Sen değilsin bu değil mi?Ben kendi ailemde de çocukken görmedim çok o yüzden heralde bilmem de sevmem deama eşimin tarafı bayılır . Hiç yemeğe almadım mesela onları ne biçim gelinim bilmem ama onlar da abartıyor , 2 günlük lohusanın evine yemeğe misafir almak abartı bence meselaaa
Ah ıspanak olsaydı da terapi niyetine yıkasaydım ah ahBi ispanak yapsan kendine gelirsin kahvecim
Bende onu dicektim tasindinizni diye son cunledeymis cevapBen de canım doğum günü yaparsam oğlana değil kıza hediye getirin dicemOğlan anlamıyor nasılsa napayım Bizim ctesi gününe denk geliyor yasak var.Hava da güzel olsaydı öğleden sonra bahçede yaparız diyordum.Eşimin ailesi kardeşleri yeğenleri bir de annem babam 15 kişi oluyoruz zaten Haftasonu kp küçük görümce çıkmıyor diğerleri izinli çıkıyorlar da bakalım o zamana taşınmış olursak tabi bir de o var
Anladim cnm en azinfan aglamamis.oldu iyi . Gecer insallah cnm cokmu agliyoduCok oksuruk cok aglama gibi seyler tettikliyormus bi iki aydor farkindaydim aslinda ,ins geçer canim. Yok kan alinmadi enf.dusundurucek hicbirsey yokken canini yakmayalim dedi
Veeeee baska yemek yaptin demiIspanak poşetini aldım karşıma kahve içiyorumbugün seni pişirsem mi yoksa başka yemek mi yapsam diyorum . O da abla sen bilirsin ama ben çürüyeceğim yakında diyor ablan kurban olsun sana koca yürekli ıspanak iyi bile dayandın
Benim kahvecimSen değilsin bu değil mi?
Ayıp gerçekten.
Ağlaya ağlaya ıspanağı pişirdim dünüşVeeeee baska yemek yaptin demi
Öğlenleri bi tuhaf oluyor karnı aç desem veriyorum yemiyor da . AnlamıyorumAyniyiz canim uyurken kurabiyeyi yaptim. Tam tülü utulerken uyandi o zamandan beri kedi gibi miril miril
Aman dişten olsun kuzum, çok geçmiş olsun. Arka arkaya gelecek dişler desene hem sana hem de minnoşuna kolay gelsin canım. Fıtık için de neden olmuş ki hiç bilgiö yok bu konudaKizimi doktora goturduk simdi kizlar ,atesi sadece dislerdenmis biraz rahatladim tum agzinin ici sis dedi sanırım arka arkaya ciakrticakgöbeğinde hafif sislik vardi acaba o mu ates yapiyor diye dusunuyordum fıtık baslangiciymis simdilik mudahele gerekmezmis ins.gecer
1 yaş boyle canim. Bizde de koltuk meraki var koltukta bizimle oturcakmis. Ya da kucak istiyo arada. Tabi ablamizda cildiriyor bu esnadaÖğlenleri bi tuhaf oluyor karnı aç desem veriyorum yemiyor da . Anlamıyorum
Anladim cnm en azinfan aglamamis.oldu iyi . Gecer insallah cnm cokmu agliyodu
Aman dişten olsun kuzum, çok geçmiş olsun. Arka arkaya gelecek dişler desene hem sana hem de minnoşuna kolay gelsin canım. Fıtık için de neden olmuş ki hiç bilgiö yok bu konuda
Boyle surumlarda hep ne diyoruz topraktan geldik topraga gidecegizAğlaya ağlaya ıspanağı pişirdim dünüşsanırım biraz kumlu yicez
Allah Allah, yakın zamanda geçsin gitsin inşallah kuzum, tekrar çok geçmiş olsunGeneldedecabuk agliyor ben kiz canim
Sagol canim ins. Ciksalarda rahatlasalar hepsidogustan olmadigi icin tam sebebi bilinemiyor dedi ,karin bolgesindeki zarlar ince old.icin cabuk yirtilabiliyormus öksürük ,aglama karin ici basincini qrttiran hersey ypabiliyormus benimde hic aklima bile gelmemisti gobek deligi enf. Mu oldu diye dusunuyordum
Allah Allah, yakın zamanda geçsin gitsin inşallah kuzum, tekrar çok geçmiş olsun
Ellerim sudan çıkmıyor diye mahvı ziyan durumdalarBoyle surumlarda hep ne diyoruz topraktan geldik topraga gidecegiz
Herşeyin farkındalar bi de kızıyor çok izin vermeyince bişeye ama kendine zarar verecekse ne yapabilirim1 yaş boyle canim. Bizde de koltuk meraki var koltukta bizimle oturcakmis. Ya da kucak istiyo arada. Tabi ablamizda cildiriyor bu esnada
valla bi cocuklar bir acayipBizimki de fındık faresi kadar ama beni devirecek nerdeyse
kolay daliyor ama gece kalkmalari devam ediyorBu şuerubu komşumd kullandı işe yaramamış. Bende alıp deniyxem sanırım artık. Reflüyü düzelttik şimdi de diş veya büyüme atağı hangisi acabaa bilemiyorumm. Şurup iyi gelir mi denemek lazım.
ins boyle devam eder kizim oglum da bilmiyorum vallaOooouvv defne icim yandi bi yudum iceyim die coreklenircinarda saldiriyo siseyi gordumu
Biz bugun hayir deyip parmak salladikca gulmeyi ogrendikHerşeyin farkındalar bi de kızıyor çok izin vermeyince bişeye ama kendine zarar verecekse ne yapabilirimbazen oyalıyprum dikkatini dağıtıyorum ama bazen benim de takatim olmuyor şebeklik yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?