2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Asiyla kan bir arada olsun istemedik cnm.bizimki cabuk bulunmustu ilkinde
Ben sen ikisini bir aradan çıkarırım diye düşünüyordum zor mu olur ki kan aldırmasak ne olur ki yaa hem canı acıcak diye hem de şu virüs belasından korkuma kan aldırmak istemiyorum bi an önce alışını olup çıkalım istiyorum sizin kan sonuçlarınız çıktı mı nasıl acaba

Bizde suluktan içiyoruz ama boğulcak gibi oluyor ya çok mu çekiyor acaba anlamadım

Bizim de 75 çıktı galiba kilo da 11.5 dedi

Yaaa beni çok güldürdün ajoo ya çakı çakı ver yazmışsın ya hala gülüyorum

Biz daha son veremedik aldim pipetli bardak son yudumda hep bogazinda kaldi rahatsiz oldugundan verdik icmek istemedi bende unutsun tekrar vericem :)

Su çiçeği aşısını vurduramadık biz ya yok hiç bir yerde özel hastaneleri de aradım İstanbul da olup vurdurabilen var mı

Ebebege gitme bahaneni severim eski dünü
E bebegi bende cok severim bugun ugradik sozde birsey almayacaktik bir oyuncak birde yazlik atlet aldim :) daha yazliklar cikmamisti tam anlamiyla hepsi tek tuktu hosuma gotmedi o yuzden gidenlerde hep kucuktu.1 saat gezdim sonra esim sıkıldı ciktik yoksa daha gezerdim :)

Ben adet olamadım yaa gebelik yoktur diye umut ediyorum bi kaza olmadıysa ve Doğum kontrol ilacına başlasam iyi olacak diye düşünüyorum 60 tl olmuş o da her ay 60 tl de baya pahalıya patlıcak sanki ne yapsam bilmiyorum ama Doğum kontrol hapıyla adette olurum en azından düzenli bi şekilde yan etkisinden korkuyorum kilo yapar mı acaba fazla kilom var zaten ne yapsam bilemedim adama da güvenemiyorum bi kaza olur diye iş başa düştü sanırım

E bebeğin kokusunu çok seviyorum yaa mağaza içi çok güzel kokuyor

En iyi benim gecti heralde :) bir sonda mahvetti yakti.dr uyusturucaz dediginde bile cabuk olun sondanin acisini duymak istemiyorum demistim.yaptiktan sonra bir oh be cekmistim :) sezeryandan sonra kimseden yardim almadim her isimi kendim yaptim zorlansamda ama daha cabuk toplamistim.3.gun evde temizlige girismistim :)

Bence iyi fiyati cnm ne pahali ne ucuz ortalama bir fiyat

2 si bir arada yaptirsak yaptirirdik aslindada cocugu yipratmayalim dedik cnm cikti hepsi iyo cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…