- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben her dogum anini dusundukce bile duygusallasip sukrediyorum hepBende oyle bıan duygusallasırm bak yıne oyle oldum
Banada gondersenize :)Ben bugun mutfak dolap dislarini sildim buzdolabini falan. Sonra tuzlu kurabiye. Aksam yemegi yaptim ancak. Yarinda tuzlu muffin birde elmali kurabiye düşündüm. En son salı günü de guzel bir pogaca yapmaya caliscam
Ah o hesaplamalari bizde cok yaptik cnm :) 27 ugurlu sayim diye 28 i istememistim :)Sİzin Cumartesi demi bizim de pazar ne çekmiştim be 27 Şubat mı olsa 29 Şubat mı ortayı bulduk 28 Şubat oldu eşime kalsa 29 şubat olacaktı
Sizi gordukce benimde yapasim geliyor cnm :) keske susleme siparisi verebilseydim de limit yok kartta maalesef.balon alayim desem benim sıpa balondan cok korkuyor gorunce bile aglamaya basliyor :) tuhaf cocuk :)Ooo menün saglammis kolay gelsinben bugun tuzlu kurabiye yaptim. Şimdi elmali harç hazirladim gece kurabiyeyi yapcam. Sonra da tuzlu muffin ve pogaca. Yogurtlu makarna olur
Eşler de koyacak elini taşın altına birazcık hep biz hep biz olmuyor böyleInsallah canim insallah yaa .esime dedim sesi cikmadi bakalim 1haftada o tasin altina koysun elini yaa bitik haldeyim asla kendime ayirdigim 5dk yok aylardir
Ben olsam ararim davet ederim ama ısrar etmem bir kere soylerim gecerim gelip gelmemek ona kalir.gelmezlerse de kizina isleri oldugunu soylersin cnm.Oh ne güzel kızlar doğum günü hazirliklari başlamış, bende yavaş yavaş elbise falan bakmaya başladım. Çocuklarımın ikiside mart bebesi olunca ikisini bir yaparım artik
Gel gelelim asıl mevzuya sınır bozucu bi mevzu. Oturduğumuz şehirde kimsemiz yok ve ilk kızımda 1 ve 2 doğum gününde babarneye gittik 2 saat uzaklıkta ve orada kutladık bütün süslerimi aldım gittik orda yaptik coktaa guzel oldu. Ama gelgelelim kaynanam bana atarlı küs yani. Hakli olmama rağmen neyse dedim farklı günlerde 2 defa aradım açmadı dönmedi de,sonra ciceksepetinde çiçek gönderdim tansiyonu cikmis hastaydı hem gecmis olsun yazdim hemde cok guzel bir not yazdim,tepki bile vermedi. Bende artık bir şey yapmıyorum bu ne naz mübarek..gitmekte istemiyorum biliyorum surat yapar..oda gelmez..uffff en sevmedigim böyle arafta kalmak..Ay söylesenize kaç gelin çiçek gönderir .. kızımda babannem dedem de gelir başka kim gelecek diye heyecanla doğumgününü bekliyor.ufff çok uzun oldi kızlar kusura bakmayın ne olur
Çok zor ya o süreç bir yandan sen hassasın yeni ameliyatlısın bir yandan evladın iyi dayanmış Allah bir daha evlatlarınızla sınamasın İnşallahAkşam eşimle konuştuk. Baya duygusal anlar yaşadık. Eslem küvozde kalirken entube edilmis. Esim diyorki hic kimseye soylemedim. Her telefon caldiginda yuregim hop ediyordu. Orda dr yada hemsire sana soyleyecek diye cok korkuyordum diyor. Ben sadece ağızdan ilac veriliyor sanmıştım o dönemde.. birşey olsaydi sana nasil derdim bu bizim kaderimiz diye yüzüne bakip nasil derdim diyorgözleri doldu konusurken bile aglayacakti nerdeyse
Emaaaaan hevesle bekle bekle tatil oldu.Tesekkurler canimbenim kizim zaten sevgi kelebegi kucuk seylerle bile mutlu olur ve tabi kiz cocuk erkek cocuk karakter farkida var mutlu oldugunu sen anlarsin zaten insallah sizinkiside cok guzel gecer canim .ankaraya cok kar yagacakmis bende o durumda belki pzt gondermem esimde gotururum bisey olmaz diyo onun canina minnet karda araba surecekya artik bakalim odevimde odevim diye tutturdu odevinide yaptirdimda rahatladi
Aynen canimEşler de koyacak elini taşın altına birazcık hep biz hep biz olmuyor böyle
Yagmadi kar dahaEmaaaaan hevesle bekle bekle tatil oldu.
