anca oyle razı ediyorum kendimi bacım yoksa zabbaa kadar sebze yıkarım
Benimki oyle yapinca 2 gune dis goruyorum bi agri kesici versen cnm ? Agrisindan huysuzluk yapiyordurKizlar benimki uykuya cok direniyo yaa sallanmakmi istemiyo acaba cunku uyku gozunden akiyo yatirmaya cakisimca kiyameti kopariyo10dan veri ugrasiyirum cigliklari inletti evi . Simdi babasinda ondada bagriyo off tam 2saat oldu yaa cildirmamak elde degil
Bizimki sokaga cikma yasagina denk geliyor oh en iyisi :) kalabalik oldukca ikram yapmak zorunda kaliyoruz benim amacim ikramsiz pasta ufletmek mıncıklatmak fotograf cekimi pasta yemek ve kapanis :)Doğumgünü için elbise mevzusu da karıştı bizde. Aldiklarimizi sonradan begenemedik. Yeni aldik falan
Esleme aldığım 20 no babet ayagina bile girmedi. Ayakkabisi yok şuan. Sali aksami dogumgunu yapiyoruz hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?