2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tmm canjm vermiyorum süt.
Yogurt olayi da annem 15 20 gün kes diyor..ben de en azından iki güne bir sadece birgün versem diyorum aynı senin gibi yapıyorum canjm ilaçtan bayağı bir saat sonra veriyorum.
Yogurdu kesersen kalsiyum eksikligi baslar. Sen yine en kotu 2 gunde bir ver canim. Eslemde de kansizlik var ama haftada 4 5 gun veriyorum ben

Daha önce verdin o zaman ? O zaman ver canım taze taze köy sütü misss
Canim ekgidaya ilk gectigimizde herifle sorunlar varken. akrabamda kalırken yani mecbur vermiştim 1 2 kez ..elin evindeyjm diye bişey yapamyinca ..bi sorun olmamıştı cok sukur.

Tmm canjm vermiyorum süt.
Yogurt olayi da annem 15 20 gün kes diyor..ben de en azından iki güne bir sadece birgün versem diyorum aynı senin gibi yapıyorum canjm ilaçtan bayağı bir saat sonra veriyorum.
Yogurdu o kdr uzun sure vermemek bence sıkinti yaratir sen zamanlamasina dikkat et canim sorun yaratmiyor o sekilde

Marshmallowu begendim yapayim defne yer bidr biskuviyi yapabilirim onuda koca danam yer ayulari gectinicin artik benimkininnadi koca dana digerleriyle ugrasamam canim cekmedi

Ben olsam mesaj atardım. Torunların sevgisini yitirmek istemiyorsanız buyrun gelin diye. Gelmiyorlarsada boşver artık kendileri bilir.

Is guc cnm ayni terane :) bugun ayaz deli etti beni o kadar :) yatagini topluyorum bakiyorum çop kovasini devirmis onu topluyorum baska birseyi dagitmis en sonda yeter artik dedim verdim babasina kapiyida kapattim islerimi yaptim :)
Allah yardımcın olsun canım zorr bebişlerle uğraşmak.

Dun gece 9da uyuyup kalmisiz cok sukur bugun daha az atesi olunca hepimiz bi koseye bayiisiz resmen ikramlik filan hic planlayamadim bende cunku su an kendi arkadaşlarımla aile icinse mi yapicam net degil ,oglumunki gibj yaparim sanirim kisir ,makarna salatasi ,pogaca ,tuzlu -tatli kurabiye ,minik hamburgerler,patates salatası ve browni yapmışım ,galiba aynını yapmam vazgectim

Daha yazatker yoruldun demi

Bi menude ben patlatayim havuclu patates toplari uzerine sarimsakli yogurt ve pul biberle zeytinyagindokucem, kiymali pirasali borek birazda peynirli borek , kayinvalidem yaprak sarar bide pogaca yapar , mavi gida boyasi almayi dusunuyorum kremsantiye ekleyip cup kek (belki yapmam emin degilim ) . Yesil mercimekli yogurtlu renkli eriste , kozlenmis patlicanli yogurtlu meze , corekotlu minik kurabiye .bir iki cesitte annem bisey yapar . Annemgil ve kayinvalidemgil bide kardesimgil olucak nasipse .suan herkes cinara degilde defneye ne hediye alsak derdinde

Kiaaz kahvee dun safece okudum ciktim sonrada bildirimi bulamadim yeni aklima geldi sevindim adiniza tam yazdirmis olmaniza. Bizim suan oyle bi ihtimal bile yok sponsor lazim . Sabah uykudann uyanmak zor geldi hanima havada soguk odasi lostu hadi uyan annecim okula gideceksinn dedim yeaaaaa diye bi gernesti heraldr gitmicek dedim sonra isik hiziyla kalkti

Kız kararlı 100 gün gidecek
Bildiği en fazla sayı bu galiba yoksa yanmıştınız

Daha yazatker yoruldun demi

Bazilarini unutmuştum resme bakinca hatırladım

Senin menüde baya guzel canim onceden yapip koymam ama 2cocukla rahat oluyormus ,bikac cesit yapip aticam ama tam menüyu gelenlere gore dusunuyorum 2cesit borek ,dolma ,kurabiye kesin düşünüyorum kolay gelsinn simdiden aynen buyuklerede birseyler almak lazim bizimkiler dusunur mu bilmiyorumda bikac sey alip kendim veriyim bnde olmazsa

Sen ne diyorsun pinkooo Selin’le ilk otobüse atlayıp geliyoruz o değilde hangi gün yapacaksınız kızlar hepinize sorayım ?? Kp çalışıyor bi pazarı boş yasakları takmadıkları için gelirler ama abimler çıkmaz biliyorum hafta sonu . Akşam yapıcaz sanırım mecbur. Dün eşimle de konuştuk gelsinler 6 buçuk gibi akşam 9 da giderler . Yeter bence . Şimdi kv kesin iş çıkışı getirir babamı yemekte yenir bilmem ne . Ay hiç sevmiyorum ben misafir ağırlamayı ya

Ben unuttum ağırlamayı
En son yaz başı misafirimiz olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…