2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bardakla denedin mi canim belki biberon sevmiyodur
Biberonla da değil de alıştırma bardakları ile veriyorum kuzum onları da döküp oynuyor , bayadır bardakla da içirmeye çalışıyorum ama tükürüyor. Bakalım dün aldım o sudan sanki daha çok içiyor gibi bekleyip görcez bakalım

yaaa cok tatli .bizim ikizler de birbirini dovmeye basladi icgudusel olarak ogrendiler dovmeyi cok ilginc
Yaa yerim cok tatli oluyardir ama . Bu is gercektenn icgudusel.resmen icimizde siddet var . Aksam hirkami cikarmistim defne aldi giymeye caliaiyodu cinar ustune atladi sacini cekiyo vuruyor bir yandanda miril miril soyleniyo kiziyo ablasina zor aldim elinden. Bizim ev senlendi iyice cinari sevsem defne kiskaniyo ,defneyi sevsem cinar kiskaniyo .kizi kucagima aldim sarildim diye fenalik gecirdi oglan

ajajaja ya defnos bile kiskaniyorsa normal demek ki.komik oluyorlar cidden saglikla buyusunler

yaa partiye iclenmistir.benim 5 yasinda yigenim var ona da kocaman 1 yazan balon ve sapka falan aldik kiskanmasin diye.5 yasindayim ama ikizlerle ben de 1 yas kutlucam diyor
Elsa hastasi evde elsanin bitek canlisi yok oyle diyim sana ama o kamyona takmis durumda yigene zarar gelmeden kutlarsiniz sizde umarim

Bence sen beni cek vur enn cok uyumayan bebeyle furulmak benim hakkim

QUOTE="Mdmray, post: 67275707, member: 160066"]
9.5 aylık bebeği olan üniversiteden bir arkadaşımla konuşuyorum şuan bana diyor ki gece bir kez uyanıyor onda da mama veriyorum sabah 11 e kadar da uyuyor akşam da 9 da yatıyormuş vay anaaaammm ne bebeler varrr Pinkpinkblue çek vur beni
[/QUOTE] annem gecen dioki bebegi gece uyumayan aglayan bebekler annelerin babalarinin gunahlari iciin agliyomus . Seninkide belki sevgiiyken gezdiniz tozdunuz fanya ondan agliyodur diyo ne diyosun anne yaa dedim ne ogrenmeye calisiyosun Allah askina evleneli kac sene olmus dedim findik kirdimmi onu anlamaya calisio heralde anama bak madam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…