- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
3 kere ayni seyi soyleyimce kendimi yeterimce cahıl hissettimZaten gprusmuyom bacıı ama kamera denen bısey var demıiii.tlf gorusmesinde soyleyen ler nolcaaaak..
Nabbeeer teknoloji dennnen birsey var heerıld yanı
AayyyyBir senemizin en bozuk uykusunu dün gece yaşadık heralde kızlarEmiyor uyuyor 10 dk geçmeden ağlayarak kalkıyor . En son saat 4 ten 5 e kadar kucağımda durdu baktım olacak gibi değil ayağımda salladım bende öyle uyudum . Bacaklarımı hissetmiyorum
Bizim.cok soguklarda yatak.odasi 17 dreceydi o zamanlar giydirdim hepYok canem ben bu sefer ana yuregj deel baba yüreee.. Giymesın serin serin uyusun cocuk rahat etsin caneeem.
Bende giydirmiyorum
Hahahaha yok valla ondan deel tek gözlen yazdım kanka kendı kendinin hakkını yeme sen bize lazımsın3 kere ayni seyi soyleyimce kendimi yeterimce cahıl hissettimoyle diyimce ac memeni goster neydiiiim
Ne kdar gelmis ajoKombiyi kar yagdiginda harlamamin sonucu olarak kol kadar dogalgaz gelmis
Geçen ay bize de 500 e yakın geldiNe kdar gelmis ajobu sonucu bekliyodunn dimi
Bizede oyle dunus
Evet, hatta biz 350 bekliyoduk 347de kalmiş ay cok uzuldumNe kdar gelmis ajobu sonucu bekliyodunn dimi
Oooo sizin daha fenaymişBizede oyle dunus
Cok gecmis olsun cnmKizlar benim defnosum hasta oldu. Sabaha kdar birkac sefer aglamisti . Sabahda aglayataknuyandi burnu tikali sesi kisik . Okulda bi cocugu anmesi hasta hasta yollamis oyun oynamislar gun boyu ayni sinif zaten . Simdi cinarada gececek. Dogum gunu hevesim yine baltalancak kesin. O degil yine korona ihtimalinide dusunuyorum . Vitamin takviyesi yaptim tavuknsuyuna cirba yaptim ihlamur yaptim yarin okula gidcekti ama gondermicem boyle giderse . Cinarda cok huysuz burnumdan getiriyo 2kerefe dustu gozumun onunde
Yarinda bizim k cim cikti yetistiricem diye :)Kızlar bizim bugün gerçek doğum günümüzdü1 sene oldu kucağıma alalı, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Evlatlarımıza sağlık, huzur, mutluluk versin
Yok cnm oglen olucak tok gelicekler kv ye dedim hamur isi yok haberiniz olsun :)Canım o kadar kişiye akşam yemek niyetine olacaksa poğaça ya da bir çeşit daha börek,salata ekleyebilirsin belki.Bizim sülale düşkün oldukları için boğazaBir de gelen herkes bir çeşit getirebilir yakındakiler mesela.Benim görümceler kendileri olunca bir çeşit de sen yapıver derler bana olunca getirmezler sağolsunlar
Nayn :) ben giydirsemde kendi cikariyor teklerini aramaktan biktim kesin cozum giydirmiyorum :) kan dolasimi icinde corapaiz yatirmak iyiymis ev musaitse tabii cnm.bizde ust ortmede yok ustunu orter ortmez uyabir veya mızıklanir kendisi ayaklariyla ceker atarKızlaaaaaaar bebenize geceleyin çorap geydırıyonuzmuuuu
Abur cubiru oyle yapiyorum gecen uyumustu evde kek vardi yiyeyim dedim kekin ambalaj sesini duyup kalkti eh eh diyip istiyordu :)Biz de gizli gizli yemeğe çalışıyoruz birşeylerKim ne yiyorsa gidiyor yanına vermeyince bağrınıyor.İster yemek sonrası ya da öncesi verdikçe yiyor hiç reddetmedi birşeyi şimdiye kadar Bakalım ne zaman reddedecek çok merak ediyorum Ben zor yiyormuşum annem yemeyen çocuk çok zor der hep Allah kolaylık versin canım benim gibi 30undan sonra iştahı açılır belki onun da kim bilir?
Elektriği hatırlayamadım canım ama bi ay 150 gelmişti şok olmuştumOooo sizin daha fenaymişama ben ocagin sonunda, şubatin başında hava iyiyken bazi günler hep kapattim, kizlari kalinca giydirdim. Bize elektirikte cevreye gore cok geliyor. 200 gelmiş sizde nasil
Çok güzel bir anı olsun inşallah, şimdiden iyi ki doğmuş Ayaz paşaYarinda bizim k cim cikti yetistiricem diye :)
Bence zayif menu canim. 2 cesit salata eklemesi fena olmazdi hamur isi bilmiyosanda hazir borek al a101inki cok guzelDogum gununude esim ben oglum kutlariz pasta aliriz kutlariz kendi aramizda dedim.ailem aydinda biz gelmek istiyoruz dediler 3 kisi onlar geliyor hafta sonu bizdeler.esimin anneside gelmek istedi hepsinin basimin ustunde yeri var kabul ettim e tabii halasida gelmek istedi.e obur halasini davet etmezsem ayip olur onu da ettim 2.5 yasinda cocuguyla o da gelicek e onu davet ettim esini davet etmek olmaz belki o da gelir.e o kadar kisi geliyorsa ikram sart dedim kollari sivadim mecbur :)
Menumu yazayim size :)
Hazir sakizli muhallebi aldim mavi gida boyasi koyucam mavi renk yapip ustune citir kadayif serpistiricem.
Sigara boregi sardim attim buzluga ama cok az sarabildim 20 tane falan ama olsun hic yoktan iyi :)
A harfli tuzlu kurabiye
Kv mercimek koftesi
Sekerleme ve marsmelow
Birde yas pasta sizce menu zayifmi? Birkac birsey daha ekleyeyimmi? Hamur isi bilmiyorum oneririseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?