Köşe koruyucu almayı düşündüm ama söküp atıcak biliyorumMasallah masallah aman hic dusmesinler. Bizimde başlasa hayirlisiyla
Orasi oyle canim. Ama o köşeler beni çok korkutuyor yusra bir kere vurmuştu alnini aklımız gitmişti. Yüsrada sanki o yurume donemini unutmuşum tamamen. Nasil birden yurumeye basladi hâlâ şaşıyorumKöşe koruyucu almayı düşündüm ama söküp atıcak biliyorumDikkat etsekte bazen engel olamıyoruz düşmesine gözümüzün önünde bile düşebiliyor . Allah’a emanet kuzucuklarımız
Oooo hoşgeldiniz hoşgeldinizAtak dönemine hoşgeldiniz28 gün sürecek atağımıza bir yaş sendromu da diyebiliriz . Merhaba hunili anneler günaydın
Canım bence artık hepimizin psikolojisi gitti ya doğurduğumuzdan beri karantina, evlere tıkıldık, sosyallik yok, korku,panik hepsi üst üste, bir de bebelerin huysuzlukları. Valla hepimiz yine iyi dayandık. Mesala zeynoşun böyle uyumadığı gecelerGeçmiş olsun canım korona değildir umarım
Bebelere bi haller olmuş dünBizimkide mızmızdı uyutayım dedim akşam. Götürdüm yatak odasına emdi emdi kalktı başladı gel gel yapmaya gülmeye benim de nasıl halim yok ama yorgunum. Kalktım götürdüm içeri Kaka yaptı oynadı biraz bende oturdum ağladım ne var ağlancak dimi ama işte yıpranıyoruz
Kanka bizimki oyun değilde bir sürü video izler habire habire ya da araba bakar, geçen baktım tekne izliyor tekne bakıyor dedim sadece rüyandaAhh cnm yaa ucubsana dokundugu icin uzuldum sadece . Gecmis olsun. Biomiyorumki kanka aksam birfen bi sanci girdi ara ara sanci giriyor tam tarifde edemiyotum cok kotu canimida yakiyo gecmedi saatlerdir. Bend esimdi uyuttum koymaya korukuyorum inan telef oldum. O pubci zikimini icat edenin yatacak yeri yok vallahi... oynadigi yetmiyo bife oyun videolari izliyo kanka bide ozeniyo oyun odam olsa ne para kazanirim dio te Allaahimm...sende uzme kendini uyumaya calis kanka
Duzen istiyorum ya sadece duzen. İnstamom demeyin bana saclarim tiken tiken oluyoCanım bence artık hepimizin psikolojisi gitti ya doğurduğumuzdan beri karantina, evlere tıkıldık, sosyallik yok, korku,panik hepsi üst üste, bir de bebelerin huysuzlukları. Valla hepimiz yine iyi dayandık. Mesala zeynoşun böyle uyumadığı gecelerPinkpinkblue aklıma geliyor Rabbim yarfım etsin eski dünürcüğüme diyorum, Amine Busra için de öyle onunkiler de uyku da çok sorunlu, keşke hepsi birden örnek instamomların bebeğinden olsa
Sagol cnm bilmiyorumki durduk yere birden basladi ve hala devam ediyo dogum sancisi gibi bi sanci giriyor birkac saniye suruyo geciyo sonra bidahaGecmis olsun canim kulak enfeksiyonu mu oldun acaba. Bizimde eslem bu gece hep uyandi geri uyuttum
Hahahaha aynen anasi alsinn mademKanka bizimki oyun değilde bir sürü video izler habire habire ya da araba bakar, geçen baktım tekne izliyor tekne bakıyor dedim sadece rüyandadiyor bir teknem olmasın mı yani, dedim anana söyle alsın kanka su felan mı kaçtı ya da üşüttün mü acaba , geçti mi kulak ağrın peki?
Dün onlara bakarken eşimle çok güldükYorumlara baktim herkes agliyor gözyaşım pıt
Ama nerdee valla onlar bebemi bakiyodurki eski dunüsCanım bence artık hepimizin psikolojisi gitti ya doğurduğumuzdan beri karantina, evlere tıkıldık, sosyallik yok, korku,panik hepsi üst üste, bir de bebelerin huysuzlukları. Valla hepimiz yine iyi dayandık. Mesala zeynoşun böyle uyumadığı gecelerPinkpinkblue aklıma geliyor Rabbim yarfım etsin eski dünürcüğüme diyorum, Amine Busra için de öyle onunkiler de uyku da çok sorunlu, keşke hepsi birden örnek instamomların bebeğinden olsa
Pinkim kulak enfeksiyonu olmasınSagol cnm bilmiyorumki durduk yere birden basladi ve hala devam ediyo dogum sancisi gibi bi sanci giriyor birkac saniye suruyo geciyo sonra bidahakepcem doguracak heraldee
Anlarlar kanka kulağın kızarmıştır zaten bence şuanda, kuzum kulak ağrısı çok zor ya bence git bir damla fln verirler de belki hafiflerHahahaha aynen anasi alsinn mademgecmedi kanka bilmiyorum ne oldu ama gecmedi sizim sizim sizliyor surekli . Acile gitsrm anlarlarmiki
Ictimde hic fayda etmedi dunus yaa bugunde agrirsa giderim dr a heralde . Sadece sol kulagima agri giriyorPinkim kulak enfeksiyonu olmasınParol iç bi tane dayanamazsan kıyamam dünüşüme
Heee bende ıstyormHasat kiz bebe istiyomus
Oğlunun beğenmesini hiç karıştırmayalım bile, çok dertli o konulardaAaaa o kendine baksin esas yasli o brgenmezsr begenmesin oglusu begemis 2de bebe yapmis. Ayy yaa somon acii mavi falan cok renksiz . Dun gitmedi canim pzt persembe gitti dunde gitmek istedi ama gunun bitti 2gun gidiyosun sen dedim gunumuz doldu bu hafta dedim. Dun kis partisi varmis biraz orda aklini velmisler anladigim kadariyla gitmek istiyorum diye mizirdandi yuz vermedim. Sevmedimi yoksa yine caktirmiyomu hosnut oldugunu valla senin esin sabirli masallah kumandayi hangi komuta bassam onu yapiyo adam . Aaa nie istemediler ne dediler cok sacma. Bende pzt mi gondersem sali mi kararsizim
Sen deyince aklıma geldi, çok çerez yedim ben bu ara, belki de benden.Ihlamur veriyorum kahvaltıda bi kaç gündür acaba o mu yaptı diye düşündüm bu sabah çünkü hiç iyileşme yok pürelerde onu kesicem kahvecim . İnternette de 1 yaş altına vermeyin yazıyorBen şok ne kaldı yaşına zaten amaaan temizlik yaptım daha tuvaletler duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?