- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
En son olan bendim sinifta :) 8.sinifin son aylarinda olmustumBende 6. Sinifa giderken regl olmuştum. Sınıfta ilk olan kişiydim. Cok psikolojim bozulmustu. Daha ilk okulda goguslerimde buyumeye başlamıştı. O duygular cok zor
Onlar vok heves ediyolar yaaBen de ne foto ne başka birşey paylaşmıyorum nette de sağolsun kp paylaşıyor
Bende 7de daha yeni uyumus oluyorum derin uykuyaSen benim sabah 7 de kalkmami gorsen korkar kacarsin :)
Gecen gun son diyodunBenim annem 4.de erkegi buldu :) bizim akrabalarin oyle geri dusuncesi vardir erkek cocugu olana kadar cocuk yapilir.benim ilki erkek oldu diye babaannem bile erkek cocuk yaptin dogurma artik diyor halbuki biz citi piti nazli cilveli bir kiz istemiyor degiliz :)
Kaynanasi gibi cirkefBizim cadı bu ara tam cadı yaaaHep kucakta yukardaki raflara falan bakmak dokunmak istiyor Ne bel kaldı ne kol istediği olmayınca da atıyor kendini yerden yere ağlıyor
MasallahBen valla üniversite de girdim bu aşk meşk olaylarına o da eşimle oldu bitti ilk ve son aşkım gerçekten kızlarımda öyle olur umarım ama şimdiki gençlik farklı gidiyor
Kimle konusuyosun ferideeeDoktora gitse bir dert gitmese atrınsorun veriken ilaçlardan da çok korkuyorum kriz geçirtiyorsunuz
Bende 7. SinifBenim annemde ananemde gec kesilmis ama ben cok erken oldum ve bende pco var. Hani bazen suan zorlaniyorum ama bazende diyorumki iyiki erken evlenip erken cocuklarim oldu.. bende 6. Sinifa gidiyordum Aralik ayiydi
Size dediydimKimle konusuyosun ferideee
Bende 3. Istiyorum bi oğlumda olsun istiyorum ama etrafıma bakıyorum 2 kızdan sonra 3. De kız 4. De erkekBenim annem 4.de erkegi buldu :) bizim akrabalarin oyle geri dusuncesi vardir erkek cocugu olana kadar cocuk yapilir.benim ilki erkek oldu diye babaannem bile erkek cocuk yaptin dogurma artik diyor halbuki biz citi piti nazli cilveli bir kiz istemiyor degiliz :)
Hahahha bence kızlar fena ya, bizimki de kendini atıp yuvarlana yuvarlana ağlıyorBizim cadı bu ara tam cadı yaaaHep kucakta yukardaki raflara falan bakmak dokunmak istiyor Ne bel kaldı ne kol istediği olmayınca da atıyor kendini yerden yere ağlıyor
Geçmiş olsun canım, aklına kötü bişey getirme inşallah değildirSekam vanlar nasılsınız ben çok kötüyüm annem hastalanmış bugğn sabah her yetim agrıyor diyordu şiödimde üşüyomuşmtitriyormuş korona mı diye çok korkuyorum
Bizimkilerde de oldu da simdi kv aman sakin 3. Yapma diyorBenim annem 4.de erkegi buldu :) bizim akrabalarin oyle geri dusuncesi vardir erkek cocugu olana kadar cocuk yapilir.benim ilki erkek oldu diye babaannem bile erkek cocuk yaptin dogurma artik diyor halbuki biz citi piti nazli cilveli bir kiz istemiyor degiliz :)
Masallah masallah aman hic dusmesinler. Bizimde başlasa hayirlisiylaYürüyor canım emeklemiyor artık . Paytak tabi koca insan gibi değilarada düştüğü oluyor
Eslemde yemek yerken istemek icin yada istememek icin yapiyoKizlar benim bebe ilgi cekmek icin oksuruyor :) bir kere su kaldi bogazinda oksurdu komikti guldum bende gulmez olaydim :) bana bakip yalanciktan oksurtuyor kendini aliskanlik edinmesin diye ugrasiyorum :) iyi seyleri ogrenmezler zaten :)
Sanslisin benceEn son olan bendim sinifta :) 8.sinifin son aylarinda olmustum
5 sene sevgililik iyiymişMasallah. Bizde esimle lise sonda tanistik 5sene sevgili kaldik sonra soz ve nisan yaptik 1sene oyle nisanli kalacaktik atamasi okunca 2 ay icinde evlendik
Biz boyle kalalim benceBende 3. Istiyorum bi oğlumda olsun istiyorum ama etrafıma bakıyorum 2 kızdan sonra 3. De kız 4. De erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?