2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimkilerde de oldu da simdi kv aman sakin 3. Yapma diyor
Banada annem diyo .kandilde anmemgilde kaldim cocuklarla. cinarin gece uykusuna bizzat sahit olunca sabah bemi tembihledi annem aman kizim dikkat et 3.yu yapma.diyo . Esim 2 sene sonra falan istiyo ama ben istemiyorum cok yiprandim

Onlar vok heves ediyolar yaa eee nede olsa erkekkk torunn sizdede varmi bilmiyorum kizimida cok seviyolar ama erkek ayrimciligini goruyorum zaman zaman uzuluyorum valla
İki tarafta da kızım tek hepsi erkek torunAma erkeğe karşı bir sempatileri var ben de hissediyorum.Ama kızımın da her dediği oluyor çok şımartıyorlar

Banada annem diyo .kandilde anmemgilde kaldim cocuklarla. cinarin gece uykusuna bizzat sahit olunca sabah bemi tembihledi annem aman kizim dikkat et 3.yu yapma.diyo . Esim 2 sene sonra falan istiyo ama ben istemiyorum cok yiprandim
Aman diyim kendimize yapariz ne yaparsak. Sabah beri duşa giremedim. Taa akşam girdim. Dikişlerim ciger gibi kipkirmizi olmuş pişik olmuşum. Sacimida kestirmeyi düşünüyorum iyice mahvoldular

Masallah . Bizde esimle lise sonda tanistik 5sene sevgili kaldik sonra soz ve nisan yaptik 1sene oyle nisanli kalacaktik atamasi okunca 2 ay icinde evlendik
MaşallahBiz eşimle tanıştık ikimiz de iş güç sahibi insanlardık.İlk görüşmeden sonra evlenelim demeye başladı.Bir ay dolmadan sözlendik.5 ay sonra nişan.Nişandan bir yıl sonra evlilik

Eşime dedim teknoloji gelişir erkekler doğurursa çok istiyorsan yaparsın dedimBenden bu kadar

Aman diyim kendimize yapariz ne yaparsak. Sabah beri duşa giremedim. Taa akşam girdim. Dikişlerim ciger gibi kipkirmizi olmuş pişik olmuşum. Sacimida kestirmeyi düşünüyorum iyice mahvoldular
Ayy havalarda sick degil masil pistin ajooo offf ivim sizladi gecmis olsun

Allahım ya bu kalkmaların sebebi ne olur bir dişle taçlansın,oturuyoruz 1 saattir valla dayanamıyorum artık ya gündüz uykusu yok denecek kadar hem geç yatıp erken kalkıp hem de böyle uyanıp uyanıp oturunca bende de tahammül kalmıyor, eşimle tartıştık az önce de çılgınlar gibi horluyor. Kolu acıyormuş yan da yatamıyormuş dedim git içeri yat öyleyse, bi halta yaradığı yok afra tafra sinirli sinirli gitti,ben de sinirden ağlıyorum artık

Ahh canim yaa zeynos oyle yapmazdi insallah bu gece sondur .... inan 1.5saattirde biz ayaktayiz ve kulagimda acaip bir agri var aksamdan beri. Zaten uyuttugumdan beri derin uykuya hic gecmedi yine gece ekstra tarifede benimki uyku gozumden akiyor ve acaip usuyorum oturma odasina goturdum mecbur . Hemen yaramazliga basladi modemi cekiyo tw yi cekiyo kafayi gozu vuravak uyku gozumden akiyo usuyorum kulagim agriyor bir yandan. Benim kocada uyuyo kanka ve gec yatti oyun oynicam diye o yatti biz kalktik oyle diyim sana cocugu nie aglatiyosun alda gitsrnr diyo kolay sanki oyle sen al git ozaman bos bos konusma dedim ciktim . Koluna nolduda aciyo kanka iyi olmus acisin valla boyle zamanlarda hic acimiyorum ben

Yok kanka inan ben de acımıyorum hiç ama yine bana dokunuyor ucu kolunu kaldıramıyor azcık tutuyordu bazen zeynoşu şşmdi onu da yapamıyor, ters hareket yaptı sanırım gerdiriyormuş hareket ettirirken. Zıkkım kanka o saate kadar oyunla video ile oturunca ben çok sinirleniyorum ya, sanki hayati işleri var, o saate kadar oturtabiliyorsan b.ktan şeyler için o saatten sonra da bebeğine bak da eşin dinlensin ama yok biz doğurduk ya bizim vazifemiz. Kulağına noldu kanka ya çok zordur kuzum onun ağrısı,Rabbim sabır versin inşallah Çınar da uyur inşallah artık ben de daha teni uyutabildim yatırdım ama kıpır kıpır uyanacak gibi, sinirden de benim gözüme uyku girmiyor

Ahh cnm yaa ucubsana dokundugu icin uzuldum sadece . Gecmis olsun. Biomiyorumki kanka aksam birfen bi sanci girdi ara ara sanci giriyor tam tarifde edemiyotum cok kotu canimida yakiyo gecmedi saatlerdir. Bend esimdi uyuttum koymaya korukuyorum inan telef oldum. O pubci zikimini icat edenin yatacak yeri yok vallahi... oynadigi yetmiyo bife oyun videolari izliyo kanka bide ozeniyo oyun odam olsa ne para kazanirim dio te Allaahimm...sende uzme kendini uyumaya calis kanka

Gecmis olsun canim kulak enfeksiyonu mu oldun acaba. Bizimde eslem bu gece hep uyandi geri uyuttum

Sekam vanlar nasılsınız ben çok kötüyüm annem hastalanmış bugğn sabah her yetim agrıyor diyordu şiödimde üşüyomuşmtitriyormuş korona mı diye çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım korona değildir umarım
Bebelere bi haller olmuş dün Bizimkide mızmızdı uyutayım dedim akşam. Götürdüm yatak odasına emdi emdi kalktı başladı gel gel yapmaya gülmeye benim de nasıl halim yok ama yorgunum. Kalktım götürdüm içeri Kaka yaptı oynadı biraz bende oturdum ağladım ne var ağlancak dimi ama işte yıpranıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…