2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eşim seneye tam gün gonderelim diyor yusrayi ama bende kiyamiyorum. Sanki evden gonderiyormus gibi hissederiz ikimizde. Ve yusra anlar bunu biliyorum. O yuzden ben ya 5 yarım gün ya da 2 3 tam gun istiyorum. İnşallah bulabiliriz...

Evet benim canim. Biraz degisiklik yapmaya karar verdim buradan başladim. Sonra sira saclarima geliyor en son da evi ayiklicam
Ben evi ayıklasam ortaya yeni bir ben çıkar herhalde, sakin mutlu huzurlu.
Ama şu an sürekli söylenen ve sürekli güya ev toplayan ama aslında asla toplayamayan bir ben var

Eşim seneye tam gün gonderelim diyor yusrayi ama bende kiyamiyorum. Sanki evden gonderiyormus gibi hissederiz ikimizde. Ve yusra anlar bunu biliyorum. O yuzden ben ya 5 yarım gün ya da 2 3 tam gun istiyorum. İnşallah bulabiliriz...
Yarım günle veya az günle başlayıp severse tam güne çevirmek mantıklı.
Az tam gün de uygun değil bize mesela.
Bizim yarım gün olmalıydı.
Çocuğun huyuna suyuna göre karar vermek lazım.
Bulursunuz inşallah gönlünüze göre.

El ayak agiz hast hakkinda bilgisi olan varmi kizlar
Noldu?
Sizinle ilgili değildir inşallah.
Kesecikli kırmızı benekler oluyor el ayak ağız popo yaygın, tüm vücutta.
Biz anlayana kadar hastalığın sonu gelmişti.
Ateş oluyor ama çok değişik bi ateş.
Kimseyle hele çocuklularla asla görüşmemek gerekiyor.
İlacı yok ama ağzı rahatlatsın diye bi karışım damla veriyolar.

Cnm kizimda dokuntu vr pers beri .supelendim. ates kasinti vs yok ama

Ben evi ayıklasam ortaya yeni bir ben çıkar herhalde, sakin mutlu huzurlu.
Ama şu an sürekli söylenen ve sürekli güya ev toplayan ama aslında asla toplayamayan bir ben var
Ben de taşınıcam diye koyverdim gitti her yer her yerdeBir tek ev süpürüyom her gün bir de mecbur mutfak toplayıp çamaşır yıkayıp asıyomNe dolap düzeltiyorum ne ütü

Senin bebeğin yürüyor muydu bizimki dün 5-6 adım attı şaşırdık bugün bütün evi geziyor yürüyerek şoktayız çok ani yürüdü sanki gerçi bayadır sıralıyordu
Vay maşallah
Bizim eslem bayadir adim atiyor ama hâla tam anlamiyla yürümüyor. Bugun ilk kez 10 adim kadar atmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…