2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu aralar ben de öyleyim canım.Gündüz ayrı uyuyor gece ayrı.Bir de uykusuzum diyor iyice delirtiyor beni.Sen bunu diyorsan ben öleyim o zaman diyorum.Bizimkinin diş sıkıntısı belli kabardı damaklar.Tam uyucam uyanıyor velet.Eşimi salona attım oğlan resmen ittirip kendine yer açıyorEşim sığıntı yaptınız beni yerim yok diyorSinir kalmadı artık durup durup hiç sözü açılmamışken söylenip duruyorum.Eşim arıza diyor banaGece gündüz yapışık geziyoruz oğlanla bunalttı beni iyice.Haftasonu akşam çıkış yok malum iyice bunaldım

Ben ilk zamanlar fazlasını buzluğa attım hep.Ama dokuz aydan sonra iki gün üst üste verdim en fazla.Dolabın alt bölümünde saklıyorum ertesi gün verdiğimde.Bence şimdilik taze yapmaya çalış fazlasını buzluğa atabilirsin.

Bida almayin bari cmm yaa soylryin adamada pis . Suyu kendinden daha uzunbdayaniyo nasilsa
Canım kaynanam hep ordan alıyor heralde hemen pişiriyor . Geçen sefer eşime kızdım aldın arabada gezdirdin tavuğu bozuldu diye yada satın marketten aldığımız paketli tavuklarda var bi ibişlik hiç bozulmuyorlar Koyduk balkona buram buram kokuyor

Hepimiz iyice yıprandık canım valla, ama eşler bunu hiç anlamıyor onlara göre kesin abartıyoruz, bir gün bizim yerimizde olsalar keşke bir günü geç saat dayanamazlar bazen. Bizimki normalde gece geç yatar hatta çoğu zaman sabahlar ama ne hikmetse kızın durmadığı zamanlar uykusu oluyor sabır diyorum. Elbet bunların hesabınının sorulacağı günlerde gelecek. Erkek çocuk anne aşığı oluyor işte baksana , bir de dönemsel mi bilmiyorum ama bizimki beni tuvalette bile rahat bırakmıyor 1 dk hemen gelip pat pat kapıda

Çocuk organik yesin diye köy tavuğu aldık.Saatlerce pişmedi bir de çok sert lastik gibi oldu.Kokusu da cabası tabi ki.Almam dedim böyle tavuk daha da

Benimki de bu dönem çok düştü kızım böyle değildi emmediği için herhalde.Bir gün çocukları bırakıcam kafa dinlicem sen bak bakalım diyorum.Oğlan biraz daha büyüsün babaya alışsın bırakıp gezicem

Geçmiş olsun.
Ayy benimkine de öyle yapacaklar kesin, yemiyor zaten diyecekler içim sızladı
Amaaan geçti. Açsa yesin canım o da bakıp bakıp durmasın.
Karışma kıza kendi yolunu bulsun 40 yılın başı okula gittiler

Gece herkesin kabul gunuymus heralde saat 3 de kalktik 5 te zar zor uyuttum yerde uyuyakalmisim en son

2 saatte 3 kez kalktı
Sahi üstüne uyuyunca unutmuşum beşikten düştü dün gece.
Birgün olacaktı, bile bile indirmedik alta.
Aklım çıktı aklım.
Alt kademeden alması bırakması çok zor, yine beşikte üstte yatıyor.
Uyurken yanıma alayım bari.

Hepimiz ayni durumdayi gerçekten. Oyle zor zamanlardayiz ki yürüme istegi var, atak var, dişler cikmaya ugrasiyo. Bizimde bütün damak şişmiş. Diş yerleri belli hatta avut dişlerin bile

Beni yakinda taslayacaksiniz diye korkuyorum :) 8 de olmasada 9 10 gibi yatiyor.

Ben yaptim. İlk cocukta hic yapmazdım ama bunda yapiyorum. Cuma gecesi hic uyuyamadim. Sabah o bakti cocuklara kahvaltinin bir kismini hazirlamisti sonra kalktim bende yaptim. Bugunde sabah 7.30da biz kalktik. Kahvalti hazirladim. Kahvalti biterken eslem uyandi. Dedim ben 1 saat yatayim. Haa tabi uyudum sanmayin. Tam yattim kaka yapmis dedi aldim azcik yapmisti. Dedim takip et devamini yapabilir. Tam dalmistim geldi bez islak mendil aldi gitti. Altini aldi. Ondan sonra eslem emekleyerek 3 kez falan yatak odasina geldi. Tabi bi yandan icerden seslerini de duyuyorum. Yani uyur uyanik oyle yattim. En sonunda iyice aglayinca kalktim. Haaa sahi arada da emzirmistim sonra bana diyorki ikisiyle cidden zor

Bu arada wcye kim giderse arkasindan agliyor

Çocuk organik yesin diye köy tavuğu aldık.Saatlerce pişmedi bir de çok sert lastik gibi oldu.Kokusu da cabası tabi ki.Almam dedim böyle tavuk daha da
Onlarda ne yem veriyor belli degilki. Ben onlara da güvenmiyorum. Kp köye her gidişinde tavuk aliyodu. Meger tavuk haneden aliyormuş bir daha istemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…