- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Zaten diyette duraklama dönemi oluyor zatenVerdim vermesine ama ocaktan beri cok az verdim. Bu beni cok demorolize etti. Şuan takildim kaldim resmen
Restaurantlar falan açıldı demi artıkCanim gezmeye gittik biraz daha iyiydi ona cocuk menusu aldi babasi cikarkende balon istedi almadim evde balon kayniyonefret geldi balondan
Birbirlerinni bulmuslar desene :)Gelininde yurumuyor canim
Canim gezmeye gittik biraz daha iyiydi ona cocuk menusu aldi babasi cikarkende balon istedi almadim evde balon kayniyonefret geldi balondan
Çok üzüldüm ayucuğaaaKanka yazik bee uyumadan sizi ebebege goturcek ne vijdansiz bi essin
Cam şişedeki su canımBeğen butonunda emojiler var ya kahkaha kalp vs bence nazar boncuğu da gelmeliPinkpinkblue 1917pinkterest mesajını alıntılamışım ama yazmamışım cam suyu ne kız
Biberonla da değil de alıştırma bardakları ile veriyorum kuzum onları da döküp oynuyor , bayadır bardakla da içirmeye çalışıyorum ama tükürüyor. Bakalım dün aldım o sudan sanki daha çok içiyor gibi bekleyip görcez bakalımBardakla denedin mi canim belki biberon sevmiyodur
Yaa yerim cok tatli oluyardir amayaaa cok tatli .bizim ikizler de birbirini dovmeye basladi icgudusel olarak ogrendiler dovmeyi cok ilginc
ajajaja ya defnos bile kiskaniyorsa normal demek ki.komik oluyorlar cidden saglikla buyusunlerYaa yerim cok tatli oluyardir ama. Bu is gercektenn icgudusel.resmen icimizde siddet var . Aksam hirkami cikarmistim defne aldi giymeye caliaiyodu cinar ustune atladi sacini cekiyo vuruyor bir yandanda miril miril soyleniyo kiziyo ablasina zor aldim elinden. Bizim ev senlendi iyice cinari sevsem defne kiskaniyo ,defneyi sevsem cinar kiskaniyo .kizi kucagima aldim sarildim diye fenalik gecirdi oglan
Gercektenn kizima yeni dank ettiajajaja ya defnos bile kiskaniyorsa normal demek ki.komik oluyorlar cidden saglikla buyusunler
yaa partiye iclenmistir.benim 5 yasinda yigenim var ona da kocaman 1 yazan balon ve sapka falan aldik kiskanmasin diye.5 yasindayim ama ikizlerle ben de 1 yas kutlucam diyorGercektenn kizima yeni dank etti. Su 1 yasindaki cocugu gormek istemiyoum bu evde diyodu aksam yime
Elsa hastasi evde elsanin bitek canlisi yok oyle diyim sana ama o kamyona takmis durumdayaa partiye iclenmistir.benim 5 yasinda yigenim var ona da kocaman 1 yazan balon ve sapka falan aldik kiskanmasin diye.5 yasindayim ama ikizlerle ben de 1 yas kutlucam diyor
Masalar seyrek ve azdi canimRestaurantlar falan açıldı demi artık
Bence sen beni cek vur9.5 aylık bebeği olan üniversiteden bir arkadaşımla konuşuyorum şuan bana diyor ki gece bir kez uyanıyor onda da mama veriyorum sabah 11 e kadar da uyuyor akşam da 9 da yatıyormuşvay anaaaammm ne bebeler varrr Pinkpinkblue çek vur beni
MaşallahBi yürüyen bebe haberi de benden gelsin Doğum gününden 1 hafta sonra yürüdü bizi epey şaşırttı uzaylı görmüş gibi baktık çocuğa desteksiz 5-6 adım attı
Hadi bakalimBi yürüyen bebe haberi de benden gelsin Doğum gününden 1 hafta sonra yürüdü bizi epey şaşırttı uzaylı görmüş gibi baktık çocuğa desteksiz 5-6 adım attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?