Eşim seneye tam gün gonderelim diyor yusrayi ama bende kiyamiyorum. Sanki evden gonderiyormus gibi hissederiz ikimizde. Ve yusra anlar bunu biliyorum. O yuzden ben ya 5 yarım gün ya da 2 3 tam gun istiyorum. İnşallah bulabiliriz...Bir günleri diğerini tutmaz ki işte.
Geçicidir inşallah.
Biraz anne-kız, baba-kız vaktine ihtiyaç var, özel hissetmeleri gerek.
Bebelerin uyku saatinde vakit ayırdığımızı bile anlıyorlar, onunla özel zaman geçirmek için diğerinin uyuması lazım, ben bunu hiç vurgulamadım ama bal gibi farkında.
Ben evi ayıklasam ortaya yeni bir ben çıkar herhalde, sakin mutlu huzurlu.Evet benim canim. Biraz degisiklik yapmaya karar verdim buradan başladim. Sonra sira saclarima geliyor en son da evi ayiklicam
Yarım günle veya az günle başlayıp severse tam güne çevirmek mantıklı.Eşim seneye tam gün gonderelim diyor yusrayi ama bende kiyamiyorum. Sanki evden gonderiyormus gibi hissederiz ikimizde. Ve yusra anlar bunu biliyorum. O yuzden ben ya 5 yarım gün ya da 2 3 tam gun istiyorum. İnşallah bulabiliriz...
Noldu?El ayak agiz hast hakkinda bilgisi olan varmi kizlar
Hayır olsun pinkim 6. Hastalığına benziyormuş sanırımEl ayak agiz hast hakkinda bilgisi olan varmi kizlar
Saçlarına nabıcaksınEvet benim canim. Biraz degisiklik yapmaya karar verdim buradan başladim. Sonra sira saclarima geliyor en son da evi ayiklicam
Once kisaltcam biraz. Bakim yapmaya baslicam duruma göre boyaticam canim. Renk konusunda kararsizimSaçlarına nabıcaksıniyi yapmışsın bende alıntılarda görüyorum kim bu diyorum . Pp görünce anladım
Cnm kizimda dokuntu vr pers beri .supelendim. ates kasinti vs yok amaNoldu?
Sizinle ilgili değildir inşallah.
Kesecikli kırmızı benekler oluyor el ayak ağız popo yaygın, tüm vücutta.
Biz anlayana kadar hastalığın sonu gelmişti.
Ateş oluyor ama çok değişik bi ateş.
Kimseyle hele çocuklularla asla görüşmemek gerekiyor.
İlacı yok ama ağzı rahatlatsın diye bi karışım damla veriyolar.
Defnosta dokuntu var cnmHayır olsun pinkim 6. Hastalığına benziyormuş sanırım
Önce ateş ardından döküntü oluyordu galiba o hastalıkta kuzum belki bişey dokunmuştur . Bazen psikolojik şeylerde çocuklarda böyle etkiler yaparmış . Belki de doğum günüsündendirDefnosta dokuntu var cnm
Ateş olurdu herhalde canım.Cnm kizimda dokuntu vr pers beri .supelendim. ates kasinti vs yok ama
Ben de taşınıcam diye koyverdim gitti her yer her yerdeBen evi ayıklasam ortaya yeni bir ben çıkar herhalde, sakin mutlu huzurlu.
Ama şu an sürekli söylenen ve sürekli güya ev toplayan ama aslında asla toplayamayan bir ben var
Ates olmadi dunus heralde kiskanclukÖnce ateş ardından döküntü oluyordu galiba o hastalıkta kuzum belki bişey dokunmuştur . Bazen psikolojik şeylerde çocuklarda böyle etkiler yaparmış . Belki de doğum günüsündendir
Yok cnm . Sadece dokuntu .pers beri var gecmedide artmadidaAteş olurdu herhalde canım.
Döküntünün yanında kesesi var mı bak.
Canım boğaz ağrısı ve ateş varsa el ayak yüz hastalığı da olabilir.İşte okuldaki öğretmenine sorsaydın ordan geçmiş olabilir.İşte okula gönderince de hastalıklar bitmiyorDefnosta dokuntu var cnm
Yiyecek bir şey de dokunmuş olabilirYok cnm . Sadece dokuntu .pers beri var gecmedide artmadida
Senin bebeğin yürüyor muydu bizimki dün 5-6 adım attı şaşırdık bugün bütün evi geziyor yürüyerek şoktayız çok ani yürüdü sanki gerçi bayadır sıralıyorduMaşallah kilosu iyimişç bizim ki 9.5 kilo.
Alerjik olabilir. O hastaliklarda önce ates sonra döküntü olur canımCnm kizimda dokuntu vr pers beri .supelendim. ates kasinti vs yok ama
Vay maşallahSenin bebeğin yürüyor muydu bizimki dün 5-6 adım attı şaşırdık bugün bütün evi geziyor yürüyerek şoktayız çok ani yürüdü sanki gerçi bayadır sıralıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?