- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Ben güzel iyiymiş valla yaa off ne zor şey bayan olmakEvet bende de pco var. Şuan duzenli oluyorum ama kilo verdigim icin muhtemelen. 6 aydan sonra düzenli olmaya basladim
Vurucam kirbaci vurucam kirbaciYaaa o şapka takma olayından da bıktım yaa uğraştırmalı alıcam hapı bakıcam keyfime
Evet cnm ama gebelik sipeni netlestirseydinTarlusal günde 2 kez kullanıyor demi sabah akşam içinde 12 tane var
Dogum kontrokede baslicaksan adetin 3.gunu baslarsan ek korunma gerekmiyo ama yine korunTarlusal günde 2 kez kullanıyor demi sabah akşam içinde 12 tane var
Ben de öyleyim bir umutsuzluk var.Eşimle beraber vakit geçiremiyoruz hiç.Arkadaşlarımla zaten görüşemiyorum hem oğlandan dolayı hem virüs belasına.Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.Hani bazı filmler olur ya insan tek bir gün içinde sıkışır kalır hep aynı şeyleri yaşar.Kendimi tek bir güne kapatılmış tutsak gibi hissediyorum.Bir de kilo vermem lazım ama oğlan bu aralar yenidoğan gibi.Süreki bir meme isteği var.Emzirdikçe acıkıyorum çok.Evde spor denesem oğlan bacaklarıma sarılıyor yapamıyorum
Kizlar benim kiizmda kiskanclik basladi yaahic boyle yapmazdi . Dun babannesigile gitmisti her zaman kalirdi aksam aradilar agliyor gelicem diye babasi gitti getirdi . Gece uykusunda annemi istiyorum diye sayikladi agladi . Yorganini atiyo anne yorganim dustu diye geliyo o sira cinarda yanimda yatiyodu . 8de kalkmis gekmis cinarda uyanikti ama emiyodu yatarak gitsin ben gelcem yanina dedi ekine koluna vurdu cocugun diger tarafa koydum cinari ona sarildim optum sevdim ama cok mahsun bakiyor uzgun duruyo .su 1 yasindaki cocuk gitsin burdan diyo . Kiskanmasin die onada herkes hediyeler aldi sevdigi istedigi seyler ama ne biliyim nie boyle olduysa
Canim biliyomusin kardesinin pastasindan yemedi azcik kremasini parmakladi sadece... ben bu pastayi sevmedim kucuk tek kisilik pasta istiyodum dedi alayim bari .onu masada tek cektik o ufledi zaten vs ama cocuk iste illa biseye takiyolar kafayiKıskanmayam cocuk var mi acaba canim bziimkiler bastan her pisligini gösterdi defnos yeni aciliyor sankibelkide hesiyeleri degilde o eglence parti oryamini kiskanmistir dogum gününe coku var ona minik pasta yada kek alip mum ufletseniz ayni masa etrafında belki hosuna gider
Canım pasta da çınar ın resmi olduğu için kıskanmis olabilir. Yusra da herşeye dikkat etmemize ragmen yaklasik 10 gün iyiki dogdun eslem diye gezdi evde. Mesela gülüyor ama ben o gülüşün farkli oldugunu sesinden anliyorumCanim biliyomusin kardesinin pastasindan yemedi azcik kremasini parmakladi sadece... ben bu pastayi sevmedim kucuk tek kisilik pasta istiyodum dedi alayim bari .onu masada tek cektik o ufledi zaten vs ama cocuk iste illa biseye takiyolar kafayi. Kahvaltidada kardesine patates yedirdi seviyor opuyor ama 2gundur pek normal degil arafa gicik kapiyo cinara
Mama sandalyesinde yedirirken zar zor duruyor artıkevde kldikca hepimiz qyni3 donemlerden geciyoruz galiba su bir yas donemi cocuklarin geri memeye baglanma donemi sanki ,zirq bizimkide aynı otururken bile gelip kafasini yasliyor ustume surtiyor sut icin biraz yemegi duzenlemistim geriden basladim hic dayaaiyorum,mama sandalyesi kullaniyor musunuz yemekten sonra hemen indirmedigim gunler 15dk yapmaya calisiyorum cok az ama hic yoktan iyidir
Gebelik olsaydı idrar testinde çıkardı 2-3 ay oluyor adet olmayalı sabah ilk idrarla yaptım bi de olsaydı çıkardı diye düşünüyorumEvet cnm ama gebelik sipeni netlestirseydin
Canim biliyomusin kardesinin pastasindan yemedi azcik kremasini parmakladi sadece... ben bu pastayi sevmedim kucuk tek kisilik pasta istiyodum dedi alayim bari .onu masada tek cektik o ufledi zaten vs ama cocuk iste illa biseye takiyolar kafayi. Kahvaltidada kardesine patates yedirdi seviyor opuyor ama 2gundur pek normal degil arafa gicik kapiyo cinara
Mama sandalyesinde yedirirken zar zor duruyor artık
Bende öyle kızlar işim varsa mutfakta durmuyorsa oturtuyorum bi 10 15 dk . Yoksa onunla iş oluyor bir saatBiz cay icerken filan een oturtuyorum yoksa hic durmuycak
Oy maşallah bizim de yoğun günler haftaya kardeşimin düğünü sonra kezçemin doğum günü varKizlar biz bugunnasimizida olduk. Su cicegi asisida varmis cok srvindim ertelenmedigine . Kilo almamis boyida kisalmis cikti cekmis oglumn
Kuzum neyin bar hayırdırHiç bir şey yapasım yok. İçimdeki sıkıntıyı anlatamıyorum. Sadece cocuklarla alakali degil durumum
Donemsel diyelimKuzum neyin bar hayırdır
Yine de doktora gidip başlasaydin keşke kendince yapmasaydin. Daha once de korunmuyoruz demistinGebelik olsaydı idrar testinde çıkardı 2-3 ay oluyor adet olmayalı sabah ilk idrarla yaptım bi de olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Dugununuz hayirli olsun.Oy maşallah bizim de yoğun günler haftaya kardeşimin düğünü sonra kezçemin doğum günü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?