Geçer inşallah bu arada ne güel kilo vermişsin masallahDonemsel diyelim
Ya sıkma kenfini o kadar arada kaçamaklara izin cer sıkılırsın yoksaDugununuz hayirli olsun.
Bizimde bu yaz cok fazla dugun dernek olacak.
Kilo verme konusunda kendime cok baskı yaptım içten şimdi hiç iyi gitmiyor. Ben sıkmaya çalıştıkça daha cok bocaladim
Verdim vermesine ama ocaktan beri cok az verdim. Bu beni cok demorolize etti. Şuan takildim kaldim resmenGeçer inşallah bu arada ne güel kilo vermişsin masallah
Vücudu şaşırtman lazım ya bir iki gün ye istediğini ya da detoks tarzı seyler deneVerdim vermesine ama ocaktan beri cok az verdim. Bu beni cok demorolize etti. Şuan takildim kaldim resmen
Hepsini yaptım ben psikolojik boyuttan bahsediyorum. Kendim tikanmis hissediyorumVücudu şaşırtman lazım ya bir iki gün ye istediğini ya da detoks tarzı seyler dene
Bende öyle kızlar işim varsa mutfakta durmuyorsa oturtuyorum bi 10 15 dk . Yoksa onunla iş oluyor bir saat
Hepsini yaptım ben psikolojik boyuttan bahsediyorum. Kendim tikanmis hissediyorum
Arttirmam lazim ama ne enerjim var ne vaktimSporda yapiyodun galiba canim bi tik ustune mi gecsen daha cok yakmak icin
Allah mutlu mesut etsin canim hayirli olsunn dugununuzOy maşallah bizim de yoğun günler haftaya kardeşimin düğünü sonra kezçemin doğum günü var
Vallahincnm elimizden gelenin fazlasini yaptik ama illaki biseye takilmis. Dedesi buyuk kamyon almis ona iclendi baya bi hic firsat vermiyi o oynuyo kac kerede dustu hatta kaptirmicamin derdine . Iste orta yolu bumaya calisiyoruz ama sonuc olarak hayatta her duyguya yer var uzuntu sevinc kiskanma bunuda ogrenmesi lazimCanım pasta da çınar ın resmi olduğu için kıskanmis olabilir. Yusra da herşeye dikkat etmemize ragmen yaklasik 10 gün iyiki dogdun eslem diye gezdi evde. Mesela gülüyor ama ben o gülüşün farkli oldugunu sesinden anliyorum
Canim gezmeye gittik biraz daha iyiydi ona cocuk menusu aldi babasi cikarkende balon istedi almadim evde balon kayniyoYaane kadar olsada icerliyorlar iste onun icin olmadiginin farkindlar sonucta resmi vardi ondan yapmistir belki canim ,sevgileri bambaska tabi seviyorlarda iste kirilganliklar oluyordur simdi nasil atti mi huysuzlugunu
hiii tamam cnm ben test yapmadann ilaca basladin zanettimGebelik olsaydı idrar testinde çıkardı 2-3 ay oluyor adet olmayalı sabah ilk idrarla yaptım bi de olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Evet dedigin gibi her halukarda onlar bulur bir sebep. Ve ogrenmelilerde bazi seyleri. Bizim ailelerimiz bizler kadar hic dikkat etmemiştir eminim. Sanki biz dikkat ettikce daha cok yapıyorlarVallahincnm elimizden gelenin fazlasini yaptik ama illaki biseye takilmis. Dedesi buyuk kamyon almis ona iclendi baya bi hic firsat vermiyi o oynuyo kac kerede dustu hatta kaptirmicamin derdine . Iste orta yolu bumaya calisiyoruz ama sonuc olarak hayatta her duyguya yer var uzuntu sevinc kiskanma bunuda ogrenmesi lazim
Bencede sakindikca cop batti resmen. Bunu beklemiyodum valla ajocumEvet dedigin gibi her halukarda onlar bulur bir sebep. Ve ogrenmelilerde bazi seyleri. Bizim ailelerimiz bizler kadar hic dikkat etmemiştir eminim. Sanki biz dikkat ettikce daha cok yapıyorlar
Oh ohOy maşallah bizim de yoğun günler haftaya kardeşimin düğünü sonra kezçemin doğum günü var
Tesekkür ederm canım çok sağolAllah mutlu mesut etsin canim hayirli olsunn dugununuzfistikda iyiki dogmus
Öyle inşallah da sıkıntısız atlatırızOh ohBaya yoğun ama güzel günler desene
Anladım canım geçicidir inş kısa zamanda eski formunu bekliyoruzHepsini yaptım ben psikolojik boyuttan bahsediyorum. Kendim tikanmis hissediyorum
yaaa cok tatli .bizim ikizler de birbirini dovmeye basladi icgudusel olarak ogrendiler dovmeyi cok ilgincBencede sakindikca cop batti resmen. Bunu beklemiyodum valla ajocum.neyse biraz takiksin bakalim kiskanmak ne demek diyo mesela kardesine alinan seyin senin olmasini istemek dedim kamyon gibi demi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?