- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Istenmeyen gebelik olsa daha mi iyi cnm? Bence istemiyorsaniz kullanin.Ben adet olamadım yaa gebelik yoktur diye umut ediyorum bi kaza olmadıysa ve Doğum kontrol ilacına başlasam iyi olacak diye düşünüyorum 60 tl olmuş o da her ay 60 tl de baya pahalıya patlıcak sanki ne yapsam bilmiyorum ama Doğum kontrol hapıyla adette olurum en azından düzenli bi şekilde yan etkisinden korkuyorum kilo yapar mı acaba fazla kilom var zaten ne yapsam bilemedim adama da güvenemiyorum bi kaza olur diye iş başa düştü sanırım
O kokuyu eve almistim ama cabuk bitmisti :)E bebeğin kokusunu çok seviyorum yaa mağaza içi çok güzel kokuyor
Çocuk masrafının yanında nedir kiBen adet olamadım yaa gebelik yoktur diye umut ediyorum bi kaza olmadıysa ve Doğum kontrol ilacına başlasam iyi olacak diye düşünüyorum 60 tl olmuş o da her ay 60 tl de baya pahalıya patlıcak sanki ne yapsam bilmiyorum ama Doğum kontrol hapıyla adette olurum en azından düzenli bi şekilde yan etkisinden korkuyorum kilo yapar mı acaba fazla kilom var zaten ne yapsam bilemedim adama da güvenemiyorum bi kaza olur diye iş başa düştü sanırım
Benim bir kuzenim var, çocuklar evde olmayınca kendini kötü hissediyormuş.O kadar yogun tempoya alismisim ki 5 dk dinlenince kendimi boslukta hissediyorum :)
Daha once hic baktirmadiysan baktir benceBen sen ikisini bir aradan çıkarırım diye düşünüyordum zor mu olur ki kan aldırmasak ne olur ki yaa hem canı acıcak diye hem de şu virüs belasından korkuma kan aldırmak istemiyorum bi an önce alışını olup çıkalım istiyorum sizin kan sonuçlarınız çıktı mı nasıl acaba
Maşallah kiz tontişmiş seninkiBizim de 75 çıktı galiba kilo da 11.5 dedi
Seni doğum esnasında eminim berbattır.Beni de sezeryan sonrasında o kadar dikişin üstüne ayBizim oğlanı çıkarmak için üstüme hemşire, doktor, hasta bakıcı sırayla kaç sefer bastırmışlardı. Saatlerce doğumhanede kalınca ben. Ayy aklıma geldi... Bir araya ölüyorum galiba lütfen daha fazla bastırmayın dediğimi hatırlıyorum :))
Evet bende de pco var. Şuan duzenli oluyorum ama kilo verdigim icin muhtemelen. 6 aydan sonra düzenli olmaya basladimAmine Busra sende de Pko vardı sanırım düzenli adet oluyor musun merak ettim
Kotu hissetmem ama boslukta hissederim :)Benim bir kuzenim var, çocuklar evde olmayınca kendini kötü hissediyormuş.
