- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Tesekjur ederim pero hanimcimAmin canim InsallahHadi hayırlı ugurlu olsun . Iyı yaslarınız olsun analı babalı Insallah bııır omuur
Ben sen ikisini bir aradan çıkarırım diye düşünüyordum zor mu olur ki kan aldırmasak ne olur ki yaa hem canı acıcak diye hem de şu virüs belasından korkuma kan aldırmak istemiyorum bi an önce alışını olup çıkalım istiyorum sizin kan sonuçlarınız çıktı mı nasıl acabaAsiyla kan bir arada olsun istemedik cnm.bizimki cabuk bulunmustu ilkinde
Bahar geliyor yaz geliyor her şey güzel olacak müzik aç temizlik yap takma bi şey kafaya büyüyorlar bak 1 yaş oldular bileBen cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
Bizde suluktan içiyoruz ama boğulcak gibi oluyor ya çok mu çekiyor acaba anlamadımBende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşındayarısını üstüne başına döküp oyun yapsa da artık biberona son verdik
Bizim de 75 çıktı galiba kilo da 11.5 dediBizimki de yalandan ölçtü bu salak doktor. Kendi doktoraına götürcem bir ara.
Boyu kaç seninkinin canım ? Benim oğlan 75 çıktı. Kısa sanırım dedim 80cm olan kızlar var. Doktorda normal çok kısa değil ayındakilerde 76 cm falan dedi. Evde ölçmedim daha birde evde bakıcam.
Kilo almamaları çok normal aynen. Çok hareketliler çünkü. Annem de diyor bu çocuğa ekmek yedirmiyon muhallebi yedirmiyon. Yerinde durmuyor kilo mu alır diyor.
Yaaa beni çok güldürdün ajoo ya çakı çakı ver yazmışsın ya hala gülüyorumIkinamamissin incinmissin senben surekli kendimi tembihkiyodum guzek ikincam diye yok anam 4kilo cocuk tek hamlede nasil ciksin kafasi cikti bittimi dedim yok devam dio dr hiyaaaaa haaayytt artik tum gucumle ittirdim 3dr da bastirdida anca oyle govdesi cikmisti dogum 10 dr disiki yaklasik 2 saatti benim catladim artik cinar orda yavrum agliyor sabirsizlandim kucaklamak icin
enson dedim hocam valla birakin oldugu kadar artik kendi kaynar dedim
Biz daha son veremedik aldim pipetli bardak son yudumda hep bogazinda kaldi rahatsiz oldugundan verdik icmek istemedi bende unutsun tekrar vericem :)Bende bizim sulardan veriyorum kaynatmıyorum artık ya . Daha bi sevdi sanki tadını. Bide biberondan içiyordu şükür suluğa geçtik bir yaşındayarısını üstüne başına döküp oyun yapsa da artık biberona son verdik
E bebegi bende cok severim bugun ugradik sozde birsey almayacaktik bir oyuncak birde yazlik atlet aldim :) daha yazliklar cikmamisti tam anlamiyla hepsi tek tuktu hosuma gotmedi o yuzden gidenlerde hep kucuktu.1 saat gezdim sonra esim sıkıldı ciktik yoksa daha gezerdim :)Ebebege gitme bahaneni severim eski dünü
Bu siralar kendime vakit bulamiyorum ki gireyim totom yeni yer gordu :)Evet nolduysa kismeler yokmilletin benesi yurudu felekleri sasti heralde ilk cocuk olanlar
E bebeğin kokusunu çok seviyorum yaa mağaza içi çok güzel kokuyorE bebegi bende cok severim bugun ugradik sozde birsey almayacaktik bir oyuncak birde yazlik atlet aldim :) daha yazliklar cikmamisti tam anlamiyla hepsi tek tuktu hosuma gotmedi o yuzden gidenlerde hep kucuktu.1 saat gezdim sonra esim sıkıldı ciktik yoksa daha gezerdim :)
En iyi benim gecti heralde :) bir sonda mahvetti yakti.dr uyusturucaz dediginde bile cabuk olun sondanin acisini duymak istemiyorum demistim.yaptiktan sonra bir oh be cekmistim :) sezeryandan sonra kimseden yardim almadim her isimi kendim yaptim zorlansamda ama daha cabuk toplamistim.3.gun evde temizlige girismistim :)Bizim oğlanı çıkarmak için üstüme hemşire, doktor, hasta bakıcı sırayla kaç sefer bastırmışlardı. Saatlerce doğumhanede kalınca ben. Ayy aklıma geldi... Bir araya ölüyorum galiba lütfen daha fazla bastırmayın dediğimi hatırlıyorum :))
Bebesi yurumeyende burda :)Hahaha en cok buna guldum bugun pinkcok haklisin bizde iki çocuklular herseyi salmis olarak hala buralardayiz
Bence iyi fiyati cnm ne pahali ne ucuz ortalama bir fiyatKızlar dişçiye gittim.çkilmesi gereken 3 diş var. Öndeki 4lu ıcınde öntaraftan bellı olmuyor ama arkadan curuk ler baslamıs dedi. 2 de arkada dolgu gerekn kucuk curuk ler var. Bide sabahları kan tukuruyorum demıstım ya dişetlerımde hafif kanama varmısToplamda kucuklu buyuklu 6 dolgu 3 cekım yapacak. 3000 dedi fiyata. Cok fazla değilmi taksit felanda yapmıyor
Cam sil dermisim :)Beğen butonunda emojiler var ya kahkaha kalp vs bence nazar boncuğu da gelmeliPinkpinkblue @1917pinkterest mesajını alıntılamışım ama yazmamışım cam suyu ne kız
2 si bir arada yaptirsak yaptirirdik aslindada cocugu yipratmayalim dedik cnm cikti hepsi iyo cok sukurBen sen ikisini bir aradan çıkarırım diye düşünüyordum zor mu olur ki kan aldırmasak ne olur ki yaa hem canı acıcak diye hem de şu virüs belasından korkuma kan aldırmak istemiyorum bi an önce alışını olup çıkalım istiyorum sizin kan sonuçlarınız çıktı mı nasıl acaba
Bizde bulamadik cnm 1 ay sonra sansimizi denicez artikSu çiçeği aşısını vurduramadık biz ya yok hiç bir yerde özel hastaneleri de aradım İstanbul da olup vurdurabilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?