2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki sokaga cikma yasagina denk geliyor oh en iyisi :) kalabalik oldukca ikram yapmak zorunda kaliyoruz benim amacim ikramsiz pasta ufletmek mıncıklatmak fotograf cekimi pasta yemek ve kapanis :)
Sİzin Cumartesi demi bizim de pazar ne çekmiştim be 27 Şubat mı olsa 29 Şubat mı ortayı bulduk 28 Şubat oldu eşime kalsa 29 şubat olacaktı

Ooo menün saglammis kolay gelsin ben bugun tuzlu kurabiye yaptim. Şimdi elmali harç hazirladim gece kurabiyeyi yapcam. Sonra da tuzlu muffin ve pogaca. Yogurtlu makarna olur

Insallah canim insallah yaa .esime dedim sesi cikmadi bakalim 1haftada o tasin altina koysun elini yaa bitik haldeyim asla kendime ayirdigim 5dk yok aylardir

Yok kuzum coksukur alerji yok.yanı dedıgım bugun geldı sut yaparım 1 kere verırım 1 hafta vermem. Bir kez de ypgurt verırım 1 hafta ıcınde bukadar yani. Pinkooo gel hele gel Pinkpinkblue
Canim kani dusukken ben hic sut denemesi yapmadim aksine yogurttan korkma sutten kork yani.. tabi sen bikirsindr benim ginlum razi gelmedi yogurdu aksatmadim 1.5 2yemek kasigi kadar ara ogununu meyveyle birlestirdim verdim . Cocuk zaten anne sutu veriyor senin haftada bir defa verecegin 30 40 ml sute ihtiyaci yokki . Onemli olan yogurt vermemen degil kan ilaciyla arasinda en az 1saat olmasi onemli buna dikkat et zaten yukseliyor degeri .yinede sen bilirsin .ben daha sut vermiyorum bol bol emiyor sukur

Oh ne güzel kızlar doğum günü hazirliklari başlamış, bende yavaş yavaş elbise falan bakmaya başladım. Çocuklarımın ikiside mart bebesi olunca ikisini bir yaparım artik
Gel gelelim asıl mevzuya sınır bozucu bi mevzu. Oturduğumuz şehirde kimsemiz yok ve ilk kızımda 1 ve 2 doğum gününde babarneye gittik 2 saat uzaklıkta ve orada kutladık bütün süslerimi aldım gittik orda yaptik coktaa guzel oldu. Ama gelgelelim kaynanam bana atarlı küs yani. Hakli olmama rağmen neyse dedim farklı günlerde 2 defa aradım açmadı dönmedi de,sonra ciceksepetinde çiçek gönderdim tansiyonu cikmis hastaydı hem gecmis olsun yazdim hemde cok guzel bir not yazdim,tepki bile vermedi. Bende artık bir şey yapmıyorum bu ne naz mübarek..gitmekte istemiyorum biliyorum surat yapar..oda gelmez..uffff en sevmedigim böyle arafta kalmak..Ay söylesenize kaç gelin çiçek gönderir .. kızımda babannem dedem de gelir başka kim gelecek diye heyecanla doğumgününü bekliyor.ufff çok uzun oldi kızlar kusura bakmayın ne olur

Canım eşin konuşsa senin adına ? Yada onun telefonundan ararsan açar belki? İyi niyetini anlıyorum ama bu kadar da kaldırma popoları derim eşin davet etsin bu sefer onlar gelsin torunlarının doğum günü sonuçta

Amaaan eşimi hiç karıştırmam. Annesine gidip sen haklısın diyor bana gelip sen..uf uf uffff..valla dediğin gibi fazla kalktı ...

İkramsiZ olmaz yine ya. Ha yemek ha ikramlik :)
Becerikli degilim cnm acikcasi.tatli biliyorum birde kek e zaten pasta karsiliyor.hamur isi 0 bende.gelen olursa biraz kuru pasta patlamis mısir yeter olursa zaten aile icinde olacagi icin abartmaya gerek duymadim.abartacagim gunler de gelecek ins.oglum buyusun arkadaslari olsun anlayacak yasa gelsin oyle yaparim dedjm

Kızlaar napıyonuzz.
Salı günü benim oğluşumun doğum günü :))
Is guc cnm ayni terane :) bugun ayaz deli etti beni o kadar :) yatagini topluyorum bakiyorum çop kovasini devirmis onu topluyorum baska birseyi dagitmis en sonda yeter artik dedim verdim babasina kapiyida kapattim islerimi yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…