Tövbe Allahım, ben küçüğü takriben ne zaman okula veririz diye hesap yapıyorum
Ben de aynıyım bu aralar.Oğlan gece hiç uyumuyor gündüz de bir saat uyutmaya uğraşıyorum.Ayaktayken de durmuyor giriyor her yere.Uykusuzluk mahvetti beni.Kız desen sürekli mız mız hep şikayet bir türlü memnun olmuyor.iki haftaya kadar taşınıcaz ev bitiyor.Bir yandan ctesi haftaya oğlanın doğum günü.Taşındıktan sonra yapayım diyorum doğumgününü bakalım.Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi yalnız kalmak kafa dinlemek istiyorumBen cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
İlk günler oluyor o boşluk sonra biraz daha kalsa okulda keşke diyorsunKotu hissetmem ama boslukta hissederim :)
Hiç bir şey yapasım yok. İçimdeki sıkıntıyı anlatamıyorum. Sadece cocuklarla alakali degil durumumBen de aynıyım bu aralar.Oğlan gece hiç uyumuyor gündüz de bir saat uyutmaya uğraşıyorum.Ayaktayken de durmuyor giriyor her yere.Uykusuzluk mahvetti beni.Kız desen sürekli mız mız hep şikayet bir türlü memnun olmuyor.iki haftaya kadar taşınıcaz ev bitiyor.Bir yandan ctesi haftaya oğlanın doğum günü.Taşındıktan sonra yapayım diyorum doğumgününü bakalım.Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi yalnız kalmak kafa dinlemek istiyorum
Mrb ben zevk suyu benim icimdede spermanlar spervomenlar var valla bak geri cekilmeyin sapkanizi atkinizi iyice sarinin yohsam başığza gunes gecerBen adet olamadım yaa gebelik yoktur diye umut ediyorum bi kaza olmadıysa ve Doğum kontrol ilacına başlasam iyi olacak diye düşünüyorum 60 tl olmuş o da her ay 60 tl de baya pahalıya patlıcak sanki ne yapsam bilmiyorum ama Doğum kontrol hapıyla adette olurum en azından düzenli bi şekilde yan etkisinden korkuyorum kilo yapar mı acaba fazla kilom var zaten ne yapsam bilemedim adama da güvenemiyorum bi kaza olur diye iş başa düştü sanırım
Bnde bugun gidicem ins kardesim pant gomlek almis kucuk geldi pasamaE bebegi bende cok severim bugun ugradik sozde birsey almayacaktik bir oyuncak birde yazlik atlet aldim :) daha yazliklar cikmamisti tam anlamiyla hepsi tek tuktu hosuma gotmedi o yuzden gidenlerde hep kucuktu.1 saat gezdim sonra esim sıkıldı ciktik yoksa daha gezerdim :)
Ben de emzirmesem başlayacam direkt de başlayamıyorum.Daha önce kullandığımdan memnundum bir sıkıntım olmamıştıBen adet olamadım yaa gebelik yoktur diye umut ediyorum bi kaza olmadıysa ve Doğum kontrol ilacına başlasam iyi olacak diye düşünüyorum 60 tl olmuş o da her ay 60 tl de baya pahalıya patlıcak sanki ne yapsam bilmiyorum ama Doğum kontrol hapıyla adette olurum en azından düzenli bi şekilde yan etkisinden korkuyorum kilo yapar mı acaba fazla kilom var zaten ne yapsam bilemedim adama da güvenemiyorum bi kaza olur diye iş başa düştü sanırım
Bence normal pero istanbuldasin onuda hesaba katKızlar dişçiye gittim.çkilmesi gereken 3 diş var. Öndeki 4lu ıcınde öntaraftan bellı olmuyor ama arkadan curuk ler baslamıs dedi. 2 de arkada dolgu gerekn kucuk curuk ler var. Bide sabahları kan tukuruyorum demıstım ya dişetlerımde hafif kanama varmısToplamda kucuklu buyuklu 6 dolgu 3 cekım yapacak. 3000 dedi fiyata. Cok fazla değilmi taksit felanda yapmıyor
Ay bende kızı 3,5 yaşında vermiştim oğlanı da o yaşta veririm hesaplarındayımBenim bir kuzenim var, çocuklar evde olmayınca kendini kötü hissediyormuş.
Tövbe Allahım, ben küçüğü takriben ne zaman okula veririz diye hesap yapıyorum
Ben de öyleyim bir umutsuzluk var.Eşimle beraber vakit geçiremiyoruz hiç.Arkadaşlarımla zaten görüşemiyorum hem oğlandan dolayı hem virüs belasına.Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.Hani bazı filmler olur ya insan tek bir gün içinde sıkışır kalır hep aynı şeyleri yaşar.Kendimi tek bir güne kapatılmış tutsak gibi hissediyorum.Bir de kilo vermem lazım ama oğlan bu aralar yenidoğan gibi.Süreki bir meme isteği var.Emzirdikçe acıkıyorum çok.Evde spor denesem oğlan bacaklarıma sarılıyor yapamıyorumHiç bir şey yapasım yok. İçimdeki sıkıntıyı anlatamıyorum. Sadece cocuklarla alakali degil durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?