Allah bana da göstersin o günleriHahahahha sizlanip gecti demek. Ama cidden oyle oyle ogrenecekler bir bakimada. Benimminede zorla kusburnu marmelati icirmisler. Kusmunnu bile ictim ivrencti diyo . Hahaha valla sabah 7.30da kalkmis yine kendi giyinmis yataginida toplamis gelmis anme hadi kalk
2 saatte 3 kez kalktı
Sahi üstüne uyuyunca unutmuşum beşikten düştü dün gece.
Birgün olacaktı, bile bile indirmedik alta.
Aklım çıktı aklım.
Alt kademeden alması bırakması çok zor, yine beşikte üstte yatıyor.
Uyurken yanıma alayım bari.
Üstüne hemen uyuttum, valla uyku arası kimsenin cezai sorumluluğu bile olmamalı öyle mantıksız eylemler.Gecmis olsun uykudan korkmadi dusunce , iyidir insallah
O zaman cal dj hatan altun telefonun basinda caresiz bekleyrumAllah bana da göstersin o günleri
Bugün ilk defa tek, bakalım çalacak mı telefon.
Aaaa cok gecmis olsun canim uykunsersemi dahada korkmussundr yaa2 saatte 3 kez kalktı
Aklım çıktı aklım.
Hasetleniyorum hasetleniyorum bisey olmuyoBeni yakinda taslayacaksiniz diye korkuyorum :) 8 de olmasada 9 10 gibi yatiyor.
Cok şükür canim ,bu ara benimkide kalkip yanima geciyor yataklarimiz bitisik cok daliyorum aradaÜstüne hemen uyuttum, valla uyku arası kimsenin cezai sorumluluğu bile olmamalı öyle mantıksız eylemler.
Bir şey olmamış şükür.
Kizlar biz 3haftadir emzigi biraktik . Hala 06ay emiyordu 6 18 ay agzina buyuk geliyodu oguruyodu ememiyodu atiyodu baska markalarda denedim baktim olmuyo yani direk hic vermedim oyle duskunde degildi zaten sorun olmadi
Bizimki de saat başı gibi uyanıyor kuzum babası da gitti başbaşa bir kaç gün bakalım ne yapıcazHaklısın canım ben de uyuyayım bugün inşallah güzel uyur çünkü dün gece 355590 kez kalktığım için15 dk da bir uyandı ya, sizin bebeler nasıldı
Geçmiş olsun canım ya2 saatte 3 kez kalktı
Aklım çıktı aklım.
İnşallah selintoş üzmez annesiniBizimki de saat başı gibi uyanıyor kuzum babası da gitti başbaşa bir kaç gün bakalım ne yapıcaz
Valla ben ünite kadar hiç tavuk yememiştim bir gün arkadaşlar yemekhanede ye diye zorladılar hadi dedim yiyeyimHiç zehirlenmedim ama tavuktan tırsıyorum, sırf bu yüzden almak bile istemiyorum.
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun2 saatte 3 kez kalktı
Aklım çıktı aklım.
İnşallah kuzum yaİnşallah selintoş üzmez annesiniBabası gelene kadar uslu bir şirine olsun
Hahhaha kötü şansValla ben ünite kadar hiç tavuk yememiştim bir gün arkadaşlar yemekhanede ye diye zorladılar hadi dedim yiyeyimŞans bu ya ben de dahil tam 57 kişi zehirlendik
Ben verdim cnm islanak gibi pisiriyorum benKızlar bebisinize pazı verdinzmi hic .nette değişik şeyler yazıyor benim bebemde kansız olduğu için korktum bian
Cinar onu sakinlestirirİnşallah selintoş üzmez annesiniBabası gelene kadar uslu bir şirine olsun
Aynen canım bende oyle yapajaaamBen verdim cnm islanak gibi pisiriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?