2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecen gun son diyodun sen o istegi 3yasinda gor bide . Valla herkesin bi kizi olmali bence yaa

Doktora gitse bir dert gitmese atrınsorun veriken ilaçlardan da çok korkuyorum kriz geçirtiyorsunuz

Ben valla üniversite de girdim bu aşk meşk olaylarına o da eşimle oldu bitti ilk ve son aşkım gerçekten kızlarımda öyle olur umarım ama şimdiki gençlik farklı gidiyor
Masallah . Bizde esimle lise sonda tanistik 5sene sevgili kaldik sonra soz ve nisan yaptik 1sene oyle nisanli kalacaktik atamasi okunca 2 ay icinde evlendik

Benim annemde ananemde gec kesilmis ama ben cok erken oldum ve bende pco var. Hani bazen suan zorlaniyorum ama bazende diyorumki iyiki erken evlenip erken cocuklarim oldu.. bende 6. Sinifa gidiyordum Aralik ayiydi
Bende 7. Sinif . Annemgil adanaya dugune gitmisti .ben dedemle ve kardeslerimle kalmistim . Bi tomar havlu kagit koymustum camasirima altimada gazete sermistim hic hareket etmeden yatmistim hic unutmam o gunu cok yavas yuruyodum dedemdem 2 lira istemistim dedemde ne istiyosan ben alip gelirim kizim diyodu zar zor ikna edip gidip ped almistim yalan yanlis kullanmistim

Bende 3. Istiyorum bi oğlumda olsun istiyorum ama etrafıma bakıyorum 2 kızdan sonra 3. De kız 4. De erkek

Bizim cadı bu ara tam cadı yaaa Hep kucakta yukardaki raflara falan bakmak dokunmak istiyor Ne bel kaldı ne kol istediği olmayınca da atıyor kendini yerden yere ağlıyor
Hahahha bence kızlar fena ya, bizimki de kendini atıp yuvarlana yuvarlana ağlıyor burnunu da kırıştıryor iyice ağlarken çok gülesim geliyor daha çok sinirleniyor çığlık ata ata ağlıyor

Bizimkilerde de oldu da simdi kv aman sakin 3. Yapma diyor

Kizlar benim bebe ilgi cekmek icin oksuruyor :) bir kere su kaldi bogazinda oksurdu komikti guldum bende gulmez olaydim :) bana bakip yalanciktan oksurtuyor kendini aliskanlik edinmesin diye ugrasiyorum :) iyi seyleri ogrenmezler zaten :)
Eslemde yemek yerken istemek icin yada istememek icin yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…