2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rabbim esirgesin yavrularimizi. Biyle sivak konusmalarda benim icin cok isinir esime . Mesele guzel yeni bisry ogrendiklerinde cok hosumuza gider severiz sukrederiz onunda gozundeki mutlulugu veya huzunu gormek beni guclendirir her zaman. Hastalik icinde gecerli ayni anda uzulmek ugrasmak. Allah sana bagislamis kizini ajoo acisini gostermesin rabbim

Ajo senin aslinda cok erken degildi nie kuveze akmislardi canim hatitlayamdim. Sadece 37.haftada dogum yaptigini hatirliyorum

Kızlar koyden sut getirtıyoruz guvenılır bıyer artık 1 yasına geliyoruz gercı 2 yaş dıyolar ama.Kaynattım ıyıce zaten Bu sutten bebıse muhallebi felan yapsam olurmu cunku fazla ypgurt vermiyorum bebıse artık oyle degerlndrsem dıyorym

Bende yavastan bu hafta hazitlanmayi dusunuyorum salonu kisin kullanmiykruz camasir asiyorum ve esimin montlari var guzelde supurup sileyim bi toz alayim kaba pislik gitsin montlari falan kaldirayim bide borek sarip buzluga atayim vakit buldukca
O böürektek azıcıkta kankana gonder

Kuzum verme bence daha . Bi demiriniz yükselsin de bakarsın sonra . Sorduğun için söylüyorum yoksa annesi sensin en iyisini bilirsin istiyorsan ver tabiki alerjisi yoksa

Bende oyle bıan duygusallasırm bak yıne oyle oldum

Kuzum verme bence daha . Bi demiriniz yükselsin de bakarsın sonra . Sorduğun için söylüyorum yoksa annesi sensin en iyisini bilirsin istiyorsan ver tabiki alerjisi yoksa
Yok kuzum coksukur alerji yok.yanı dedıgım bugun geldı sut yaparım 1 kere verırım 1 hafta vermem. Bir kez de ypgurt verırım 1 hafta ıcınde bukadar yani. Pinkooo gel hele gel Pinkpinkblue

Ayy cnm cok sevindim senin adina darisi benim basima umutla cinar tam olarak aynilardi bu konuda insallah bende hallederim 10da uyutmaya calisiyorum ama dun gec uyudu yeni uyandim 10da uyumayabikir uyku saatleri sarkacagi 10da uyursa bugun baslariz

Ayy cnm cok sevindim senin adina darisi benim basima umutla cinar tam olarak aynilardi bu konuda insallah bende hallederim 10da uyutmaya calisiyorum ama dun gec uyudu yeni uyandim 10da uyumayabikir uyku saatleri sarkacagi 10da uyursa bugun baslariz
Umut da bu gece çok uyandı ama benim çok uykum vardı sallamayla uğraşmadım meme verdim biliyorum kötü yaptım bundan sonra çok dikkat edicem uyanırsa meme vermeden sallayarak uyutmaya çalışıcam ki meme vermiyceğimi bilsin uyanmasın bence başarabiliriz inanıyorum

Amin canim. Bazen boyle sicakligi hissetmek gerekiyor. Anlatmazsa nerden bilebilirim icinde ne yasadigini. Masallah bu kis daha iyi banada karşida

Bende yavastan bu hafta hazitlanmayi dusunuyorum salonu kisin kullanmiykruz camasir asiyorum ve esimin montlari var guzelde supurup sileyim bi toz alayim kaba pislik gitsin montlari falan kaldirayim bide borek sarip buzluga atayim vakit buldukca
Ben bugun mutfak dolap dislarini sildim buzdolabini falan. Sonra tuzlu kurabiye. Aksam yemegi yaptim ancak. Yarinda tuzlu muffin birde elmali kurabiye düşündüm. En son salı günü de guzel bir pogaca yapmaya caliscam

Kansizlik varken bence verme canim. Sütün fazlasi her türlüsü arttirir kansizligi

Carsambada bizim hazirliklara devamkeee
Aynen bende hazırlıklar yapıyorum. Bugün pastacı aradı kar dolayısıyla nasıl getiricez pastayı yapalım mı falan dedi. Dedim burda o kadar kar yok bir şekilde getirin valla o kadar özendim kar yüzünden iptal olmasın.

Ben bugun mutfak dolap dislarini sildim buzdolabini falan. Sonra tuzlu kurabiye. Aksam yemegi yaptim ancak. Yarinda tuzlu muffin birde elmali kurabiye düşündüm. En son salı günü de guzel bir pogaca yapmaya caliscam
Bende yarın akşam baslıycam menüyü hazırlamaya. Kıymalı börek, patates çanağı, mercimek köftesi, çörekotlu kurabiye, cupcake, sarma, pufidik peynirli poğaça yaparım diye düşündüm. Annem de şeker hamurlu kurabiye yaptı, pastayı dışarı yaptırdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…