2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu bizim çocuk dicektim de yok o mıy mıy anne ben değilim
Zaten alıp kimseye taş da atmaz ama düzgün yetiştiginden falan değil, anca tanıdık küçüklere kaplan, yabancıların yanında kedi

Bu bizim çocuk dicektim de yok o mıy mıy anne ben değilim
Zaten alıp kimseye taş da atmaz ama düzgün yetiştiginden falan değil, anca tanıdık küçüklere kaplan, yabancıların yanında kedi
Hahahahaha yaa imsan cocuguna nie bakmaz yaa en mefret ettigim sey parkta ortak alanda baskasina zarar vermesime ses cikarmamasi. O tanidik kucuk kardesi demi

Hahahaha haftada 2 gun toplam 2 saatyeter bunyem alisik degil hemen fotolarina bakiyorum tikirti yapiyorum uyaniyo sorada offff nie uyandin lan die bebeye kiziyorum
Sen deli misin ya mis gibi Allahım ne güzel
Ben uyanmasın diye nefesi sayıyla alıyorum
Çocuklarımı çok seviyorum ama uyurken daha bir seviyorum

Bence normal pero istanbuldasin onuda hesaba kat . Curukler nokta kadarsa cağnım disini deldirme bosuna yazik gunah para icin gereksiz islem olabilir emin ol bence baska dr a git
Canoş ne bılım İstanbul ama bu konularda biraz daha uygun bir ılcedeyım başka Nasıl kurtarabılırlerkı dişler Hayırlısı bakalım.

Canoş ne bılım İstanbul ama bu konularda biraz daha uygun bir ılcedeyım başka Nasıl kurtarabılırlerkı dişler Hayırlısı bakalım.
Cnm ben bindr a gittim minicik nokta kdr curuk vardi aymi boyle dedi yaptirmadim baska dr a gittim dr dolguluk bir curuk degil bu dedi aklima i geldi o yuzden dedim. Hangi ilce canim

Hayal kurmakla da olmuyor ama bunu 3 yaşında oyun grubuna başlatmak niyetim. 4te de okul.
Yeterince kendimden geçtiğimi düşünüyorum
Ben kızımı 3,5 yaşında verdim okula ama kendisi çok istemişti.Hiç de sorun yaşamadım.Bir gün bile ağlamadı ben gitmem diye.Oğlan daha bağımlı bana.Ben de ilk oyun grubuna veririm alışması için.

Uyku gerçekten çok etkiliyor ya ..ağlaya ağlaya uyanıyor diye geçen akşam ağrı kesici verdim güzel uyudu tüm günüm de güzel geçti . dün akşam da verdim ama yine uyandı . Anlamıyorum vallahi bu bebeleri

Kizlar benim kiizmda kiskanclik basladi yaa hic boyle yapmazdi . Dun babannesigile gitmisti her zaman kalirdi aksam aradilar agliyor gelicem diye babasi gitti getirdi . Gece uykusunda annemi istiyorum diye sayikladi agladi . Yorganini atiyo anne yorganim dustu diye geliyo o sira cinarda yanimda yatiyodu . 8de kalkmis gekmis cinarda uyanikti ama emiyodu yatarak gitsin ben gelcem yanina dedi ekine koluna vurdu cocugun diger tarafa koydum cinari ona sarildim optum sevdim ama cok mahsun bakiyor uzgun duruyo .su 1 yasindaki cocuk gitsin burdan diyo . Kiskanmasin die onada herkes hediyeler aldi sevdigi istedigi seyler ama ne biliyim nie boyle olduysa

Bizde suluktan içiyoruz ama boğulcak gibi oluyor ya çok mu çekiyor acaba anlamadım
Bizimki de öyle oluyor diye biberonla bideysem etmiştik bardakla verdim bir kaç zaman . Sonra bardaktan heralde ki alışmış tıkanmıyor çok fazla . Fazla gelirse ağzına salıveriyor suyu

Ben de emzirmesem başlayacam direkt de başlayamıyorum.Daha önce kullandığımdan memnundum bir sıkıntım olmamıştı
Bende daha önce kullandım çok rahattı gerçekten günü gününe adet oluyordum sabah gebelik testi yaptım negatif çok şükür tarlusala başladım adetliyken de Doğum kontrol hapına başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…