Geçmiş olsunSagol cnm. Defne daha iyi ama bu gece cinarla ugrastim tikanip durdu burnu akiyor ateslenmez insallah
Hangi şehirdesiniz?Geçmiş olsun canım zorlama sonra yaparsın olmazsa.Benim de korktuğum kız okuldan hastalık getirse naparız konusuydu.Bizimki de pztesi salı başlıyor bakalım hayırlısı
Bizim burası tavan ya . %30 civarındaysa vakalar normalleşme olacak diyorlar ya 1 marttan sonra bizim burda %90 lardaymışGeçmiş olsun, Allah şifa versin dedene.
Çabuk iyileşir inşallah.
Vakalar tırmanıyor yine
Bence de kuzum o kadar hazırlık yaptım erteleyemem deBende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama sanırım seviniyorumiki kere iş olcak ertelemek istemiyorum çünkü onlarla da bi pastacık keseriz
Niye ki erken dahaKızzlaarr bana cevreden baskı var bebeyı sutten kesmem icin sınır oluyorum. 35 neçeee emzırecem işte inat demıiii ho ho hoooo
Ondan ağrı yapmıştır canjm ...benjmde öyle oluyordu çalışırken .Kızlar gece beslenmesini konuşmuşsunuz. Ben bir gece emzirmedim başardım. O gece kalktım kucağımda falan salladım öyle bir şekilde geçirdim uykuya. Ama sabah 7 de emzirdim. Birde gece normalde ilk defa emzirmemezlik yaptığım için mi bilmiyorum göğüsüm çok çok fena ağrıdı. 3 günde zor geçti ağrısı. Emzirmeyi bırakırken nasıl olcak ki ya
Ay konuşuyorlar ışte boş boşNiye ki erken daha
Bak suna kesinlikle katılıyorum elitte aynı koylude...kültürlü aynı kultursuzde..hatta çoook elit bir bayan oldugunu dusundugum bir bayan var teyzemin patronu.kadın çok cok zengin tanıyor benide.kessin sütten artık bir faydasiyok.ben oğlana oyle yapmistim cokta güzel mamalar var onlardan versin annesutu yerine diyormuş..yarabbiiiim sen aklımi koru dedimCanim bizimkiler neredeyse emme konusunda ikiz kardesler gibiler biliyosun. Bem hala gece beslenmesini kesemedim. 2farkli dr ile gorustum gece beslenmesinin bir faydasinin olmadigini kesersrm uykuya dusecegini soyledi. Ama ben biliyorumki benim bebegim acligini gidermek icin emmek istemiyor tamamen duygusal ten temasi anme kokusu vs. 2.ve son bebegim herseyin tadini cikarmak istiyorum emme isinin tadi degil b.ku cikti o derece 20 defa emdigini biliyorum yani otesi varmi bilmiyorum. Gece beslenmesini kessem gece nasil sakinlesecek o kdar yiprandimki yinede o sureci goze alamiyorum. Yakasi acik bisey giysem tisil tisil geliyo heyecanli heyecanli cikarmaya calisiyo hep acik dursa gelip gidip 2firt cekse dunyaninn en mutlu bebegi olir heralde. Kizim tek meme emiyordu hep doya doya kana kana emzirmek icimde kalmisti o acigi fazlasiyla kapattik bence oglusumla.persembe gunu dogum gunu 1yasindan sonra gece beslenmesini kesicem demistim bakalim napicam gozum kesmiyo kiyamiyorum ama belkide ona ve kendime iyilik olucak . Asla tamamen kesme taraftari degilim. Hele bu pamdemide aklimdan bile gecmez... kizimda tek meme ve biberomda kullanmamiza ragmen uzun sure emzirdim 28 aylikti biraktigimizda ve asla mememe abuk sabuk seyler surmedim en sevdigi en guvendigi seyden sogutmadim cok cok zir oldu ve uzun surdu anlattim artik buyudun memede sut bitti vs dedim anme noluy anne noluy derdi icim sizlardi ve ben cok uzulerek kesmistim sutum kesilmedi cinara hamile kaldigimda bile hala sutum vardi siktikca akiyordu . Esiminn ailesi denk gelirsek eahg puuu dio birak memeyi diyo sinir oluyorum gecenn biri meme kaka diodu sensin kaka dedim meme cici gel oglum dedim . Emzirsemde emzirmesimde herkese dert oluyor bu konu enn koylusunden enn elitine kadar bu boyle canim malesef ...
