Susleme konusunda abartmiyorum. Eskiden heves ederdim yani yusra da. Ama maddiyattan yapamazdim. Ne zamanki yusra havale gecirdi benim gozumde bütün süs püs işleri bitti. Eşim biraz balon almiş az bisey tüle takarim. Yusradan kalan 1 yazan balon vardi ortaya da onu asarim. İsim bannerlari duruyordu onları da takarim bitti :)Sizi gordukce benimde yapasim geliyor cnm :) keske susleme siparisi verebilseydim de limit yok kartta maalesef.balon alayim desem benim sıpa balondan cok korkuyor gorunce bile aglamaya basliyor :) tuhaf cocuk :)
Amin inşallah. Şükürler olsun bugunlerimizeÇok zor ya o süreç bir yandan sen hassasın yeni ameliyatlısın bir yandan evladın iyi dayanmış Allah bir daha evlatlarınızla sınamasın İnşallah
VaaayyBen olsam hevesliyken gönderirim.
Biz 5 tam güne döndük, sözleşmeyi de imzaladık.
Artık hapursa da köpürse de
Hemen şimdi demedim yahuCesur cesur hareketler
Sağlık anlamında cok şey gördük geçirdik. Elbette beterin beteri var bunada şükür ama her defasinda allahim bu son olsun diye dua ederdik. Maddi manevi cok tükenmiştik. Esleme hamilelikte cok zor geçmişti yusrayla hep doktor doktor gezdik. Yine de bizden cok daha kötü durumda olan cocuklari aileleri gördükçe içim parcalaniyor. Aklima gelince o an butun dunya nimetlerinden vazgeciyorumOyy...
Nasıl her şeyi birden idare etmeye çalışmış, neler yaşamışsınız
Şu çikolata eritip dondurma muhtemelen çok kolay bir şey.Eki Görüntüle 2783284 Eki Görüntüle 2783285
Bu tarz aperatif seyler yaparim hep masada daha iyi gorunur diye dusunuyorum simdilik bunlarda aklim ama o an ne gosterir bilemem :)
Sonra yok hasat bunları bunlari yapicam dedi yapmadi
Yok hasat bunlari yapicam dedi baska seyler yapmis demeyin :)
Ben boyle seyler yapsam bizimkiler napardi acaba, yüzüme aval aval bakarlardiKizlar baya ikramlik buldum yapabilecegim 2 hafta var ne de olsa markete ciktikca birseyler stoklarim :)
Patates salatası
Patlamış mısır
Kanepe yapıcam
Meyve leri cöp sis e gecirebilirim atayim resimleri :) belki size fikir olur :) hangilerini yaparim bilmem ama :) Eki Görüntüle 2783281 Eki Görüntüle 2783282 Eki Görüntüle 2783283
İnşallah...Vaaayymaşallah. Umarim ikinize de cok iyi gelir
Evet ya bende onu cok begendim. Kendim pasta yapmayi denedigimde süs için deneyebilirimŞu çikolata eritip dondurma muhtemelen çok kolay bir şey.
Ben de bi deneyeyim öylesine, doğum günü yapmayı düşünmüyorum ama elim alışsın lazım olur
İnşallahİnşallah...
