Aynen belkide onlarla bıcok farklılıklarımz bundan dolayıYaaa ... erkekler bazen içine atıyor . Sonra anlamıyoruz tavırları neden niye .. erken doğum mu yapmıştın sen aijo
Rabbim esirgesin yavrularimizi. Biyle sivak konusmalarda benim icin cok isinir esime . Mesele guzel yeni bisry ogrendiklerinde cok hosumuza gider severiz sukrederiz onunda gozundeki mutlulugu veya huzunu gormek beni guclendirir her zaman. Hastalik icinde gecerli ayni anda uzulmek ugrasmak. Allah sana bagislamis kizini ajoo acisini gostermesin rabbimAkşam eşimle konuştuk. Baya duygusal anlar yaşadık. Eslem küvozde kalirken entube edilmis. Esim diyorki hic kimseye soylemedim. Her telefon caldiginda yuregim hop ediyordu. Orda dr yada hemsire sana soyleyecek diye cok korkuyordum diyor. Ben sadece ağızdan ilac veriliyor sanmıştım o dönemde.. birşey olsaydi sana nasil derdim bu bizim kaderimiz diye yüzüne bakip nasil derdim diyorgözleri doldu konusurken bile aglayacakti nerdeyse
O böürektek azıcıkta kankana gonderBende yavastan bu hafta hazitlanmayi dusunuyorum salonu kisin kullanmiykruz camasir asiyorum ve esimin montlari var guzelde supurup sileyim bi toz alayim kaba pislik gitsin montlari falan kaldirayim bide borek sarip buzluga atayim vakit buldukca
Kuzum verme bence daha . Bi demiriniz yükselsin de bakarsın sonra . Sorduğun için söylüyorum yoksa annesi sensin en iyisini bilirsin istiyorsan ver tabiki alerjisi yoksaKızlar koyden sut getirtıyoruz guvenılır bıyer artık 1 yasına geliyoruz gercı 2 yaş dıyolar ama.Kaynattım ıyıce zaten Bu sutten bebıse muhallebi felan yapsam olurmucunku fazla ypgurt vermiyorum bebıse artık oyle degerlndrsem dıyorym
Bende oyle bıan duygusallasırm bak yıne oyle oldumRabbim esirgesin yavrularimizi. Biyle sivak konusmalarda benim icin cok isinir esime . Mesele guzel yeni bisry ogrendiklerinde cok hosumuza gider severiz sukrederiz onunda gozundeki mutlulugu veya huzunu gormek beni guclendirir her zaman. Hastalik icinde gecerli ayni anda uzulmek ugrasmak. Allah sana bagislamis kizini ajoo acisini gostermesin rabbim
Yok kuzum coksukur alerji yok.yanı dedıgım bugun geldı sut yaparım 1 kere verırım 1 hafta vermem. Bir kez de ypgurt verırım 1 hafta ıcınde bukadar yani. Pinkooo gel hele gelKuzum verme bence daha . Bi demiriniz yükselsin de bakarsın sonra . Sorduğun için söylüyorum yoksa annesi sensin en iyisini bilirsin istiyorsan ver tabiki alerjisi yoksa
Daha önce verdin o zaman ? O zaman ver canım taze taze köy sütü misssYok kuzum coksukur alerji yok.yanı dedıgım bugun geldı sut yaparım 1 kere verırım 1 hafta vermem. Bir kez de ypgurt verırım 1 hafta ıcınde bukadar yani. Pinkooo gel hele gelPinkpinkblue
Ayy cnm cok sevindim senin adina darisi benim basima umutla cinar tam olarak aynilardi bu konuda insallah bende hallederim 10da uyutmaya calisiyorum ama dun gec uyudu yeni uyandim 10da uyumayabikir uyku saatleri sarkacagi 10da uyursa bugun baslariz
Umut da bu gece çok uyandı ama benim çok uykum vardı sallamayla uğraşmadım meme verdim biliyorum kötü yaptım bundan sonra çok dikkat edicem uyanırsa meme vermeden sallayarak uyutmaya çalışıcam ki meme vermiyceğimi bilsin uyanmasınAyy cnm cok sevindim senin adina darisi benim basima umutla cinar tam olarak aynilardi bu konuda insallah bende hallederim 10da uyutmaya calisiyorum ama dun gec uyudu yeni uyandim 10da uyumayabikir uyku saatleri sarkacagi 10da uyursa bugun baslariz
Aslinda cok erken degildi canim 36+6 idi ama akciğer gelismemisti isteYaaa ... erkekler bazen içine atıyor . Sonra anlamıyoruz tavırları neden niye .. erken doğum mu yapmıştın sen aijo
Amin canim. Bazen boyle sicakligi hissetmek gerekiyor. Anlatmazsa nerden bilebilirim icinde ne yasadigini. Masallah bu kis daha iyi banada karşidaRabbim esirgesin yavrularimizi. Biyle sivak konusmalarda benim icin cok isinir esime . Mesele guzel yeni bisry ogrendiklerinde cok hosumuza gider severiz sukrederiz onunda gozundeki mutlulugu veya huzunu gormek beni guclendirir her zaman. Hastalik icinde gecerli ayni anda uzulmek ugrasmak. Allah sana bagislamis kizini ajoo acisini gostermesin rabbim
Evet 37 bir gun sonra bitiyordu. Ama akciger gelismedigi için nefes alamiyordu sunger gibi su dolmustu cigeriAjo senin aslinda cok erken degildi nie kuveze akmislardi canim hatitlayamdim. Sadece 37.haftada dogum yaptigini hatirliyorum
Ben bugun mutfak dolap dislarini sildim buzdolabini falan. Sonra tuzlu kurabiye. Aksam yemegi yaptim ancak. Yarinda tuzlu muffin birde elmali kurabiye düşündüm. En son salı günü de guzel bir pogaca yapmaya caliscamBende yavastan bu hafta hazitlanmayi dusunuyorum salonu kisin kullanmiykruz camasir asiyorum ve esimin montlari var guzelde supurup sileyim bi toz alayim kaba pislik gitsin montlari falan kaldirayim bide borek sarip buzluga atayim vakit buldukca
Kansizlik varken bence verme canim. Sütün fazlasi her türlüsü arttirir kansizligiKızlar koyden sut getirtıyoruz guvenılır bıyer artık 1 yasına geliyoruz gercı 2 yaş dıyolar ama.Kaynattım ıyıce zaten Bu sutten bebıse muhallebi felan yapsam olurmucunku fazla ypgurt vermiyorum bebıse artık oyle degerlndrsem dıyorym
Aynen bende hazırlıklar yapıyorum. Bugün pastacı aradı kar dolayısıyla nasıl getiricez pastayı yapalım mı falan dedi. Dedim burda o kadar kar yok bir şekilde getirin vallaCarsambada bizimhazirliklara devamkeee
Bende yarın akşam baslıycam menüyü hazırlamaya. Kıymalı börek, patates çanağı, mercimek köftesi, çörekotlu kurabiye, cupcake, sarma, pufidik peynirli poğaça yaparım diye düşündüm. Annem de şeker hamurlu kurabiye yaptı, pastayı dışarı yaptırdım zaten.Ben bugun mutfak dolap dislarini sildim buzdolabini falan. Sonra tuzlu kurabiye. Aksam yemegi yaptim ancak. Yarinda tuzlu muffin birde elmali kurabiye düşündüm. En son salı günü de guzel bir pogaca yapmaya caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?