Cok gecmis olsun canim yaaa umarim atlatirÖyle yapıcaz artık canımOnlarla da kutlarız sonra . Dedemin ciğerlere inmiş işte yaşlı zaten insan .. atlatır umarım
Yahu bu tlf la tabletteki emojıler birbirinden ne kadar farklı yaaa sınır oldum. Sımdıde tlf dan gırdım sıteyede Ben bu emojıleri yapmak istememiştim kıııı.. Mesela bunu koymak istedimBak suna kesinlikle katılıyorum elitte aynı koylude...kültürlü aynı kultursuzde..hatta çoook elit bir bayan oldugunu dusundugum bir bayan var teyzemin patronu.kadın çok cok zengin tanıyor benide.kessin sütten artık bir faydasiyok.ben oğlana oyle yapmistim cokta güzel mamalar var onlardan versin annesutu yerine diyormuş..yarabbiiiim sen aklımi koru dedim
aaaa canim cok gecmis olsun insallah kolayllikla atlatir . Cok cok gecmis olsun hepsineKızlar dedem pozitif çıkmış hastaneye yatırmışlar ciğerlere inmiş . Kayınvalidemi de karantinaya almışlar 10 gün . Doğum günün de aramızda olamayacak maalesef
Ayyyy Allahim onunki birazda parami bere sivasam kafasi anlasilanBak suna kesinlikle katılıyorum elitte aynı koylude...kültürlü aynı kultursuzde..hatta çoook elit bir bayan oldugunu dusundugum bir bayan var teyzemin patronu.kadın çok cok zengin tanıyor benide.kessin sütten artık bir faydasiyok.ben oğlana oyle yapmistim cokta güzel mamalar var onlardan versin annesutu yerine diyormuş..yarabbiiiim sen aklımi koru dedim
Hizlicami sıkacagim canim tarif edebilirmisin . Sizede gecmis olsum mevsimselmiki acabaGeçmiş olsun
Enjektörle yıkamak burnunu çekmekten daha iyi oluyor bak aklında olsun.
Bizimki de çok tıkanık.
Anne noluyda bi içim kıyıldı ya, kıyamam
Bizimki gururundan hiç sesini çıkaramadı, hiç isteyemedi ona da üzülmüştüm.
Ama gece uyku arasında süüüt anneeee diye böğürüyordu tabii
Sağmak gerekecek sanırım canım . Ondan ağrı yapmıştır .Kızlar gece beslenmesini konuşmuşsunuz. Ben bir gece emzirmedim başardım. O gece kalktım kucağımda falan salladım öyle bir şekilde geçirdim uykuya. Ama sabah 7 de emzirdim. Birde gece normalde ilk defa emzirmemezlik yaptığım için mi bilmiyorum göğüsüm çok çok fena ağrıdı. 3 günde zor geçti ağrısı. Emzirmeyi bırakırken nasıl olcak ki ya
Kuzum dikkat et orta kulak iltihabına sebep olabiliyormuş hızlı sıkmak vs . Öyle okumuştum bi yerde başını yana yatırın falan diyordu .Hizlicami sıkacagim canim tarif edebilirmisin . Sizede gecmis olsum mevsimselmiki acaba
Amin dünüşümaaaa canim cok gecmis olsun insallah kolayllikla atlatir . Cok cok gecmis olsun hepsine
Salinuntoparladim cnm en zoru buydu inam buzkukta biraz borek var birazdabyarin sarip koyucam buzluga. Bide corekotlu kurabiye yapip koyabilirsemm is yukum azalicak . Salata ve meze cesiti yapicam 2 3 cesit kv ve annemde biseyler yapacaklar fazla fazla yeterAllah korusun canim ins. Atlatir baska kronik sorunlari yoksa cabuk toparlayanda cok oldu
iyilesirde senin için zor olur gibi yetişmek kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?