Ne alaka ya of deliriyorum. Neden kesecekmişsin? Şu devirde hâla sunu diyenler mi varKızzlaarr bana cevreden baskı var bebeyı sutten kesmem icin sınır oluyorum. 35 neçeee emzırecem işte inat demıiii ho ho hoooo
İkisinede giydirmiyorumKızlaaaaaaar bebenize geceleyin çorap geydırıyonuzmuuuu
Artık yaramıyor 1 yasına geldı bir anlamı yok faydası yok. Bosyere emıyor sürekli memedeNe alaka ya of deliriyorum. Neden kesecekmişsin? Şu devirde hâla sunu diyenler mi var
Aynen bende. Kendimden pay bıcıyorum cok daha rahat uyuyorum corapsız.. Annem dedıde gecen gun corapsız uyutma usur diye bısey olmaz alıssın dedim.. Hem dedıgım gıbı kesinlikle daha rahat eder.İkisinede giydirmiyorum
Yo aslında yaptı mı cıvık yapıyor kabız da değil.Üstelik anne sütü alıyor hala gerçi sadece anne sütü alırken de öyleydi hatta haftada bir ancak yapıyordu.Ek gıdaya geçince haftada ikiye çıktıGecmıs olsun pinkom. Okula gonderme bebem zaten haftasonu ile bırlesir 3 gun de anca kendine gelir zaten cocukcagız
Nıye 3 gun gıı kabızlık mı var
Kuzu smear de saglam cıktysa nedenki acbaa ya ultrason a felan gırdın mı ne zamandır boyle
Ben de çorapsızlıktan yanayım da annem giydir diyor.Geçen gece baktım bir buz gibi ayaklar kıyamadım giydirdim.Aynen bende. Kendimden pay bıcıyorum cok daha rahat uyuyorum corapsız.. Annem dedıde gecen gun corapsız uyutma usur diye bısey olmaz alıssın dedim.. Hem dedıgım gıbı kesinlikle daha rahat eder.
Bana da 1 den sonra yararı yok diyorlar.Benimki hala çok düşkün sabaha kadar birkaç kere gün. İçinde 4 kere emiyor.Hele bu aralar sadece memede uyuyabiliyor.Emebildiği kadar emsinKızzlaarr bana cevreden baskı var bebeyı sutten kesmem icin sınır oluyorum. 35 neçeee emzırecem işte inat demıiii ho ho hoooo
Sagol canimGecmıs olsun pinkom. Okula gonderme bebem zaten haftasonu ile bırlesir 3 gun de anca kendine gelir zaten cocukcagız
Kuzu smear de saglam cıktysa nedenki acbaa ya ultrason a felan gırdın mı ne zamandır boyle
Yaklasik 3 aydir boyleyim canim yaa .usg dede bisey yok diyoGecmıs olsun pinkom. Okula gonderme bebem zaten haftasonu ile bırlesir 3 gun de anca kendine gelir zaten cocukcagız
Amaaaan kimseye pas verme. Hani kimseyle gorusmuyodunKızzlaarr bana cevreden baskı var bebeyı sutten kesmem icin sınır oluyorum. 35 neçeee emzırecem işte inat demıiii ho ho hoooo
Dogrusu:giyidirmemekKızlaaaaaaar bebenize geceleyin çorap geydırıyonuzmuuuu
Bu pandemide hic hic kesilmez valla .Bana da 1 den sonra yararı yok diyorlar.Benimki hala çok düşkün sabaha kadar birkaç kere gün. İçinde 4 kere emiyor.Hele bu aralar sadece memede uyuyabiliyor.Emebildiği kadar emsin
Aynen öle dusunuyorummm ver coşkuyu ver coşkuyuBana da 1 den sonra yararı yok diyorlar.Benimki hala çok düşkün sabaha kadar birkaç kere gün. İçinde 4 kere emiyor.Hele bu aralar sadece memede uyuyabiliyor.Emebildiği kadar emsin
Yok canem ben bu sefer ana yuregj deel baba yüreee.. Giymesın serin serin uyusun cocuk rahat etsin caneeem.Dogrusu:giyidirmemek
Ana yuregi:giydir giydir ayaklari donar yavrucugun
Cok soguklarda giydirdim ben ustunu aciyo ortmuyo zaten gevsek patik cirap tercih ediyorum
Zaten gprusmuyom bacıı ama kamera denen bısey var demıiii.tlf gorusmesinde soyleyen ler nolcaaaak..Amaaaan kimseye pas verme. Hani kimseyle gorusmuyodunyuzunu gorunce hemen memeden kesmi diyolla adi gadınlar
Heleki bu pandemi doneminde. Antikor denen birsey duymamis demekki onlar. Baskada bişey demiyorum cok sinir oldumArtık yaramıyor 1 yasına geldı bir anlamı yok faydası yok. Bosyere emıyor sürekli memedesınır oluyorum. Nasıl faydası olmaz yaaa. 2 ye kadar emzirmek niyetim valla.
Ben kucuklugunden beri corapsiz uyutuyorum. Aksine yusrayi corapla uyuturdum terlerdi hasta olurduAynen bende. Kendimden pay bıcıyorum cok daha rahat uyuyorum corapsız.. Annem dedıde gecen gun corapsız uyutma usur diye bısey olmaz alıssın dedim.. Hem dedıgım gıbı kesinlikle daha rahat eder.
Valla bende bilmiyorum uyudummu uyumadimmi. Kac kez uyandim bende şaşkinimBir senemizin en bozuk uykusunu dün gece yaşadık heralde kızlarEmiyor uyuyor 10 dk geçmeden ağlayarak kalkıyor . En son saat 4 ten 5 e kadar kucağımda durdu baktım olacak gibi değil ayağımda salladım bende öyle uyudum . Bacaklarımı hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?