2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Elsa hastasi evde elsanin bitek canlisi yok oyle diyim sana ama o kamyona takmis durumda yigene zarar gelmeden kutlarsiniz sizde umarim
Benim koca kız anneannesi şu kurup zıplayan oyuncaklardan almış oğlana.Kızım da yanındaydı ayna almaya gitmişlerdi bırakmış aynayı zıplayan oyuncaklardan istemiş o daNapacan bunu dedimOğlan evde kablo ne varsa oynuyor her yerini inceliyor.Kız da başladı kablolarla oynamayaGeçen gün sığamadı sepeti kırdıYani seninki o yaşta normal canım bence anormal olan benimki

Ya kiyamam yaa kuzum seninki tam bir gorumcek hee

Ya kiyamam yaa kuzum seninki tam bir gorumcek hee
Sorma canım düşünemiyorum ben bunun zaten büyümüş haliniBir de kıskanıyorum demiyor da ama benim de canım çeker diyor herşeyi de çekiyor mübarekReklamda cips görür canı çeker,oje görür canı çeker,deniz görür canı çeker....böyle uzuyor

Neyseki biz biliyoruz o can cekmelerini senin kizini cok merak ediyorum

aHahhaha o zaman Selin’in hiç uyumaması lazım anangile benden selam söyle Amine Busra aijooo sen misin kız bende diyorum kim bu liman sen bizim için hep aijo kalacaksın bunu bil günaydın bu arada

Oğlan da öyle olur inşallah.
Bizimki çok isteksiz gidiyor, yanlış yaptık tam günle başlatarak.
Kızda daha dikkatli olurum ben de.

Bir günleri diğerini tutmaz ki işte.
Geçicidir inşallah.
Biraz anne-kız, baba-kız vaktine ihtiyaç var, özel hissetmeleri gerek.
Bebelerin uyku saatinde vakit ayırdığımızı bile anlıyorlar, onunla özel zaman geçirmek için diğerinin uyuması lazım, ben bunu hiç vurgulamadım ama bal gibi farkında.

Birinin kucuge bakmasi lazim iste cok zor bi doneme girdik . Gercekten herseyin farkindalar

Helal olsun zor valla sezeryan sonrası toparlanmak. Kuzenlerim falan çok zor toparlandılar.

aHahhaha o zaman Selin’in hiç uyumaması lazım anangile benden selam söyle Amine Busra aijooo sen misin kız bende diyorum kim bu liman sen bizim için hep aijo kalacaksın bunu bil günaydın bu arada
Evet benim canim. Biraz degisiklik yapmaya karar verdim buradan başladim. Sonra sira saclarima geliyor en son da evi ayiklicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…