2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aman canim allah korumus gecmis olsun. Bende bizim besikten korkmaya basladim sarkıyor bazen. Bende bir gece ön kismini kaldirmayi unutmuşum bir kalktim yarim duruyor korumalik

Buzluk kisminda 1 ay tutuyorum obur kisimda sadece 24 saat tutuyorum et suyu buzlukta degilse tabikide at cnm ben oyle seyleri en fazla 1 gun tutarim

Şuan hâla uyaniklar mesela. Sinir oluyorum stres oluyorum. Çünkü illa ses yapiyolar komşular kapiya gelecek bir gün ama ne zaman

Çok bekletme canım. Çözülmüş olarak aldıysan hemen o gün bitirmeye çalış zaten.. tavuk cabuk bozulur..etsuyunuda buzlukta beklet .4 gün çok uzun kuzum yedirme sakın sizde yemeyin.en fazla 1 gün . Bugün kaynattıysam en fazla yarında iceriz sonra artarsa dokerim.

Çok iyi yapmışsın canım valla, ben de yapcam bir gün bunu Bizimki de hakkını yemeyim Zeynoş uyurken sen de uyu diyor ama ben illa bi iş buluyorum kendime

Çok iyi yapmışsın canım valla, ben de yapcam bir gün bunu Bizimki de hakkını yemeyim Zeynoş uyurken sen de uyu diyor ama ben illa bi iş buluyorum kendime
Bulma canım. Senin ruh sağlığın daha önemli. Uykusuz olunca mutsuz oluyosun. Evladının en çok mutlu anneye ihtiyacı var

Bugun yaptiysam yarinda veriyorum sonra atiyorum

Bulma canım. Senin ruh sağlığın daha önemli. Uykusuz olunca mutsuz oluyosun. Evladının en çok mutlu anneye ihtiyacı var
Haklısın canım ben de uyuyayım bugün inşallah güzel uyur çünkü dün gece 355590 kez kalktığım için 15 dk da bir uyandı ya, sizin bebeler nasıldı

Hahahahha sizlanip gecti demek . Ama cidden oyle oyle ogrenecekler bir bakimada. Benimminede zorla kusburnu marmelati icirmisler. Kusmunnu bile ictim ivrencti diyo . Hahaha valla sabah 7.30da kalkmis yine kendi giyinmis yataginida toplamis gelmis anme hadi kalk

Ibislik her yerde dunus bende tavugu 3gunnsonra mcak parcalayabildim simdi bende huylandim koklamamistimda ayy midem bulandi dusununce

Kizlar esim oruc tutacakti alarmi 5e kurdum caldi kapattim 2dk yatayim dedim geri girdim yataga bi uyandim saat 05.17diye gordum gittim guzelce kajvalti tabagi hazirladim tereyagli yumurta pisirdim sallama cay yapiyodum ezan okundu anaaaaaa dedim saate baktimki meger 6 kusurmus gittim askim ezan okunuyo alrmi yanlis kurmusum dedim sonra tele baktim alarm dogru bide diyodumki iyi 17 dk uyumusum dalmamisim . Ve isin dahada ilginc kismi cinarinda uyanmamis olmasi . Ama zaten daha 5e geliyodu uyudugu sipanin . Yanima almistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…