2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne alaka ya of deliriyorum. Neden kesecekmişsin? Şu devirde hâla sunu diyenler mi var
Artık yaramıyor 1 yasına geldı bir anlamı yok faydası yok. Bosyere emıyor sürekli memede sınır oluyorum. Nasıl faydası olmaz yaaa. 2 ye kadar emzirmek niyetim valla.

İkisinede giydirmiyorum
Aynen bende. Kendimden pay bıcıyorum cok daha rahat uyuyorum corapsız.. Annem dedıde gecen gun corapsız uyutma usur diye bısey olmaz alıssın dedim.. Hem dedıgım gıbı kesinlikle daha rahat eder.

Yo aslında yaptı mı cıvık yapıyor kabız da değil.Üstelik anne sütü alıyor hala gerçi sadece anne sütü alırken de öyleydi hatta haftada bir ancak yapıyordu.Ek gıdaya geçince haftada ikiye çıktı

Aynen bende. Kendimden pay bıcıyorum cok daha rahat uyuyorum corapsız.. Annem dedıde gecen gun corapsız uyutma usur diye bısey olmaz alıssın dedim.. Hem dedıgım gıbı kesinlikle daha rahat eder.
Ben de çorapsızlıktan yanayım da annem giydir diyor.Geçen gece baktım bir buz gibi ayaklar kıyamadım giydirdim.

Kızzlaarr bana cevreden baskı var bebeyı sutten kesmem icin sınır oluyorum. 35 neçeee emzırecem işte inat demıiii ho ho hoooo
Bana da 1 den sonra yararı yok diyorlar.Benimki hala çok düşkün sabaha kadar birkaç kere gün. İçinde 4 kere emiyor.Hele bu aralar sadece memede uyuyabiliyor.Emebildiği kadar emsin

Yaklasik 3 aydir boyleyim canim yaa .usg dede bisey yok diyo

Dogrusu:giyidirmemek
Ana yuregi:giydir giydir ayaklari donar yavrucugun
Cok soguklarda giydirdim ben ustunu aciyo ortmuyo zaten gevsek patik cirap tercih ediyorum
Yok canem ben bu sefer ana yuregj deel baba yüreee.. Giymesın serin serin uyusun cocuk rahat etsin caneeem.
Bende giydirmiyorum

Amaaaan kimseye pas verme. Hani kimseyle gorusmuyodun yuzunu gorunce hemen memeden kesmi diyolla adi gadınlar
Zaten gprusmuyom bacıı ama kamera denen bısey var demıiii.tlf gorusmesinde soyleyen ler nolcaaaak..
Nabbeeer teknoloji dennnen birsey var heerıld yanı

Artık yaramıyor 1 yasına geldı bir anlamı yok faydası yok. Bosyere emıyor sürekli memede sınır oluyorum. Nasıl faydası olmaz yaaa. 2 ye kadar emzirmek niyetim valla.
Heleki bu pandemi doneminde. Antikor denen birsey duymamis demekki onlar. Baskada bişey demiyorum cok sinir oldum

Ben kucuklugunden beri corapsiz uyutuyorum. Aksine yusrayi corapla uyuturdum terlerdi hasta olurdu

Valla bende bilmiyorum uyudummu uyumadimmi. Kac kez uyandim bende şaşkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…