- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm gecen hafta grip oldu oksurdu hafifyen gecti. Bemde okuldan supelendim ama emin degilim.cok hafif bi dokuntuCanım boğaz ağrısı ve ateş varsa el ayak yüz hastalığı da olabilir.İşte okuldaki öğretmenine sorsaydın ordan geçmiş olabilir.İşte okula gönderince de hastalıklar bitmiyor
Bakalim cnm sali gunu usg randevusu vardi sonuc gosterirken gosteririmm olmazsa emin olamadimAlerjik olabilir. O hastaliklarda önce ates sonra döküntü olur canım
su an kac dis cikariyoe bilemiyorum uc gundur berbatiz heosi şiş diş etlerinin hemen de cikan bir sey degil ki azilar da amannn su an da kalktik dolandik yine uyutacagim bakalim mahvoldum cnm hayirlisi yine deYaa masallah kizina kurtardi kendini o. Bizim bagiran bebeler aynen devam. Onlarda napsin 4 5 diş birden cikarmak kolaymi
Geçmezse goster tabiBakalim cnm sali gunu usg randevusu vardi sonuc gosterirken gosteririmm olmazsa emin olamadim
pinkcigim ne olduDefnosta dokuntu var cnm
Oyle canim. Bende dun aksam baktim sag alt azı diş yeri kabarmış biraz zorla bir baktik ki ustte solda azı patlamış yarmısta büyümüş bile. Ondan hic durmuyormuş. Kopek dislerden once azılar cikiyor resmen. Ben yusra bunlari cok gec cikardi diye hatırlıyorum eslem cok erken cikariyor sankisu an kac dis cikariyoe bilemiyorum uc gundur berbatiz heosi şiş diş etlerinin hemen de cikan bir sey degil ki azilar da amannn su an da kalktik dolandik yine uyutacagim bakalim mahvoldum cnm hayirlisi yine de
Sen sal zaten ya, neyi düzenlicen, süpürmeyi bile bırakabilirsin benceBen de taşınıcam diye koyverdim gitti her yer her yerdeBir tek ev süpürüyom her gün bir de mecbur mutfak toplayıp çamaşır yıkayıp asıyom Ne dolap düzeltiyorum ne ütü
aaa adin degismis senin aijoo sen misinOyle canim. Bende dun aksam baktim sag alt azı diş yeri kabarmış biraz zorla bir baktik ki ustte solda azı patlamış yarmısta büyümüş bile. Ondan hic durmuyormuş. Kopek dislerden once azılar cikiyor resmen. Ben yusra bunlari cok gec cikardi diye hatırlıyorum eslem cok erken cikariyor sanki
Evet benim canim. Allah yardimcin olsun çalışırken cok daha zordur eminimaaa adin degismis senin aijoo sen misin
Kızım oyuncaklarıyla oynamıyor hepsini bir veresim var da ikna edemiyorum vermem diyor.Kıyafetler var kilo vericem giyerim dediğimSen sal zaten ya, neyi düzenlicen, süpürmeyi bile bırakabilirsin bence
Ama gereksiz eşyalardan kurtulsan taşınması yerleşmesi rahat olur.
Defnosda dokuntu olmusyuda onu sormystum cnm .sen nasilsin cocuklar nasil .alistinizmi cnm tempoyapinkcigim ne oldu
Ouy dunuss dunuuusssDün akşam hem ağrı kesici ben gaz şurubunu verdim yine de beklenen uyku performansı gerçekleşmediemzirmeyeyim uyanınca ayağımda sallıyım dedim ilk uyanış başarılı, ikincisi emzirmeyle sonuçlandı. 3. Uyanışta ayağımda aldım veeee sonrasındaaaaaa tam bir saat geri uyutmaya çalıştım tabiki memede güldüğüme bakmayın ben ağlıyordum o ara belimde sırtımda acayip bir ağrı var korona mı oldum diye bile düşündüm . Sanırım tüm gün Selin’le oyna zıpla o yüzden oldu
Mevsim gecisindende olabilir cnm.ayazin bacaklarinda ve kol arkasindada vardi 2 ay once basladi halada devam ediyor.dr dusta lif kullanma ve bol bol nemlendir dedi.Bakalim cnm sali gunu usg randevusu vardi sonuc gosterirken gosteririmm olmazsa emin olamadim
Ah biri kuafor desin kaca kaca giderim :)Kızım oyuncaklarıyla oynamıyor hepsini bir veresim var da ikna edemiyorum vermem diyor.Kıyafetler var kilo vericem giyerim dediğim10 kilo fazlam kaldı hamilelik öncesinden.Kıyafet de almıyorum bu kiloda kalmıcam diye.Annem 15 kilo verdi onun olmayanları giyiyorum Eşim de dikkat eder öyle şeylere kızıyor al kendine diye.Ona kalsa hergün elbiseyle gezicen hergün kuaföre gidicen Kokoş iki kız kardeş bir de anne olunca adam öyle görmüş.Canım sıkıldığında ilk zamanlar bana para veritdi git kuaföre moralin düzelir diye.Ben de mecbur kalmadıkça gitmem sevmem hiç.Neyse bana kitsp al benim için daha iyi demiştim de çok şaşırmıştı Ben de tam bir relax tipim
Evet canım benim ki 9,5 aylıkken yürümeye başlamıştıSenin bebeğin yürüyor muydu bizimki dün 5-6 adım attı şaşırdık bugün bütün evi geziyor yürüyerek şoktayız çok ani yürüdü sanki gerçi bayadır sıralıyordu
Ah canim hem güldüm hem uzuldum. Hep ayni seyleri yasiyoruz. İnan 4te yattim dun gece sonra da defalarca kalktim. 1 sene daha sabredicez 2 yaş sonrasi 1 tık daha iyiDün akşam hem ağrı kesici ben gaz şurubunu verdim yine de beklenen uyku performansı gerçekleşmediemzirmeyeyim uyanınca ayağımda sallıyım dedim ilk uyanış başarılı, ikincisi emzirmeyle sonuçlandı. 3. Uyanışta ayağımda aldım veeee sonrasındaaaaaa tam bir saat geri uyutmaya çalıştım tabiki memede güldüğüme bakmayın ben ağlıyordum o ara belimde sırtımda acayip bir ağrı var korona mı oldum diye bile düşündüm . Sanırım tüm gün Selin’le oyna zıpla o yüzden oldu
Bizde 1 yas oncesinden beri var. Ama sanirim dişler ve atak birlesiyor. Ust sol azi dişi patlamış, alt sağ parmak kadar şişmiş. Kopeklerden once azı cikariyoBebesi 1 yasina girenler sizinkilerde kudurdumu her konuda ? Persembe gunundogum gunuydu pers beri burnumuzdan getiriyo ele avuca sigmaz oldu .surekli bagriyor hayı hayııı die bagirarak geziyo herseyr agliyornitiraz ediyor ablasini yoluyor gece zaten uyumuyodu simdi ekstra gunduz uykusunada direniyor canima okudu valla.ben buni taniyorum bu 2yas sendromuydu 1yasami inmis nolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?