- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagol hasat teyzisCok gecmis olsun cnm
Bizinde elektrik o civar canim cok fazla zam orani varOooo sizin daha fenaymişama ben ocagin sonunda, şubatin başında hava iyiyken bazi günler hep kapattim, kizlari kalinca giydirdim. Bize elektirikte cevreye gore cok geliyor. 200 gelmiş sizde nasil
3tl sadaka verEvet, hatta biz 350 bekliyoduk 347de kalmiş ay cok uzuldum
Canim kafa karistiran cok bilmisler her zaman vardir. Bugun cuma diye ananemi aradim. Emmeye devam ediyormu dedi. Bende dedim emiyor daha vakti var.Kızlar emzirmeyi o kadar çok seviyodum ki ama çok yoruldum artık kafam çok karışık. Herkes bambaşka konuşup kafamı karıştırıyor. Yok gece beslenmesini kes, yok 1 yaşına geldi tamamen kes, yok gereksiz emmek istediğindr bişiler sür memene istemesin diye. Bence daha çok küçük memeyi tamamen bırakmasın tiksinmesin istiyorum. Gece 20 kere uyanmak istemiyorum artık yoruldum. Daha önce de yazmıştım bu bağımlılığı azaltmaya çalıştığımı ama istikrar olmayınca tekrar başa dönülüyor. Misal iki gece 5 kere uyandığında iki kere meme vermedim sonraki geceler daha az uyanıyorsa istedikçe veriyosam tekrar çok uyanmaya başlıyor. Bazen de çok ağlıyor dayanamayıp veriyorsam yine başa dönüyoruz. Nasıl yapacağız bu işi tamamen memeden kesmeden bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl biraz birbirimize moral verelim.
Bide şunu soracağım. Bebeği meme emen ve ayrı odada uyuyan var mı? Bunun uykuya katkısı var mı sizce odayı ayırmak çözüm olurmu
Hep vermeye calisirim. Ama bu aralar pek disarda işim yok3tl sadaka ver
Canım bende düşünüyorum bunu bi kaç zamandır . Ama özellikle benim bebeğimin gece sakinleştiğini tek yer memeyken kesmek ne kadar doğru olur bilmiyorum . Evet çok sık uyanmaya başladı evet çok yoruluyoruz uykumuzu alamıyoruz evet çok bilmişler her yerde var ... ama onların da bize ihtiyacı varKızlar emzirmeyi o kadar çok seviyodum ki ama çok yoruldum artık kafam çok karışık. Herkes bambaşka konuşup kafamı karıştırıyor. Yok gece beslenmesini kes, yok 1 yaşına geldi tamamen kes, yok gereksiz emmek istediğindr bişiler sür memene istemesin diye. Bence daha çok küçük memeyi tamamen bırakmasın tiksinmesin istiyorum. Gece 20 kere uyanmak istemiyorum artık yoruldum. Daha önce de yazmıştım bu bağımlılığı azaltmaya çalıştığımı ama istikrar olmayınca tekrar başa dönülüyor. Misal iki gece 5 kere uyandığında iki kere meme vermedim sonraki geceler daha az uyanıyorsa istedikçe veriyosam tekrar çok uyanmaya başlıyor. Bazen de çok ağlıyor dayanamayıp veriyorsam yine başa dönüyoruz. Nasıl yapacağız bu işi tamamen memeden kesmeden bilmiyorum. Siz de durumlar nasıl biraz birbirimize moral verelim.
