2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen değilsin bu değil mi?
Ayıp gerçekten.

Bende onu dicektim tasindinizni diye son cunledeymis cevap insallah tasinirsiniz yrninev kizinada iyi gelir degisiklik olur epey idare eder onu bence . Aynen anlamiyolar ama yinede alinir hediyr

Aman dişten olsun kuzum, çok geçmiş olsun. Arka arkaya gelecek dişler desene hem sana hem de minnoşuna kolay gelsin canım. Fıtık için de neden olmuş ki hiç bilgiö yok bu konuda

Anladim cnm en azinfan aglamamis.oldu iyi . Gecer insallah cnm cokmu agliyodu

Geneldedecabuk agliyor ben kiz canim
Aman dişten olsun kuzum, çok geçmiş olsun. Arka arkaya gelecek dişler desene hem sana hem de minnoşuna kolay gelsin canım. Fıtık için de neden olmuş ki hiç bilgiö yok bu konuda

Sagol canim ins. Ciksalarda rahatlasalar hepsi dogustan olmadigi icin tam sebebi bilinemiyor dedi ,karin bolgesindeki zarlar ince old.icin cabuk yirtilabiliyormus öksürük ,aglama karin ici basincini qrttiran hersey ypabiliyormus benimde hic aklima bile gelmemisti gobek deligi enf. Mu oldu diye dusunuyordum

Allah Allah, yakın zamanda geçsin gitsin inşallah kuzum, tekrar çok geçmiş olsun

Boyle surumlarda hep ne diyoruz topraktan geldik topraga gidecegiz
Ellerim sudan çıkmıyor diye mahvı ziyan durumdalar Allahtan bulaşıkları makina yıkıyor Safiye 1 ben 2 ıspanaklarıda 3 su yıkadım yeterli bence . Kum da lazım vücuda dünüş dimi

1 yaş boyle canim. Bizde de koltuk meraki var koltukta bizimle oturcakmis. Ya da kucak istiyo arada. Tabi ablamizda cildiriyor bu esnada
Herşeyin farkındalar bi de kızıyor çok izin vermeyince bişeye ama kendine zarar verecekse ne yapabilirim bazen oyalıyprum dikkatini dağıtıyorum ama bazen benim de takatim olmuyor şebeklik yapacak

Herşeyin farkındalar bi de kızıyor çok izin vermeyince bişeye ama kendine zarar verecekse ne yapabilirim bazen oyalıyprum dikkatini dağıtıyorum ama bazen benim de takatim olmuyor şebeklik yapacak
Biz bugun hayir deyip parmak salladikca gulmeyi ogrendik kendide yapiyor bide cok tatli şebek..

Bugun düşündüm yusra nasil büyüdü eslemde oyle büyüyor iste. Eşime diyorumki gozlerindeki ışıltı kayboldu artik ofkelenmek, kizmak herseyi biliyor. Esimde dedi o saflık kayboldu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…