2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de aynıyım canım hasat zamanını okuyunca dank etti bana da

Ben de salopet, içine de düz bir tişört almaya karar verdim öyle yapıcam galiba

Ben hamileliğimden beri oğlumla gezme hayalleri kurardım eşimle. Bu lanet korona yüzünden bi yere gidemedik çocuk yaşına geldi
Eşim sapancada rezervasyon yaptı Umutun doğumgününde minik bir tatil yapacağız fotoğraf falan çekiliriz maksat anı olsun. Yoksa hiç doğumgünü falan hevesim yoktu evde bir pasta kesecektik kıyafet bile almayı düşünmüyodum. Ama şimdi çok heyecanlandım fotoğraf çekilmeyi çok severim özellikle gezerken

Ask acısı mı yoksa :) bunlar kavgami etti kiz dunur bize soylemio :)

Seninkide uyumuyo olabilir canim artik aglamayla haberlesiyorlarsa

Kahvalti ve ciger disinda agzimin tadi bile ayni dünürum ,yemek konusunda iyi uyusucaklar

Kızlar benim oğlum bu meme emme işini acayip abarttı. 10 dk arayla memeye dadanmaya başlamıştı. Gece deseniz 10 kere uyanıp emer geri uyur. 5 6 gün önce canıma tak etti artık vermicem dedim her istediğinde. Eşim sağolsun meme istedikçe oyaladı ilgilendi umutla.
Akşam uykusuna da yatırınca 3 4 kere uyanıp meme emme huyu vardır küçük beyimizde. Akşam 10 da yatırdım ilk gece. Yarım saat sonra uyanınca da babası gitti salladı tekrar uyuttu hiç zorluk çıkarmadı. Sonraki geceler artık uyanmamaya başladı yani gece iki kere uyanıp emiyor ama akşam uykusuna yatırınca 3 4 kere uyanıp meme isterdi. O kesildi. Artık 10 da yatıyor ve yarım saat sonra kıpırdanıyor ama uyumaya devam ediyor. Sanırım meme verilmeyeceğini öğrendiği için uyanmaya gerek duymuyor. 5 gecedir umut uyuduktan sonra öyle rahatım ki. uyandı mı uyanacak mı diye düşünmekten duşumu bile zar zor hızlıca alırdım. Umut deseniz gece 2 kere uyandığı için uykusunu iyi alıyor ve erken uyanıyor. 2 uyku çok rahat yapıyor. Gece beslenmesini de kessem mi diye düşünüyorum ama sanırım kıyamayacağım şimdilik 2 kere uyanmak benim için nimet
Bildiğim kadarıyla Pinkpinkblue senin oğluşun da gece uykusuna hemen geçmiyor uyanıp emmek istiyor sürekli. Yazmak istedim belki fikir olur.

Canim tebrik ederim oncelikle bizimde eslem gunduzleri sık emiyodu ama seninki kadar degildi yani. Bugun temizlik yaparken kvye gonderdim. Resmen küsmüş bana yuzume bile bakmadi. Kucağıma gelmek istemiyo babasına gidecekmiş. Cok zoruma gitti.

Gece uykusu konusunda bizde de oyleydi yarim saat 40 dk olunca uyaniyodu mutlaka. Bende karnı tok olduğuna eminsem su verip besigi sallayip uyutuyorum. Bizim icin simdi yeni surec baslicak besigi ablasinin odaya gecircez hayirlisi diyorum

Benimkini de bu aralar sallayamıyoruz istemiyor hiç.Ben memede uyutuyorum eşim de omuzunda

Doğumgünü için elbise mevzusu da karıştı bizde. Aldiklarimizi sonradan begenemedik. Yeni aldik falan
Esleme aldığım 20 no babet ayagina bile girmedi. Ayakkabisi yok şuan. Sali aksami dogumgunu yapiyoruz hahah
Ah kıyamam ya bende babet galan almadım canım valla çorap giysin minicik kalacak bi kere giyecek günah tokayla çorap aldım bende elbisesi vardı zaten . Bende evde olanlardan giyicem, bi tane elbise aldım beğenmedim iade ettim masraf minimum

Ayy cnm cok sevindim senin adina darisi benim basima umutla cinar tam olarak aynilardi bu konuda insallah bende hallederim 10da uyutmaya calisiyorum ama dun gec uyudu yeni uyandim 10da uyumayabikir uyku saatleri sarkacagi 10da uyursa bugun baslariz

Pinko dun benım bebede oyleydi. Uykusuzluktan kıvranıyor.. Ayakta ya da memede tam dalıyor sonra bir anda ırkılıyor uykuya gecemıyor.. Yatagına yatırıyorum daha odadan cıkmadan baslıyor aglamaya. Bı huzursuzdu dun bende anlamadım.

Ya eslem zaten hep yusradan kalanlari giydigi icin heveslenmistim. Yusradan kalan bir babet var ama bulup deneyeyim belki o olur. Kendimize zaten bisey almiyoruz

Akşam eşimle konuştuk. Baya duygusal anlar yaşadık. Eslem küvozde kalirken entube edilmis. Esim diyorki hic kimseye soylemedim. Her telefon caldiginda yuregim hop ediyordu. Orda dr yada hemsire sana soyleyecek diye cok korkuyordum diyor. Ben sadece ağızdan ilac veriliyor sanmıştım o dönemde.. birşey olsaydi sana nasil derdim bu bizim kaderimiz diye yüzüne bakip nasil derdim diyor gözleri doldu konusurken bile aglayacakti nerdeyse

Yaaa ... erkekler bazen içine atıyor . Sonra anlamıyoruz tavırları neden niye .. erken doğum mu yapmıştın sen aijo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…