TililililiBi yürüyen bebe haberi de benden gelsin Doğum gününden 1 hafta sonra yürüdü bizi epey şaşırttı uzaylı görmüş gibi baktık çocuğa desteksiz 5-6 adım attı
Duraklama dönemine girmişsin.Bu dönemler için detoxlar var onlara bir baksana.Verdim vermesine ama ocaktan beri cok az verdim. Bu beni cok demorolize etti. Şuan takildim kaldim resmen
Benim koca kız anneannesi şu kurup zıplayan oyuncaklardan almış oğlana.Kızım da yanındaydı ayna almaya gitmişlerdi bırakmış aynayı zıplayan oyuncaklardan istemiş o daElsa hastasi evde elsanin bitek canlisi yok oyle diyim sana ama o kamyona takmis durumdayigene zarar gelmeden kutlarsiniz sizde umarim
Ya kiyamam yaa kuzumBenim koca kız anneannesi şu kurup zıplayan oyuncaklardan almış oğlana.Kızım da yanındaydı ayna almaya gitmişlerdi bırakmış aynayı zıplayan oyuncaklardan istemiş o daNapacan bunu dedim Oğlan evde kablo ne varsa oynuyor her yerini inceliyor.Kız da başladı kablolarla oynamaya Geçen gün sığamadı sepeti kırdı Yani seninki o yaşta normal canım bence anormal olan benimki
Sorma canım düşünemiyorum ben bunun zaten büyümüş haliniYa kiyamam yaa kuzumseninki tam bir gorumcek hee
Neyseki biz biliyoruz o can cekmeleriniSorma canım düşünemiyorum ben bunun zaten büyümüş haliniBir de kıskanıyorum demiyor da ama benim de canım çeker diyor herşeyi de çekiyor mübarek Reklamda cips görür canı çeker,oje görür canı çeker,deniz görür canı çeker....böyle uzuyor
Çok bilmiş tam bir şirin cadıNeyseki biz biliyoruz o can cekmelerinisenin kizini cok merak ediyorum
aHahhaha o zaman Selin’in hiç uyumaması lazımQUOTE="Mdmray, post: 67275707, member: 160066"]
9.5 aylık bebeği olan üniversiteden bir arkadaşımla konuşuyorum şuan bana diyor ki gece bir kez uyanıyor onda da mama veriyorum sabah 11 e kadar da uyuyor akşam da 9 da yatıyormuşvay anaaaammm ne bebeler varrr Pinkpinkblue çek vur beni
Ne güzel olmuşEvet ismimi değiştirdim
Oğlan da öyle olur inşallah.Ben kızımı 3,5 yaşında verdim okula ama kendisi çok istemişti.Hiç de sorun yaşamadım.Bir gün bile ağlamadı ben gitmem diye.Oğlan daha bağımlı bana.Ben de ilk oyun grubuna veririm alışması için.
Bir günleri diğerini tutmaz ki işte.Kizlar benim kiizmda kiskanclik basladi yaahic boyle yapmazdi . Dun babannesigile gitmisti her zaman kalirdi aksam aradilar agliyor gelicem diye babasi gitti getirdi . Gece uykusunda annemi istiyorum diye sayikladi agladi . Yorganini atiyo anne yorganim dustu diye geliyo o sira cinarda yanimda yatiyodu . 8de kalkmis gekmis cinarda uyanikti ama emiyodu yatarak gitsin ben gelcem yanina dedi ekine koluna vurdu cocugun diger tarafa koydum cinari ona sarildim optum sevdim ama cok mahsun bakiyor uzgun duruyo .su 1 yasindaki cocuk gitsin burdan diyo . Kiskanmasin die onada herkes hediyeler aldi sevdigi istedigi seyler ama ne biliyim nie boyle olduysa
Birinin kucuge bakmasi lazim iste cok zor bi doneme girdikBir günleri diğerini tutmaz ki işte.
Geçicidir inşallah.
Biraz anne-kız, baba-kız vaktine ihtiyaç var, özel hissetmeleri gerek.
Bebelerin uyku saatinde vakit ayırdığımızı bile anlıyorlar, onunla özel zaman geçirmek için diğerinin uyuması lazım, ben bunu hiç vurgulamadım ama bal gibi farkında.
AMİNNNNDoğum günü geçen bütün bebişlerimizin nice güzel yaşları olsun İnşallahGüzel güzel uyusunlar,güzel güzel yesinler,annelerini hiç üzmesinler
Maşallah kilosu iyimişç bizim ki 9.5 kilo.Bizim de 75 çıktı galiba kilo da 11.5 dedi
Helal olsun zor valla sezeryan sonrası toparlanmak. Kuzenlerim falan çok zor toparlandılar.En iyi benim gecti heralde :) bir sonda mahvetti yakti.dr uyusturucaz dediginde bile cabuk olun sondanin acisini duymak istemiyorum demistim.yaptiktan sonra bir oh be cekmistim :) sezeryandan sonra kimseden yardim almadim her isimi kendim yaptim zorlansamda ama daha cabuk toplamistim.3.gun evde temizlige girismistim :)
Evet benim canim. Biraz degisiklik yapmaya karar verdim buradan başladim. Sonra sira saclarima geliyor en son da evi ayiklicamaHahhaha o zaman Selin’in hiç uyumaması lazımanangile benden selam söyle Amine Busra aijooo sen misin kız bende diyorum kim bu liman sen bizim için hep aijo kalacaksın bunu bil günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?