Darısı başınıza
Benim onlarda yok :) aslinda bende heves etmiyorum cnm olsada olur olmasada ikramlikta hepiniz yapiyorsunuz benim sipamin neyi eksik bende yapayim dedim :)Susleme konusunda abartmiyorum. Eskiden heves ederdim yani yusra da. Ama maddiyattan yapamazdim. Ne zamanki yusra havale gecirdi benim gozumde bütün süs püs işleri bitti. Eşim biraz balon almiş az bisey tüle takarim. Yusradan kalan 1 yazan balon vardi ortaya da onu asarim. İsim bannerlari duruyordu onları da takarim bitti :)
Allah bir daha yaşarmasın kötü günler.Sağlık anlamında cok şey gördük geçirdik. Elbette beterin beteri var bunada şükür ama her defasinda allahim bu son olsun diye dua ederdik. Maddi manevi cok tükenmiştik. Esleme hamilelikte cok zor geçmişti yusrayla hep doktor doktor gezdik. Yine de bizden cok daha kötü durumda olan cocuklari aileleri gördükçe içim parcalaniyor. Aklima gelince o an butun dunya nimetlerinden vazgeciyorum
Kalabalik olacagimiz icin illaki beklenti oluyor. Sagolsunlar bir Allahin kuluda demiyor ne hazirlicaksin yapcak bişey var mi diye.. pasta neye benzeyecek onuda bilmedigim için hazirlik iyi olsun istedim. YapabilirsemBenim onlarda yok :) aslinda bende heves etmiyorum cnm olsada olur olmasada ikramlikta hepiniz yapiyorsunuz benim sipamin neyi eksik bende yapayim dedim :)
Baksinlar cnm ben yeni yuzyıl annesiyim derdin havan olurdu :) laf eden olmaz bizde ama laf eden olursa da lafim hazir kendiniz yapin da bende goreyim diye :) ellerini birseye atmayanlarin laf etmelerine sinir oluyorum.en azindan bu seneki ders olmus sana cnm.umarim seneye gonlundeki gibi olur.Ben boyle seyler yapsam bizimkiler napardi acaba, yüzüme aval aval bakarlardi
Seneye Allah nasip ederse onceden bütün hazirligimi yapip sadece gelin diye haber edicem. Bu defa ruhen cok hirpaladilar hepsi beni. Yusranin zaten temmuzda oluyor köyde oluruz muhtemelen
Amin canim evet her zaman oyle dua ederim. Eşim arada sapitir ama ben her zaman ayni duayi ediyorum. Allah saptircak kadar cok para vermesin, sağlık sihhat versin geçinelim yeterAllah bir daha yaşarmasın kötü günler.
Allah evlatlarımızla imtihan etmesin, en zoru olsa gerek.
Her şey gelir geçer, her şeyle baş edilir, sağlık olsun, huzur olsun.
Hayir gelirler bide simdi kulp bulurlar mutlaka. Onca ugras didin yine beyenmezlerBaksinlar cnm ben yeni yuzyıl annesiyim derdin havan olurdu :) laf eden olmaz bizde ama laf eden olursa da lafim hazir kendiniz yapin da bende goreyim diye :) ellerini birseye atmayanlarin laf etmelerine sinir oluyorum.en azindan bu seneki ders olmus sana cnm.umarim seneye gonlundeki gibi olur.
Benim ya herkes olucak ya hickimse cnm :) gelen olmazsa esimle ben yeriz :) kalabalikta ister istemez beklenti oluyor cnm.karinlari dolu gitmeleri lazim :) karinlari doyarsa ceneler kapanir :)Kalabalik olacagimiz icin illaki beklenti oluyor. Sagolsunlar bir Allahin kuluda demiyor ne hazirlicaksin yapcak bişey var mi diye.. pasta neye benzeyecek onuda bilmedigim için hazirlik iyi olsun istedim. Yapabilirsem
Cnm neden begendirmeye calisiyorsun ki.çıtayı yukseltiyorsun.gonlundeki ikramlik ne ise onu yap.herkesi begendirmek zorunda degilsin ki onemli olan senin icine sinmis olmasi.Hayir gelirler bide simdi kulp bulurlar mutlaka. Onca ugras didin yine beyenmezler
Derdim begendirmek degil yesinler icsinler benim gozumde yok. Normalde severim yedirip icirmeyi ama cocuklarla hazirlik gercekten asiri zor artikCnm neden begendirmeye calisiyorsun ki.çıtayı yukseltiyorsun.gonlundeki ikramlik ne ise onu yap.herkesi begendirmek zorunda degilsin ki onemli olan senin icine sinmis olmasi.
Tmm canjm vermiyorum süt.Canim kani dusukken ben hic sut denemesi yapmadim aksine yogurttan korkma sutten kork yani.. tabi sen bikirsindr benim ginlum razi gelmedi yogurdu aksatmadim 1.5 2yemek kasigi kadar ara ogununu meyveyle birlestirdim verdim . Cocuk zaten anne sutu veriyor senin haftada bir defa verecegin 30 40 ml sute ihtiyaci yokki . Onemli olan yogurt vermemen degil kan ilaciyla arasinda en az 1saat olmasi onemli buna dikkat et zaten yukseliyor degeri .yinede sen bilirsin .ben daha sut vermiyorum bol bol emiyor sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?