- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben artik ne bok yedigimi gordum yapmam :)Heee bende ıstyormşaka bı yana da soyle 27 28 felan olsam guzlardım bıdene daha ama artık yorgunum kaptan
Aman canim allah korumus gecmis olsun. Bende bizim besikten korkmaya basladim sarkıyor bazen. Bende bir gece ön kismini kaldirmayi unutmuşum bir kalktim yarim duruyor korumalik2 saatte 3 kez kalktı
Sahi üstüne uyuyunca unutmuşum beşikten düştü dün gece.
Birgün olacaktı, bile bile indirmedik alta.
Aklım çıktı aklım.
Alt kademeden alması bırakması çok zor, yine beşikte üstte yatıyor.
Uyurken yanıma alayım bari.
Neden taşlayalim. Aksine ben seviniyorum buradaki herkes için. Duzen kurmak cok guzel. Ama instamomlar farklı, demek istediğim farkli bişeyBeni yakinda taslayacaksiniz diye korkuyorum :) 8 de olmasada 9 10 gibi yatiyor.
Buzluk kisminda 1 ay tutuyorum obur kisimda sadece 24 saat tutuyorum et suyu buzlukta degilse tabikide at cnm ben oyle seyleri en fazla 1 gun tutarimİkidir tavuk bozuyoruz ya . Tavuk kaç gün dayanır ki buzdolabında cuma aldı eşim kasaptan dün kokuyordu anladım bir günde bozulur mu yahuuuet suyu vardı Selin’in 4 gündür duruyor katsam mı çorbasına bilemedim bak şimdi
İnternetten rastgele bir sayfadan baktım canimBuna nerden bakıyorsun canım?
Çok bekletme canım. Çözülmüş olarak aldıysan hemen o gün bitirmeye çalış zaten.. tavuk cabuk bozulur..etsuyunuda buzlukta beklet .4 gün çok uzun kuzum yedirme sakın sizde yemeyin.en fazla 1 gün . Bugün kaynattıysam en fazla yarında iceriz sonra artarsa dokerim.İkidir tavuk bozuyoruz ya . Tavuk kaç gün dayanır ki buzdolabında cuma aldı eşim kasaptan dün kokuyordu anladım bir günde bozulur mu yahuuuet suyu vardı Selin’in 4 gündür duruyor katsam mı çorbasına bilemedim bak şimdi
Dün gece bebelere bişey olmuş demekki, biz atağın 1.günündeymişiz , bu gece deliksiz uyku diliyorum hepimizeGece herkesin kabul gunuymus heralde saat 3 de kalktik 5 te zar zor uyuttum yerde uyuyakalmisim en son
Çok iyi yapmışsın canım valla, ben de yapcam bir gün bunuBen yaptim. İlk cocukta hic yapmazdım ama bunda yapiyorum. Cuma gecesi hic uyuyamadim. Sabah o bakti cocuklara kahvaltinin bir kismini hazirlamisti sonra kalktim bende yaptim. Bugunde sabah 7.30da biz kalktik. Kahvalti hazirladim. Kahvalti biterken eslem uyandi. Dedim ben 1 saat yatayim. Haa tabi uyudum sanmayin. Tam yattim kaka yapmis dedi aldim azcik yapmisti. Dedim takip et devamini yapabilir. Tam dalmistim geldi bez islak mendil aldi gitti. Altini aldi. Ondan sonra eslem emekleyerek 3 kez falan yatak odasina geldi. Tabi bi yandan icerden seslerini de duyuyorum. Yani uyur uyanik oyle yattim. En sonunda iyice aglayinca kalktim. Haaa sahi arada da emzirmistimsonra bana diyorki ikisiyle cidden zor
Yedirdim bile çok geçBuzluk kisminda 1 ay tutuyorum obur kisimda sadece 24 saat tutuyorum et suyu buzlukta degilse tabikide at cnm ben oyle seyleri en fazla 1 gun tutarim
Bulma canım. Senin ruh sağlığın daha önemli. Uykusuz olunca mutsuz oluyosun. Evladının en çok mutlu anneye ihtiyacı varÇok iyi yapmışsın canım valla, ben de yapcam bir gün bunuBizimki de hakkını yemeyim Zeynoş uyurken sen de uyu diyor ama ben illa bi iş buluyorum kendime
Benimki de aynı yatıyor ama sürekli bir kalkma var her seferinde uyutmaya çalışma var.Bak gece 3 te kalktık hala uyutmaya çalışıyorumBeni yakinda taslayacaksiniz diye korkuyorum :) 8 de olmasada 9 10 gibi yatiyor.
Kargocu geliyor kalı kapanınca ona bile ağlıyor benimki deBu arada wcye kim giderse arkasindan agliyor
Bugun yaptiysam yarinda veriyorum sonra atiyorumherkese ek gıdaya başlama konusundaki cevaplarınız için teşekkür ederim. aynı konuyla ilgili bir diger sorum daha olacak. Bugün ek gıdaya başladık, çok azda olsa yedi. Size daha önce bahsettiğim patates-havuç-pirinç-zeytinyagı karışımından yaptım. Bunu hergün taze taze pişirip yapmak en ideali. Ama tabiki zaman yetmez buna :) siz kaç günde bir tazesini yapıyorsunuz ? Bir günden fazla aynı şeyi veriyorsanız, kapalı bir kaba koyup buzdolabındamı saklıyorsunuz ?
yani sonuçta aylardır ek gıda veriyorsunuz ? ilk başlarda günlük yapıp sonra usanıp 2-3 günde bire mi döndünüz ? yoksa hep 2-3 gün aynı yemegi vermekten zarar gelirmi ? şu aşamada en azından 3-4 gün patates-havuç-pirinç-zeytinyagı karışımını verecegim. bugün bolca yaptım, bugünden kalanı döküp yarın yenisinimi yapayım ?
Haklısın canım ben de uyuyayım bugün inşallah güzel uyur çünkü dün gece 355590 kez kalktığım içinBulma canım. Senin ruh sağlığın daha önemli. Uykusuz olunca mutsuz oluyosun. Evladının en çok mutlu anneye ihtiyacı var
Yok cnm olmuyodu . Birden sanci giriyoduCnm dis kulagini elledikce agri oluyormu? Uzerine yattiysan baski olduysa da tum gun agrir
Hahahahha sizlanip gecti demekGeçmiş olsun.
Ayy benimkine de öyle yapacaklar kesin, yemiyor zaten diyecekler içim sızladı
Amaaan geçti. Açsa yesin canım o da bakıp bakıp durmasın.
Karışma kıza kendi yolunu bulsun 40 yılın başı okula gittiler
Ibislik her yerde dunusCanım kaynanam hep ordan alıyor heralde hemen pişiriyor . Geçen sefer eşime kızdım aldın arabada gezdirdin tavuğu bozuldu diyeyada satın marketten aldığımız paketli tavuklarda var bi ibişlik hiç bozulmuyorlar Koyduk balkona buram buram kokuyor
Canim sagol, dun hic agrimadi bende gitmedim ama tekrarlarsa gidicem muhakkak cok zor kulak agrisiCanım git doktora hamileyken olmuştu bana damla vermişti doktor çektiğin ağrıya yazık değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?