2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım boğaz ağrısı ve ateş varsa el ayak yüz hastalığı da olabilir.İşte okuldaki öğretmenine sorsaydın ordan geçmiş olabilir.İşte okula gönderince de hastalıklar bitmiyor
Cnm gecen hafta grip oldu oksurdu hafifyen gecti. Bemde okuldan supelendim ama emin degilim.cok hafif bi dokuntu

Yaa masallah kizina kurtardi kendini o. Bizim bagiran bebeler aynen devam. Onlarda napsin 4 5 diş birden cikarmak kolaymi
su an kac dis cikariyoe bilemiyorum uc gundur berbatiz heosi şiş diş etlerinin hemen de cikan bir sey degil ki azilar da amannn su an da kalktik dolandik yine uyutacagim bakalim mahvoldum cnm hayirlisi yine de

su an kac dis cikariyoe bilemiyorum uc gundur berbatiz heosi şiş diş etlerinin hemen de cikan bir sey degil ki azilar da amannn su an da kalktik dolandik yine uyutacagim bakalim mahvoldum cnm hayirlisi yine de
Oyle canim. Bende dun aksam baktim sag alt azı diş yeri kabarmış biraz zorla bir baktik ki ustte solda azı patlamış yarmısta büyümüş bile. Ondan hic durmuyormuş. Kopek dislerden once azılar cikiyor resmen. Ben yusra bunlari cok gec cikardi diye hatırlıyorum eslem cok erken cikariyor sanki

Ben de taşınıcam diye koyverdim gitti her yer her yerdeBir tek ev süpürüyom her gün bir de mecbur mutfak toplayıp çamaşır yıkayıp asıyomNe dolap düzeltiyorum ne ütü
Sen sal zaten ya, neyi düzenlicen, süpürmeyi bile bırakabilirsin bence
Ama gereksiz eşyalardan kurtulsan taşınması yerleşmesi rahat olur.

slm kizlar nasilsiniz ben per perişanım işe artik hep gidecegiz esnek kalkti uyumam gerek oglum 3 gundur deli gibi surekli mızmız sabah desen 5 -6 da kalkiyor dun 3 de kalkti baya uyumadi simdi de kac saat oldu neler yaptim ama bana misin demiyor uyuma anlaminda

aaa adin degismis senin aijoo sen misin

Sen sal zaten ya, neyi düzenlicen, süpürmeyi bile bırakabilirsin bence
Ama gereksiz eşyalardan kurtulsan taşınması yerleşmesi rahat olur.
Kızım oyuncaklarıyla oynamıyor hepsini bir veresim var da ikna edemiyorum vermem diyor.Kıyafetler var kilo vericem giyerim dediğim10 kilo fazlam kaldı hamilelik öncesinden.Kıyafet de almıyorum bu kiloda kalmıcam diye.Annem 15 kilo verdi onun olmayanları giyiyorumEşim de dikkat eder öyle şeylere kızıyor al kendine diye.Ona kalsa hergün elbiseyle gezicen hergün kuaföre gidicenKokoş iki kız kardeş bir de anne olunca adam öyle görmüş.Canım sıkıldığında ilk zamanlar bana para veritdi git kuaföre moralin düzelir diye.Ben de mecbur kalmadıkça gitmem sevmem hiç.Neyse bana kitsp al benim için daha iyi demiştim de çok şaşırmıştıBen de tam bir relax tipim

Dün akşam hem ağrı kesici ben gaz şurubunu verdim yine de beklenen uyku performansı gerçekleşmedi emzirmeyeyim uyanınca ayağımda sallıyım dedim ilk uyanış başarılı, ikincisi emzirmeyle sonuçlandı. 3. Uyanışta ayağımda aldım veeee sonrasındaaaaaa tam bir saat geri uyutmaya çalıştım tabiki memede güldüğüme bakmayın ben ağlıyordum o ara belimde sırtımda acayip bir ağrı var korona mı oldum diye bile düşündüm . Sanırım tüm gün Selin’le oyna zıpla o yüzden oldu

Ouy dunuss dunuuusss

Bebesi 1 yasina girenler sizinkilerde kudurdumu her konuda ? Persembe gunundogum gunuydu pers beri burnumuzdan getiriyo ele avuca sigmaz oldu .surekli bagriyor hayı hayııı die bagirarak geziyo herseyr agliyornitiraz ediyor ablasini yoluyor gece zaten uyumuyodu simdi ekstra gunduz uykusunada direniyor canima okudu valla.ben buni taniyorum bu 2yas sendromuydu 1yasami inmis nolmus

Ah biri kuafor desin kaca kaca giderim :)

Ah canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyi

Bizde 1 yas oncesinden beri var. Ama sanirim dişler ve atak birlesiyor. Ust sol azi dişi patlamış, alt sağ parmak kadar şişmiş. Kopeklerden once azı cikariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…