2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizi gordukce benimde yapasim geliyor cnm :) keske susleme siparisi verebilseydim de limit yok kartta maalesef.balon alayim desem benim sıpa balondan cok korkuyor gorunce bile aglamaya basliyor :) tuhaf cocuk :)
Susleme konusunda abartmiyorum. Eskiden heves ederdim yani yusra da. Ama maddiyattan yapamazdim. Ne zamanki yusra havale gecirdi benim gozumde bütün süs püs işleri bitti. Eşim biraz balon almiş az bisey tüle takarim. Yusradan kalan 1 yazan balon vardi ortaya da onu asarim. İsim bannerlari duruyordu onları da takarim bitti :)

Oyy...
Nasıl her şeyi birden idare etmeye çalışmış, neler yaşamışsınız
Sağlık anlamında cok şey gördük geçirdik. Elbette beterin beteri var bunada şükür ama her defasinda allahim bu son olsun diye dua ederdik. Maddi manevi cok tükenmiştik. Esleme hamilelikte cok zor geçmişti yusrayla hep doktor doktor gezdik. Yine de bizden cok daha kötü durumda olan cocuklari aileleri gördükçe içim parcalaniyor. Aklima gelince o an butun dunya nimetlerinden vazgeciyorum

Şu çikolata eritip dondurma muhtemelen çok kolay bir şey.
Ben de bi deneyeyim öylesine, doğum günü yapmayı düşünmüyorum ama elim alışsın lazım olur

Ben boyle seyler yapsam bizimkiler napardi acaba, yüzüme aval aval bakarlardi

Seneye Allah nasip ederse onceden bütün hazirligimi yapip sadece gelin diye haber edicem. Bu defa ruhen cok hirpaladilar hepsi beni. Yusranin zaten temmuzda oluyor köyde oluruz muhtemelen

Benim onlarda yok :) aslinda bende heves etmiyorum cnm olsada olur olmasada ikramlikta hepiniz yapiyorsunuz benim sipamin neyi eksik bende yapayim dedim :)

Allah bir daha yaşarmasın kötü günler.
Allah evlatlarımızla imtihan etmesin, en zoru olsa gerek.
Her şey gelir geçer, her şeyle baş edilir, sağlık olsun, huzur olsun.

Benim onlarda yok :) aslinda bende heves etmiyorum cnm olsada olur olmasada ikramlikta hepiniz yapiyorsunuz benim sipamin neyi eksik bende yapayim dedim :)
Kalabalik olacagimiz icin illaki beklenti oluyor. Sagolsunlar bir Allahin kuluda demiyor ne hazirlicaksin yapcak bişey var mi diye.. pasta neye benzeyecek onuda bilmedigim için hazirlik iyi olsun istedim. Yapabilirsem

Baksinlar cnm ben yeni yuzyıl annesiyim derdin havan olurdu :) laf eden olmaz bizde ama laf eden olursa da lafim hazir kendiniz yapin da bende goreyim diye :) ellerini birseye atmayanlarin laf etmelerine sinir oluyorum.en azindan bu seneki ders olmus sana cnm.umarim seneye gonlundeki gibi olur.

Allah bir daha yaşarmasın kötü günler.
Allah evlatlarımızla imtihan etmesin, en zoru olsa gerek.
Her şey gelir geçer, her şeyle baş edilir, sağlık olsun, huzur olsun.
Amin canim evet her zaman oyle dua ederim. Eşim arada sapitir ama ben her zaman ayni duayi ediyorum. Allah saptircak kadar cok para vermesin, sağlık sihhat versin geçinelim yeter

Hayir gelirler bide simdi kulp bulurlar mutlaka. Onca ugras didin yine beyenmezler

Kalabalik olacagimiz icin illaki beklenti oluyor. Sagolsunlar bir Allahin kuluda demiyor ne hazirlicaksin yapcak bişey var mi diye.. pasta neye benzeyecek onuda bilmedigim için hazirlik iyi olsun istedim. Yapabilirsem
Benim ya herkes olucak ya hickimse cnm :) gelen olmazsa esimle ben yeriz :) kalabalikta ister istemez beklenti oluyor cnm.karinlari dolu gitmeleri lazim :) karinlari doyarsa ceneler kapanir :)

Cnm neden begendirmeye calisiyorsun ki.çıtayı yukseltiyorsun.gonlundeki ikramlik ne ise onu yap.herkesi begendirmek zorunda degilsin ki onemli olan senin icine sinmis olmasi.
Derdim begendirmek degil yesinler icsinler benim gozumde yok. Normalde severim yedirip icirmeyi ama cocuklarla hazirlik gercekten asiri zor artik

Tmm canjm vermiyorum süt.
Yogurt olayi da annem 15 20 gün kes diyor..ben de en azından iki güne bir sadece birgün versem diyorum aynı senin gibi yapıyorum canjm ilaçtan bayağı bir saat sonra veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…