2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Istenmeyen gebelik olsa daha mi iyi cnm? Bence istemiyorsaniz kullanin.

Çocuk masrafının yanında nedir ki

O kadar yogun tempoya alismisim ki 5 dk dinlenince kendimi boslukta hissediyorum :)
Benim bir kuzenim var, çocuklar evde olmayınca kendini kötü hissediyormuş.
Tövbe Allahım, ben küçüğü takriben ne zaman okula veririz diye hesap yapıyorum

Daha once hic baktirmadiysan baktir bence

Seni doğum esnasında eminim berbattır.Beni de sezeryan sonrasında o kadar dikişin üstüne ay

Ben cocuklarla kafayi yedim. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yuzden de katilmiyorum konuşmalara
Ben de aynıyım bu aralar.Oğlan gece hiç uyumuyor gündüz de bir saat uyutmaya uğraşıyorum.Ayaktayken de durmuyor giriyor her yere.Uykusuzluk mahvetti beni.Kız desen sürekli mız mız hep şikayet bir türlü memnun olmuyor.iki haftaya kadar taşınıcaz ev bitiyor.Bir yandan ctesi haftaya oğlanın doğum günü.Taşındıktan sonra yapayım diyorum doğumgününü bakalım.Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi yalnız kalmak kafa dinlemek istiyorum

Hiç bir şey yapasım yok. İçimdeki sıkıntıyı anlatamıyorum. Sadece cocuklarla alakali degil durumum

Mrb ben zevk suyu benim icimdede spermanlar spervomenlar var valla bak geri cekilmeyin sapkanizi atkinizi iyice sarinin yohsam başığza gunes gecer

Bnde bugun gidicem ins kardesim pant gomlek almis kucuk geldi pasama

Ben de emzirmesem başlayacam direkt de başlayamıyorum.Daha önce kullandığımdan memnundum bir sıkıntım olmamıştı

Bence normal pero istanbuldasin onuda hesaba kat . Curukler nokta kadarsa cağnım disini deldirme bosuna yazik gunah para icin gereksiz islem olabilir emin ol bence baska dr a git

Hiç bir şey yapasım yok. İçimdeki sıkıntıyı anlatamıyorum. Sadece cocuklarla alakali degil durumum
Ben de öyleyim bir umutsuzluk var.Eşimle beraber vakit geçiremiyoruz hiç.Arkadaşlarımla zaten görüşemiyorum hem oğlandan dolayı hem virüs belasına.Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.Hani bazı filmler olur ya insan tek bir gün içinde sıkışır kalır hep aynı şeyleri yaşar.Kendimi tek bir güne kapatılmış tutsak gibi hissediyorum.Bir de kilo vermem lazım ama oğlan bu aralar yenidoğan gibi.Süreki bir meme isteği var.Emzirdikçe acıkıyorum çok.Evde spor denesem oğlan bacaklarıma sarılıyor yapamıyorum

Bugun parka goturdum oglusumu cok kalabalikti biraz ilerde baska park var oraya goturdum orada klabalikti geri dondum biraz bisalmisti salincak bostu bindirdim salladim .bi cock 2.5yas falan kendini taslara gommus ustude siyah Allahim sac bas ust toz icinde . Annesi geldi mıy mıy annecim annecim yaoma etme eve gidelimmi mama vereyimmu sut vereyimmi laf salatasi hep cocuk yerden avucla tasi aldi bize dogru atti bende uyardim bak burda bebek var bebege gelir atma dedim. Annesi aaaaağğ teyze kizdi dio o teyze sizi oyar dedim icimden neyse cinari salliom huylandim ama cocuktan pislik yapacak anasida bakmiyo arkama bi dindum o pis ustu basiyla bizim bebek arabasina binmeye calisiyo girmezden geldm cunku annesi yaninda engel olmasini bekledim baktim karida is yok gittim bu bizim arabamiz dedim aldim yanima kadin gene aaaa teyze kizdiiiiğğ teyze sizi yolacak az kaldi . Cocuk bizim arabayo istiyo anmesi hala engel olmuyo baktim tartiscam isler degiscek aldim cocugu dondum. Kadin kibar kibar ilgili sevgili sabirli anne pozu kesiyodu cocuk buna bi avuc tas firlatti ben cikarken kadin cocuga bagriyodu hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…