2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende öyle kızlar işim varsa mutfakta durmuyorsa oturtuyorum bi 10 15 dk . Yoksa onunla iş oluyor bir saat

Yaptigim en dogru sey mama sandalyesini almak diyebilirim ,arada oyun oynamak boya yapmak icin abiyide oturttuk bikac ay oncesine kadar o zaman hoslarina gidiyor swve swve oturuyorlar

Vallahincnm elimizden gelenin fazlasini yaptik ama illaki biseye takilmis. Dedesi buyuk kamyon almis ona iclendi baya bi hic firsat vermiyi o oynuyo kac kerede dustu hatta kaptirmicamin derdine . Iste orta yolu bumaya calisiyoruz ama sonuc olarak hayatta her duyguya yer var uzuntu sevinc kiskanma bunuda ogrenmesi lazim

Yaa ne kadar olsada icerliyorlar iste onun icin olmadiginin farkindlar sonucta resmi vardi ondan yapmistir belki canim ,sevgileri bambaska tabi seviyorlarda iste kirilganliklar oluyordur simdi nasil atti mi huysuzlugunu
Canim gezmeye gittik biraz daha iyiydi ona cocuk menusu aldi babasi cikarkende balon istedi almadim evde balon kayniyo nefret geldi balondan

Evet dedigin gibi her halukarda onlar bulur bir sebep. Ve ogrenmelilerde bazi seyleri. Bizim ailelerimiz bizler kadar hic dikkat etmemiştir eminim. Sanki biz dikkat ettikce daha cok yapıyorlar

Evet dedigin gibi her halukarda onlar bulur bir sebep. Ve ogrenmelilerde bazi seyleri. Bizim ailelerimiz bizler kadar hic dikkat etmemiştir eminim. Sanki biz dikkat ettikce daha cok yapıyorlar
Bencede sakindikca cop batti resmen. Bunu beklemiyodum valla ajocum .neyse biraz takiksin bakalim kiskanmak ne demek diyo mesela kardesine alinan seyin senin olmasini istemek dedim kamyon gibi demi diyo

Bencede sakindikca cop batti resmen. Bunu beklemiyodum valla ajocum .neyse biraz takiksin bakalim kiskanmak ne demek diyo mesela kardesine alinan seyin senin olmasini istemek dedim kamyon gibi demi diyo
yaaa cok tatli .bizim ikizler de birbirini dovmeye basladi icgudusel olarak ogrendiler dovmeyi cok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…