2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Harikasınız kızlar aradığım motivasyon bu
Benim de niyetim kendini biraz ifade etmeye başlayana kadar gece beslenmesi de dahil kesmemek. Belki o zamana kadar kendi keser (inanmam ) şuan 1.5 yaşı hedef koydum kendime en az süre olarak inş sıkıntısz tamamlarız

Sen daha iyi bilirsin canim .her turlu guzel olur zaten .

Kizlarin ikisininde burnu akiyor. Hastaligi bize mi sattiniz pinkkkk Pinkpinkblue
Bana bu gece de uyku yok belli duble kahve lutfen Hasatzamani yanina da trible huni
Gecmis olsun camim yaa satmadik valla . Simdide cinar hasta uyuyamiyor (hasta olmasa bilirsin pasami misil misil misildardi ) ayy nasil tikandi yavrum su saatte burun aspire ettim yinede rahatlayamadi miril miril burnu akiyor benumndigum gunu saglam adimlarla iptale dogru surukleniyo

Canim bizimkiler neredeyse emme konusunda ikiz kardesler gibiler biliyosun. Bem hala gece beslenmesini kesemedim. 2farkli dr ile gorustum gece beslenmesinin bir faydasinin olmadigini kesersrm uykuya dusecegini soyledi. Ama ben biliyorumki benim bebegim acligini gidermek icin emmek istemiyor tamamen duygusal ten temasi anme kokusu vs. 2.ve son bebegim herseyin tadini cikarmak istiyorum emme isinin tadi degil b.ku cikti o derece 20 defa emdigini biliyorum yani otesi varmi bilmiyorum. Gece beslenmesini kessem gece nasil sakinlesecek o kdar yiprandimki yinede o sureci goze alamiyorum. Yakasi acik bisey giysem tisil tisil geliyo heyecanli heyecanli cikarmaya calisiyo hep acik dursa gelip gidip 2firt cekse dunyaninn en mutlu bebegi olir heralde. Kizim tek meme emiyordu hep doya doya kana kana emzirmek icimde kalmisti o acigi fazlasiyla kapattik bence oglusumla .persembe gunu dogum gunu 1yasindan sonra gece beslenmesini kesicem demistim bakalim napicam gozum kesmiyo kiyamiyorum ama belkide ona ve kendime iyilik olucak . Asla tamamen kesme taraftari degilim. Hele bu pamdemide aklimdan bile gecmez... kizimda tek meme ve biberomda kullanmamiza ragmen uzun sure emzirdim 28 aylikti biraktigimizda ve asla mememe abuk sabuk seyler surmedim en sevdigi en guvendigi seyden sogutmadim cok cok zir oldu ve uzun surdu anlattim artik buyudun memede sut bitti vs dedim anme noluy anne noluy derdi icim sizlardi ve ben cok uzulerek kesmistim sutum kesilmedi cinara hamile kaldigimda bile hala sutum vardi siktikca akiyordu . Esiminn ailesi denk gelirsek eahg puuu dio birak memeyi diyo sinir oluyorum gecenn biri meme kaka diodu sensin kaka dedim meme cici gel oglum dedim . Emzirsemde emzirmesimde herkese dert oluyor bu konu enn koylusunden enn elitine kadar bu boyle canim malesef ...

Cok zor uzucu dunus

Bende yazım düşünüyorum geceyi duzene sokmayı. Çünkü uyku durumunu yaza duzene sokmam lazim ikisininde. Bu sayfayi takibe al mutlaka cok iyi motive ediyor

Olsun iyi olsunlarda geç yap. Hastalik cok zor. Butun gece tikanip tikanip bagirdi eslem ikiside sümüklü böcük. İnsallah doktorsuz geçiririz

Şimdi uyaniklar. Yatirinca sirayla baslarlar yine bağırmaya bugun şansa yemeğimde yok evide süpürüp toparlamam lazim, eşimde işe gitti ben 3 5 kahve içerim bugün
Allah kolaylik versim ajo. Benimde ev supurme gunum yemekte yok makine bosalcak salonu temizleyecektim ayriyeten nasil yapicam bakalim.

Geçmiş olsun canım benim, inşallah toplarlar hemen üzülme

Geçmiş olsun canım zorlama sonra yaparsın olmazsa.Benim de korktuğum kız okuldan hastalık getirse naparız konusuydu.Bizimki de pztesi salı başlıyor bakalım hayırlısı

Benimde kız emmedi ya içimde kalmıştı.Oğlanı emzirenildiğim kadar emziricem.Bu aralar iyice düştü benimki de gece en fazla iki kere emerdi.Şimdi sadece memede uyuyor başka türlü uyumuyor.Uyutabilen bir ben varım ihale arada eşimde kalıyordu o da bittiGünde bilmem kaç kere çocuk uyutmaya çalışmaktan çok bunaldım.Sabah altıya kadar dalamadı dün gece dişlerden herhalde.Ağlamıyor çok şükür de uyumuyor da sabaha kadar anne anne dedi durdu.Şu ağız için jellerden alıcam ağrı kesici vermek istemiyorum ama ondan da alıcam denicem napayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…