2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım zorlama sonra yaparsın olmazsa.Benim de korktuğum kız okuldan hastalık getirse naparız konusuydu.Bizimki de pztesi salı başlıyor bakalım hayırlısı
Hangi şehirdesiniz?
Vakalar yüksekse açmazlar herhalde.
Son dakika yine aklımızla oynuyorlar

Kızlar gece beslenmesini konuşmuşsunuz. Ben bir gece emzirmedim başardım. O gece kalktım kucağımda falan salladım öyle bir şekilde geçirdim uykuya. Ama sabah 7 de emzirdim. Birde gece normalde ilk defa emzirmemezlik yaptığım için mi bilmiyorum göğüsüm çok çok fena ağrıdı. 3 günde zor geçti ağrısı. Emzirmeyi bırakırken nasıl olcak ki ya

Ondan ağrı yapmıştır canjm ...benjmde öyle oluyordu çalışırken .

Bak suna kesinlikle katılıyorum elitte aynı koylude...kültürlü aynı kultursuzde..hatta çoook elit bir bayan oldugunu dusundugum bir bayan var teyzemin patronu.kadın çok cok zengin tanıyor benide.kessin sütten artık bir faydasiyok.ben oğlana oyle yapmistim cokta güzel mamalar var onlardan versin annesutu yerine diyormuş..yarabbiiiim sen aklımi koru dedim

Yahu bu tlf la tabletteki emojıler birbirinden ne kadar farklı yaaa sınır oldum. Sımdıde tlf dan gırdım sıteyede Ben bu emojıleri yapmak istememiştim kıııı.. Mesela bunu koymak istedim falan filan. Ay suan ne issizim dimi yaaaaa taktığım seye bak hahaha
Ama öyle demeeen onemli bır konu hislerimi yansıtmak babında ho ho hooo

Ayyyy Allahim onunki birazda parami bere sivasam kafasi anlasilan

Anne noluyda bi içim kıyıldı ya, kıyamam
Bizimki gururundan hiç sesini çıkaramadı, hiç isteyemedi ona da üzülmüştüm.
Ama gece uyku arasında süüüt anneeee diye böğürüyordu tabii
seninki adamm yaa . Benim kizimin ilk cumlesi "ayy dit yaa meme emoom meeen " annem satasmisti kalk kiz kocaman kiz oldun ne memesi diye memeyi agzindan cikarip boyle demisti annemle soka girmistik tabi bu cumleden once ıh ıh ıhhhla anlatiyodu derdini

Sağmak gerekecek sanırım canım . Ondan ağrı yapmıştır .
Hizlicami sıkacagim canim tarif edebilirmisin . Sizede gecmis olsum mevsimselmiki acaba
Kuzum dikkat et orta kulak iltihabına sebep olabiliyormuş hızlı sıkmak vs . Öyle okumuştum bi yerde başını yana yatırın falan diyordu .

Allah korusun canim ins. Atlatir baska kronik sorunlari yoksa cabuk toparlayanda cok oldu

iyilesirde senin için zor olur gibi yetişmek kolay gelsin cnm
Salinuntoparladim cnm en zoru buydu inam buzkukta biraz borek var birazdabyarin sarip koyucam buzluga. Bide corekotlu kurabiye yapip koyabilirsemm is yukum azalicak . Salata ve meze cesiti yapicam 2 3 cesit kv ve annemde biseyler yapacaklar fazla fazla yeter . Ama aksilikler var pesimizde hayirlisi bakalim . Gorumceminn ayagi alciya alindi sali belli olcak cikip cikmayacagi. Kizcagiz cok ugrasti suslere falan ertelesemmi diye geciyor aklimdan araftayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…