2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah bana da göstersin o günleri
Bugün ilk defa tek, bakalım çalacak mı telefon.

Gecmis olsun uykudan korkmadi dusunce , iyidir insallah

Aaaa cok gecmis olsun canim uykunsersemi dahada korkmussundr yaa

Üstüne hemen uyuttum, valla uyku arası kimsenin cezai sorumluluğu bile olmamalı öyle mantıksız eylemler.
Bir şey olmamış şükür.
Cok şükür canim ,bu ara benimkide kalkip yanima geciyor yataklarimiz bitisik cok daliyorum arada yorgunluktan nasil uyuduğun farkinda değilsinki cok normal uyumaniz

Kizlar biz 3haftadir emzigi biraktik . Hala 06ay emiyordu 6 18 ay agzina buyuk geliyodu oguruyodu ememiyodu atiyodu baska markalarda denedim baktim olmuyo yani direk hic vermedim oyle duskunde degildi zaten sorun olmadi

Masallah canim ,bende disler ciktigindan beri vermiyorum zaten tek uyumadam aliyordu , 3aylik baslayip 8aylik emzir maceramız bitmis oldu

Kızlar bebisinize pazı verdinzmi hic .nette değişik şeyler yazıyor benim bebemde kansız olduğu için korktum bian

Haklısın canım ben de uyuyayım bugün inşallah güzel uyur çünkü dün gece 355590 kez kalktığım için 15 dk da bir uyandı ya, sizin bebeler nasıldı
Bizimki de saat başı gibi uyanıyor kuzum babası da gitti başbaşa bir kaç gün bakalım ne yapıcaz

Geçmiş olsun canım ya Bende yanıma almıcam artık dalıp gidiyorum

Hiç zehirlenmedim ama tavuktan tırsıyorum, sırf bu yüzden almak bile istemiyorum.
Valla ben ünite kadar hiç tavuk yememiştim bir gün arkadaşlar yemekhanede ye diye zorladılar hadi dedim yiyeyim Şans bu ya ben de dahil tam 57 kişi zehirlendik

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun

Valla ben ünite kadar hiç tavuk yememiştim bir gün arkadaşlar yemekhanede ye diye zorladılar hadi dedim yiyeyim Şans bu ya ben de dahil tam 57 kişi zehirlendik
Hahhaha kötü şans iyi olmamış canım . Bende midyeden zehirlenmiştim babam yedirmişti küçükken yıllarca tiksindim . Sonra arkadaşım yedirdi lisede zorla şimdi de bırakamıyorum . Arada eşim alır bir iki tane yerim belki Selin’e dokunur vs diye . Doktor bize tavuğun çok bi besin değeri yok yemese de olur demişti bebekler için biz ve rahat doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…