2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eslemde oyle. O kadar cok direniyor ki

Nasil salliyorsun? Ben kucakta pispisla uyutuyodum. Suan babasiyla halıya yattilar

Ben onu guzelce cirpip bide suzgecten gecirip bolcada tuz atiyorum bimin ayrani gibi oluyo bikerem icmezsen icme
Tuhaf huylarim vardir ev yogurdu ev ayrani sevmem :) ha disardaki yogurtlari ekmeksiz yiyemem midemi bulandirir.ayranida kapali kutu alirim kokusu gelmeyecek burnuma icemem :) her yemegin yaninda salata isterim her zaman.en kotu sögüs sebzeler olucak.cay pek sevmem kahvaltida su icerim.cigerin uzerine nar eksisi koyarim.acı yemeyi severim. Daha saymayayim :)

Ne guzel hediye almak vermek cok guzel sey cok da severim ama maalesef bir buyukbas la evlenmisim :)

Kanka bu uyutma konusunda en son yardımcı olacak kişiyim sana muhtemelen biliyorsun bizimki uyku dirençlisi ama bi süre yatağında oynatıp müzik açsan mayıştığı zaman sallamaya alsan ya da memede dalmak üzereyken

Kızlar oğlanlara ne aldınız kıyafet doğum günü kostümü olarak ben daha bakmadım bile ne biçim anayım nerden bakacağımı bile bilmiyorum azıcık fikir verin alan varsa
E bebekten aldim cnm şık ama basit aldim abarti pek sevmiyorum cunku :) kendime hicbirsey almadim acikcasi evden uydurucam birseyler soyle ince gosteren birseyler giyerim korsede takarim :) ileride oglumla baktigimizda Allah nasip ederse tabii o gunleri desin annecim ne guzelmissin zayif çıtı pıtı lolitaymissin desin :)

Maşşalllah diyorum

Sirkeli suya koyuyorum ben hem acisini biraz aliyor hemde kumlar gidiyor cnm

Benimki oyle yapinca 2 gune dis goruyorum bi agri kesici versen cnm ? Agrisindan huysuzluk yapiyordur

Doğumgünü için elbise mevzusu da karıştı bizde. Aldiklarimizi sonradan begenemedik. Yeni aldik falan
Esleme aldığım 20 no babet ayagina bile girmedi. Ayakkabisi yok şuan. Sali aksami dogumgunu yapiyoruz hahah
Bizimki sokaga cikma yasagina denk geliyor oh en iyisi :) kalabalik oldukca ikram yapmak zorunda kaliyoruz benim amacim ikramsiz pasta ufletmek mıncıklatmak fotograf cekimi pasta yemek ve kapanis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…