2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Köşe koruyucu almayı düşündüm ama söküp atıcak biliyorum Dikkat etsekte bazen engel olamıyoruz düşmesine gözümüzün önünde bile düşebiliyor . Allah’a emanet kuzucuklarımız
Orasi oyle canim. Ama o köşeler beni çok korkutuyor yusra bir kere vurmuştu alnini aklımız gitmişti. Yüsrada sanki o yurume donemini unutmuşum tamamen. Nasil birden yurumeye basladi hâlâ şaşıyorum eslemde hep yurumek istiyo şuan ama tabi bel sirt dayanmiyor

Canım bence artık hepimizin psikolojisi gitti ya doğurduğumuzdan beri karantina, evlere tıkıldık, sosyallik yok, korku,panik hepsi üst üste, bir de bebelerin huysuzlukları. Valla hepimiz yine iyi dayandık. Mesala zeynoşun böyle uyumadığı geceler Pinkpinkblue aklıma geliyor Rabbim yarfım etsin eski dünürcüğüme diyorum, Amine Busra için de öyle onunkiler de uyku da çok sorunlu, keşke hepsi birden örnek instamomların bebeğinden olsa

Kanka bizimki oyun değilde bir sürü video izler habire habire ya da araba bakar, geçen baktım tekne izliyor tekne bakıyor dedim sadece rüyanda diyor bir teknem olmasın mı yani, dedim anana söyle alsın kanka su felan mı kaçtı ya da üşüttün mü acaba , geçti mi kulak ağrın peki?

Duzen istiyorum ya sadece duzen. İnstamom demeyin bana saclarim tiken tiken oluyo cocugu 8de yatip sabah 6da kalkiyormuş ayyy gün aymiyormuş. Oturup 12ye kadar tv bak telefon bak sonra ben uyumadim. İnanin eşimle konuşamiyoruz resmen ya. Sadece huzurlu bir şekilde uyumak istiyorum

Hahahaha aynen anasi alsinn madem gecmedi kanka bilmiyorum ne oldu ama gecmedi sizim sizim sizliyor surekli . Acile gitsrm anlarlarmiki

Ama nerdee valla onlar bebemi bakiyodurki eski dunüs

Hahahaha aynen anasi alsinn madem gecmedi kanka bilmiyorum ne oldu ama gecmedi sizim sizim sizliyor surekli . Acile gitsrm anlarlarmiki
Anlarlar kanka kulağın kızarmıştır zaten bence şuanda, kuzum kulak ağrısı çok zor ya bence git bir damla fln verirler de belki hafifler

Oğlunun beğenmesini hiç karıştırmayalım bile, çok dertli o konularda
Doğru sen kandil günü gönderdim demiştin.
Pazartesi perşembe veya salı cuma güzel bence, , gerçi pazartesi cuma olsa da aynı mantık oluyor, bi 2 bi 3 boşluk var.
Ay fikir veriyorum ben de güya, o da olur o da
Aç kalmasın diye getirmeyin dediler, aç kalır çünkü gerçekten
Okulda yorulup yorulup yer belki dedim ama yemekhaneye girmiyor bile.
Babası mecbur beklicek, yeri göğü inletir alimallah sosyofobik oğlum

Sen deyince aklıma geldi, çok çerez yedim ben bu ara, belki de benden.
Ben de çerezi keseyim.

Biz mi çok dikkatsiziz bilmiyorum, abisi kılıklı en geç 2 günde bir ya dudağını ya burnunu kanatıyor.
Bu sefer dişinin üstüne doğru bi şey var, damağı açılmış da dişinin üstüne sarkmış gibi.
Korkudan bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…