2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

evde kldikca hepimiz qyni3 donemlerden geciyoruz galiba su bir yas donemi cocuklarin geri memeye baglanma donemi sanki ,zirq bizimkide aynı otururken bile gelip kafasini yasliyor ustume surtiyor sut icin biraz yemegi duzenlemistim geriden basladim hic dayaaiyorum,mama sandalyesi kullaniyor musunuz yemekten sonra hemen indirmedigim gunler 15dk yapmaya calisiyorum cok az ama hic yoktan iyidir

Kıskanmayam cocuk var mi acaba canim bziimkiler bastan her pisligini gösterdi defnos yeni aciliyor sanki belkide hesiyeleri degilde o eglence parti oryamini kiskanmistir dogum gününe coku var ona minik pasta yada kek alip mum ufletseniz ayni masa etrafında belki hosuna gider

Canim biliyomusin kardesinin pastasindan yemedi azcik kremasini parmakladi sadece... ben bu pastayi sevmedim kucuk tek kisilik pasta istiyodum dedi alayim bari .onu masada tek cektik o ufledi zaten vs ama cocuk iste illa biseye takiyolar kafayi . Kahvaltidada kardesine patates yedirdi seviyor opuyor ama 2gundur pek normal degil arafa gicik kapiyo cinara

Canım pasta da çınar ın resmi olduğu için kıskanmis olabilir. Yusra da herşeye dikkat etmemize ragmen yaklasik 10 gün iyiki dogdun eslem diye gezdi evde. Mesela gülüyor ama ben o gülüşün farkli oldugunu sesinden anliyorum

Mama sandalyesinde yedirirken zar zor duruyor artık

Yaa ne kadar olsada icerliyorlar iste onun icin olmadiginin farkindlar sonucta resmi vardi ondan yapmistir belki canim ,sevgileri bambaska tabi seviyorlarda iste kirilganliklar oluyordur simdi nasil atti mi huysuzlugunu

Oy maşallah bizim de yoğun günler haftaya kardeşimin düğünü sonra kezçemin doğum günü var
Dugununuz hayirli olsun.
Bizimde bu yaz cok fazla dugun dernek olacak.
Kilo verme konusunda kendime cok baskı yaptım içten şimdi hiç iyi gitmiyor. Ben sıkmaya çalıştıkça daha cok bocaladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…