Bide şunu soracağım. Bebeği meme emen ve ayrı odada uyuyan var mı? Bunun uykuya katkısı var mı sizce odayı ayırmak çözüm olurmu
Ben yusra da hastalanmistim. Eslem kendi biraksa kahrolurum herhalde. 2 yaş hatta kışı gecirmeyi bekleyip 27 28 ayliga kadar emzirmeyi düşünüyorum. Umarimda emer. Evet zor. Hic kolay değil. Dün sabah yataktan kalkamadim. İkiside uyandi. Yusra eslemin besigine girdi o ara ben uyukluyordum. Bilincli bir sekilde iki kez anne dedi, halbuki 2. Çocuğum degil mi ama içim eridi hemen firladim yerimden..Canım bende düşünüyorum bunu bi kaç zamandır . Ama özellikle benim bebeğimin gece sakinleştiğini tek yer memeyken kesmek ne kadar doğru olur bilmiyorum . Evet çok sık uyanmaya başladı evet çok yoruluyoruz uykumuzu alamıyoruz evet çok bilmişler her yerde var ... ama onların da bize ihtiyacı varoda ayırmak sanmıyorum bi işe yarasın hele ki şu bir yaş atağında Babasıyla bile oyalanmıyor gözü hep bende bizimkinin . Gündüz yanına yatınca bile gözünü açıp bakıyor koluma tutunuyor falan çok duygulanıyorum . Aijonun dediği gibi en azından yazı beklemelisin diyorum kendime az daha sabret diyorum . Sonra bu günleri özleyeceksin hatta memeden keserken kızımdan çok belki ben ağlarım
Ben bir gün önce yapmıştım eger yetisemeyecek gibiysen gec yapsan nasil olurŞubatın 28 çektiğini unutup daha var yiaaaa diye doğum gününü salan , bir yaş atağında bebesiyle vazmı geçsem ki diye düşünen bir ana var burdaaaaçarşamba doğum günümüz yarın süsleme işini halletsem pazar biraz evi temizlesem pazartesi salı da ikramlık hazırlasam tamamdır ama pastayı sipariş etmedim Akşam çok zor olacak amaaa bizim kız huysuz oluyor o saatlerde uykusu geliyor iyice gündüz de kayınpeder çalışıyor Ay ne yapsam bilemedim .
Bizimki de işine gelince anne diyorBen yusra da hastalanmistim. Eslem kendi biraksa kahrolurum herhalde. 2 yaş hatta kışı gecirmeyi bekleyip 27 28 ayliga kadar emzirmeyi düşünüyorum. Umarimda emer. Evet zor. Hic kolay değil. Dün sabah yataktan kalkamadim. İkiside uyandi. Yusra eslemin besigine girdi o ara ben uyukluyordum. Bilincli bir sekilde iki kez anne dedi, halbuki 2. Çocuğum degil mi ama içim eridi hemen firladim yerimden..
Canım ben yetişirim her türlü gözümü korkutan Selin’in huysuzluğuBen bir gün önce yapmıştım eger yetisemeyecek gibiysen gec yapsan nasil olur
Bebişlerin bildigi tek sey emmek şuan. Biraz anlamalari lazımBizimki de işine gelince anne diyorah kuzum bak şuan kucağımda emiyor . Hadi verme bakalım meme ne yapacak ... zor evet ama ne ben ne Selin memeyi bırakmaya hazır değiliz bence . Dişti ataktı fenayız bu aralar aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın
Bizimde her aksam oyleydi artik gunduzde oyleCanım ben yetişirim her türlü gözümü korkutan Selin’in huysuzluğuBak bu akşam üstü 4 buçukta uyandı . Rutin herşey 7 de bi başlıyor 9 a kadar mızır mızır hiç bi şey tatmin etmiyor hanımı .
Benim kv de 6 ay emzirmiş . Ben lohusayken bi arkadaş geldi 1,5 yaşında falandır o zaman bebeği emziriyordu . Kv diyor ki ay bıraktırsana artıkBebişlerin bildigi tek sey emmek şuan. Biraz anlamalari lazım
Kucağımdan inmez artıkBizimde her aksam oyleydi artik gunduzde oyleben hazirlandiysam sende hazirlanirsin zaten
Eslem bir sasirdi o aksam curcuna da pek ses etmedi ama sık sık emzirdi
İnşallah yetişir canimKucağımdan inmez artıkhayırlısı be olan yine hep analara pasta için bir hafta önceden sipariş verin demişlerdi . Yarın kesinleştirelim eşimle de vereyim siparişi bakalım yapabilecekler mi
Aman ugrasmicam cnm ne varsa yesinler onu :) bunlar bile canimin cikmasina yetti :) evimi temizleyeyim kendi bakimimimi yapayim oglumlami ilgileneyim bilemedim :) pasta yesinler yeter :) sozde kendime is cikarmayacaktim :) basit az şık olsun yeter diyorum :)Bence zayif menu canim. 2 cesit salata eklemesi fena olmazdi hamur isi bilmiyosanda hazir borek al a101inki cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?