Var mı sizde de tatil?
Kocamın aklı da vereceği parada, bu hafta hiç açılmaz 1 martta başlatalım niye bu aya para veriyoruz diyor
Dedigin gibi ammada naza cekmis kendini .sendeki sabirada helal olsunOh ne güzel kızlar doğum günü hazirliklari başlamış, bende yavaş yavaş elbise falan bakmaya başladım. Çocuklarımın ikiside mart bebesi olunca ikisini bir yaparım artik
Gel gelelim asıl mevzuya sınır bozucu bi mevzu. Oturduğumuz şehirde kimsemiz yok ve ilk kızımda 1 ve 2 doğum gününde babarneye gittik 2 saat uzaklıkta ve orada kutladık bütün süslerimi aldım gittik orda yaptik coktaa guzel oldu. Ama gelgelelim kaynanam bana atarlı küs yani. Hakli olmama rağmen neyse dedim farklı günlerde 2 defa aradım açmadı dönmedi de,sonra ciceksepetinde çiçek gönderdim tansiyonu cikmis hastaydı hem gecmis olsun yazdim hemde cok guzel bir not yazdim,tepki bile vermedi. Bende artık bir şey yapmıyorum bu ne naz mübarek..gitmekte istemiyorum biliyorum surat yapar..oda gelmez..uffff en sevmedigim böyle arafta kalmak..Ay söylesenize kaç gelin çiçek gönderir .. kızımda babannem dedem de gelir başka kim gelecek diye heyecanla doğumgününü bekliyor.ufff çok uzun oldi kızlar kusura bakmayın ne olur
Hareketlendimi canim dagitmis pasyaBenimki eger yaninda uyuyorsam uyuyor ama ben yoksam uyaniyor surekli :)
Ben olsam hevesliyken gönderirim.Yagmadi kar dahasabah okula gidecegim hevesiyle yatti .ama bak baska gitmiceksin bu hafta dedim cok sacma diyo
Cesur cesur hareketlerCanim tebrik ederim onceliklebizimde eslem gunduzleri sık emiyodu ama seninki kadar degildi yani. Bugun temizlik yaparken kvye gonderdim. Resmen küsmüş bana yuzume bile bakmadi. Kucağıma gelmek istemiyo babasına gidecekmiş. Cok zoruma gitti.
Gece uykusu konusunda bizde de oyleydi yarim saat 40 dk olunca uyaniyodu mutlaka. Bende karnı tok olduğuna eminsem su verip besigi sallayip uyutuyorum. Bizim icin simdi yeni surec baslicak besigi ablasinin odaya gecircez hayirlisi diyorum
Oyy...Akşam eşimle konuştuk. Baya duygusal anlar yaşadık. Eslem küvozde kalirken entube edilmis. Esim diyorki hic kimseye soylemedim. Her telefon caldiginda yuregim hop ediyordu. Orda dr yada hemsire sana soyleyecek diye cok korkuyordum diyor. Ben sadece ağızdan ilac veriliyor sanmıştım o dönemde.. birşey olsaydi sana nasil derdim bu bizim kaderimiz diye yüzüne bakip nasil derdim diyorgözleri doldu konusurken bile aglayacakti nerdeyse
Yurutecte cnm :) ama gelisme var ellerinden tutup yurutunce gecen ay adim atmiyordu simdi atiyor.ama illa biri alip yurutecek oyle kendisi yapmiyor cnm.kv soyleri gecende esim 1.5 yasindayken yurumus tembelligi cekmesin diye dua ediyorum :)Hareketlendimi canim dagitmis pasya
GonderelimBanada gondersenize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?